işte kısmet diyorum ben hep. bizimde zamanımız gelicek olucakKızlar şimdi arkadaşım hamile olduğunu öğrendi 2 aydır evli ve çocuk istemediği için bi aylık iğneler varya ondan kullanıyodu yinede hamile kalmış..
ayyyy bide biz gidebilseydik çok iyi olacaktı amakesinlikleeee tatil yan gelip yatma yeri değildir kızlaarrr çalışalım çalışalımmm
bizim daha 2. denememiz :) inşallah sizin kadar çok beklemek zorunda kalmayızbol meyve ye valla ben eşime hep şeftali kavun yedirdim bide fındık işe yarıyor inanrmısın 3 yıl heb gün aşırı yaptık olmadı ne zamanki oluruna bıraktık oldu boş verin dr ları keyfinize bakın
ozaman ben hergün yapayım diyeceğim, en mutlu zamanlarını yaşıyor zaten kocamne biliyim bnm doktor hep oyle dedi bana, bide annemin bir soylemi var, ne kadar fazla ilişki olursa bebek kız olurmus, az ilişkide erkek olurmus, tabii hurafemi bilemem
Git yaptır inat etme , akşam öyle bir inşallah hamile olursunda ozaman görürüm onun tafrasını...günaydın aşırı tripliyiz birbirimize . tek kelime konuşmuyoruz. sabah beni işe bıraktı arabanın kapısını çarptımmmm çıktım hırsımı alamadım hala.
kan testini de yaptıramadım bir türlü zaman bulamadım
İnşallah cnm hayırlısıyla isteyen herkesin olsun..işte kısmet diyorum ben hep. bizimde zamanımız gelicek olucak
topiklerden çok gördüm aşılama soınrası silik ççzgi çıkan ama aslınd ahamile olmayan, bu ilaçlar hcgyi burlarda tutuyor, gebelik testleri de 5 den sonrasını göstermeye başlıyor..
ama içinde şüphe varsa iki güne de adetin gelmezse tekrar bi idrar testi yap, o zman hcg de yükselme varsa cıkar..
aynen ben de her an kırmızıları görücekmişim gibiBeklemekten başka çare yok...
Psikolojik midir yoksa gerçekten midir bilmiyorum ama şuan zaten adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor...
Benim umutlar Ekim'e ertelendi sanki... Hayırlısı diyelim...
şansın bol olsun..bahtın açık olsun..rabbim gönlüne göre versin....bu ay güzel haberler alıcaz inş..:)evet kızlarrrr, az önce ovulasyon testimde ikinci çizgim ilkiyle aynı koyulukta hatta biraz daha koyu çıktı. bu demek kiiii 24-34 saat içinde gıdaklıycam...
testten hemen sonra kocişime kurlara başladım, SENİ SEVİREM diye mesaj attım... ayy dua edin ne olur arkadaşlar...
Ayyy hadi hayırlısı bakalım :) Süslen püslen de bi bebiş daha gelsin bakim :)evet kızlarrrr, az önce ovulasyon testimde ikinci çizgim ilkiyle aynı koyulukta hatta biraz daha koyu çıktı. bu demek kiiii 24-34 saat içinde gıdaklıycam...
testten hemen sonra kocişime kurlara başladım, SENİ SEVİREM diye mesaj attım... ayy dua edin ne olur arkadaşlar...
evet kızlarrrr, az önce ovulasyon testimde ikinci çizgim ilkiyle aynı koyulukta hatta biraz daha koyu çıktı. bu demek kiiii 24-34 saat içinde gıdaklıycam...
yalakaevet kızlarrrr, az önce ovulasyon testimde ikinci çizgim ilkiyle aynı koyulukta hatta biraz daha koyu çıktı. bu demek kiiii 24-34 saat içinde gıdaklıycam...
aynen ben de her an kırmızıları görücekmişim gibi
yalakabugun cuma bnm koca cok yorgun gelir ama bugun yapmamız lazım napcam bilemedim, bide bu klomen i kullandıgım ay bende kuruluk oluyor ve oyle oluncada adam da bende zorlanıyoruz. doktor jel fln kullanma dedi napsam ki?
doğru diyosun. tek taraflı olması herşeyi daha da kötü yapabilir. karşılıklı konuşmak en mantıklısı. şu an umarım üstüne görmüyorumdur diye dua etmeye başlasam yeri o zaman =)senin durum fena bacım, oncelikle adet bilmem ne işini bu kadar takacak bişi yok git bi doktora tahlil yaparlar durum netleşir gerginliktende olabilir az kanama ancak daha önemlisi eşinin bebek istememesi. bak ben 5 yıllık evliyim ve ilk dort yıl boyunca cocuk cocuk diye basımı yedi herif ne kavgalar ne kıyametler koptu istemiyordum ancak sebebim belli idi yukseklisansım devam ediyordu calısıyordum evle ilgileniyordum bu da can bide cocukla ugrasamazdım hep dedimki sabret bak bende isteyince daha guzel olucak ama nerdeeeeee, bu sebeple eşinin cocuk istememesinin sebebini otur adam gibi konus önce. yoksa o cocuk olunca herseyde onu suclucak bak. ben 1 yıldır istiyorum ve suan daha iyi hersey o da sakinledi artık delirmiyor cocuk diye cunku sorunluyum biliyor.
lutfen önce problemini cöz.
yalakabugun cuma bnm koca cok yorgun gelir ama bugun yapmamız lazım napcam bilemedim, bide bu klomen i kullandıgım ay bende kuruluk oluyor ve oyle oluncada adam da bende zorlanıyoruz. doktor jel fln kullanma dedi napsam ki?
bir gün var cnaım benim yarın :)Seninde adet günün bugün değil mi canım,
beraberiz seninle diye hatırlıyorum kalan beynimle
bir gün var cnaım benim yarın :)
Şu bahsedilen bir jel vardı ya hemde hamileliği kolaylaştırıyordu preed gibi bir ismi vardı ondan kullansan işe yaramaz mı acep ?[/Qzehsel sagolsun cok bilgi verdi o konuda ama iğne oldugu için bu ay hiçbişi denemek istemiyorum, olmaz ise bidahaki ay alayım diyorumda ya zaten bu ay olmazsa aşılama yapılcak neyin derdine dusuyom bilmiyom ki. offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?