2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

anladım canım, uzuldum ya, işte benimde muhtemelen düşük yaptıgım ay iki tane idi bebiş, cunku degerler cok yuksekti, onu klomen ve ovitrelle ile kalmıstım. bu ikinci denememiz, benimde AMH degerim düşük yumurta rezervleri az o sebeple olusan yumurta saglıksız oluyor. zaten ilk denemede klomenle sadece 1 tane yumurta olmustu bu sefer kloman dozajını artırdık 2 tane oldu yumurtam. işte muhtemelen bugun catlıyorlar ben akşam vercem onlara dopingi. kocamıda yedircem ballı cerez aldım bi kavanoz yesin bol bol. kasık kasık sokcam agzına sperm kalitesi zaten yuksekmiş iyice yukselsin.
durumumuz şimdilik şanslı gibi ama bu ay ben o kırmızıları görürsem prikolojimin alt üst olacagına eminim cunku artık bıktım.

ya amanda ben doktorumla bu konuyu hiç konusmadım ama fikrin vardır belki veya dıger kızlar sizin fikriniz vardır belki, bu aşılama tedavisi ortalama fiyatları nedir.

ya amanda ben doktorumla bu konuyu hiç konusmadım ama fikrin vardır belki veya dıger kızlar sizin fikriniz vardır belki, bu aşılama tedavisi ortalama fiyatları nedir.
tahminimce 300-500 arası sanırım canım.. yaptırdıgın yer ve druna göre de fiyat değişir..

Selam, genellkle hamilelik ile ilgili bilgileri buradan takip ediyorum.11 eylülde adet olmam gerekiyordu.olmadim bir haftadir kasiklarimda ve sirtimda agri var goguslerim hafif agriyor.biraz kafama taktigim icin gidip test yaptiramiyorum acaba hamile olabilir miyim? Hala adet olmadim.

canım arkadasım bizim acaba hamilemisin sorusuna yanıtımız malesef olmaz, önce testini yaptır, belirtiler vs burdan takip ediyor ve bizim forumu okuyor isen gördügün üzere psikolojik cogu. bir cogumuz o belirtileri yasayıp bir iki gun adet gecikmesinin ardından adet olduk. test yapmadan hiçbir seyi bilemezsin bizde bilemeyiz tabii

walla canım kan testi yada idar testi yapmadan kimse bilemez bu belirtiler belli olmuyor ki...

300-500 mü hadi be, bu kadar ucuzmu, daha neler, kız ben en son amh testine 400 lira verdim. yuhh.
eee doğum gibi, medicalparkta 4 bin, acıbademde 11 bin, kücük hastanelerde sadece bin lira :) yerine göre değişir canım...

Evet yarin test yapicam muhtemelen ama burada okudugum klasik hamilelik belirtileri kasik ve sirt agrisi var.sanirim biraz ümit istiyor insan...test yapinca moralim bozuluyor.

Teşekkürler arkadaşlar...sanirim artik testlerden degil forumlardan medet umar olduk sonucu yazmaya çalışırım :)

Cnm benimde bugün ama ben pazarı bekleyecem öyle test yapacam istersen sende biraz daha sabret çokta kafana takma tutmuştur inşlh :)

hıımmm paran çok zannımca
hayır oyle degil, ben suanda avcılar hospitalde tedavi goruyorum ancak istanbul da halkalıda yeni bir acıbadem subesi acıldı ve ssk ile anlaşmalı suan cok yakın bir arkadasım oraya gidiyor. ben hastaneye gittigimde 50 tl muayene ucreti veriyorum ve tabii her tahlil cabası cunku hastanemizin sgk anlasması % 20 fln sanırım ancak acıbadem halkaluıya giden arkadasım 70 tl muayene ucreti verip her tahlilinide en azından bir cogunu ucretsiz yaptırıyor. asılama içinde aynısı gecerli. basit bir kan tahiline bile 50-60 tl verirken acıbademde bir lira odemiyor arkadasım cunku anlaşmaları sgk ile % 100 nerdeyse.
eger hamile kalırsamda malesef doktoruma ihanet edip hastane degiştiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…