sevindim canım inşallah hayırlısıyla tez vakitte gelir bebişinkızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...
gözün aydın canım hayırlı olsun nasıl öğrendinBn hamileyimmmmmmmmmmmmm
canım hemen kan test yaptır o ikinci çizgi orada bşdan yere çıkmaz hadi hayırlısı kan tathliliyle bu olaya bi nokta koy bakalım inşallah bebeğin seninledir..günaydın bende bilmiyorum bir yorumda okudum baktım var bugün sabah eşime gösterdim evet çizgi var dedi ama bilemiyorum bugün 28. gün bakalım HE HE beceremedim
Gunaydin kizlar..
Bugun kirmiziyi gormuycekmisim gibi hissediyorum.. Normalde simdiye coktan olurdum.. Insallah dualarimiz kabul olur da bebislerimiz gelir..
Gunaydin ins olmazsin canim quzel haberler verirsin :)Gunaydin kizlar..
Bugun kirmiziyi gormuycekmisim gibi hissediyorum.. Normalde simdiye coktan olurdum.. Insallah dualarimiz kabul olur da bebislerimiz gelir..
allah hakkında hayırlısını versin canımMasal cevabin icin cok tesekkur ederim insaallah oyledir umut vardir dimi 5 aydir istiyoruz ..
canım hamilelik olabilir ama bat ın gelmesini beklemelisin inşallah hamile kalmışsındırKızlar Günaydınnn içim içimi kemiriyor size sormam lazım
bat 7 göğüs uçlarında çokkkkkkkkkkk hassasiyet daha önce yaşamadım sıcak basması kasıklarda ağrı sizce bu bebiş belirtişimi yoksa erken adet mi ????
inşallah istenyen herkesle bebişi olsun bugün beklicem mecbur iş yerindeyim belkide gün içinde hastalanırım hayırlısı artıkcanım hemen kan test yaptır o ikinci çizgi orada bşdan yere çıkmaz hadi hayırlısı kan tathliliyle bu olaya bi nokta koy bakalım inşallah bebeğin seninledir..
amin inşallah bebiş seninledir canım allah şu hayır mübarek günde hayırlısı olan dualarımızı kabul eder inşallah..
burda okumadan bende bu sabah bu şarkıyı dinledim çok özlemişim gençliğimin şarkısı ne tesadüffffffHer zaman bir umut var, sarkisi bile var, BIR UMUTTUR YASATAN INSANI, ALDIM ELIME SAZIMIIII, YINE TASINCA CAYIN SUYU.....diyerek devam eder
canım ikinci çizgi göründüğü için senin hamile olduğunu düşünüyorum kan testi için fazla geçikmeinşallah istenyen herkesle bebişi olsun bugün beklicem mecbur iş yerindeyim belkide gün içinde hastalanırım hayırlısı artık
sanada inşallah sen nasılsınhayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
cuma gününün bereketi herkesin üzerine olsun allah hayırlı olan dualarımızı kabul eylesin inşallah..
bende inan bilmiyorum hepmi ordaydı yeni mi belirdi kızımda da çıkmıştı ama ne zaman çıkmıştı hiç hatırlamıyorum canım bugünde beklicem bakalım hakkımızda hayırlısı mevlam neylerse güzel eylermişcanım ikinci çizgi göründüğü için senin hamile olduğunu düşünüyorum kan testi için fazla geçikme
iyiym hamd olsun canım regel olmayı bekliyorum ha la gelmedisanada inşallah sen nasılsın
inşallah hissettiğin gibi olur günün bugün müydüGunaydin kizlar..
bekle bakalım canım hayırlısı artık güzel haberini bekliyoruzbende inan bilmiyorum hepmi ordaydı yeni mi belirdi kızımda da çıkmıştı ama ne zaman çıkmıştı hiç hatırlamıyorum canım bugünde beklicem bakalım hakkımızda hayırlısı mevlam neylerse güzel eylermiş
günün geçtimi bu gün mü kızlar ya şu liste çok geride kaldı bir güncellesek mi geri gitmek zor oluyor tarihler içiniyiym hamd olsun canım regel olmayı bekliyorum ha la gelmedi
canım 24ünde çarşamba idrar testi yaptm negatif ama ha la giden gelen yokgünün geçtimi bu gün mü kızlar ya şu liste çok geride kaldı bir güncellesek mi geri gitmek zor oluyor tarihler için
GÜNAYDIN HERKESE VEEEEiyiym hamd olsun canım regel olmayı bekliyorum ha la gelmedi
AMİN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZ ALIRIZGunaydin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?