bendeee bendeee 10 eylül bat tarihii :)YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos ?????
selda89....................27 Ağustos ?????
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
persa33....................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
persa ekledim seni bacım, hoş geldin
listede olmayan varsa cabuk yazsın bana :) yoksa döverimmmm
BAT 1 EYLULVE ADET OLACAGIMDAN EMINIM ARTIKKK YUZUMDE KOCAMAN SIVILCELER CIKTII ALLAHIM HER AY HER AY AYNI SEYYY ZAMANI NE Zaman benım bebegımın
Belki stressten çıkmıştır ,belki çok düşünüyorsundur hava sıcaktır ve fazla yağlı yemişsindir vs vs vs 1eylüle kadar kendini kasmasan o zamandan sonra duruma göre üzülsek veya sevinsek olmaz mı? sakin ol lüften yapmayın şöyle ya!BAT 1 EYLULVE ADET OLACAGIMDAN EMINIM ARTIKKK YUZUMDE KOCAMAN SIVILCELER CIKTII ALLAHIM HER AY HER AY AYNI SEYYY ZAMANI NE Zaman benım bebegımın
ben yumurtlama gunumu bulamıyorum bu ay adet olursam eger ovulasyon testı yapcam. adetlerım ıkı aydır gecıkmelı gelyo gecen ay on bır gun gecıktı. adet olacağım zaman cıkıyo sıvılce umutlandırmak ıstemıorum kendımı yaCanim ne biliyorsun gebe olupta sivilce cikan cok .. benimde yarin batma falan yok bakalim nolucak ama bende beklemiyorum
yaa doğru dıosunda ıste ınsan stres yapmadan duramıyokııı :) :) bu kadar zor olduğunu bıleydım en basından korunmazdım zaten..Belki stressten çıkmıştır ,belki çok düşünüyorsundur hava sıcaktır ve fazla yağlı yemişsindir vs vs vs 1eylüle kadar kendini kasmasan o zamandan sonra duruma göre üzülsek veya sevinsek olmaz mı? sakin ol lüften yapmayın şöyle ya!
Derin nefes al sakin ol zamana bırak hadi bakalım...yaa doğru dıosunda ıste ınsan stres yapmadan duramıyokııı :) :) bu kadar zor olduğunu bıleydım en basından korunmazdım zaten..
çok ilginç bişey dedin şimdi hikayeni bilmiyorum ama sende burda olduğuna göre o zaman isteyerek birlikte olmuyosun eşinle yumurtlama gününde olmak zorunda diyemiçok okudum duydum ama deneyen bi tanıdığım yok.. ben eşiyle isteyerek birlikte olmanın yeterli olacağını düşünüyorum...
başka hiç bi sorununuz yok sadece kurulukmucanım bu ay ben kullandım doktorum verdi umarım işe yarar doktorum sadece preseed jel kullansanda hamile kalırsın sen dedi benim sorunumda vajinal kuruluktu doktor bu ay hem klomifen hemde çatlatma iğneside verdi
sormaa yaa yakında adet kanamasınada bısey bulcazz ...Bat yaklasiyo ya hayali belirtiler de basladi
haber verırıımm gecıkmelı adet olmama ıns olup olup dırılıorum ozamanDerin nefes al sakin ol zamana bırak hadi bakalım...
ben yumurtlama gunumu bulamıyorum bu ay adet olursam eger ovulasyon testı yapcam. adetlerım ıkı aydır gecıkmelı gelyo gecen ay on bır gun gecıktı. adet olacağım zaman cıkıyo sıvılce umutlandırmak ıstemıorum kendımı ya2 gun var adetımee ayın bırınde
Ustune gormesormaa yaa yakında adet kanamasınada bısey bulcazz ...
Hic sorma bu düsünce Beni hasta ediyor psikolojik olarak rahatsiz oldum artik kafamdan atamiyorumBeklemek ne zormuş yaa
Çok kafana takarsan olmaz diyorlar ama takmayan var mı acaba ben her ay kafamda soru işaretleriyle ne yapıcağımı şaşırıyorumHic sorma bu düsünce Beni hasta ediyor psikolojik olarak rahatsiz oldum artik kafamdan atamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?