:) :) valla kuzum ben ole o şekilde iki üç dakka durdum sonra da ön dakka falan sırt üstü yattım
anladım sen bu konuda uzmanlık yapmak istiyorsunCanım birşey soracağım ama aklıma takılda sormazsam ölürüm, peki o pozisyonda bekliyormusun yoksa ilişki bittikten sonra sırtını dönüp yatıyormusun?. Hani normalinde en az bir 20 dakİka sırtüstü yatıyorsun ya!
GÜLMEYİN...GÜLENİ GEBERTİRİM...
yoo saçma değil yanii...gayet normal ..hem zevk verici hem de işe yarayan bir poziyonmuş söylediğine göre...zafere giden her yol mübahtır..çalışmya devamm..:)Valla kızlar ben de ilk duyunca çok saçma geldi eşim bile saçmalama dedi ama valla oldu çünkü o ay başka türlü yapmadım ne olcak dedim bir ay daha allah büyük insan isteyince valla bebeği için herşeyi yapıyor napayim
Sağol canım çok teşekkürler allah herkese tez zamanda nasip etsinGünaydın kızlarr ne güzel sayenizde güne gülerek devam edeceğim
ege85 tebrik ederim canım Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin :)
HAYIRLI OLSUN.Valla kızlar ben de ilk duyunca çok saçma geldi eşim bile saçmalama dedi ama valla oldu çünkü o ay başka türlü yapmadım ne olcak dedim bir ay daha allah büyük insan isteyince valla bebeği için herşeyi yapıyor napayim
ilginç yüz üstü yat ama ayaklar havaya diyorlar genelde benmi yanlış anlayorumGünaydın kızlar. Gerçekten pozisyon çok önemli arkadaşım a doktoru demişki yüz üstü yat ilişkiden sonra 20dk falan kız da yattı ve hamile kaldı. Bende denemistim ama sadece tek pozisyonla kalmadim her ilişkide bi pozisyonbenimde tutmuştu denemekte fayda var
Kız yüz üstü yatınca ayaklarını nasıl havaya kaldiracaksinilginç yüz üstü yat ama ayaklar havaya diyorlar genelde benmi yanlış anlayorum
tamam gülüm ama mantıken ve fiziken olmaz zaten ama hep öyle diyorlarKız yüz üstü yatınca ayaklarını nasıl havaya kaldiracaksinsenin dediğin sırt üstü pozisyon kızlar en iyisi her iliskide bi pozisyon denemek
bende dikicem popoyu havaya,Canım canım canım şu anda bizim iyiliğimiz için bunları da anlattın ya! artık kıyamam ben sana , haklısın ama koptum yahu yok anam bugün kendime gelemem severim seni yavBen sizleri çok seviyorum canlarım yaaaa
Tamam güldük eğlendik akşama çocuk aşkınadeneyelim bakalım
amuda kalkıcaz herhaldeilginç yüz üstü yat ama ayaklar havaya diyorlar genelde benmi yanlış anlayorum
Ozaman bu seferde onu deneyelim ya tutarsatamam gülüm ama mantıken ve fiziken olmaz zaten ama hep öyle diyorlar
Kız yüz üstü yatınca ayaklarını nasıl havaya kaldiracaksinsenin dediğin sırt üstü pozisyon kızlar en iyisi her iliskide bi pozisyon denemek
inşallah tutar gülüm ya yoksa artık mazhar osmanda alacağız soluğu bu giidişleeeeeOzaman bu seferde onu deneyelim ya tutarsa
arkadaş haklı şu konuyu bi açıklığa kavuşturmak lazım tecrübeli bayanlar yardım lütfenkız ben anlamadım zaten yüzüstü bacaklar nasıl havaya kalkıyo
kız yuz ustu yatıp bacagı nasıl havaya kaldırcan o bizim bahsettigimiz domalma pozisyonudur. yuzunu koy yere kaldır popoyu yavaya egik dur yani, herifte dizinin ustunde veya yatak yuksekse kenarda. işte oyle daaasınıda siz hayal edin uffffff utandım vallaarkadaş haklı şu konuyu bi açıklığa kavuşturmak lazım tecrübeli bayanlar yardım lütfen
kız yuz ustu yatıp bacagı nasıl havaya kaldırcan o bizim bahsettigimiz domalma pozisyonudur. yuzunu koy yere kaldır popoyu yavaya egik dur yani, herifte dizinin ustunde veya yatak yuksekse kenarda. işte oyle daaasınıda siz hayal edin uffffff utandım valla
kız yuz ustu yatıp bacagı nasıl havaya kaldırcan o bizim bahsettigimiz domalma pozisyonudur. yuzunu koy yere kaldır popoyu yavaya egik dur yani, herifte dizinin ustunde veya yatak yuksekse kenarda. işte oyle daaasınıda siz hayal edin uffffff utandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?