2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canım bu kadar yorma ve kendini dinleme bence sonra çok üzülüyoruz

Aslında daha geçen aydın sonunda denemeye başladık ama işte olmayacak sanıyorum. Neden hemen olmadıki diyorum kendi kendime

GÜNAYDIN KIZLARRR
yardımcı olursanız sevinirim ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...

canım yani daha bir ay bile olmadı sağlık problemin yoksa inşallah tez zamanda olsun canım fazla takma

İnşallah canım 2 sinde yapıcam test hayatta dayanamam 6 sına kadar belki ban doğum günü hediyesi olur :)

amin canım her zaman hepimiz için. bazen haksız oldugumu cok düşünüyorum ama sonrada amaaannnn KADINLAR HER ZAMAN HAKLIDIR diyorum
kızlar ben sizden tırstım

canlarım o salya sumuk aglamalar ben ki ömrüm de aglamanın birini dahi yasamadım, hep guclu oldum oylede olucak diyordum, yasadıgım seyleri hep atlattım kendi kendime ama bunu atlatamıyorum, bebegim dustukten sonra hele bırak yalnızken aglamayı sokakta cocuk gorsem baslıyorum aglamaya, psikologum duygu durum bozuklugu yasadıgımı soyledi ve bu salya dumuk aglayanlarımızın hepsi muhtemelen aynı dertten muzdarip, takılmayalım artık bunlara. öpüyorum sizi.

Aslında daha geçen aydın sonunda denemeye başladık ama işte olmayacak sanıyorum. Neden hemen olmadıki diyorum kendi kendime
canimz senin boyle karamsarliqa kapilman icin daha cok erken vucudun bi toparlasin kendini hazirlasin simdiden boyle dusunursen kendi kendini uzersin surekli ben kendimdin ornek veriyim 1 sene olmadi bak sonra sorunlar cikti hala daha bekliyoruz olucak diye..surekli ustune dustukce de olmuyo bazen biz hemen istiyoruz sabirsizlaniyoruz ama vakti zamani vardir kuzenim var benim 3 asilama 1 tup bebek sonuc yine hic bisey yok bekliyo kimisi kac defa tup bebek denemis olmamis tam artik stres yapmaktan kurtulmus olmuyo neden diye dusunmeyi birakinca hamile kalmis kendiliqinden RABBIM kimseyi aratmasin bol bol dua et eminim ki olucak hepimizin insallah

Rabbim aratmasın kimseye inşallah. İşte aslında ümitsizleniyorum boşuna daha çok erken dimi ? ama napim işte çok hevesleniyorum

Rabbim aratmasın kimseye inşallah. İşte aslında ümitsizleniyorum boşuna daha çok erken dimi ? ama napim işte çok hevesleniyorum
Evet erken daha kendi kendini uzup strese sokma bebeqim gercekten sıkıntı stres cok etkiliyoo kendini yiyosun surekli heveslenmen cok normal cunku cok quzel bi sey ama bosuna telas yapma olucak insallah sen dua et Rabbimden iste her zaman verceqi hic bisey ona agir gelmez zamani vakti saati qelince ol der oluverir bi bakmisin ki bosuna hersyi kendine uzuntu yapmisin :)

inşalllaaaahhh :) Bi bakarsın eylülde hamiş olurummm :* Akrabalarımda hiç sorun olmadı annemde falan sadece ablam hap kullandığı için onda oldu ama onunda dünya güzeli bir bebişi var çok şükür. Bendede sorun olmaz inşallah. :)

evet yaptım sonuç negatif çıktı kızlar ya
ama daha kırmızıları görmedim en iyisi yarın sabahı beklemek..

Amin canim insallah :) napiyoruz pozitif oluyoruz gulumsuyoruz mutlu hissediyoruz kotu dusunceleri beynimizden atiyoruz :) ♡ herkezin qonlunde olmasini istediqi butun dualarini RABBIM kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…