Aynen cnm bi araştırayım dedim denemekte fayda var vallasabahki pozisyon dimi canım
ahahahaah sankiiii birazzkadınlar kulübü sözüyok canım ya bizimki tavuk tövbesi
anaaaaaaaaaaaaaaaaa ee bu süper bi bilgiiii tamam o zaman allah ne verdiysesabahki pozisyon dimi canım
Cnm bende bu ay başlıycam ama bildiklerim sabah ilk idrar olmasın deniyo saat 11 ile akşam 9 arası uygun eğer günde iki kez yapayım dersen en az 8 saat geçmesi lazımmışhmmmmmmmmmmmm çok tenk yu. peki günün hangi saatlerinde yapıcaz sen ne zaman başlıyon
dertli dolapVallahi husran. Hevesleniyosun istemesen bile. Neyse canlar,mutlu olun eslerinizle araniz iyi olsun benim gibi dertli dolap olmayin elbet cikar bi gun cift cizgi
canım inşallah bebek sahibi olursun :) ama sanki biraz abartmışsın 10 gün önceden kan testi :) bence bu kadar telaşlı olma. bu arada regl diyebilirsin biz burda çok rahat konuşuyoz:)MERHABALR BEN YENİ ÜYE OLDUM. FAKAT GEBELİK HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK. O YÜZDEN MAZERET ZAMANI YAKLAŞINCA NETİN BAŞINA KOŞANLARDANIM AMA SADECE OKUYARAK TAM OLARAK FİKİR EDİNEMİYORUM. BEN 15 AYLIK EVLİYİM. ÇOCUK FİKRİNE YANİ KAPILDIK. ÜÇ AYDIR KORUNMUYORUM AMA AY BAŞI YAKLAŞINCA BİR STRES BASIYO ACABA DİYE. BENİM MAZERETİME 10 GÜN VAR DAHA. AMA BEN SABREDEMEYİP BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF SİZCE YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VAR MI YADA DAHA ERKEN Mİ ACABA.AÇIKÇASI SİZCE KÜÇÜKDE OLSA BİR ÜMİT VAR MIDIR. FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
hmm tamam ben de öyle yapıcam o zaman ay hadi inşallah bu işe yarıycak hissediyorummCnm bende bu ay başlıycam ama bildiklerim sabah ilk idrar olmasın deniyo saat 11 ile akşam 9 arası uygun eğer günde iki kez yapayım dersen en az 8 saat geçmesi lazımmış
inşallah canım bu ay olmazsa aşılamaya başlıycazUlaşır bence cnm perşembe iyi bi zaman iğne için yarın 18 ml ulaşsa perşembede gelişir biraz daha olur inslh
oncelike hosgeldin, seni mazeret iznine cıkaralım mı kızzzzzMERHABALR BEN YENİ ÜYE OLDUM. FAKAT GEBELİK HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK. O YÜZDEN MAZERET ZAMANI YAKLAŞINCA NETİN BAŞINA KOŞANLARDANIM AMA SADECE OKUYARAK TAM OLARAK FİKİR EDİNEMİYORUM. BEN 15 AYLIK EVLİYİM. ÇOCUK FİKRİNE YANİ KAPILDIK. ÜÇ AYDIR KORUNMUYORUM AMA AY BAŞI YAKLAŞINCA BİR STRES BASIYO ACABA DİYE. BENİM MAZERETİME 10 GÜN VAR DAHA. AMA BEN SABREDEMEYİP BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF SİZCE YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VAR MI YADA DAHA ERKEN Mİ ACABA.AÇIKÇASI SİZCE KÜÇÜKDE OLSA BİR ÜMİT VAR MIDIR. FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
3 aylik evliyim . Deneme degil kaza oldu zaten . 10. Ayi devirecek kadar evli kalamiycam muhtemelen . Her seyin hayirlisicanım kaçıncı deneme sizin ..bende 10 ayımı tamamladımm hayırlısı bakalım...
sen ne kadardır ugrasıyorsun mhrap. kac yasındasın bide.inşallah canım bu ay olmazsa aşılamaya başlıycaz
ne demek o 10. ayı devireek kadar evli kalamıycam.3 aylik evliyim . Deneme degil kaza oldu zaten . 10. Ayi devirecek kadar evli kalamiycam muhtemelen . Her seyin hayirlisi
arkadaşı korkutma hemen biz aştık burdacanım inşallah bebek sahibi olursun :) ama sanki biraz abartmışsın 10 gün önceden kan testi :) bence bu kadar telaşlı olma. bu arada regl diyebilirsin biz burda çok rahat konuşuyoz:)
canım dah açok yeni imişş..hayırdır niye öle dedin kii...3 aylik evliyim . Deneme degil kaza oldu zaten . 10. Ayi devirecek kadar evli kalamiycam muhtemelen . Her seyin hayirlisi
Benim adam sorunlu. Hayati burnumdan getiriyor. Eski kiriklarindan sagdan soldan bi turlu kurtulamadik. Suan da tatilde,kafa dinliycekmis. 4 gundur ses yokne demek o 10. ayı devireek kadar evli kalamıycam.
Bende çok umutluyum valla incirlerini aldınmı :)hmm tamam ben de öyle yapıcam o zaman ay hadi inşallah bu işe yarıycak hissediyorumm
canım sıkıntı yapma kendine bencede testi erken yapmışsınMERHABALR BEN YENİ ÜYE OLDUM. FAKAT GEBELİK HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK. O YÜZDEN MAZERET ZAMANI YAKLAŞINCA NETİN BAŞINA KOŞANLARDANIM AMA SADECE OKUYARAK TAM OLARAK FİKİR EDİNEMİYORUM. BEN 15 AYLIK EVLİYİM. ÇOCUK FİKRİNE YANİ KAPILDIK. ÜÇ AYDIR KORUNMUYORUM AMA AY BAŞI YAKLAŞINCA BİR STRES BASIYO ACABA DİYE. BENİM MAZERETİME 10 GÜN VAR DAHA. AMA BEN SABREDEMEYİP BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF SİZCE YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VAR MI YADA DAHA ERKEN Mİ ACABA.AÇIKÇASI SİZCE KÜÇÜKDE OLSA BİR ÜMİT VAR MIDIR. FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
1buçuk yıldır ugraşıyoruz cnm ama 6 ay oldu klomifen kullanıyorum 28 yaşına girecem 1ay sonrasen ne kadardır ugrasıyorsun mhrap. kac yasındasın bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?