- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Ilahiiii öldüm gülmektenpozisyon cok onemli degil diye biliyorum ayaga kalkmayin yeter rahat olun
Ben sabah yaptim testi yine tek cizgi cmt gelir kirmizilar..sanirim esimin sorunu cozulmeden hic olasilik yok napalim ben de bu arada zayiflamaya calisirim
Kızlar siz beni güldürdünüz hepinizin yüzünü bebebişleriniz güldürsün inş.Bat'a 3 gün var hiç belirti yok sanırsam ben bu ayı gene beceremedim
Ben de hamilelik belirtileri yasiyorum. Regl olmamahenuz 3 4 gun var, o da vaktinde gelirse. Supheli iliskiden bi kac gun sonra regl tarihime daha cok varken kasiklarim agrimaya basladi. Regl sancisi gibi bi sanci ve zaman zaman batma. Tuvalete de cok cikar oldum. insan bu konularda ne cok sorguluyor , mantik kaciyor resmen. Test icin erken,kan icin vaktim yok. Ya sabir ya sabir :)
ayyyyyyy cok sapık oldu bunlar, cok terbiyesisler ayyyyyyybiz hiiiççç oyle ayıp seyler yapmıyoruz
MORAL BOZMAK YOK , ERKEN TEST YAPMAK YOK... HEPİMİZ AYNI HEDEF İÇİN ÇALIŞIYORUZ ŞURADA... HİÇ
hı hı benim kızı leylekler getirdi zatenayyyyyyy cok sapık oldu bunlar, cok terbiyesisler ayyyyyyybiz hiiiççç oyle ayıp seyler yapmıyoruz
:)( gunde iki uc kez deneyenenler var sabah aksam . ben dogru bulmuyorum cocuk icin tavsan gibi durmadan birlikte olanlari. Psikolojik olarak bir zorunluluk haline gelir sonra baska sorunlar cikiyor:/Ayy moral bozma diyorsunda, bende iyi çalıştığımızı zannediyordum haftada 2-3 denkgelişineherif diyoki geçen gün, ben hiç yanaşmıyormuşum haftada 2-3 azmış . sanırsam benim maraton yorucu olacak biraz herifim benden şikayetçiymiş meğer yanaşmıyorum diye
geçmiş olsun canımKızlar Ben Geldim...
Az önce yeni ay yeni umut sloganı ile doktordan geldim... Bugün adetimin 4.günü ve yine yeni yeniden klomene başlıyorum bugün ve haftaya salı (23Eylül) kontrolüm var... Eğer yumurta gelişir ise aşılama deneyeceğiz inşallah...
Bu arda sizi seviyorum...
:)( gunde iki uc kez deneyenenler var sabah aksam . ben dogru bulmuyorum cocuk icin tavsan gibi durmadan birlikte olanlari. Psikolojik olarak bir zorunluluk haline gelir sonra baska sorunlar cikiyor:/
1 gun ara sperm kalitesi acisindan onemli oluyor tabi :) gerci neyin ne zaman olacagi belli olmaz. Yumurtlama tarihlerini iyi degerlendirmek lazim. Ben de galiba dayanamayip test yapicam bugun3,5 yıllık evliyim bende, heriften bi şikayetlenme gibi geldibende bir gün ara daha doğru oluyormuş diye biliyorum artık şikayetleri bir süre daha duymazlıktan gelicez
1 gun ara sperm kalitesi acisindan onemli oluyor tabi :) gerci neyin ne zaman olacagi belli olmaz. Yumurtlama tarihlerini iyi degerlendirmek lazim. Ben de galiba dayanamayip test yapicam bugun
oha gunde iki uc sefer mi, ayyy bizim herifle yakın işyerleri düşünsene, oglen arasında herif gel kosa kosa eve hemen yap cık şirkete. anaaaaaaaaaammmmm kac kac kafayı yer adam la:)( gunde iki uc kez deneyenenler var sabah aksam . ben dogru bulmuyorum cocuk icin tavsan gibi durmadan birlikte olanlari. Psikolojik olarak bir zorunluluk haline gelir sonra baska sorunlar cikiyor:/
Henuz gecmedi canim. Daha 4 gunum falan var. Ama son iliskiden 3 4 gun sonra kasik agrilarim baslasi.batmalar vs . Basim fena hep yorgunluk ve uyku hali. Yumurtlama tarihimdi bir de iliskiCanım kaç gün geçti senin?
Hahah :) her seyin fazlasi zarar . Duygusal cokuntu yaratir mazallah . Gunde bir ya da gun asiri denemek lazim yumurtlama doneminde,doktorun tavsiyesine gore :)oha gunde iki uc sefer mi, ayyy bizim herifle yakın işyerleri düşünsene, oglen arasında herif gel kosa kosa eve hemen yap cık şirkete. anaaaaaaaaaammmmm kac kac kafayı yer adam la
alın size benim tezimi destekleyen bir hamile, diyorum ben yaaaa bırakın su yumurtlama işini falan siz keyfinize bakın, adet biter b,tmez bir gun ara devamlı ilişki, hem eşinizde memnun kalacak bu durumdan. yaaaaaaa sakalım yok ki. daha durmus yok kirpiğim agrıdı yok basım dondu yok gozum sarardı, psikolojik bunlaaaarrrrrrrrrKizlar yumurtlama tarihi bna gore fis bn bi turlu o tarihle kalamadim hep adetime 1 hfta on gun kala hMile kaldim otomatik hesaplarbos kasik agridimmi akinti arttimmi yumurta catliyo o yuzden iki gune bi yapicaniz adet olana kadar mutlaka tutar o is bitincede kalkmayin bacaklari kndinize cekin 10 dk bekleyin yataktn kalkmadan uyuyun zatn o spermler 1 sa iceri girdigi kadar esinize keci boynuzu yedirin bn yedirdim hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?