hıııı anladımkız biz onu yıllardır yapıyoz bizim klasik pozisyonumuz oldu
Iste o pozisyondan sonra hemen yüz üstü yat yere kalkma ayak falan da kaldırmaya gerek yokkız okadarını biliyoz yinede sağol kuşum ya kıyamam sana benim dediğim sonra yatacakmıyoz kapişşşşş
ben bi kere yaptım sonra donup yatmaya calısırken hersey dısarı cıktı sinirlendim. oyle bi bes dk bekleyin sonra yatın sırt ustu poponuzun altınada yastık koyun inceden.kız okadarını biliyoz yinede sağol kuşum ya kıyamam sana benim dediğim sonra yatacakmıyoz kapişşşşş
hıııı anladımkız biz onu yıllardır yapıyoz bizim klasik pozisyonumuz oldu
kızlar yeter gülmekten öldümmmm
tamam canım ya ay çok güldüm vallahi kovulacam şirkettenIste o pozisyondan sonra hemen yüz üstü yat yere kalkma ayak falan da kaldırmaya gerek yok
canım ya kusura bakma ama bende kim dışarı çıktı tekrar okuyunca anladım ayak kaldırmadan sırt üstü dimi canım benim anladığım ben bazen ayaklarımı yatak başlığından destek alarak duvara dayıyordum daben bi kere yaptım sonra donup yatmaya calısırken hersey dısarı cıktı sinirlendim. oyle bi bes dk bekleyin sonra yatın sırt ustu poponuzun altınada yastık koyun inceden.
yazık ya ne hallere düştükbende öyle yapıuyoz diye hamilelik zorlaşıyo sanıyodum da bu ay ben alta geçtimakşama adam müjdeli haberi vereyimde sevinsin gariban pek sever öyle
yaa anammmmmmmmmanammmmmmmmmm
Bnm icn hiic zevkli degil oylenası yani öyle zevkli olmuyo mu sence??
bence oluyo
evet bu derdi sen aştın başımızaSorana kadar göbeğim çatladı ama herkes faydalandı ayaklarım kaldırma konusu önemli şimdi bunu çözmemiz lazım...
Biri yazmisti forumda ayaklarni kaldirdignda degil yuz ustu yattgnda hamile kalms. Rahin egrilignde falan olabilioms galibaSorana kadar göbeğim çatladı ama herkes faydalandı ayaklarım kaldırma konusu önemli şimdi bunu çözmemiz lazım...
bende dikicem popoyu havaya,
hadi yaa evet dediğin gibi moda göre çok değişiyoBnm icn hiic zevkli degil oyleHerci miduma gore de degisiyo ama gne de pek tercihim deil
canım bizi unutma bilgilendir amaÇok pis kafaya koydum bu iş bugün tamamdır, araştırma bile yapıyorumemin olalım diye heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?