2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ilahiiii öldüm gülmekten pozisyon cok onemli degil diye biliyorum ayaga kalkmayin yeter rahat olun
Ben sabah yaptim testi yine tek cizgi cmt gelir kirmizilar..sanirim esimin sorunu cozulmeden hic olasilik yok napalim ben de bu arada zayiflamaya calisirim

Kızlar siz beni güldürdünüz hepinizin yüzünü bebebişleriniz güldürsün inş. Bat'a 3 gün var hiç belirti yok sanırsam ben bu ayı gene beceremedim

MORAL BOZMAK YOK , ERKEN TEST YAPMAK YOK... HEPİMİZ AYNI HEDEF İÇİN ÇALIŞIYORUZ ŞURADA... HİÇ

Kızlar Ben Geldim...
Az önce yeni ay yeni umut sloganı ile doktordan geldim... Bugün adetimin 4.günü ve yine yeni yeniden klomene başlıyorum bugün ve haftaya salı (23Eylül) kontrolüm var... Eğer yumurta gelişir ise aşılama deneyeceğiz inşallah...
Bu arda sizi seviyorum...

Aslinda erken test yapildiginda da cikma ihtimali uuksek. Kafayi yememek adina beklemeye calisiyorum. Herkesin gonlune gore versin hayirli olacaksa olsun. ben daha once hic bu kadar kasik agrisi yasamadim regl e bu kadar vakit varken. Baska bir belirtim yok dogru duzgun :)

MORAL BOZMAK YOK , ERKEN TEST YAPMAK YOK... HEPİMİZ AYNI HEDEF İÇİN ÇALIŞIYORUZ ŞURADA... HİÇ

Ayy moral bozma diyorsunda, bende iyi çalıştığımızı zannediyordum haftada 2-3 denkgelişine herif diyoki geçen gün, ben hiç yanaşmıyormuşum haftada 2-3 azmış . sanırsam benim maraton yorucu olacak biraz herifim benden şikayetçiymiş meğer yanaşmıyorum diye

:)( gunde iki uc kez deneyenenler var sabah aksam . ben dogru bulmuyorum cocuk icin tavsan gibi durmadan birlikte olanlari. Psikolojik olarak bir zorunluluk haline gelir sonra baska sorunlar cikiyor:/

geçmiş olsun canım

:)( gunde iki uc kez deneyenenler var sabah aksam . ben dogru bulmuyorum cocuk icin tavsan gibi durmadan birlikte olanlari. Psikolojik olarak bir zorunluluk haline gelir sonra baska sorunlar cikiyor:/

3,5 yıllık evliyim bende, heriften bi şikayetlenme gibi geldi bende bir gün ara daha doğru oluyormuş diye biliyorum artık şikayetleri bir süre daha duymazlıktan gelicez

3,5 yıllık evliyim bende, heriften bi şikayetlenme gibi geldi bende bir gün ara daha doğru oluyormuş diye biliyorum artık şikayetleri bir süre daha duymazlıktan gelicez
1 gun ara sperm kalitesi acisindan onemli oluyor tabi :) gerci neyin ne zaman olacagi belli olmaz. Yumurtlama tarihlerini iyi degerlendirmek lazim. Ben de galiba dayanamayip test yapicam bugun

oha gunde iki uc sefer mi, ayyy bizim herifle yakın işyerleri düşünsene, oglen arasında herif gel kosa kosa eve hemen yap cık şirkete. anaaaaaaaaaammmmm kac kac kafayı yer adam la

Kizlar yumurtlama tarihi bna gore fis bn bi turlu o tarihle kalamadim hep adetime 1 hfta on gun kala hMile kaldim otomatik hesaplarbos kasik agridimmi akinti arttimmi yumurta catliyo o yuzden iki gune bi yapicaniz adet olana kadar mutlaka tutar o is bitincede kalkmayin bacaklari kndinize cekin 10 dk bekleyin yataktn kalkmadan uyuyun zatn o spermler 1 sa iceri girdigi kadar esinize keci boynuzu yedirin bn yedirdim hergun

oha gunde iki uc sefer mi, ayyy bizim herifle yakın işyerleri düşünsene, oglen arasında herif gel kosa kosa eve hemen yap cık şirkete. anaaaaaaaaaammmmm kac kac kafayı yer adam la
Hahah :) her seyin fazlasi zarar . Duygusal cokuntu yaratir mazallah . Gunde bir ya da gun asiri denemek lazim yumurtlama doneminde,doktorun tavsiyesine gore :)

Reactions: tzm
alın size benim tezimi destekleyen bir hamile, diyorum ben yaaaa bırakın su yumurtlama işini falan siz keyfinize bakın, adet biter b,tmez bir gun ara devamlı ilişki, hem eşinizde memnun kalacak bu durumdan. yaaaaaaa sakalım yok ki. daha durmus yok kirpiğim agrıdı yok basım dondu yok gozum sarardı, psikolojik bunlaaaarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…