2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

çok doğru yapmışsın ben de dün diyete başladım.

kafada bitiyorda orda kırk tane tilki dolaşınca olmuyor işte
o tilkileriii kovalayalım lütfen....strese yer yokkk..döverim haa
Evet canım benim dua et sen karnında melek taşıyorsun Güzel Allah'ım seni duyar, umut ve neşe eksik olmasın rahat olalım streese gerek yok ve yine bugün çok eğlendim ya!
amin canım benim..sayenizde ben iyi güldüm..hayırlara gitsinn.rabbim en kötü günümüzü böyle eylesin...

ahahahahah aynen güne gülerek başladım

Valla ben de onu tam bilmiyorum canım yani rahim duzken biraz geriye doğru megilli oluyomus denemekten bişi olmaz :)
Denenmez mi hiç sen anlatmışsın elbette deneyeceğiz kıyamam kıyamam sana...
dene aşkım dene aklında kalacağına
Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun... Denerim senide kırmam...

günaydın kızlar yaaaaaaaaaa nasılsınız? hyine çok enerjiksinizz içimi açıyosunuzz

bu sabah çok motive gelmemiştim ama şimdi içim kıpır kıpır oldu.

nasıl da çok işim var size anlatamam. neyse ki bugun yöneticim ofise gelmiycekmişşş

ben de bugun netten güllerin savaşı nın son bölümünü izliyim diyorum nasıl fikir ?

Sağol canım inşallah en kisa zamanda olur insallah
Canım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!

GÜLMEYİN... GÜLENİ GEBERTİRİM...

ben gülmüyorum

bende gülmüyommm..gülünecek ne var kiiii canımm

o pozisyondayken sırtını dönmene gerek yok yüzükoyun yat aşağıya iştee....

:) :) valla kuzum ben ole o şekilde iki üç dakka durdum sonra da ön dakka falan sırt üstü yattım

Valla kızlar ben de ilk duyunca çok saçma geldi eşim bile saçmalama dedi ama valla oldu çünkü o ay başka türlü yapmadım ne olcak dedim bir ay daha allah büyük insan isteyince valla bebeği için herşeyi yapıyor napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…