2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ama yumurtlama günü bu ayın 5 indeydi yumurtlama bittikten sonra akıntı yoktu tekrar gelmeye başladı akıntım
hmm gebelik olabilir o zaman bende geç döllenme oldu adet olacağım gün akıntım birden arttı dr normal gecikme dedi kan testi yaptım negatif 2 hafta sonra tekrar yaptım pozitifti ama akıntı artması işaret tir bi de sürekli kramp girer kasıklarına ani kalkışlarında ağrı olur

ustunede bal dok, badem koy, herif tırmansın sana

canımm llistenin sonundayım bende hamileyim :) eylülde öğrendim bende 1 inde. hatta sizlerede yazmıstım görmemişsin sanırım.
HYIRLI OLSUN CANIMM GÖRMEMİŞİZ...BURDA SOHBET BAYAĞI KOYU OLUYOO BAZEN GÖZDEN KAÇIYOO BÖYLE CİCİ HABERLER...RABBİM SAĞLICAKLA KOCAĞINA ANLMAYI NASİP ETSİN...

YENİ BAT LİSTEMİZ
miaselinam.............Hamişşş
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
balpeteek.................Hamişşşşş
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül

longingg....................12 eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
bylgpls ......................16 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
esinti........................19 eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
zehsel..........................22 eylül
kbra22z.......................23 eylül
smyyali....................26 eylül
Filluk............................27 eylül
ebrar09....................27 eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
nomaliza................28 Eylül
yildiz deniz................29 eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
atalay...........................6 ekim
allbaby..........................6 ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Secido......................................?

canım bebek istiyorsanız gün aşırı ilişkiyi bırakın kafanıza göre yapın yaptığınız zaman çocuk yapmak olmasın aklınızda
Bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum ama yiyeceklerle tetiklemeyi es geçmicem banane

senin durum fena bacım, oncelikle adet bilmem ne işini bu kadar takacak bişi yok git bi doktora tahlil yaparlar durum netleşir gerginliktende olabilir az kanama ancak daha önemlisi eşinin bebek istememesi. bak ben 5 yıllık evliyim ve ilk dort yıl boyunca cocuk cocuk diye basımı yedi herif ne kavgalar ne kıyametler koptu istemiyordum ancak sebebim belli idi yukseklisansım devam ediyordu calısıyordum evle ilgileniyordum bu da can bide cocukla ugrasamazdım hep dedimki sabret bak bende isteyince daha guzel olucak ama nerdeeeeee, bu sebeple eşinin cocuk istememesinin sebebini otur adam gibi konus önce. yoksa o cocuk olunca herseyde onu suclucak bak. ben 1 yıldır istiyorum ve suan daha iyi hersey o da sakinledi artık delirmiyor cocuk diye cunku sorunluyum biliyor.
lutfen önce problemini cöz.

Bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum ama yiyeceklerle tetiklemeyi es geçmicem banane
bol meyve ye valla ben eşime hep şeftali kavun yedirdim bide fındık işe yarıyor inanrmısın 3 yıl heb gün aşırı yaptık olmadı ne zamanki oluruna bıraktık oldu boş verin dr ları keyfinize bakın

Günaydın kızlar Nasılsıniz ben oğlumu anaokuluna bıraktım geldim bugün ev temizliği var bir an önce başlayalım bitsin bu arada eşlerinize sperm için en iyi her akşam bir su bardağı havuç suyu icirmeniz haberiniz olsun denenmiş tir sonuç mükemmel duyurulur

herifler de şaşırdı ne yiyip içecekler :)

dur onu da bu ay olmazsa sonraki aya saklıym :)

Kızlar şimdi arkadaşım hamile olduğunu öğrendi 2 aydır evli ve çocuk istemediği için bi aylık iğneler varya ondan kullanıyodu yinede hamile kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…