2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

MERHABALR BEN YENİ ÜYE OLDUM. FAKAT GEBELİK HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK. O YÜZDEN MAZERET ZAMANI YAKLAŞINCA NETİN BAŞINA KOŞANLARDANIM AMA SADECE OKUYARAK TAM OLARAK FİKİR EDİNEMİYORUM. BEN 15 AYLIK EVLİYİM. ÇOCUK FİKRİNE YANİ KAPILDIK. ÜÇ AYDIR KORUNMUYORUM AMA AY BAŞI YAKLAŞINCA BİR STRES BASIYO ACABA DİYE. BENİM MAZERETİME 10 GÜN VAR DAHA. AMA BEN SABREDEMEYİP BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF SİZCE YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VAR MI YADA DAHA ERKEN Mİ ACABA.AÇIKÇASI SİZCE KÜÇÜKDE OLSA BİR ÜMİT VAR MIDIR. FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

hmmmmmmmmmmmm çok tenk yu. peki günün hangi saatlerinde yapıcaz sen ne zaman başlıyon
Cnm bende bu ay başlıycam ama bildiklerim sabah ilk idrar olmasın deniyo saat 11 ile akşam 9 arası uygun eğer günde iki kez yapayım dersen en az 8 saat geçmesi lazımmış

canım inşallah bebek sahibi olursun :) ama sanki biraz abartmışsın 10 gün önceden kan testi :) bence bu kadar telaşlı olma. bu arada regl diyebilirsin biz burda çok rahat konuşuyoz:)

Cnm bende bu ay başlıycam ama bildiklerim sabah ilk idrar olmasın deniyo saat 11 ile akşam 9 arası uygun eğer günde iki kez yapayım dersen en az 8 saat geçmesi lazımmış
hmm tamam ben de öyle yapıcam o zaman ay hadi inşallah bu işe yarıycak hissediyorumm

oncelike hosgeldin, seni mazeret iznine cıkaralım mı kızzzzz 10 gun onceden test yapılmaz bu bir, ikincisi daha cok yeni evlisin ve kararı yeni almıssın telasa kapılma. bak biz yıllardır sırada bekleyenleriz. o sebeple rahatla eşinle duzgun ilişkiye gir. bir yılı gecersede adam gibi bir doktora git ve muayene ol. bu kadar kolay. gerci bana kalsa suanda git doktora biz bebek istiyoruz herseyimiz normalmi diye kontrol ettir derim ancak malesef Turkiye de bu kafa cok az.

Merhabalar ben bu ayin 20sinde 1 yillik evli olucam bu ay beraber 3 aydir bebis icin calisiyoruz 28 gunde bir duzenli adet olurdum ama gecen ay 25.gun oldum bu aybiraz umutluyum ayak bileklerim ve kasiklarim cok agriyor
sormak istedigim bu kasik agrisimi yumurtalik mi ayiry edemiyoru
regl olmama 10 gun var

canım sıkıntı yapma kendine bencede testi erken yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…