2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

yav bakmaya üşendim bakmaya. Kaç lira bu meret

ya bir gun ara ilişki olsun ne gerek var takip makip ugrascan, yaptım gecen ay tam ovulasyon gununde bi kavgaya tutustuk benimkiyle moralimde bozuldu. gitti hersey bosuna
sorması ayıp günaşırı 2 kez yapıp sonra 2 gün bekleyip yapsak olmaz mı. Biz çok yoğun çalışıyoruz da ... gün aşırı olmak zorunda ise malum günlerde ayda toplam kaç kez yapmak gerek?

merhaba , arkadaşım son durumlar nedir 10 eylülden sonra test yapcam diyordun bir sonuç aldınmı
Dayanamadım BAT zamanı 9 eylülde kan verdim. B-hcg negatif çıktı. Progesteron da folikuler döneme uyuyor, 0.7.ye düşmüş. Yani benim 2-3 günlük 5 gün erken gelen kanamam mens kanaması sanki. Kısacası bu ay olmadı. Belirtilerim de kalmadı. Zaten ilk kez denemiştik. Çalışmaya devam.3 ekime gözümü diktim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Verecekse ruhen, bedenen ve zihinsel açıdan sağlıklı olanı ve en önemlisi hayırlı olanı versin.

Araştırdım da geç döllenme olamaz benimki. Yaptığımız zamandan olay gününden sonra 17 gün geçti. Sonrasında hiç o iş olmadı. Döllenme olsaydı çoktan kanda çıkardı. Bir daha test yaptırmayacağım. Ekim için çalışmalara başlarım artık. Sendenbendenbizden sende durumlar nasıl?

Aynen kuzum hayirlusi. Ne diyoruz YENI AY YENI UMUTLAR

Bozma moralini sabret. Son 1 haftadır iş yerimde öyle büyük sorunlar hakaretler ve zorluklar yaşıyorum ki gözümde yaş eksik olmuyor. Resmen ruhsal travma yaşıyorum. Gebe olmadığıma bile üzülemedim. Zaten gebelik olsa da bu stresle iyi olmazdı. Sabret canım Allah.a sığın. Hem eşinle olanlara katlanabilirsin. O kendini affettirir üzülme. Bize en çok moral lazım. Hem böyle zamanda kocaya küsülmez

Son düzenleme:
Ay sanki beni anlatmissin bi hamile kalsam dogum iznimle birlikte isten ayrilicam o zamqn degerimi anlayacsklar. cocuk isterken yeni is arayisina girmek istemiyorum.

Ay sanki beni anlatmissin bi hamile kalsam dogum iznimle birlikte isten ayrilicam o zamqn degerimi anlayacsklar. cocuk isterken yeni is arayisina girmek istemiyorum.
Mecbur olmasam 1 dakka durmam. Işimi seviyorum da şu tepeden patron mu müdür mü neyse o hayattan bezdirdi. Gebelik falan zor gibi bu zamanlarda içimden hiç birşey gelmiyor, gebelik çalışması bile yapmak gelmiyor ama yillar da geciyor bebek icin çalışacağız başka şeyleri takmamak için uğraşacağız. yapacak birşey yok. Allah sana da sabır ve dayanma gücü versin. Inşallah sağlıkla bebeğine tez zamanda kavuşursun

Amin canim tum isteyenlere insallah. Biz dun calismustik. Bugun isten dolayi okadar bikkinim ki

Benimde bi tanidigim vardi cok yogun calisiyodu,bebek icin de 5 sene ugrasmistilar doktor bi sorun yok diyodu.sonra isi birakti o ay hamile kaldi.ankadiki sitrestenmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…