Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]1 aylık aranın ardındaaaaaan hooop büyük gün geldi...
Görüş günü [/sıze][sıze=3]
geri sayım başladı randevum saat 1'de
Günaydın güzellikler[/sıze]
güzel haberlerle dön canımYa bu görüş günleri çok güzel oluyo ya ben her gidişimde acayip heycanlı oluyorum ve kızımı çok özledim ben daha pztsi görcem kızımı
![]()
[sıze=3]
heyecanlı olmak ayrı ben bide tedirgin oluyorum hep görene ve "iyi" olduğunu duyana dek..atamıyorum bi türlü bunu kafamdan.. Allah'ım iyi haberlerle döndürsün inş 🙏[/sıze]
1 aylık aranın ardındaaaaaan hooop büyük gün geldi...
GÖRÜŞ GÜNÜ
Günaydın güzellikler![]()
GÖRÜŞ GÜNÜ
Kizlar ben calismiyorum ev hanimiyim ama ev isi cocuk yemek derken bende cok dinlenemiyorum malesef gun boyu dolanip duruyorum. Temizlik islerini yapabildigim kadar yapiyorum yapamadigim yerde annecim gelip yardim ediyo sagolsun. Benim sikintim uzandigim zaman uzandigim zaman yada dengesiz oturdugum zaman ozellikle sol tarafima olmak uzere siddetli bir agri giriyo. Pearly dedigin gibi geceleri tam bir izdirap. E tabi ister istemez son aylarda nasil idare edecegim onun da stresi var. Allahim sen sifa ver hepimize. Neyse ki bebegim bugun kipir kipir. Demekki arada daha az oynadiklari oluyo. Ya uyuyorlar ya yoruluyorlar minnaklar![]()
Bacilarim hepinizden Allah (c.c.) razi olsun
Daha simdi geldim eve doktor acil sezeryana girdi ve sonuclari 1 saat bekledik....
Toplamda sonuclar icin 3 saat bekledik.....
Tahlil sonuclarim cok sukur guzel cikti.....
Serum yazdi ama ben almadan geldim cunku yengemle gitmistim ...
Yigenim agliyordu annesini emmeden de yatmiyor yaramaz 2 saat daha bekleyemezdik.....
Rahim serviks uzunlugumuzda olculdu normal cikti....
Genelde erken dogum suphesidir dedi ama sende hersey normal dedi.....
Bizdn haberler boyle bacilar....
kızlaaarr mevlüt de dağıtmayı düşündüğüm şişelerden bir tane numune istemiştim bugün göndermişler bn çok beğendim..buzdolabı süslerinden bıktım artık daha değişik bişey olsun istiyorum bide havlu dağıtıcam üzerinede kızımın ismini işletmek istiyorum bide tülden kese dikicem ayy Rabbim göstersin inşallah o günleri
Eki Görüntüle 985842
GÖRÜŞ GÜNÜ
güzel düşün güzel olsun herşey canım artık bırak tedirginlikleri bebeğine sarılacağın günü hayal et iyi haberlerle gel bize ki geleceğine eminim![]()
bende görüşe gitmek istiyorum... daha bir haftamız var :2:
bebişkona bizden selam söyle
bu arada benim bir kaç gündür miğde bulatılarım tekrar baş gösterdi... bi arkadaşım saçı çıkıyor olabilir dedi.
sizde böyle bişey oluyormu ? kaç aydır bulantıları unutmuştum ne güzel
günaydınlar... güzel haberlerinizi bekliyoruz. kalbini ferah tut canım inşallah her şey yolunda gidecek.![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz Efe'nin.. bizi merakta bırakma emi![]()
Günaydın kızlar şu aralar pek sık giremiyorum foruma işlerin yoğunluğu vardı ve annecim gelmişti yanıma fakat bugün dönüyor yine memlekete moralim feci bozuk bu yüzden ayrıca 2. Doz aşımı yaptırdım ve ilki kadar canımı yakmadı iyiyim yani buardada kilom almış başını gidior 25. Haftamda 75 kilo oldum napıcağımı bilemiyorum nasıl beslensemde kontrol altına alsam kendimi çünkü artık daha fazla almak istemiyorum benim gibi olan varmı veya dikkat eden varmı yediğine içtiğine çünkü ilk 6 ayda 11 kilo almak bana normal gelmiyo artık![]()
bende görüşe gitmek istiyorum... daha bir haftamız var :2:
bebişkona bizden selam söyle
bu arada benim bir kaç gündür miğde bulatılarım tekrar baş gösterdi... bi arkadaşım saçı çıkıyor olabilir dedi.
sizde böyle bişey oluyormu ? kaç aydır bulantıları unutmuştum ne güzel
bence bu tamamen bünye meselesi ve bebişin kilosuyla alakalı canım. Arkadaşım geçen hafta doğum yaptı 20 kilo aldı ve 3800 gr bebiş dünyaya getirdi. Bende kızımı 12 kilo ile tamamladım 2800 dogdu. Bebişin kilosu kaç? Pazartesi günü belli olur bir şeyler belki bebişin ve suyun fazladır. Mesela benim kuzenim hiç kilo almadı. Sadece önünde top gibi bebek vardı. Inşallah doğumdan sonra aldığın kiloları verirsin.
bebeğimin kilosunu bir buçuk aydır bilmiyorum pztsi sorcam doktora kilo konusunuda konuşucam bebeğim alıyorsa tabiki iyi olur ama ben boşuna alıyosam işte ozaman sıkıntı ben nasıl vercem doğumdan sonra bu kiloları korkutuyor beni hadi doğumdan hemen sonra 6 7 kilosu gitsin ya kalanlar napıcam o halde nası durucam ben bilemiyorum![]()
kovacım üzülme bu kadar önemli olan doğumdan sonra aldığın kilolar bundan emin ol. çünkü bebişe süt olsun diye daha fazla yiyorsun. şuandan itibaren ekmeği yağı unu hayatından çıkar derim. Ve düzenli bir şekilde yemeklerine dikkat et akşamları hiçbir şey yeme. Sana tüm samimiyetimle söylüyorum ki ben fazla yemek yemem 7 kilo almışım dikkat ettiğim haldeama kafaya takmıyorum çünkü emzirme olayı bittikten sonra düzenli bir spor ve rejim yapacağım 6-7 ayda gidecek kilolar.. Sende bu şekilde düşün kafaya takma olur mu? Stres hastalıkların başlangıcı sende emzirme olayı bittikten sonra eğer halen vermediysen yaparsın rejimini...
Canım arkadaşım bir iki ay sonra falan doğum yapacak. Yani bizden önce😉 ben ona bir sorayım doktorunu iyice. Normal mi değil mi tavsiye ediyor mu yarın konuşurum
canım Ayaza da sana da çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer dua edeceğim sizin için
Kızlar model almak isterseniz diktirdiğim diğer hamilelikler...
Eki Görüntüle 986187 Eki Görüntüle 986188