hmm gebelik olabilir o zaman bende geç döllenme oldu adet olacağım gün akıntım birden arttı dr normal gecikme dedi kan testi yaptım negatif 2 hafta sonra tekrar yaptım pozitifti ama akıntı artması işaret tir bi de sürekli kramp girer kasıklarına ani kalkışlarında ağrı olurama yumurtlama günü bu ayın 5 indeydi yumurtlama bittikten sonra akıntı yoktu tekrar gelmeye başladı akıntım
İnşallah inşallahhh bu ay olucak hissediyorum :*inşş 6 ekimde güzel haberlerini alırız tatlım...
ustunede bal dok, badem koy, herif tırmansın sanaaaa bu çok iyi bak :) sevdiği şeyleri yedirmek daha kolaybide çilek de artırıyormuş sperm gücünü canım en zaten meyve salayası yapmaya bayılırım çilek muz falan lokmalık kadar dograyıp çatalı götürdüm mü daha güzel yiyo uyuz koca :)
o hiss çok kuvvetli bende hissediyorum canım.. inşallah hepimiz bebeişlerimizin güzel haberlerini alırız kısa zamandaİnşallah inşallahhh bu ay olucak hissediyorum :*
HYIRLI OLSUN CANIMM GÖRMEMİŞİZ...BURDA SOHBET BAYAĞI KOYU OLUYOO BAZEN GÖZDEN KAÇIYOO BÖYLE CİCİ HABERLER...RABBİM SAĞLICAKLA KOCAĞINA ANLMAYI NASİP ETSİN...canımm llistenin sonundayım bende hamileyim :) eylülde öğrendim bende 1 inde. hatta sizlerede yazmıstım görmemişsin sanırım.
Yok kız o kadarda değilustunede bal dok, badem koy, herif tırmansın sana
Ayy daha çalışmalara başlamadan heyecanlandım bako hiss çok kuvvetli bende hissediyorum canım.. inşallah hepimiz bebeişlerimizin güzel haberlerini alırız kısa zamanda
Valla senin testide gördüm bana hamişsin gibi geliyor :)Ins canim ya haftasonu adet olmazsam artik
canım bebek istiyorsanız gün aşırı ilişkiyi bırakın kafanıza göre yapın yaptığınız zaman çocuk yapmak olmasın aklınızdaİnşallah inşallahhh bu ay olucak hissediyorum :*
Kızz o göbişi bebişle doldurmadan gelmezsin o tatildennn inşalllahhhhKızlarrr ben de tatile çıkıyorum hem de tam en önemli haftadabakalım döndükten sonra 29unda görcez sonuçlarını
Bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum ama yiyeceklerle tetiklemeyi es geçmicem bananecanım bebek istiyorsanız gün aşırı ilişkiyi bırakın kafanıza göre yapın yaptığınız zaman çocuk yapmak olmasın aklınızda
senin durum fena bacım, oncelikle adet bilmem ne işini bu kadar takacak bişi yok git bi doktora tahlil yaparlar durum netleşir gerginliktende olabilir az kanama ancak daha önemlisi eşinin bebek istememesi. bak ben 5 yıllık evliyim ve ilk dort yıl boyunca cocuk cocuk diye basımı yedi herif ne kavgalar ne kıyametler koptu istemiyordum ancak sebebim belli idi yukseklisansım devam ediyordu calısıyordum evle ilgileniyordum bu da can bide cocukla ugrasamazdım hep dedimki sabret bak bende isteyince daha guzel olucak ama nerdeeeeee, bu sebeple eşinin cocuk istememesinin sebebini otur adam gibi konus önce. yoksa o cocuk olunca herseyde onu suclucak bak. ben 1 yıldır istiyorum ve suan daha iyi hersey o da sakinledi artık delirmiyor cocuk diye cunku sorunluyum biliyor.2 aydır herşeyi hamileliğe yormaya başladım bu ay 5 gün erken adet oldum ama adet de değil koyu renkli ve afedersiniz pedi kirletmiyor bile nerdeyse sadece peçeteyle silince belli oluyor normalde 3-4 gün kanamam olur bugün 2. gün nerdeyse kesildi bile acaba implantasyon kanaması olabilir mi ya umutlanmakta istemiyorum eşimin çocuğa karşı isteksizliği bir yandan benim bebek isteğim bir yandan puufff =(
bol meyve ye valla ben eşime hep şeftali kavun yedirdim bide fındık işe yarıyor inanrmısın 3 yıl heb gün aşırı yaptık olmadı ne zamanki oluruna bıraktık oldu boş verin dr ları keyfinize bakınBende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum ama yiyeceklerle tetiklemeyi es geçmicem banane
wooooowwww süpeerrr.Kızlarrr ben de tatile çıkıyorum hem de tam en önemli haftadabakalım döndükten sonra 29unda görcez sonuçlarını
herifler de şaşırdı ne yiyip içecekler :)Günaydın kızlar Nasılsıniz ben oğlumu anaokuluna bıraktım geldim bugün ev temizliği var bir an önce başlayalım bitsin bu arada eşlerinize sperm için en iyi her akşam bir su bardağı havuç suyu icirmeniz haberiniz olsun denenmiş tir sonuç mükemmel duyurulur
Kızz o göbişi bebişle doldurmadan gelmezsin o tatildennn inşalllahhhh
wooooowwww süpeerrr.
o zaman ne diyoruz sanaaaaa
sabahlar olmasıııınnnnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?