canımın içi sabırsızlanma, daha ilkmiş tuplerin acıldıktan sonra birdaha birdaha rahim filmi ile falan ugrasma. ne kadar kurcalatırsak o kadar kotu. bi 3 ay daha doktorunla birlikte igne vs dene. sonraında olmadı bir asılama denersin.Ameliyat oldum canim haziranda tuplerimi kapatip tup bebek icin girdim ameliyata normalde ama doktorum acilma sansi cok yuksek olduqu icin ikisinide acmis tuplerimin 1 ay korunma vermisti iste bu ayda yumartama bakti catlatma ignesi oldum biraz once kirmizilari qordumkafam katisti iyice tekrar rahim filmi mi cektirsem diye dusynuyorum yada dicem bana asilama yapin yaparlarmi oda var tup bebek icin beklemem gerekiyo 1 sene yastan dolayi nasil olcak acaba boyle
ebrar senin gunun bugunmuydu canım ?
bence bugun bir test yapabilirsin artık, var ise mutlaka cıkar.Evet canım bugün bekliyorum hala..
yapma guzelim, bekle cıkmaz.
ayyyy coks eviyom bu adamı ben yaaaa
yok güzelim çıkmaz, yapıp varsa da üzme kendini...Kızlar ya test yapsam çıkarmı accabaaaa 6 sında adet oluyorum 1 hafta var
canım o sık tuvalete gitmeyi hiç deme bana ofiste iki bayanız yanımdakine bakıyorum bir sabah öğle akşam ben her yarım saatte bir utanıyorum artık canım ben günümde yaptım çıkmadı sen bilirsin halada bekliyorum belki stres yaptım o yüzden gelmiyorHala beklemedeyim canim biraz bel agrim var ve sik sik tuvalete gidiyorum.. Yanilmiyorsam icimde biseylerin oldugunu hissediyorum.. Test alip yapsam cikar mi acaba sonuc??
insallah bu cuma gunu hurmetine dualarimiz kabul olur..
bence bugun bir test yapabilirsin artık, var ise mutlaka cıkar.
allah kabul etsin canımSelam kızlarrrr az önce arkadaşımla kontrole gittim.. kendisi 7haftalik taze hamile :) bebeğin kalp atislarini duyduk ve o an hepimiz için içimden çok gelerek bir dua ettim ki sormayın :) bu kadar içten dua etmemiştim daha önce sanırım. . Kalp atışını bile duymak beni çok duygulandirdi Allahım bize de nasip etsin. .
yok güzelim çıkmaz, yapıp varsa da üzme kendini...
canım bu kadar yorma ve kendini dinleme bence sonra çok üzülüyoruzbenim normalde adet olacağım için şimdi gögüs ağrılarımın başlaması gerekirdi hiçbir ağrı yok herşeyi ona yoruyorum ya of
canım o sık tuvalete gitmeyi hiç deme bana ofiste iki bayanız yanımdakine bakıyorum bir sabah öğle akşam ben her yarım saatte bir utanıyorum artık canım ben günümde yaptım çıkmadı sen bilirsin halada bekliyorum belki stres yaptım o yüzden gelmiyor
ne sabahı canım ya bosver, o palavra ben gecen ki gebeliğimi iş donusu evde tesadufen yaparak ogrenmiştim hemde daha adetime varken ustune erken gebelik testi falanda degildi, her zaman ki yaptım koydum aynanın onune elimi yuzumu yıkadım ustumu degiştim unutmustum snr atmaya gittim tam bi baktım silik ikinci cizgi var. o sebeple tecrube ettim yani var ise cıkıyor sabahı aksamı yok bunun.Ayy dayanamıycam gidip alayım bari.. ama şimdi yaparsam öğlen oldu ya net çıkar mı? hani hep sabah yapın diyorlar ya..
ne sabahı canım ya bosver, o palavra ben gecen ki gebeliğimi iş donusu evde tesadufen yaparak ogrenmiştim hemde daha adetime varken ustune erken gebelik testi falanda degildi, her zaman ki yaptım koydum aynanın onune elimi yuzumu yıkadım ustumu degiştim unutmustum snr atmaya gittim tam bi baktım silik ikinci cizgi var. o sebeple tecrube ettim yani var ise cıkıyor sabahı aksamı yok bunun.
Ole olcak sanirim kuzum 6 ay 1 sene arasi bekle demisti zaten aman olmez saq kalirsak bekleriz ne yapalim hayirlisi bi an karamsarlik oluyo salya sumuk gidiyo sonra bakiyon nasip kismet isi bekle bakalim daha zamani var demekki diyon bizim isimiz ne zor ya :)canımın içi sabırsızlanma, daha ilkmiş tuplerin acıldıktan sonra birdaha birdaha rahim filmi ile falan ugrasma. ne kadar kurcalatırsak o kadar kotu. bi 3 ay daha doktorunla birlikte igne vs dene. sonraında olmadı bir asılama denersin.
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gel bu arada seydadan haberi olan varmıTamam o zaman gidip alayım ben dua edin kızlar çıksın
yok gülüm bu gün 28 hele olmassam bi geçsin sonra yaptıracam belki bugün gelirhadi ya kan kesti yaptırdın mı canım?? evet hep stres yapmayın diyolar ama insanın elinde olmuyor..
inşallah hayırlı haberler alırsın canım..
Ins cikarr hadi yap da buzde sevinelim varsa hayirli mubarek gunun hurmetineTamam o zaman gidip alayım ben dua edin kızlar çıksın
amin canım her zaman hepimiz için. bazen haksız oldugumu cok düşünüyorum ama sonrada amaaannnn KADINLAR HER ZAMAN HAKLIDIR diyorumRabbim bozmadan devam ettirsin sevginizi... bende aksam odadan kovdum, adet öncesi deliliklerim geldi çünkü haha, garibanım ses cıkarmadan yanıma kıvrıldı gene, kıyamadım sonra da, kızıdırmıştı beni ama, haklıyım hıh
kadınlar her zaman haklııı:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?