2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

4. ayda filen cıkmıstı benim.. ama ikinci gebeliklerde erken cıktıgını biliyorum..

kız sen testi yapmayı mı beceremedin acabaaa, hamilemisin ki... niye cıksın o çizgii

walla canım, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur... bu ay git tatilini yap, belki tatil bebeği olur.

bi iş arkadaşımın ikinci bebeği safranbolu hatırası mesela, şirket olarak safranboluya gitmiştik eşiyle o ay sadece safranboluda ayıp bişiyler yaşamışlar, eşi sonra yanında değildi yurt dısına cıkmıstı. şimdiki uffaklık tam bir safranbolu hatırası oldu yani..

çok kafa bulmuştuk hatunla, cocuga özel t-sirt yaptırmıstık safranbolu hatırası yazan üzerinde filen.. :)

kizlarrr onceden hic olmazdi kahve ve sigaradan sonraki bulanti. daha demin ictim icerken birsey yoktu simdi bi bulanti hafif basladi. psikolojikmi acabaa.

zaten esimlede kustuk sinirlerimi bozdu . konusmuyorum. o da gitti uyudu. bazen seytan dio yapma bu adama cocuk filan

bizde eylul sonu tatile gitcez yumurtlama donemime denk gelmicek ama eylulde kirmizilari gorursem belki bi tatil cocuguda bendenmi olur ne :))

canim benim 4. ayda cikmisti . kurtaj olali 6 ay oldu ama hala var o cizgi

unutmaya calısıyom ama benim karnım ağrımaya da başladı, kırmızı kartım geliyo sanırım walla...

sivilceler
karın ağrısı
bel ağrısı
deli gibi yemek yemek
çıkan bir göbek
eşe karşı huysuzluk
kuşumda kaşıntı ufaktan

hepsi tamam bi kırmızıların gelmesi kaldı...

kırmızıyı unutt...yok öyle bir renkkk ayyy ....belkide güzel şeyler vardır...

,tabıkı tatıle gıt kafan rahat olunca bebeın senle gelecektır:)

benımde vajına ıcınde hafıf kasıntılar var ve her kasıntıdan sonra yapıskan sumukumsu(afedersınız) akıntım oluyor oyle sıvılcem falan da yok :)

adet olmama 1-2 gün kala illa kaşınırım gariptir ama sanırım flora bozuluyor ondan..

YETEEERRRR hadi kendimizi dinlemeyi bırakalım. :) beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldır napalım. boyle oldukca daha cok bunalıma giriyoruz. kısmetimizde ne varsa o diyelim bir sure.

YETEEERRRR hadi kendimizi dinlemeyi bırakalım. :) beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldır napalım. boyle oldukca daha cok bunalıma giriyoruz. kısmetimizde ne varsa o diyelim bir sure.
kendimi dinlemeyi birakmak... hmmm.. birakacagm tamam. yani umarimmm

:'(

Kizlar ya bisey sorcam zor oldu ama denedim merakimdan gerci anlamadim bisey adet gelmesine yakin parmagini vajinadan iceri sokunca eger sert bisey geliuosa elinize adet geliyomus eger bosluksada hamileymissinz ebeler ole anliyomus onceden gercekten ole bisey var mi acaba veya deneyen :) sacma biraz ama deqisik bi fikir

Bugun eve gidince uzanmak istiyorum, kizim rahat verirse de uyumakkk.. hic bisey yapmakda istemiyorum.. gene melankoliye girdiiimmmm

Walla hurremde oyle yapiyorlardi ama bilmem ki...

evet oyle birsey varmis ama bende doluysa rahim agzi hamilesin diolarmis diye biliyordum. biz anlayamayiz ama bence onun bi teknigi var ve onlar egitimini almis. eger oyle anlamak kolay olsaydi kimse test yaptirmazdi bence. herkes bilemezki onu canim

Bugun eve gidince uzanmak istiyorum, kizim rahat verirse de uyumakkk.. hic bisey yapmakda istemiyorum.. gene melankoliye girdiiimmmm
ohooooo simdiden depresyona bagladin anacim. sakinnnuyumak yok depresyona girmek hic yok. eve gidiyorsun kendine ceki duzen veriyorsun mis gibi yemek yiyorsun vee kizinla ilgilenip onunla oyun oynuyorsun . kendine geliyorsun ve birazcim olsun unutuyorsun :))

Bn de evlendm evlenli adam akilli spor yapamiyorum ya hu ha tuttu ha tutacak derken kilo aldm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…