2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlar şimdi ben normalde 6 sında adet oluyorum bu ay 9 unda oldu yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam ya ? 6 sından mı 14 gün sayıcam
tabiside 9 undan sayıcaksın, bazı aylar daha kısa bazı aylar daha uzun cekiyor biliyorsun canım. 9 un ustune 14 say ama garantiye almak için sen 10 say ve 10. gun basla calısmaya cunku bazılarında erken olabiliyor bu zıkkım ve hazır sperm dursun orda bos bırakmaya gelmiyor bu mereti.

iğneden kesin. ya bu igne 1 haftada falan atılmıyor vucuttan ya, atılması rahat 15 gunu buluyor. iğne olmasa bu sonuca gebelik denir. kısmet canım bidahaki aya inşallah ama yinede bekle bi reglini.

Bende anlamadım neden böyle bir ara değer çıktığını... Dediğin gibi iğneden olabilir...
Adeti bekleyeceğim elbet canım bakalım neler olacak...
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

ben 19 unda başlıyım yani.. Gerçi adetim bittiği gibi durmazda bizimki

Bende anlamadım neden böyle bir ara değer çıktığını... Dediğin gibi iğneden olabilir...
iğneden canımcım kesinlikle net soyluyorum sana, ama bekle adetin gecerse yine denersin sansını.

YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül

longingg....................12 eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
bylgpls ......................16 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
esinti........................19 eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
zehsel..........................22 eylül
kbra22z.......................23 eylül
smyyali....................26 eylül
Filluk............................27 eylül
ebrar09....................27 eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
yildiz deniz................29 eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Secido......................................?
miaselinam.............................?

eee daha iyi basla hemen, bazı erkekler cok duskun olmuyor ona benim eşim mesela oyle cok duskun degildir. o sebeple gun takip ederim.
benimki de çok düşkün değil işte pekmez muz ceviz tatlı derken gün aşırı ancak kıvama geliyor :) şimdi derdim bugun yarın ve pazar nasıl üç gün üst üste kandıracam adamı.. artık giycez süslencez herşey bebek için..

listede ki su 6-7-8-9 eyluller ne alemde ?

kız hergun yapma diyoz, bir gun ara ile. bugun yap pazar sabah yap. sabahları daha iyi olurmus malum sabah ereksiyonları.

topiklerden çok gördüm aşılama soınrası silik ççzgi çıkan ama aslınd ahamile olmayan, bu ilaçlar hcgyi burlarda tutuyor, gebelik testleri de 5 den sonrasını göstermeye başlıyor..

ama içinde şüphe varsa iki güne de adetin gelmezse tekrar bi idrar testi yap, o zman hcg de yükselme varsa cıkar..

kız hergun yapma diyoz, bir gun ara ile. bugun yap pazar sabah yap. sabahları daha iyi olurmus malum sabah ereksiyonları.
anacım kac aydır gün aşırı deniyoz bişiy olmuyo, ben kızımda 1 hafta aralıksız devam etmiştim gelmişti .. şimdi de ovulasytonu yakalayınca bırakmayayım diyorum..

anacım kac aydır gün aşırı deniyoz bişiy olmuyo, ben kızımda 1 hafta aralıksız devam etmiştim gelmişti .. şimdi de ovulasytonu yakalayınca bırakmayayım diyorum..
ne biliyim bnm doktor hep oyle dedi bana, bide annemin bir soylemi var, ne kadar fazla ilişki olursa bebek kız olurmus, az ilişkide erkek olurmus, tabii hurafemi bilemem

eee daha iyi basla hemen, bazı erkekler cok duskun olmuyor ona benim eşim mesela oyle cok duskun degildir. o sebeple gun takip ederim.
Bizmde çok yorgun oldugumuz için çok sık olmuyo malesef ama bu aralar bi performans artışı var :) Ben bol bol muz falan yedircem bakalım öyle balı falan kaşıkla falan yemezde işte bende başka böyle meyve falan ne yediriyim diye düşünüyorum canım ?

ne biliyim bnm doktor hep oyle dedi bana, bide annemin bir soylemi var, ne kadar fazla ilişki olursa bebek kız olurmus, az ilişkide erkek olurmus, tabii hurafemi bilemem
yokk doğru, nasılmıs biliyorn mu, erkeğin spermleri üretilirken ilk kız genleri üretilirmiş, baskın gen malum kadınların... sonra erkek genli spermler üretilirmiş..

eee ben gene kız istediğime göre sıkıntı yok haha :)

hatta burda bi topik vardı süper anneler diye, ovulasyon testiyle cinsiyet yakalamaya calısanlar vardı, başarılı da oluyorlardı.. yumurtanın catladıgı gün ve sonrası tek ilişki ile erkek, öncesi ve yumoş günüyle beraber 3 ilişki kız falan yanlıs hatırlamıyorsam..

%70 basarı yakalayanları var diyebilirim... Rabbim biliyor ya 3 kız annesi olmak istiyorum ben :)

Canım yeni bat 6 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…