Yooğğğ ölürümde gitmem doktora.heee ölcen, deliye bak yagit doktora
yav bakmaya üşendim bakmaya. Kaç lira bu meretClearblue Dijital Ovülasyon Testi (10'lu)
Sembollerle kesin sonuç ile gebe kalmak için en iyi iki günü bulmanıza yardım eder.
Clearblue Kolay Dijital Ovülasyon Testi, ev ovülasyon kitimiz, siklusunuzda gebe kalma ihtimalinizin en yüksek olduğu günleri ( yumurtalıktan yumurtanın serbest bırakılmasına en yakın gün. Buna ovülasyon denir. ) güvenilir bir şekilde göstererek hamile kalma şansınızı artırabilir.
Bu iki gün içinde cinsel birleşme gerçekleşirse gebe kalma şansınızın en yüksek olur. Ovülasyonu, LH hormonunun aniden serbest bırakılması tetikler. LH dalgalanması ovülasyon dan 24- 36 saat önce meydana gelir. Clearblue Dijital Ovülasyon testini gebe kalmak için en uygun gününüzü belirlemek için LH dalgalanmasının beklendiği günler boyunca testi her gün yapın.
En etkin ev tipi ovülasyon testi artık eczanelerde bulabilirsiniz.
Sembollerle sonuç okuma kolay ve anlaşılır. Sonucu göstermek için çizgilere gerek yok. Gülen yüz size gebe kalma için en uygun iki günü gösterir.
Laboratuar sonuçları ile karşılaştırıldığında % 99 un üzerinde kesin sonuç verir.
3 dakika içinde hızlı sonuç verir.
Clearblue dijital ovülasyon test kitinde, bir test tutacağı ve 10 adet test çubuğu ve kolay anlaşılan kullanım kılavuzu
Bana da gecenin bi yarisi iyi geceler demisti daha gecen haftalardasabahın ilk ışıklarında kırmızılar bana günaydın dedi kızlarr
sorması ayıp günaşırı 2 kez yapıp sonra 2 gün bekleyip yapsak olmaz mı. Biz çok yoğun çalışıyoruz da ... gün aşırı olmak zorunda ise malum günlerde ayda toplam kaç kez yapmak gerek?ya bir gun ara ilişki olsun ne gerek var takip makip ugrascan, yaptım gecen ay tam ovulasyon gununde bi kavgaya tutustuk benimkiyle moralimde bozuldu. gitti hersey bosuna
YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........?
tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
eylulinko..................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
BBD.........................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........5 Eylül
atalay......................6 Eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
senden benden bizden......11 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
Yelser.......................29 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
batı geçenlerden haberim yok kızlar olan varsaa yazsın...
Dayanamadım BAT zamanı 9 eylülde kan verdim. B-hcg negatif çıktı. Progesteron da folikuler döneme uyuyor, 0.7.ye düşmüş. Yani benim 2-3 günlük 5 gün erken gelen kanamam mens kanaması sanki. Kısacası bu ay olmadı. Belirtilerim de kalmadı. Zaten ilk kez denemiştik. Çalışmaya devam.3 ekime gözümü diktim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Verecekse ruhen, bedenen ve zihinsel açıdan sağlıklı olanı ve en önemlisi hayırlı olanı versin.merhaba , arkadaşım son durumlar nedir 10 eylülden sonra test yapcam diyordun bir sonuç aldınmı
Araştırdım da geç döllenme olamaz benimki. Yaptığımız zamandan olay gününden sonra 17 gün geçti. Sonrasında hiç o iş olmadı. Döllenme olsaydı çoktan kanda çıkardı. Bir daha test yaptırmayacağım. Ekim için çalışmalara başlarım artık. Sendenbendenbizden sende durumlar nasıl?Dayanamadım BAT zamanı 9 eylülde kan verdim. B-hcg negatif çıktı. Progesteron da folikuler döneme uyuyor, 0.7.ye düşmüş. Yani benim 2-3 günlük 5 gün erken gelen kanamam mens kanaması sanki. Kısacası bu ay olmadı. Belirtilerim de kalmadı. Zaten ilk kez denemiştik. Çalışmaya devam.3 ekime gözümü diktim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Verecekse ruhen, bedenen ve zihinsel açıdan sağlıklı olanı ve en önemlisi hayırlı olanı versin.
Hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın.Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
Aynen kuzum hayirlusi. Ne diyoruz YENI AY YENI UMUTLARDayanamadım BAT zamanı 9 eylülde kan verdim. B-hcg negatif çıktı. Progesteron da folikuler döneme uyuyor, 0.7.ye düşmüş. Yani benim 2-3 günlük 5 gün erken gelen kanamam mens kanaması sanki. Kısacası bu ay olmadı. Belirtilerim de kalmadı. Zaten ilk kez denemiştik. Çalışmaya devam.3 ekime gözümü diktim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Verecekse ruhen, bedenen ve zihinsel açıdan sağlıklı olanı ve en önemlisi hayırlı olanı versin.
Cokmus
Bozma moralini sabret. Son 1 haftadır iş yerimde öyle büyük sorunlar hakaretler ve zorluklar yaşıyorum ki gözümde yaş eksik olmuyor. Resmen ruhsal travma yaşıyorum. Gebe olmadığıma bile üzülemedim. Zaten gebelik olsa da bu stresle iyi olmazdı. Sabret canım Allah.a sığın. Hem eşinle olanlara katlanabilirsin. O kendini affettirir üzülme. Bize en çok moral lazım. Hem böyle zamanda kocaya küsülmezgünaydın kızlar
sabah ilk idrarımla test yaptım bu sefer parçalamadım. ama aynı silik çizgiyi yine görüyorum ya da beynim bana oyun oynuyo. bence dünküne göre biraz koyu olması gerekirdi. sonuçta sürekli artan bişey.
sabah eşimle işe gelirken zaten büyük bi kavga ettik moralim sıfır sıfır sıfır
acaip kötüyüm kızlar yaa oooooooooooooooffffffffffffff
zamannn sadece birazcık zamannnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!
şarkı için teşekkürler tam benlik oldu bu tam benlik
bir kendim bir beeeeeeeeeeeeen gidiyorummmm
Vayyy çokMuş ucuzu yok mu acaba
Ay sanki beni anlatmissin bi hamile kalsam dogum iznimle birlikte isten ayrilicam o zamqn degerimi anlayacsklar. cocuk isterken yeni is arayisina girmek istemiyorum.Bozma moralini sabret. Son 1 haftadır iş yerimde öyle büyük sorunlar hakaretler ve zorluklar yaşıyorum ki gözümde yaş eksik olmuyor. Resmen ruhsal travma yaşıyorum. Gebe olmadığıma bile üzülemedim. Zaten gebelik olsa da bu stresle iyi olmazdı. Sabret canım Allah.a sığın. Hem eşinle olanlara katlanabilirsin. O kendini affettim üzülme. Bize en çok moral lazım. Hem böyle zamanda kocaya küsülmez
Mecbur olmasam 1 dakka durmam. Işimi seviyorum da şu tepeden patron mu müdür mü neyse o hayattan bezdirdi. Gebelik falan zor gibi bu zamanlarda içimden hiç birşey gelmiyor, gebelik çalışması bile yapmak gelmiyor ama yillar da geciyor bebek icin çalışacağız başka şeyleri takmamak için uğraşacağız. yapacak birşey yok. Allah sana da sabır ve dayanma gücü versin. Inşallah sağlıkla bebeğine tez zamanda kavuşursunAy sanki beni anlatmissin bi hamile kalsam dogum iznimle birlikte isten ayrilicam o zamqn degerimi anlayacsklar. cocuk isterken yeni is arayisina girmek istemiyorum.
Amin canim tum isteyenlere insallah. Biz dun calismustik. Bugun isten dolayi okadar bikkinim kiMecbur olmasam 1 dakka durmam. Işimi seviyorum da şu tepeden patron mu müdür mü neyse o hayattan bezdirdi. Gebelik falan zor gibi bu zamanlarda içimden hiç birşey gelmiyor, gebelik çalışması bile yapmak gelmiyor ama yillar da geciyor bebek icin çalışacağız başka şeyleri takmamak için uğraşacağız. yapacak birşey yok. Allah sana da sabır ve dayanma gücü versin. Inşallah sağlıkla bebeğine tez zamanda kavuşursun
Benimde bi tanidigim vardi cok yogun calisiyodu,bebek icin de 5 sene ugrasmistilar doktor bi sorun yok diyodu.sonra isi birakti o ay hamile kaldi.ankadiki sitrestenmis...Mecbur olmasam 1 dakka durmam. Işimi seviyorum da şu tepeden patron mu müdür mü neyse o hayattan bezdirdi. Gebelik falan zor gibi bu zamanlarda içimden hiç birşey gelmiyor, gebelik çalışması bile yapmak gelmiyor ama yillar da geciyor bebek icin çalışacağız başka şeyleri takmamak için uğraşacağız. yapacak birşey yok. Allah sana da sabır ve dayanma gücü versin. Inşallah sağlıkla bebeğine tez zamanda kavuşursun
Bn de ucretsz izne ayrilmak istiyorummmmm bebis gelsn yeter kiiAy sanki beni anlatmissin bi hamile kalsam dogum iznimle birlikte isten ayrilicam o zamqn degerimi anlayacsklar. cocuk isterken yeni is arayisina girmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?