o iş tamamcanım sen bunlara takılma araştırıyorsun dimihevesle bekliyoruz burda
Haklisinn
Ya size bisey sorucam biz yanlis gunlerde mi beraber oluyoruz acaba yumurtlama donemi de bazen arada atliyoruz diger gunlerde de araya 3 gun girdigi oluyor 21 gun boyunca gunasiri mi yapmak lazim illa o dagorev gibi olur nasil yapsak bilemedim ki yumurtlama gunu her ay degisebilir mi duzenli regl olsak bile
kış hazırlıkları yapıyordur gineeeemasal nirdeeeeeeeeeee
Yoğun heralde yoksa bugün ki muhabbeti hayatta kaçırmazdı...masal nirdeeeeeeeeeee
BUGÜNKÜ MUHABBET TE O BİÇİMDİ YANİİ...BİLGİLERİMİZE YENİLERİNİ EKLEDİK...POZİSYON ZENGİNLİĞİ YAŞICAZ SAYENİZDE...Yoğun heralde yoksa bugün ki muhabbeti hayatta kaçırmazdı...
Bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay deneyeceğim ov testini...Yumurrlama gününün değiştiğine bende inanıyorum çünkü gün aşırı ilişkiyi 2 aydır deniyorum olmadı bu ay ov.testi sipariş ettim dananın kuyruğu kopacak
Ulaşır bence cnm perşembe iyi bi zaman iğne için yarın 18 ml ulaşsa perşembede gelişir biraz daha olur inslhslm arkadaşlar ben bu ay yine klomifen kullandım doktorum rahim filmi çekmedi 6 defa klomifen kullanıyorum ve bugün yumurta takibine gittim 16 ml olmuş perşembe günü çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi sormak istedigim iki günde yumurta olması gereken boyuta ulaşırmı
BUGÜNKÜ MUHABBET TE O BİÇİMDİ YANİİ...BİLGİLERİMİZE YENİLERİNİ EKLEDİK...POZİSYON ZENGİNLİĞİ YAŞICAZ SAYENİZDE...
Nette çok araştırdım faydasını gören çok olmuş bi umut iste denemekten zarar gelmez :)Bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay deneyeceğim ov testini...
Nette çok araştırdım faydasını gören çok olmuş bi umut iste denemekten zarar gelmez :)
canım ben de reglime yakın sol kasığımda ağrı hissettim bikaç gün ama fos çıktı umarım seninki öyle olmazBelirti yasamayan hamilelerde var. Ama kasik agrisi goruluyor genelde. Umarim yakin zamanda mujdeli haber alirsin. Birazdan cikip test alicam..
Evet canım haklısın...Nette çok araştırdım faydasını gören çok olmuş bi umut iste denemekten zarar gelmez :)
ben de aynen 1 gün geçince yapıcamKızlar adet gecikmeden test yapmamaya çalışın sonra hüsran oluyor azcık sabredelimBen bu ay kendime söz verdim geçmeden yapmayacağımm
Duyda inanmaben de aynen 1 gün geçince yapıcam
ben de ettim kargonun gelmesini bekliyorum zengin ediyoruz ov testçilerini inşallah yararr işimizeYumurrlama gününün değiştiğine bende inanıyorum çünkü gün aşırı ilişkiyi 2 aydır deniyorum olmadı bu ay ov.testi sipariş ettim dananın kuyruğu kopacak
canım ov testi topiğinde 4 saat sıvı almayın filan diyolar o konuda bilgin var mı oraya soramadımYumurrlama gününün değiştiğine bende inanıyorum çünkü gün aşırı ilişkiyi 2 aydır deniyorum olmadı bu ay ov.testi sipariş ettim dananın kuyruğu kopacak
sööööööööööööööööööz valla söz bu sefer heheheh yoksa döversin biliyorumDuyda inanma, Takipteyim bak... Söz ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?