çok doğru yapmışsın ben de dün diyete başladım.herkeze gunaydın,
umarım hepiniz için umutlu bir gun olur. içimde ki ses bnm için bu ayında yalan olacagını soyluyor o sebeple dun akşam spor salonu üyeliğimi yenilemek için salona gittim, madem olmayacak bari su aldıgım kilolardan kurtulayım dedim. boyle bişi yapmayıp bekledikce daha cok kafama takılıyor. normal hayata devam diyorum.
dene aşkım dene aklında kalacağınaCanımıniçi ne yapacaksın? Arkadaşım kıyamamış açık açık anlatmış şimdi ben yok mu diyeyim... Mecbur deneyeceğim sonra bu da aklıma takılır
o tilkileriii kovalayalım lütfen....strese yer yokkk..döverim haakafada bitiyorda orda kırk tane tilki dolaşınca olmuyor işte
amin canım benim..sayenizde ben iyi güldüm..hayırlara gitsinn.rabbim en kötü günümüzü böyle eylesin...Evet canım benim dua et sen karnında melek taşıyorsun Güzel Allah'ım seni duyar, umut ve neşe eksik olmasın rahat olalım streese gerek yok ve yine bugün çok eğlendim ya!
Valla ben de onu tam bilmiyorum canım yani rahim duzken biraz geriye doğru megilli oluyomus denemekten bişi olmaz :)Canm o rahim egtiligi nasil anlasilio peki
evet vallahi bu sefer ne bat günüme nede yumurtlama günüme baktım saldım yaaaaaaaaao tilkileriii kovalayalım lütfen....strese yer yokkk..döverim haa
amin canım benim..sayenizde ben iyi güldüm..hayırlara gitsinn.rabbim en kötü günümüzü böyle eylesin...
Canım benim rahim biraz eğikmis ayıptır söylemesi ole ben altta hiç olmadı sonra yani nasıl desem bole domaldimve o ay hamile kaldım yani denemekten bişi olmaz
inşallah canım umut kesmek yok !!!Kan tahlili sonucu çıktı hamilelik yok bat tarihim 18 eylül henüz kırmızılar gelmedi ama sonucu erken öğrendim artık bidahaki aya umutlar :/
Sağol canım inşallah en kisa zamanda olur insallahtebrik ederim canım darısı başımıza
ahahahahah aynen güne gülerek başladımCanım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavBen sizleri çok seviyorum canlarım yaaaa
Tamam güldük eğlendik akşama çocuk aşkınadeneyelim bakalım
Denenmez mi hiç sen anlatmışsın elbette deneyeceğiz kıyamam kıyamam sana...Valla ben de onu tam bilmiyorum canım yani rahim duzken biraz geriye doğru megilli oluyomus denemekten bişi olmaz :)
Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun... Denerim senide kırmam...dene aşkım dene aklında kalacağına
nası yani öyle zevkli olmuyo mu sence??Cocuk icn zevkimi feda wdicem demek
Bu
Canım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!Sağol canım inşallah en kisa zamanda olur insallah
ben gülmüyorumCanım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!
GÜLMEYİN...GÜLENİ GEBERTİRİM...
Canım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!
bende gülmüyommm..gülünecek ne var kiiii canımmCanım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!
o pozisyondayken sırtını dönmene gerek yok yüzükoyun yat aşağıya iştee....Canım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!
:) :) valla kuzum ben ole o şekilde iki üç dakka durdum sonra da ön dakka falan sırt üstü yattımCanım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?