2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kız okadarını biliyoz yinede sağol kuşum ya kıyamam sana benim dediğim sonra yatacakmıyoz kapişşşşş
ben bi kere yaptım sonra donup yatmaya calısırken hersey dısarı cıktı sinirlendim. oyle bi bes dk bekleyin sonra yatın sırt ustu poponuzun altınada yastık koyun inceden.

bende bir problem var sanırım o şekilde de oldu ama yine de tutmadı

Reactions: tzm
ben bi kere yaptım sonra donup yatmaya calısırken hersey dısarı cıktı sinirlendim. oyle bi bes dk bekleyin sonra yatın sırt ustu poponuzun altınada yastık koyun inceden.
canım ya kusura bakma ama bende kim dışarı çıktı tekrar okuyunca anladım ayak kaldırmadan sırt üstü dimi canım benim anladığım ben bazen ayaklarımı yatak başlığından destek alarak duvara dayıyordum da

kızlar bide spermlerin bi çoğunun geri çıkmasını engellemek için boşalma olur olmaz eşinizin gitgel yapmasına izin vemeyin hareketsiz şekilde çıksın ozaman bide popo altına yastık koyunca spermler sizinle daha çok kalıyo

Ben de hamilelik belirtileri yasiyorum. Regl olmamahenuz 3 4 gun var, o da vaktinde gelirse. Supheli iliskiden bi kac gun sonra regl tarihime daha cok varken kasiklarim agrimaya basladi. Regl sancisi gibi bi sanci ve zaman zaman batma. Tuvalete de cok cikar oldum. insan bu konularda ne cok sorguluyor , mantik kaciyor resmen. Test icin erken,kan icin vaktim yok. Ya sabir ya sabir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…