2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bendeee bendeee 10 eylül bat tarihii :)

Kizlarrr yarin hersey bello olacak bakalim ne olacak ara kasiklarim agriyor goguslerim sisti agriyor ama bakalim ne olacak

BAT 1 EYLUL VE ADET OLACAGIMDAN EMINIM ARTIKKK YUZUMDE KOCAMAN SIVILCELER CIKTII ALLAHIM HER AY HER AY AYNI SEYYY ZAMANI NE Zaman benım bebegımın

BAT 1 EYLUL VE ADET OLACAGIMDAN EMINIM ARTIKKK YUZUMDE KOCAMAN SIVILCELER CIKTII ALLAHIM HER AY HER AY AYNI SEYYY ZAMANI NE Zaman benım bebegımın
Belki stressten çıkmıştır ,belki çok düşünüyorsundur hava sıcaktır ve fazla yağlı yemişsindir vs vs vs 1eylüle kadar kendini kasmasan o zamandan sonra duruma göre üzülsek veya sevinsek olmaz mı? sakin ol lüften yapmayın şöyle ya!

Canim ne biliyorsun gebe olupta sivilce cikan cok .. benimde yarin batma falan yok bakalim nolucak ama bende beklemiyorum
ben yumurtlama gunumu bulamıyorum bu ay adet olursam eger ovulasyon testı yapcam. adetlerım ıkı aydır gecıkmelı gelyo gecen ay on bır gun gecıktı. adet olacağım zaman cıkıyo sıvılce umutlandırmak ıstemıorum kendımı ya 2 gun var adetımee ayın bırınde

yaa doğru dıosunda ıste ınsan stres yapmadan duramıyokııı :) :) bu kadar zor olduğunu bıleydım en basından korunmazdım zaten..

çok okudum duydum ama deneyen bi tanıdığım yok.. ben eşiyle isteyerek birlikte olmanın yeterli olacağını düşünüyorum...
çok ilginç bişey dedin şimdi hikayeni bilmiyorum ama sende burda olduğuna göre o zaman isteyerek birlikte olmuyosun eşinle yumurtlama gününde olmak zorunda diyemi
canım bu ay ben kullandım doktorum verdi umarım işe yarar doktorum sadece preseed jel kullansanda hamile kalırsın sen dedi benim sorunumda vajinal kuruluktu doktor bu ay hem klomifen hemde çatlatma iğneside verdi
başka hiç bi sorununuz yok sadece kurulukmu

Bende cok bilmiyorun ama doktorum bana duhapbaston diye bir ilac verdi bebek olursa tutunmayi saglar olmazsada adeti gununde gelmesini saglar dedi bekliyorum o yuzden bakalim ne olacak

Bende varim kizlar yarin veya öbür gün olmam gerek Bende büyük Bir umutla hamile kalmayi bekliyorum hayirlisiyla

Hepimiz bu ay hamile cikariz Burdan insallah

Hic sorma bu düsünce Beni hasta ediyor psikolojik olarak rahatsiz oldum artik kafamdan atamiyorum
Çok kafana takarsan olmaz diyorlar ama takmayan var mı acaba ben her ay kafamda soru işaretleriyle ne yapıcağımı şaşırıyorum

Bana şu yumurtlama gününü nde ilişkiye girmeyi öğretin ya nasıl hesaplanıyor o bide kaç kere boşalması lazım bi erkeğin valla bu ayda yikildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…