ayy ağzından bal damlıyor arkadaşım inşallah...Hadi bakalım canım yakalı şu çift çizgiyi sonrada gebelik testinde çift çizgi inşallah dualarım seninle canım :)
Merakını yiyim... İnsanın başına ne geliyorsa meraktan geliyormuş yaa sende akşam merakının neticesini alırsın inşallah :)
Hemen açıklayayım..
Benim ilk gebeliğim klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu... Ve ikiz bebişlerime gebe kaldım ama bu sevincimiz uzun sürmedi ve 35.000 gebede bir görülen istisnai bir olayla karşılaştık. Bebeklerden biri düştü diğeri ise tüpe yerleştiği için dış gebelik oldu... 2 olumsuzluk bir arada yani... Sonrasında sağ tüpüm alındı ve zaten zor hamile kalan benim için olasılık biraz daha azaldı... O dönem beklemek ve zaman kaybetmek istemediğim için ve psikolojik olarak çok yıprandığımız için hemen tüp bebek tedavisi oldum ve güzel güzeli kızıma kavuştum...
Şimdi doğal olarak hamile kalma şansım azda olsa var, birde klomen ve çatlatma iğnesi de destekleyince olabilir dedi doktorum. Bizde 2 kez denedik. Eğer adet olursam bu ay aşılama ve yine başarılı olamaz isek tekrar tüp bebekkkk...
ama oyle bokunu cıkarmıcan iki kadeh sonra bırak akısınaAl işte buda benim eşin kafasında... Allah sizi ne yapsın emiiiiiii... Delülerrrrrrrrrr
tahminimce 300-500 arası sanırım canım.. yaptırdıgın yer ve druna göre de fiyat değişir..ya amanda ben doktorumla bu konuyu hiç konusmadım ama fikrin vardır belki veya dıger kızlar sizin fikriniz vardır belki, bu aşılama tedavisi ortalama fiyatları nedir.
aminn cümlemizeeeeİnşallah kırmızıları görmezsin de yarın güzel haberlerle mutluluk şarhoşu olursun... Veee tabi bizde :)
canım arkadasım bizim acaba hamilemisin sorusuna yanıtımız malesef olmaz, önce testini yaptır, belirtiler vs burdan takip ediyor ve bizim forumu okuyor isen gördügün üzere psikolojik cogu. bir cogumuz o belirtileri yasayıp bir iki gun adet gecikmesinin ardından adet olduk. test yapmadan hiçbir seyi bilemezsin bizde bilemeyiz tabiiSelam, genellkle hamilelik ile ilgili bilgileri buradan takip ediyorum.11 eylülde adet olmam gerekiyordu.olmadim bir haftadir kasiklarimda ve sirtimda agri var goguslerim hafif agriyor.biraz kafama taktigim icin gidip test yaptiramiyorum acaba hamile olabilir miyim? Hala adet olmadim.
300-500 mü hadi be, bu kadar ucuzmu, daha neler, kız ben en son amh testine 400 lira verdim. yuhh.tahminimce 300-500 arası sanırım canım.. yaptırdıgın yer ve druna göre de fiyat değişir..
walla canım kan testi yada idar testi yapmadan kimse bilemez bu belirtiler belli olmuyor ki...Selam, genellkle hamilelik ile ilgili bilgileri buradan takip ediyorum.11 eylülde adet olmam gerekiyordu.olmadim bir haftadir kasiklarimda ve sirtimda agri var goguslerim hafif agriyor.biraz kafama taktigim icin gidip test yaptiramiyorum acaba hamile olabilir miyim? Hala adet olmadim.
eee doğum gibi, medicalparkta 4 bin, acıbademde 11 bin, kücük hastanelerde sadece bin lira :) yerine göre değişir canım...300-500 mü hadi be, bu kadar ucuzmu, daha neler, kız ben en son amh testine 400 lira verdim. yuhh.
ya benim gittigim hastane de buyuk bi yer ama bu tedaviye kaldıgımız zaman acıbadem e gitmeyi dusunuyorumeee doğum gibi, medicalparkta 4 bin, acıbademde 11 bin, kücük hastanelerde sadece bin lira :) yerine göre değişir canım...
hıımmm paran çok zannımcaya benim gittigim hastane de buyuk bi yer ama bu tedaviye kaldıgımız zaman acıbadem e gitmeyi dusunuyorum
Cnm benimde bugün ama ben pazarı bekleyecem öyle test yapacam istersen sende biraz daha sabret çokta kafana takma tutmuştur inşlh :)Selam, genellkle hamilelik ile ilgili bilgileri buradan takip ediyorum.11 eylülde adet olmam gerekiyordu.olmadim bir haftadir kasiklarimda ve sirtimda agri var goguslerim hafif agriyor.biraz kafama taktigim icin gidip test yaptiramiyorum acaba hamile olabilir miyim? Hala adet olmadim.
Teşekkürler arkadaşlar...sanirim artik testlerden degil forumlardan medet umar olduk sonucu yazmaya çalışırım :)
Cnm benimde bugün ama ben pazarı bekleyecem öyle test yapacam istersen sende biraz daha sabret çokta kafana takma tutmuştur inşlh :)
hayır oyle degil, ben suanda avcılar hospitalde tedavi goruyorum ancak istanbul da halkalıda yeni bir acıbadem subesi acıldı ve ssk ile anlaşmalı suan cok yakın bir arkadasım oraya gidiyor. ben hastaneye gittigimde 50 tl muayene ucreti veriyorum ve tabii her tahlil cabası cunku hastanemizin sgk anlasması % 20 fln sanırım ancak acıbadem halkaluıya giden arkadasım 70 tl muayene ucreti verip her tahlilinide en azından bir cogunu ucretsiz yaptırıyor. asılama içinde aynısı gecerli. basit bir kan tahiline bile 50-60 tl verirken acıbademde bir lira odemiyor arkadasım cunku anlaşmaları sgk ile % 100 nerdeyse.hıımmm paran çok zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?