2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Tlf yazmak ne zormuş topic ilk gebesini öğrendi Şeytanın bacağını kırdık ohhh yazabildimm

Katiliyorum tlf yazmak zor yaa,

Nekiman ayagini sur yere bizdw gelelim arkandan..

Merhaba arkadaslar ..bana yardimci olabilirmisiniz..adet dongum 30 gecen ayin 7 si batim yine 7eylul de regl olmam gerekiyor ins olmam..ovulasyon testinde ayin 19 unda net cift cizgiyi yakaladim.. Benim son 4 gundur adet sancisi gibi agrilarim var 'ara ara iki kasigimda da batmalar oluyor..adetime bu kadar cok varken bu agrilarin sebebi ne olabilir kist olabilir mi korkuyorum cevap verir misiniz lutfen

Merhaba arkadaslar ..bana yardimci olabilirmisiniz..adet dongum 30 gecen ayin 7 si batim yine 7eylul de regl olmam gerekiyor ins olmam..ovulasyon testinde ayin 19 unda net cift cizgiyi yakaladim.. Benim son 4 gundur adet sancisi gibi agrilarim var 'ara ara iki kasigimda da batmalar oluyor..adetime bu kadar cok varken bu agrilarin sebebi ne olabilir kist olabilir mi korkuyorum cevap verir misiniz lutfen

Yumurtlayali 11-gun olmus, insallah bebis habercisidir.

[QUOTelinam, post: 36664925, member: 70723"]ins bebis geliyordur tatlim. dualarim seninle[/QUOTE]
Saol bebegim benim kurban olurum sana duan için allah razı olsun:)

kızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...
Rahim filminden sonra cabuk hamile kaliniyor insallah iyi haberlerini aliriz. gecmis olsun

Huhuu :) masalcım maşallah sana çok pozitifsin bunun üzerine bi de bebiş haberi verdik mi tadından yenmez :)
Kiz benim dilim baska icim baska soyler, icimdeki firtinalari bir bilseniz... Keske o haberi 4 gun sonra alabilsem...operem sizleri, masal uyumaya kacaarrrr

Kızlar Günaydınnn içim içimi kemiriyor size sormam lazım
bat 7 göğüs uçlarında çokkkkkkkkkkk hassasiyet daha önce yaşamadım sıcak basması kasıklarda ağrı sizce bu bebiş belirtişimi yoksa erken adet mi ????

4. ayda filen cıkmıstı benim.. ama ikinci gebeliklerde erken cıktıgını biliyorum..

kız sen testi yapmayı mı beceremedin acabaaa, hamilemisin ki... niye cıksın o çizgii
günaydın bende bilmiyorum bir yorumda okudum baktım var bugün sabah eşime gösterdim evet çizgi var dedi ama bilemiyorum bugün 28. gün bakalım HE HE beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…