2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ben hala adet olmadım.. Psikolojik sanırım bu sabah midem de bulanıyor.. Göğüslerde şişlik vs. hiçbirşey yok..

Ben hala adet olmadım.. Psikolojik sanırım bu sabah midem de bulanıyor.. Göğüslerde şişlik vs. hiçbirşey yok..
Manolya bugün 3gün oldu değilmi regl değişken değilse eğer bence kan testi zamanı gelmiş tatlım... Mesela benim 26-27-28 günde bir değişiyor döngüm onun için ben ona göre son günü baz alarak adetimi hesaplıyorum ne olur ne olmaz diye bilmem anlatabildim mi?

Canııım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
Canm cok sukur bi sikintim yok :) haftaya doktr kntrolm var sanirim:) bebegij sag salim ve rahatta oldugundan emn olmak icn ultrason sart obur trlu paranoyak olabiliyo insan accaba ters giden biseyler var mi die. Umarim her sy yolundadir. Sen naptin canm bi kac ay daha doal yollardan deniceksinz dimi? Rahat ol en onemlisi o bu ay olmazsa snrasnda mutlaka olck. Bi gn olcak, bnu bilmek rahatlatio insani.

Benim bildiğin gibi canım herşey normal ama 3ay daha deneyin dedi, yaşım korkutuyor beni yoksa beklerim ne olacak... Her ay acayip umutlanıp sonra yerlerde sürünüyorum sonra haydi baştannn.... Bu ay ov testi deniyorum biliyorsun ama günü tam tutturamadım gelecek ay preseed ve ov testi birlikte deneyeceğim... Hamile kalmak bir dert sonra kalp atışı sonra gelişimi doğdu sağlıklımı bitmiyor işte hayat bu... Güzel düşünmeye evrene hakikaten olumlu enerji vermeye çalışıyorum ruhum için dua ediyorum... Bedenime iyi bakmaya çalışıyorum zaman geçirmek için ne gelirse aklına işte... Güzel şeyler olacak BBD 'dem buna yürekten inanıyorum... Umut öyle birşey ki insanı düştüğü yerden hop diye çıkarıyor....

Bu ay çok umutlandım ben de canım ama umudumuzu kaybetmek yok.. Başarıcaz inşallah.. Ben de kırmızıları gördüm yine maalesef.. Ama napalım durmak yok çalışmalara devam.. Eşim bu ay semen testi yaptırcak yazık ona da kıyamıyorum yaa.. hastanede veriliyormuş steril bir kabın içine.. hayırlısı artık.. kendinden şüphe etmeye başladı ama aslında biz galiba acele ediyoruz.. Ben de ovülasyon testi satın alıcam internetten.. Bir de öyle deneyelim bakalım nolcak.. Daha sabırlı olmamız lazım.. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin canım..

Canım ya benim adetim çok değişken.. 33 günde ya da 31 günde bir olduğu da oluyor, 28 günde olduğu da oluyor. Son 2 aydır 28 günde bir oluyordu. Bugün 31 gün olmuştu o yüzden yine test yapıcaktım ama iyiki de yapmamışım.. Daha çok üzülücektim testte negatifi görüce.. Ovülasyon testiyle önümüzdeki aya kaldı umutlar.. Sen ne marka test aldın peki_?

Negzel yazmissin canim bebegin melegin boyle cici bi anneyi daha azla bekletmez insallah

Doktorlar bagir cagir bi sene olmamasi normal diolar ama bz iki olmadi mi hemen suphelenioruz :) her sey yolundadir merk etme, ama vaktni beklio bazi seyler. Allahtan hayirlisi :)

fılluk tan haber alan var mı ya.. asılaması tuttu mu acep
Daha bekliyor o canım önümüzdeki pazartesi belli olacak sanırım... İnşallah tutar... Dualarınızı eksik etmeyin hepimize Allah kolaylık versin inşallah...

Canım bizim ki verdi hiç kıyılmayacak birşey yok ,elbette onlarda üzerine düşeni yapacak... Ben preseed kullanacağım önümüzdeki ay istersen onuda bir düşün araştır... Sabırlı olmak lazım haklısın tatlımda... Bunu tevekkülle kabul etmekte zorlanıyorum... Ben koç burcuyum anlayacağın ben sabır kelimesini hala çözebilen biri değilim... Mecburiyetten katlanıyorum diyeyim ben sana ... Hep güzel haberler alsam AMA çabucak alsam ...

Amannn hiç şaşırmadım koç burcu olmana Benim evde senin 4,5 yaş versiyonun var, yükseleni de Aslan hatta...
Bende Aslan burcuyum sen bizim evin halini bir düşün...

Doktorlar bagir cagir bi sene olmamasi normal diolar ama bz iki olmadi mi hemen suphelenioruz :) her sey yolundadir merk etme, ama vaktni beklio bazi seyler. Allahtan hayirlisi :)
Doğru söylüyosun canım.. Biz acele ediyoruz.. Her şey hemen oluversin istiyoruz.. Sabretmek lazım işte ama bir yandan da bir sorun varsa vakit kaybetmiş olmayalım diye de insanın aklından geçiyor..

Amannn hiç şaşırmadım koç burcu olmana Benim evde senin 4,5 yaş versiyonun var, yükseleni de Aslan hatta...
Bende Aslan burcuyum sen bizim evin halini bir düşün...
ooyy ben yerim o koç burcunu yerimmmmmmm.... Düşün biz kendimizle zor yaşıyoruz siz nasıl bizimle yaşıyorsunuz bilemem canım

ooyy ben yerim o koç burcunu yerimmmmmmm.... Düşün biz kendimizle zor yaşıyoruz siz nasıl bizimle yaşıyorsunuz bilemem canım

Sorma arkadaşım sorma... Şu aralar malum aklımda hep bebek işleri var bazen diyorum ki Gökçeye kızım bunlar küçülmüş sana olmaz artık kardeşin olursa ona verelim mi? Verelim anne ama bak sana söylüyorum kardeş mardeş istemiyorum diyor... Nasıl yani diyip kalıyorum hem verelim diyorsun hem istemiyorum diyorsun üffffff anne konuşmak istemiyorum diyor dişlerini sıkarak... Sıpaaa yaaaaa

Kocamada bebek konusunda ilk zamanlar aynı tepkiyi ben veriyordummm canım bana hiç yabancı değil ... Adam hergün başka bir kadınla uyanıyorum diyor anla işte ne kadar değişkenim

canım peki eşinde bir sıkıntı yok değil mi? bakalım bizimkinde nasıl çıkacak sonuçlar..

merhaba arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum 5 ay oldu bizimde korunmayı bırakalı biz zannediyorduk ki ilk ay hemen olacak ama insan yaşamadan hiç birşey bilmiyormuş onu anladım 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum 10 gün oldu insan her ay tek çizgiyi görünce çok kötü hissediyor gerçekten üstelik tüm belirtileri yaşadığını düşünüp 3 gün gecikince geçen ay çok kötü yıkıldım inşallah bu ay bir mucize olur ve en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Canım inan her ay o yıkılmayı adetin ilk günü yaşayıp sonra ertesi gün yine umutla kalkıyorsun... Vazgeçmemek lazım... 35geçmediysen eğer hiiiççç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…