Hakkaten kizlar de hayde calisindur bi kahve içim kendime geliym... gazımda gelir yerine... anacım ikizler burcuyum gunum gunume, anım anıma uymuyo işteee :) eşim bile diyo "sanki iki kişiyle evliyim, iyi mi kötü bilemedim" diyor
bi de dün yeni bebek gördüm ya ister istemez etkilendim sanırım, Rabbim bu yollarda hiç birimizi eğlemesin... ama bu topiğin ilk hamilelik haberini de geç kalmadan alsaydık biiiii...
hadi kızlaaarrrrr, çalışmalara devammm... haber bekliyosss....
Haklisin canimevet oyle birsey varmis ama bende doluysa rahim agzi hamilesin diolarmis diye biliyordum. biz anlayamayiz ama bence onun bi teknigi var ve onlar egitimini almis. eger oyle anlamak kolay olsaydi kimse test yaptirmazdi bence. herkes bilemezki onu canim
dogruuu buarada slmHaklisin canim
Aslinda doqruluk payi vardir da biz anlamayiz herhalde onceden ole yapiyolarmis test falan yokmus da bi yone de zararli gibi geliyo cunki alttan dusuk tehlikesi oluyomus ya bazen hayirlisi bakalim dua edin kizlar 2 gunum var ins bu ay kirmizilari qormem Rabbim nasip ederde :)Walla hurremde oyle yapiyorlardi ama bilmem ki...
ınsallah arkadasım sende bze dua etAslinda doqruluk payi vardir da biz anlamayiz herhalde onceden ole yapiyolarmis test falan yokmus da bi yone de zararli gibi geliyo cunki alttan dusuk tehlikesi oluyomus ya bazen hayirlisi bakalim dua edin kizlar 2 gunum var ins bu ay kirmizim Rabbim nasip ederde :)
gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBn hamileyimmmmmmmmmmmmm
Ins kalirsin okulum :) ayy ben rshim filmi diyence cok kotu oluyorumm tuplerimin kapali olduqunu oqrenmistim filmle dunya basima yikildi bide doktor ustune demezmi normal yolla kalamazsin sen cocuqun olmaz diye oldum resmen o ankızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...
Isteyen herkeze insallah hayirli saqlikli evlat nasip etsin ALLAHIM Aratmasin kimseyi AMINNNNNNınsallah arkadasım sende bze dua et
Gozun aydinnnnn ♡Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
kızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...
Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
ben artık o işleri saldım cayıra mevlam kayıra :) utuyu bile ihtiyac duydukca yapıyoz zavallı kocama kalıyo her seferinde, amaaaannn dunyaya bidahamı gelicez. İstanbul da olan var mı aranızda?
Canım ben istanbuldayım bahçelievlerde sen neresindesin?ben bu grubu cok sevdim, istanbul da olanlar ile cay partiside yapalım ltfeeeennnn :)
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağınıza almyı nasip etsin.Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
Daha adetime var diyordun hangi ara kaldin kiz :))Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
gozun aydinnnn canimm :)) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. belirtilerin nelerdiiBn hamileyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?