2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

çok gülüm ne kusuru aşk olsun belkide bilmem

Bn hamileyimmmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaslar gunaydın,
oncelikle Nekiman arkadasımızı tebrik ediyorum ancak gunu 3 eylul du nasıl cıktı bir bilgi versene bize canım idrar mı kan mı hayır eger idrarda cktı ise ben ümidimi kesinlikle baska bahara bırakmaya karar verdim de :)
Tekrar tebrik ederim.

nekimar listede yok dimi benmi göremedim günü ne zamandı peki
adetime daha 8 gün var diyordu, sonra hamileyim dedi , sanırım düzenli bir adeti yoktu, ama ilk haberimiz geldi insallah gerisi de gelecek...

adetime daha 8 gün var diyordu, sonra hamileyim dedi , sanırım düzenli bir adeti yoktu, ama ilk haberimiz geldi insallah gerisi de gelecek...
anladım bende listede görmedim çok eskiyede bakamadım neyse bende sordum ama cevap gelmedi nasılsınız kızlar bakiiiim dün sabah yoktum masalım hiç sormamışsın küstüm

canım bu ay 15 gün önce perşembe çok sıkılmıştım iş yerinde bir arkadaşımla yazıştık yeni tatilden dönmüştü artık kızı o kadar bunalttımki sen bi tatile git dide serin sulara atla sıkıntın dağılsın bu kafayla zaten hamile kalamassın dedi hemen cuma biletleri aldım gittim geldim şimdi bekliyom bakalım

yok gercekten merak ettim, dun dedimya size arkadaslar test almıs diye bide erken 5 gun oncesi yazıyordu testte cıkmadı bişi, kanmı yaptırdı acaba dedim cok var daha cunku adetine. neyse rabbim hayırlara vesile etsin, biri kördüğümü çözdü bakalım bu ay artık dikkat edicez.

ben tatile gitmiyorum eşimle yogun istişahare yaptık, adetimin 2. gunu tekrar doktoruma gidicem tahlilleri yapıcam ve bu ay ovulasyon testi kullanmayıp yeniden iğne olucam. Istanbul un tadını cıkarıcaz haftaiçi, annemide yanıma aldın mı ohhhh kim tutar bizi
eger bu eylulde de olmaz ise eşimde yeniden sperm testi yaptıracak. ben cekinerek soyledim 1 yılı gecti yeniden mi yaptırsan diye ne demek yavrum sen bu kadar eziyet cekiyorsun ben bi sperm mimi vermicem Rabbim e nasıl hesap veririm dedi.

ayyyy coks eviyom bu adamı ben yaaaa

ben bi tatil yaptım yavrum bayramda, işte ordada düşük yaptım o sebeple cokta iyi bir tatil olmadı bizim için ancak bu doktor meselesi acil yani eger o gun gitmezsem bidahaki aya kalacak ve artık bişeylerin uzaması canımı cok sıkıyor. bu sebeple istedigim hicbirseyi yapamıyorum, doktora basvurusu yapıcam aman hamile kaldım ha kalıcam yapamam hamile iken derken bu ikinci yıl yine gidiyor bari cabucak kalırsam bidahaki yılı kacırmam diye düşünüyorum.

vay enişteye kocaman bir alkış (ya alkış kafası koyacaktım ama yok bunla idare et canım)

ay canım sormayı unuttu durumun nasıl nasıl hissediyorsun

Hala beklemedeyim canim biraz bel agrim var ve sik sik tuvalete gidiyorum.. Yanilmiyorsam icimde biseylerin oldugunu hissediyorum.. Test alip yapsam cikar mi acaba sonuc??
insallah bu cuma gunu hurmetine dualarimiz kabul olur..

Ameliyat oldum canim haziranda tuplerimi kapatip tup bebek icin girdim ameliyata normalde ama doktorum acilma sansi cok yuksek olduqu icin ikisinide acmis tuplerimin 1 ay korunma vermisti iste bu ayda yumartama bakti catlatma ignesi oldum biraz once kirmizilari qordum kafam katisti iyice tekrar rahim filmi mi cektirsem diye dusynuyorum yada dicem bana asilama yapin yaparlarmi oda var tup bebek icin beklemem gerekiyo 1 sene yastan dolayi nasil olcak acaba boyle

Kızlar ya test yapsam çıkarmı accabaaaa 6 sında adet oluyorum 1 hafta var

Hala beklemedeyim canim biraz bel agrim var ve sik sik tuvalete gidiyorum.. Yanilmiyorsam icimde biseylerin oldugunu hissediyorum.. Test alip yapsam cikar mi acaba sonuc??
insallah bu cuma gunu hurmetine dualarimiz kabul olur..
ebrar senin gunun bugunmuydu canım ?

Selam kızlarrrr az önce arkadaşımla kontrole gittim.. kendisi 7haftalik taze hamile :) bebeğin kalp atislarini duyduk ve o an hepimiz için içimden çok gelerek bir dua ettim ki sormayın :) bu kadar içten dua etmemiştim daha önce sanırım. . Kalp atışını bile duymak beni çok duygulandirdi Allahım bize de nasip etsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…