2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canımın içi sabırsızlanma, daha ilkmiş tuplerin acıldıktan sonra birdaha birdaha rahim filmi ile falan ugrasma. ne kadar kurcalatırsak o kadar kotu. bi 3 ay daha doktorunla birlikte igne vs dene. sonraında olmadı bir asılama denersin.

Ya kızlar normalde ben hasta olcağım zaman 1,5 hafta önceden gögüslerim ağrımaya başlar ama hiçbir ağrı yok 1 hafta var. birde kasıklarım özellikle sağ taraf ara ara ağrıyor

ayyyy coks eviyom bu adamı ben yaaaa

Rabbim bozmadan devam ettirsin sevginizi... bende aksam odadan kovdum, adet öncesi deliliklerim geldi çünkü haha, garibanım ses cıkarmadan yanıma kıvrıldı gene, kıyamadım sonra da, kızıdırmıştı beni ama, haklıyım hıh

kadınlar her zaman haklııı :d

Hala beklemedeyim canim biraz bel agrim var ve sik sik tuvalete gidiyorum.. Yanilmiyorsam icimde biseylerin oldugunu hissediyorum.. Test alip yapsam cikar mi acaba sonuc??
insallah bu cuma gunu hurmetine dualarimiz kabul olur..
canım o sık tuvalete gitmeyi hiç deme bana ofiste iki bayanız yanımdakine bakıyorum bir sabah öğle akşam ben her yarım saatte bir utanıyorum artık canım ben günümde yaptım çıkmadı sen bilirsin halada bekliyorum belki stres yaptım o yüzden gelmiyor

allah kabul etsin canım

hadi ya kan kesti yaptırdın mı canım?? evet hep stres yapmayın diyolar ama insanın elinde olmuyor..
inşallah hayırlı haberler alırsın canım..

Ayy dayanamıycam gidip alayım bari.. ama şimdi yaparsam öğlen oldu ya net çıkar mı? hani hep sabah yapın diyorlar ya..
ne sabahı canım ya bosver, o palavra ben gecen ki gebeliğimi iş donusu evde tesadufen yaparak ogrenmiştim hemde daha adetime varken ustune erken gebelik testi falanda degildi, her zaman ki yaptım koydum aynanın onune elimi yuzumu yıkadım ustumu degiştim unutmustum snr atmaya gittim tam bi baktım silik ikinci cizgi var. o sebeple tecrube ettim yani var ise cıkıyor sabahı aksamı yok bunun.

Tamam o zaman gidip alayım ben dua edin kızlar çıksın

Ole olcak sanirim kuzum 6 ay 1 sene arasi bekle demisti zaten aman olmez saq kalirsak bekleriz ne yapalim hayirlisi bi an karamsarlik oluyo salya sumuk gidiyo sonra bakiyon nasip kismet isi bekle bakalim daha zamani var demekki diyon bizim isimiz ne zor ya :)

amin canım her zaman hepimiz için. bazen haksız oldugumu cok düşünüyorum ama sonrada amaaannnn KADINLAR HER ZAMAN HAKLIDIR diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…