2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Valla belirtilerin hepsi psikolojik.. Bir ay adetten on gün önce göğüslerim acayip ağrıdı, bir ay delicesine kasık batmalarım oldu, bir ay hiçbir belirti yoktu günüm geçti hah bu sefer hamileyim dedim ama fııısss :) uykum vardı hep hamileliğe yordum aslında tamamen tembelliktendi :) Çok sık idrara çıktım muhtemelen üşütmüştüm :) Yaniii kendimizi dinlemeyeceğizzz

Yumurrlama gününün değiştiğine bende inanıyorum çünkü gün aşırı ilişkiyi 2 aydır deniyorum olmadı bu ay ov.testi sipariş ettim dananın kuyruğu kopacak

slm arkadaşlar ben bu ay yine klomifen kullandım doktorum rahim filmi çekmedi 6 defa klomifen kullanıyorum ve bugün yumurta takibine gittim 16 ml olmuş perşembe günü çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi sormak istedigim iki günde yumurta olması gereken boyuta ulaşırmı

Yumurrlama gününün değiştiğine bende inanıyorum çünkü gün aşırı ilişkiyi 2 aydır deniyorum olmadı bu ay ov.testi sipariş ettim dananın kuyruğu kopacak
Bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay deneyeceğim ov testini...

Ulaşır bence cnm perşembe iyi bi zaman iğne için yarın 18 ml ulaşsa perşembede gelişir biraz daha olur inslh

BUGÜNKÜ MUHABBET TE O BİÇİMDİ YANİİ...BİLGİLERİMİZE YENİLERİNİ EKLEDİK...POZİSYON ZENGİNLİĞİ YAŞICAZ SAYENİZDE...

Oy annem sen dur onu biz yaşayacağız, şaka bir yana rahim eğriliği hamileliği engellemez miş , pozisyonla ilgilide bilimsel birşey bulamadım, sadece tek kaynak kadınlar kulübü
Daha iyice araştırayım sorayım buradakilere bilgi veririm inşallah...

Nette çok araştırdım faydasını gören çok olmuş bi umut iste denemekten zarar gelmez :)

ben bu ay başladım kullanmaya yumurtladığımı zannetiğim zamanda yumurtlamadım hala demekki geç yumurtlıcam.takip edince kendimide kocişide boşuna yormamış oluyom

kızlar bi soru sorcam bilen varmı acep??? hamilelik belirtisinde yada yumurtlama döneminde kasık ağrısı neden hep sol kasıkta oluyo ???

ben de ettim kargonun gelmesini bekliyorum zengin ediyoruz ov testçilerini inşallah yararr işimize

canım ov testi topiğinde 4 saat sıvı almayın filan diyolar o konuda bilgin var mı oraya soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…