2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Gunaydin kizlar..
Bugun kirmiziyi gormuycekmisim gibi hissediyorum.. Normalde simdiye coktan olurdum.. Insallah dualarimiz kabul olur da bebislerimiz gelir..

günaydın bende bilmiyorum bir yorumda okudum baktım var bugün sabah eşime gösterdim evet çizgi var dedi ama bilemiyorum bugün 28. gün bakalım HE HE beceremedim
canım hemen kan test yaptır o ikinci çizgi orada bşdan yere çıkmaz hadi hayırlısı kan tathliliyle bu olaya bi nokta koy bakalım inşallah bebeğin seninledir..
Gunaydin kizlar..
Bugun kirmiziyi gormuycekmisim gibi hissediyorum.. Normalde simdiye coktan olurdum.. Insallah dualarimiz kabul olur da bebislerimiz gelir..

amin inşallah bebiş seninledir canım allah şu hayır mübarek günde hayırlısı olan dualarımızı kabul eder inşallah..

canım hamilelik olabilir ama bat ın gelmesini beklemelisin inşallah hamile kalmışsındır

inşallah istenyen herkesle bebişi olsun bugün beklicem mecbur iş yerindeyim belkide gün içinde hastalanırım hayırlısı artık

canım ikinci çizgi göründüğü için senin hamile olduğunu düşünüyorum kan testi için fazla geçikme
bende inan bilmiyorum hepmi ordaydı yeni mi belirdi kızımda da çıkmıştı ama ne zaman çıkmıştı hiç hatırlamıyorum canım bugünde beklicem bakalım hakkımızda hayırlısı mevlam neylerse güzel eylermiş

bekle bakalım canım hayırlısı artık güzel haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…