o ne demek kız3 aylik evliyim . Deneme degil kaza oldu zaten . 10. Ayi devirecek kadar evli kalamiycam muhtemelen . Her seyin hayirlisi
evet canım bişeyler sezdim ama özel diye soramadım zor durum gerçekten peki çabukmu evliliğe karar verdinBenim adam sorunlu. Hayati burnumdan getiriyor. Eski kiriklarindan sagdan soldan bi turlu kurtulamadik. Suan da tatilde,kafa dinliycekmis. 4 gundur ses yok
hihihihihihiarkadaşı korkutma hemen biz aştık burda
hımmmm, o zaman inşallah hamile degilsindir bu bir, ikincisi senden önemli hiçbişi yok, hayatı hiçbirzaman ne kendin nede baskasının burnundan getirmesine izin verme, bu hayata bir defa geliyorsun bu da uc. ona gore gardını al canım. Allah yardımcın olsun.Benim adam sorunlu. Hayati burnumdan getiriyor. Eski kiriklarindan sagdan soldan bi turlu kurtulamadik. Suan da tatilde,kafa dinliycekmis. 4 gundur ses yok
hay allah yaaa üzüldüm şimdiBenim adam sorunlu. Hayati burnumdan getiriyor. Eski kiriklarindan sagdan soldan bi turlu kurtulamadik. Suan da tatilde,kafa dinliycekmis. 4 gundur ses yok
almadım daha alıcamm. reglim cuma bitçekk biter bitmez başlıycam:)Bende çok umutluyum valla incirlerini aldınmı :)
yani arkadaşa katılıyorum durumun böyleyse şu an olmaması bence senin için daha hayırlıhımmmm, o zaman inşallah hamile degilsindir bu bir, ikincisi senden önemli hiçbişi yok, hayatı hiçbirzaman ne kendin nede baskasının burnundan getirmesine izin verme, bu hayata bir defa geliyorsun bu da uc. ona gore gardını al canım. Allah yardımcın olsun.
Ben aldım yarın başlıycam nasipse :)almadım daha alıcamm. reglim cuma bitçekk biter bitmez başlıycam:)
bişey diycem ama sen istiyo gibisin bebek ?Benim adam sorunlu. Hayati burnumdan getiriyor. Eski kiriklarindan sagdan soldan bi turlu kurtulamadik. Suan da tatilde,kafa dinliycekmis. 4 gundur ses yok
hayırlara vesile olsun canımmBen aldım yarın başlıycam nasipse :)
Sagolun kizlar . 6 ay icinde evlendik biraz cabuk oldu. Bir gun iyi uc gun yok gibi adam. Etrafi cok kalabalik. Arayani sorani yazani cizeni bitmiyor.biz kavga ediyorz sonra. Hamilelik olsa onu da istemeyecek zaten
Hanımlar merhaba,sizlere belki çok saçma gelecek hatta beni kınayacaksınız ama kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duymaya basladım.
Aslında hoşlanma gibi bir durumum yok. Uzun zamandır yalnızım ve daha önce hep beni yaralayan insanlarla karşılaştım.
Sanırım bu boşluk nedeniyle iyi niyetli,karizmatik ve başarılı bir adam görmek ilgimi çekti.
Saçmalama kendine gel diyorum ama kendimi hep onunla ilgili hayaller kurarken buluyorum.
Belki bir süredir babamla iletişimimizin kopuk olması da buna neden oluyordur.
Ona yanaşmayı ya da ilişki yaşamayı düşünmüyorum, yani en fazla hayal ederim bunu şuan.Gerçekleşme ihtimali yok.
Bu kişi eşinden yıllar önce ayrılmış ve benden 6-7 yaş küçük bir oğlu var..
Her şekilde imkansız , biliyorum bir süre sonra geçer.Ama yanlış anlaşılma korkusuyla bunu kimselere anlatıp rahatlayamıyorum,burada paylaşmak bir nebze olsun içimi dökmek istedim.
Belki diyorum bir ihtimal olabilir mi bir şey ? Sonra kızıyorum yine kendime.
Her zaman mutlu olmayı diliyorum,mutlu olacağım diyorum.Ama hep sorun yaratacak şeyler geliyor başıma.
Üzgün,heyecanlı ve kafası karışmış bir insan var şuan karşınızda.
Yumurtan atilms glba dedi walla bi de zenci guzel bi kadndi afalladm zatnabidik gubidik seyler neymiş sorsaydın, ne goruyorsun doktor diyeydin ya, yumurtan catlayınca goruyo tabi doktorlar. ama seninki abidik gubidik gorup sanırım catlamıs dedi ise sen oınu bi degistir bence
canım ya üzüldüm gerçekten allah yardımcın olsun sen daha iyi bilirsin ama sorunlarını çözmeden hamilelik düşünme bence heleki istememe gibi bir durumdan şüphen varsa yazık hem sana hem bebişeSagolun kizlar . 6 ay icinde evlendik biraz cabuk oldu. Bir gun iyi uc gun yok gibi adam. Etrafi cok kalabalik. Arayani sorani yazani cizeni bitmiyor.biz kavga ediyorz sonra. Hamilelik olsa onu da istemeyecek zaten
hayırlısı olur canım inşallahHeyyyy dayanamadım yaptım. Çokk silik. Bu gün regl günüm. İnşallah bebişim benimle kalır. Bu sefer tutunabilir.
eveeettt var işte :)Heyyyy dayanamadım yaptım. Çokk silik. Bu gün regl günüm. İnşallah bebişim benimle kalır. Bu sefer tutunabilir. Dua edin hanımlarr
bu arada DUDUDADA gor gor bunlar insan insan bak parcalama vs yok normaller yaniiiiHeyyyy dayanamadım yaptım. Çokk silik. Bu gün regl günüm. İnşallah bebişim benimle kalır. Bu sefer tutunabilir. Dua edin hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?