2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Günaydın kızlarr ne güzel sayenizde güne gülerek devam edeceğim
ege85 tebrik ederim canım Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin :)

anladım sen bu konuda uzmanlık yapmak istiyorsun ya bide sonra bekleme konusunu bende merak ediyorum

yoo saçma değil yanii...gayet normal ..hem zevk verici hem de işe yarayan bir poziyonmuş söylediğine göre...zafere giden her yol mübahtır..çalışmya devamm..:)

Günaydın kızlar. Gerçekten pozisyon çok önemli arkadaşım a doktoru demişki yüz üstü yat ilişkiden sonra 20dk falan kız da yattı ve hamile kaldı. Bende denemistim ama sadece tek pozisyonla kalmadim her ilişkide bi pozisyon benimde tutmuştu denemekte fayda var

HAYIRLI OLSUN.
BENDE DAHA ÖNCE DUYMUŞTUM BU DURUMU :)( YADA POZUSYONU )OLUR MU OLUR YANİ

ilginç yüz üstü yat ama ayaklar havaya diyorlar genelde benmi yanlış anlayorum

bende dikicem popoyu havaya,

arkadaş haklı şu konuyu bi açıklığa kavuşturmak lazım tecrübeli bayanlar yardım lütfen
kız yuz ustu yatıp bacagı nasıl havaya kaldırcan o bizim bahsettigimiz domalma pozisyonudur. yuzunu koy yere kaldır popoyu yavaya egik dur yani, herifte dizinin ustunde veya yatak yuksekse kenarda. işte oyle daaasınıda siz hayal edin uffffff utandım valla

kız okadarını biliyoz yinede sağol kuşum ya kıyamam sana benim dediğim sonra yatacakmıyoz kapişşşşş

hıııı anladım kız biz onu yıllardır yapıyoz bizim klasik pozisyonumuz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…