2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Hakkaten kizlar de hayde calisin Bnm ymrta catladi gtti beklemelerdeyim artik pff

kızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...

evet oyle birsey varmis ama bende doluysa rahim agzi hamilesin diolarmis diye biliyordum. biz anlayamayiz ama bence onun bi teknigi var ve onlar egitimini almis. eger oyle anlamak kolay olsaydi kimse test yaptirmazdi bence. herkes bilemezki onu canim
Haklisin canim

Walla hurremde oyle yapiyorlardi ama bilmem ki...
Aslinda doqruluk payi vardir da biz anlamayiz herhalde onceden ole yapiyolarmis test falan yokmus da bi yone de zararli gibi geliyo cunki alttan dusuk tehlikesi oluyomus ya bazen hayirlisi bakalim dua edin kizlar 2 gunum var ins bu ay kirmizilari qormem Rabbim nasip ederde :)

ınsallah arkadasım sende bze dua et

Ins
kızlarr ben bugün rahim filmi çekildim çok şükürr bişey çıkmadı normalmışş herşeyyy...inşALLAHH TEZ VAKİTTE HAMİLE DE KALIRIZ...
Ins kalirsin okulum :) ayy ben rshim filmi diyence cok kotu oluyorumm tuplerimin kapali olduqunu oqrenmistim filmle dunya basima yikildi bide doktor ustune demezmi normal yolla kalamazsin sen cocuqun olmaz diye oldum resmen o an

Kızlar çok şey yazmışsınız ya oku oku bitiremedim nekiman tebrik ederim.. Benim gibi kırmızıları gören varsa onlara da gecmiş olsun önümüzdeki maclara bakacaz artık yalnız benim iyice kafa gitti doktora kaçıncı gidecem ben uleynnnnn :S

ben artık o işleri saldım cayıra mevlam kayıra :) utuyu bile ihtiyac duydukca yapıyoz zavallı kocama kalıyo her seferinde, amaaaannn dunyaya bidahamı gelicez. İstanbul da olan var mı aranızda?

ben bu grubu cok sevdim, istanbul da olanlar ile cay partiside yapalım ltfeeeennnn :)
Canım ben istanbuldayım bahçelievlerde sen neresindesin?

.1975, member: 620614"]Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm[/QUOTE] şükür şeytanın bacağını kırdı k kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…