ya oyle deme yinede olursa o da ister illa ama konus mutlaka sor, yani korunmuyorsa o da bunun farkında bu bebek illa olucak ama senin korundugunu falan düşünüyorsa ve sen hamile kalırsan fena. ama sen al eşini guzel bi yemege git ve sakin sakin konus, evde de konusma cunku evde erkekler biraz asabilik yapabiliyor tv ye takılıyor seni umursamıyor vs vs. al guzelce karsına hayatım neden bebek istemiyorsun mantıklı bir acıklama illa yapacaktır sende akıllı davran ve onun yaptıgı acıklamaları tezlerin ile curut.doğru diyosun. tek taraflı olması herşeyi daha da kötü yapabilir. karşılıklı konuşmak en mantıklısı. şu an umarım üstüne görmüyorumdur diye dua etmeye başlasam yeri o zaman =)
ay bu kötüymüş.. bacım o zaman biraz kötü kız olcan, gün içinde akşama süslenme planlarını filen kur kafanda, hatta sadece bu gece için bi tane don filen al şu 5 dakka üstte kalamayanlardan.. biraz hayal edince o zamana kadar hazırlarsın kendini..yalakabugun cuma bnm koca cok yorgun gelir ama bugun yapmamız lazım napcam bilemedim, bide bu klomen i kullandıgım ay bende kuruluk oluyor ve oyle oluncada adam da bende zorlanıyoruz. doktor jel fln kullanma dedi napsam ki?
evet canım yarıyor tatlı ne olursa olsun çok işe yarıyorbizim daha 2. denememiz :) inşallah sizin kadar çok beklemek zorunda kalmayızSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhh :) şeftalide işe yarıyor mu :) iyi iyi bol bol şeftali almıştım zaten
Benim bugün inşallah görmem kırmızıları :)bir gün var cnaım benim yarın :)
CANIM cocuk olayını cok kafaya takınca prolaktin hormonumuzu yükseltiyoruz o da adet düzenini bozuyor.. bende yasadım bunu 22 günde adet oldum o zaman nooluyorum dedim .. biraz daha relax...merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz?
1,5 senelik evliyim en son 22 ağustota adet oldum 4eylül yumurtlama günümdü o gün ve sonrasında korunmadık.
8-9 eylülde cok az kahverengi leke oldu ve 1 haftadır kasıklarım ağrıyor bugunde bacağıma vuruyor 19 eylül beklenen adetim sormak istediğim şu 28günde bir adet olurum her zaman fakat son 3 ayda 28 ve 21 gün olarak değişti yani eğer bu ay 21 günde bir olursam bugün adet olmam gerekiyor 28 günde olursam 19unda sizce kan testi yaptırsam cıkar mı?
biraz karışık oldu kusura bakmayın. :)
hayırlısı neyse onu versin Rabbim bizlere..Eğer hastalanırsam sanırım bende Ekimde aşılama yaptıracağım, hayırlısı inşallah
senin ilkide tup bebek olmustu dimi? neden yapıldı bir sorunmu vardı, yani bir sorun varsa bunda devam ediyordur normal yolla kalamazsın bosuna vakit kaybediyorsundur belki . konustunmu doktorunla bunları ne diyor . anaaaammm cok meraklı oldum benEğer hastalanırsam sanırım bende Ekimde aşılama yaptıracağım, hayırlısı inşallah
ne biliyim ya, aslında iki kadeh bişi içebilsem on numara olurumda içemiyom işte su zamanda.ay bu kötüymüş.. bacım o zaman biraz kötü kız olcan, gün içinde akşama süslenme planlarını filen kur kafanda, hatta sadece bu gece için bi tane don filen al şu 5 dakka üstte kalamayanlardan.. biraz hayal edince o zamana kadar hazırlarsın kendini..
napıcan mecbuuurrr
merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz?
1,5 senelik evliyim en son 22 ağustota adet oldum 4eylül yumurtlama günümdü o gün ve sonrasında korunmadık.
8-9 eylülde cok az kahverengi leke oldu ve 1 haftadır kasıklarım ağrıyor bugunde bacağıma vuruyor 19 eylül beklenen adetim sormak istediğim şu 28günde bir adet olurum her zaman fakat son 3 ayda 28 ve 21 gün olarak değişti yani eğer bu ay 21 günde bir olursam bugün adet olmam gerekiyor 28 günde olursam 19unda sizce kan testi yaptırsam cıkar mı?
biraz karışık oldu kusura bakmayın. :)
CANIM cocuk olayını cok kafaya takınca prolaktin hormonumuzu yükseltiyoruz o da adet düzenini bozuyor.. bende yasadım bunu 22 günde adet oldum o zaman nooluyorum dedim .. biraz daha relax...
Hadi bakalım canım yakalı şu çift çizgiyi sonrada gebelik testinde çift çizgi inşallah dualarım seninle canım :)günaydın canım, pek bi gelişme yok, benim bugün ovulasyon testinde ikinci tam çizgiyi yakalayacağım gün yani bugün ya da yarın yumoş günüm öle işte..
dududada yı bekliyorum yeni bir test parçaladı mı acaba?
CANIM cocuk olayını cok kafaya takınca prolaktin hormonumuzu yükseltiyoruz o da adet düzenini bozuyor.. bende yasadım bunu 22 günde adet oldum o zaman nooluyorum dedim .. biraz daha relax...
benim kankam hamile oldugunu bilmiyordu adetine yakın biraya aş ermişti :) onun kızına bişiy olmadı ama bilmemmmm bennn, bu kadar dua ederken yönelme öyle şeylere :)ne biliyim ya, aslında iki kadeh bişi içebilsem on numara olurumda içemiyom işte su zamanda.
Canım kırmızıları unuuuuuuutttt:) bebiş olacak inşaynen ben de her an kırmızıları görücekmişim gibi
ben 9 unda adet oldum yeni adet tam bilmemekle beraber 11 ekim görünüyor hesaplayıcıya göre.bikaç aydır bi ileri iki geri gidiyor...listede ki su 6-7-8-9 eyluller ne alemde ?
senin ilkide tup bebek olmustu dimi? neden yapıldı bir sorunmu vardı, yani bir sorun varsa bunda devam ediyordur normal yolla kalamazsın bosuna vakit kaybediyorsundur belki . konustunmu doktorunla bunları ne diyor . anaaaammm cok meraklı oldum ben
ne biliyim ya, aslında iki kadeh bişi içebilsem on numara olurumda içemiyom işte su zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?