canım bu kadar yorma ve kendini dinleme bence sonra çok üzülüyoruz
haydiiiiii bir bebek daha istiyossssssssssss :)Ins cikarr hadi yap da buzde sevinelim varsa hayirli mubarek gunun hurmetine
canım yani daha bir ay bile olmadı sağlık problemin yoksa inşallah tez zamanda olsun canım fazla takmaAslında daha geçen aydın sonunda denemeye başladık ama işte olmayacak sanıyorum. Neden hemen olmadıki diyorum kendi kendime
canım yani daha bir ay bile olmadı sağlık problemin yoksa inşallah tez zamanda olsun canım fazla takma
GÜNAYDIN KIZLARRR
yardımcı olursanız sevinirim ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...
kızlar ben sizden tırstımamin canım her zaman hepimiz için. bazen haksız oldugumu cok düşünüyorum ama sonrada amaaannnn KADINLAR HER ZAMAN HAKLIDIR diyorum
ahahaha o senden degil canım masal ve benden tırstıda mesajı yanlıs eklemiş bende, TZM yavru kusum korkacak bişi yok eşilerimiz korksun :) ama bak genede cok seviyoruz onlarıneden tırstın canım
canım yanlış oldu herhalde benimde ilk gün çıkmadı hala gelen yok bekliyorum bir dahada test yapmadım evet ben sizi ekledim ama neyseneden tırstın canım
allah muhabbetinizi arttırsın ne diyimahahaha o senden degil canım masal ve benden tırstıda mesajı yanlıs eklemiş bende, TZM yavru kusum korkacak bişi yok eşilerimiz korksun :) ama bak genede cok seviyoruz onları
canimz senin boyle karamsarliqa kapilman icin daha cok erken vucudun bi toparlasin kendini hazirlasin simdiden boyle dusunursen kendi kendini uzersin surekli ben kendimdin ornek veriyim 1 sene olmadi bak sonra sorunlar cikti hala daha bekliyoruz olucak diye..surekli ustune dustukce de olmuyo bazen biz hemen istiyoruz sabirsizlaniyoruz ama vakti zamani vardir kuzenim var benim 3 asilama 1 tup bebek sonuc yine hic bisey yok bekliyo kimisi kac defa tup bebek denemis olmamis tam artik stres yapmaktan kurtulmus olmuyo neden diye dusunmeyi birakinca hamile kalmis kendiliqinden RABBIM kimseyi aratmasin bol bol dua et eminim ki olucak hepimizin insallahAslında daha geçen aydın sonunda denemeye başladık ama işte olmayacak sanıyorum. Neden hemen olmadıki diyorum kendi kendime
canimz senin boyle karamsarliqa kapilman icin daha cok erken vucudun bi toparlasin kendini hazirlasin simdiden boyle dusunursen kendi kendini uzersin surekli ben kendimdin ornek veriyim 1 sene olmadi bak sonra sorunlar cikti hala daha bekliyoruz olucak diye..surekli ustune dustukce de olmuyo bazen biz hemen istiyoruz sabirsizlaniyoruz ama vakti zamani vardir kuzenim var benim 3 asilama 1 tup bebek sonuc yine hic bisey yok bekliyo kimisi kac defa tup bebek denemis olmamis tam artik stres yapmaktan kurtulmus olmuyo neden diye dusunmeyi birakinca hamile kalmis kendiliqinden RABBIM kimseyi aratmasin bol bol dua et eminim ki olucak hepimizin insallah
Evet erken daha kendi kendini uzup strese sokma bebeqim gercekten sıkıntı stres cok etkiliyoo kendini yiyosun surekli heveslenmen cok normal cunku cok quzel bi sey ama bosuna telas yapma olucak insallah sen dua et Rabbimden iste her zaman verceqi hic bisey ona agir gelmez zamani vakti saati qelince ol der oluverir bi bakmisin ki bosuna hersyi kendine uzuntu yapmisin :)Rabbim aratmasın kimseye inşallah. İşte aslında ümitsizleniyorum boşuna daha çok erken dimi ? ama napim işte çok hevesleniyorum
Evet erken daha kendi kendini uzup strese sokma bebeqim gercekten sıkıntı stres cok etkiliyoo kendini yiyosun surekli heveslenmen cok normal cunku cok quzel bi sey ama bosuna telas yapma olucak insallah sen dua et Rabbimden iste her zaman verceqi hic bisey ona agir gelmez zamani vakti saati qelince ol der oluverir bi bakmisin ki bosuna hersyi kendine uzuntu yapmisin :)
canım naptın yaptınmı merak ettimAyy dayanamıycam gidip alayım bari.. ama şimdi yaparsam öğlen oldu ya net çıkar mı? hani hep sabah yapın diyorlar ya..
hayırllısı olsun canım...inşş kırmızıların gelmez...mucizelere açık olmak lazımmmevet yaptım sonuç negatif çıktı kızlar ya
ama daha kırmızıları görmedim en iyisi yarın sabahı beklemek..
Amin canim insallah :) napiyoruz pozitif oluyoruz gulumsuyoruz mutlu hissediyoruz kotu dusunceleri beynimizden atiyoruz :) ♡ herkezin qonlunde olmasini istediqi butun dualarini RABBIM kabul etsininşalllaaaahhh :) Bi bakarsın eylülde hamiş olurummm :* Akrabalarımda hiç sorun olmadı annemde falan sadece ablam hap kullandığı için onda oldu ama onunda dünya güzeli bir bebişi var çok şükür. Bendede sorun olmaz inşallah. :)
canım benimde günümde negatif çıktı ama hala gelmedievet yaptım sonuç negatif çıktı kızlar ya
ama daha kırmızıları görmedim en iyisi yarın sabahı beklemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?