ya bi de insanın canını çektiriyolar eegliz şurdaBUGÜNKÜ MUHABBET TE O BİÇİMDİ YANİİ...BİLGİLERİMİZE YENİLERİNİ EKLEDİK...POZİSYON ZENGİNLİĞİ YAŞICAZ SAYENİZDE...
Pekiii ov testinde çift çizgiyi gördük diyelim ne zaman çalışıyoruz ben akşam yapabiliyorum testi akşam 6 da.geldim yaptım çift çizgiyi gördüm gece çalıştık ertesi gün gece yine calisirsak olacak mı bu iş nerde bu devletben iyi degilim kislar
oyy canımm meraba diye sırıttı demişin yaa beni çook gldürdüüünnn ALLAH IM I YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TATLIIMMMM..HAYIRLISI HERŞEYİN HAYIRLISI..Az once test yaptim tek cizgi merabaaa diye siritti. Gerci benim regl e 4 5 gun falan var . Ama olsa cikardi heralde silik milik. Insan bi hevesleniyor ama zaten olmamasi benim icin daha hayirli
Siliklesince durabilir miyizevet çift çizgiyi görünce 3 gün artartda ekşınlara devam etcen.tabi testede devam zaten silikleşmeye başlıcak kırmızılık
Bende sabah ayni sekilde hüsran yaşadımAz once test yaptim tek cizgi merabaaa diye siritti. Gerci benim regl e 4 5 gun falan var . Ama olsa cikardi heralde silik milik. Insan bi hevesleniyor ama zaten olmamasi benim icin daha hayirli
canım bi yavaşPekiii ov testinde çift çizgiyi gördük diyelim ne zaman çalışıyoruz ben akşam yapabiliyorum testi akşam 6 da.geldim yaptım çift çizgiyi gördüm gece çalıştık ertesi gün gece yine calisirsak olacak mı bu iş nerde bu devletben iyi degilim kislar
Ewet cnm testi yapmana 4 saat kala daha az sıvı al bunun sebebide eğer yumurtluyosan lh değerinden çok sadace o sıvı çıkacağı için yanlış sonuç verir dikkat edelimcanım ov testi topiğinde 4 saat sıvı almayın filan diyolar o konuda bilgin var mı oraya soramadım
kadınlar kulübü sözüben de aynen 1 gün geçince yapıcam
Valla ben de guldum. Sinirlerim bozuldu galiba :) tesekkur ederim canim. Hayirlisi olsunoyy canımm meraba diye sırıttı demişin yaa beni çook gldürdüüünnn ALLAH IM I YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TATLIIMMMM..HAYIRLISI HERŞEYİN HAYIRLISI..
Siliklesince durabilir miyiz
Vallahi husran. Hevesleniyosun istemesen bile. Neyse canlar,mutlu olun eslerinizle araniz iyi olsun benim gibi dertli dolap olmayin elbet cikar bi gun cift cizgiBende sabah ayni sekilde hüsran yaşadım
canım kaçıncı deneme sizin ..bende 10 ayımı tamamladımm hayırlısı bakalım...Valla ben de guldum. Sinirlerim bozuldu galiba :) tesekkur ederim canim. Hayirlisi olsun
abidik gubidik seyler neymiş sorsaydın, ne goruyorsun doktor diyeydin ya, yumurtan catlayınca goruyo tabi doktorlar. ama seninki abidik gubidik gorup sanırım catlamıs dedi ise sen oınu bi degistir benceYa kizlar bn de smdi doktrdan geliorm da ymrtalar ne alemde die bakiodu ama ymrta olmasi gerekn yerde abidik gunidik seler gornuodu ymrtan catlams sanrm dedi. Catlaynca anlasilio mu ki ultrasndan? Alttan bakti bu arada
gerçekte böylemi söylediYa kizlar bn de smdi doktrdan geliorm da ymrtalar ne alemde die bakiodu ama ymrta olmasi gerekn yerde abidik gunidik seler gornuodu ymrtan catlams sanrm dedi. Catlaynca anlasilio mu ki ultrasndan? Alttan bakti bu arada
sabahki pozisyon dimi canımKızlar ben bu pozisyon meselesini nette biraz araştırdım spermin rahme en iyi ulaştığı pozisyonmuş ben yeni öğrendim :) özellikle sperm düşüklüğü yada rahim eğriliği varsa kestirme yol
hmmmmmmmmmmmm çok tenk yu. peki günün hangi saatlerinde yapıcaz sen ne zaman başlıyonEwet cnm testi yapmana 4 saat kala daha az sıvı al bunun sebebide eğer yumurtluyosan lh değerinden çok sadace o sıvı çıkacağı için yanlış sonuç verir dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?