2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

7 ve 9 benim uğurlu sayımdır, sanırım bende de hafif bir polyananın akrabasının tanıdığı havası var gibi

Ben bu seferden umitsizm ya ates olcumu yapiorm hic
Yukselmedi aniden henz yumrtam vardi ultrasnda ama catlamadi galba bn catlicam
Brda;( akinti da yok o olmasi gereken. Ptesi doktra gitcm catladi mi diye;(

biz gerildikçe onlarda çatlamıyorlar zaten gıcık oluyorum...

merhaba arkadaşım inşallah gelmezde ilk hamile sen kalırsın hayırlısı

Bende bu ay çalışmalara başladım umarım tutar. Sinirlilik var mı hamilelik belirtilerinde inanılmaz gerginim yoksa regl mi olucam
valla canim hamilelik belirtileriyle regl belirtilerk hemen hemen ayni. ben gecen ay cok sinirliydim ve adet oldum. bu ayda ara ara gergin oluyorum ama adetime daha 2 hafta var hemen hemen.

valla canim hamilelik belirtileriyle regl belirtilerk hemen hemen ayni. ben gecen ay cok sinirliydim ve adet oldum. bu ayda ara ara gergin oluyorum ama adetime daha 2 hafta var hemen hemen.
adetine ikihafta varsa yumurtlama dönemindesin demek ki, o gerginlik fazla çalışmaktan kaynaklı bence :) hihihi

BAT deyince de, eşim Tokatlı, orda yapılan bi yemeğin adı BAT, komik geliyor

ama internette 1 eylul gosteriyor kizlar.

baska bi sitede de 2 eylul diyor. ben yinede 4 eylul olarak mi hesaplayayim.27 gunde 1 adet oluyormusum.yumurtlama donemimide farkli gosteriyor. cok ilginc. oysa benim yumurtlama belirtilerim 19 unda basladi.

yapalim taylim ben 4 unde en gec hastalancam.

08.03 kurtaj
12.04 adet
14.05
13.06
10.07
06.08

saniri. 04.09 gibi hastalanirim diyorum. siz ne dusunuyorsunuz
arkadaşım ben bu günlerimi hiç tutturamıyorum ama 4 senedir hap kullanınca kolaydı bittiği gün hemen olurdum tabi o zaman bekleme gibi derdim yoktu

iyi geceler kızlar..
bende geldim..
5 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz inşallah bu ay olur..
önceden isteyince hemen olur sanırdım ama öyle olmuyormuş..
bebek bekleyen isteyen herkesin Allah yardımcısı olsun..

ins canim hemen kavusursun melegine sende.

hep aynı sitedemi hesaplıyorsun
bu sefer ilk hesapladim canim. onceden hic hesaplamazdim. mesela gecen donrm agustosun 8 i olurum diyordum cunku 1p unda olmustum oncesinde ama tutmadi 6 sinda hastalandim. bu seferde 4 unde hastalansam diyorum ama 4 gun oncede gelebilir 1 inde olma olasiligimda var.

kizlar bide bugun ates olctum ilk kez. duzenli olcmedim. gun ocerisinde 36.8 cikti. yumurtlama belirtilerim geciyor sanirim bugun son gunu olabilir diyorum. yalniz dun aksam yatarlen gogus uclarimda hafif agri vardi belimde agriyor kac gundur ama bu sabah sadece hafif bel agrim vardi. gogus agrim gitmisti

arkadaşım ben bu günlerimi hiç tutturamıyorum ama 4 senedir hap kullanınca kolaydı bittiği gün hemen olurdum tabi o zaman bekleme gibi derdim yoktu
canim bence artik sende not almaya basla. com iyi oluyor boyle oolmasi. ben doktora gidince gosteriyorum bu notlari. cok memnun oluyor.

ins canim sabret ins hamilesindjr.

dur tatlim bir iki gun bekle bakalim. iki gun gecsin test yap. hic belli olmaz simdi negatif cikar iki gun sonra pozitif cikar. ben iki test almistim en son birini aksam birini ertesi gun yaptim. istiyorsan oylede yapabilirsin. dayanamam diyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…