Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
Gözün aydın canım tebrik ederim inşallah bizde hamiş oluruz..Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
Yumurtlayali 11-gun olmus, insallah bebis habercisidir.Merhaba arkadaslar ..bana yardimci olabilirmisiniz..adet dongum 30 gecen ayin 7 si batim yine 7eylul de regl olmam gerekiyor ins olmam..ovulasyon testinde ayin 19 unda net cift cizgiyi yakaladim.. Benim son 4 gundur adet sancisi gibi agrilarim var 'ara ara iki kasigimda da batmalar oluyor..adetime bu kadar cok varken bu agrilarin sebebi ne olabilir kist olabilir mi korkuyorum cevap verir misiniz lutfen
Masal cevabin icin cok tesekkur ederim insaallah oyledir umut vardir dimi 5 aydir istiyoruz ..Yumurtlayali 11-gun olmus, insallah bebis habercisidir.
Her zaman bir umut var, sarkisi bile var, BIR UMUTTUR YASATAN INSANI, ALDIM ELIME SAZIMIIII, YINE TASINCA CAYIN SUYU.....diyerek devam ederMasal cevabin icin cok tesekkur ederim insaallah oyledir umut vardir dimi 5 aydir istiyoruz ..
Rahim filminden sonra cabuk hamile kaliniyor insallah iyi haberlerini aliriz. gecmis olsunkızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...
Dilime doladin sarkiyi masal:)Her zaman bir umut var, sarkisi bile var, BIR UMUTTUR YASATAN INSANI, ALDIM ELIME SAZIMIIII, YINE TASINCA CAYIN SUYU.....diyerek devam eder
Huhuu :) masalcım maşallah sana çok pozitifsinHer zaman bir umut var, sarkisi bile var, BIR UMUTTUR YASATAN INSANI, ALDIM ELIME SAZIMIIII, YINE TASINCA CAYIN SUYU.....diyerek devam eder
Kiz benim dilim baska icim baska soyler, icimdeki firtinalari bir bilseniz... Keske o haberi 4 gun sonra alabilsem...operem sizleri, masal uyumaya kacaarrrrHuhuu :) masalcım maşallah sana çok pozitifsinbunun üzerine bi de bebiş haberi verdik mi tadından yenmez :)
Sabaha da duriyenin gugumleri ile basla gune, cok keyifli oluyoooDilime doladin sarkiyi masal:)
günaydın bende bilmiyorum bir yorumda okudum baktım var bugün sabah eşime gösterdim evet çizgi var dedi ama bilemiyorum bugün 28. gün bakalım HE HE beceremedim4. ayda filen cıkmıstı benim.. ama ikinci gebeliklerde erken cıktıgını biliyorum..
kız sen testi yapmayı mı beceremedin acabaaa, hamilemisin ki... niye cıksın o çizgii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?