2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gözünüz aydın kavuşmuşsunuz..ne mutlu ki doktorunuz da çok içten birisiymiş, neredesiniz hangi hastaneye ve doktora görünüyorsunuz öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederiz canım.... Ben Ankaradayım doktorum Tolga Ecemiş' ti.... Doktorumu o kadaar çok seviyorum ki Allah bin kere razi olsun ona olan inancım güvenim sayesinde ve bizle kurduğu pozitif iletişim sayesinde hem hamilelik boyunca hiç bir sıkıntı yasamadım hemde dogumda hersey yolunda gitti ve bence en önemlisi sezeryan sonrasi hic bi problem hicbi ağri yasamadim ertesi gun evime geldiğimde ayaktaydim ve kızımîn herseyiyle kendim ilgilenebildim...

Canım hayırlısıyla zeynebim bugece 02:40 ta aldık kucağımıza darısı sizin başınıza Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin biz şuan hastanedeyiz sabH aksilik çıkmazsa evimize gidicez

Zeynep bebek hoş geldiiiiiinnnn.cips canım çok gecmis olsun.artık resmen sıra bende.canım bi an önce nasıl bi doğumdu yazarsan seviniriz.kocaman opüldünüz

Canim.ne güzel anlamışinn darisi bizlere olsun guzel bi dogum olmus fistik kizina ve sana sagliklar dilerimmmm

Canım hayırlısıyla zeynebim bugece 02:40 ta aldık kucağımıza darısı sizin başınıza Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin biz şuan hastanedeyiz sabH aksilik çıkmazsa evimize gidicez

Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Sagol aysenazim. Sende bir sanciyla kurtulursun insallah

Hayirli olsun cips. Allah anali babali büyütsün

Benimde ayni canim bebek icerde sıkışıp sanci cekio ve sen hisssetmio olabilirsin bi nstye baglan hast yakinsan derim

Aminn canim darısı bizlere olsun sizlerede hayırlı olsun

Hayirli olsunnn canimm

Selam hatunlar dogum yapanlara hayırlı olsun tekrar darisi biz bekleyenlere..hurma yiyorum yuruyus yapiom hergun temizlik yapiyorum her an dogum olur evim temiz kalsin diye yok anacim benim oglanin cikasi yok :) sancilarimda az az oluo ve normal dogum korkutmaya basladi sali gunu randevumuz var sezeryan olummu dicem doktoruma bakalim ne dicek etrafimda herkes dogurdunmu diye soruo psikolijim bozuldu iyice (

biz geldik kaçgündürlü giremiyorum çok şükür rabbime pazartesi saat 13:15 te minik oğlum Eymenim normal doğumla dünyaya geldi.
sabah 7 gibi başlayan sancılarımla gittik dr ve 6saat sonra kavuştum. tarifi imkansız çok güzel bir duygu
doğum hikayemide en kısa zamanda paylaşacağım.

Kizlar sonunda gun aldik 19 haziran persembe sabahi insallah sorunsuz atlatirim

Pufpuf u bende merak ettim sanirim bugun evine gecer ve bize haber verir

Sagol aysenazim. Sende bir sanciyla kurtulursun insallah

Hayirli olsun cips. Allah anali babali büyütsün
Amin canım sağ olasın.biraz suyum geldi ama bebek hareketli ne yapsam bilemedim.
Slm canım.aynen ya herkez sen doğurmadın mı daha diyo.sinirlerim bozuldu iyice.bekliyoz işte
Pufpuff dan haber var mı arkadaşlar

Kizlar sonunda gun aldik 19 haziran persembe sabahi insallah sorunsuz atlatirim

Pufpuf u bende merak ettim sanirim bugun evine gecer ve bize haber verir
Hayırlı olsun canım.umarım sağlıcakla alırsın kucağına

Gözünden canım.
Allah analı babalı büyütsün.

Selam kizlar
Bizde oglumla hala bekliyoruz. Allaha sukur bir sikintim yok ama artik psikolojik olarak zorlanmaya basladim. Asinda gunumuz daha dolmadi bdt 20 haziran ama herkea o kadar erken kucagina aldiki gerilmeye baslasim bugun 39+1 dwyiz ve hic bir dogum emaresi yok. Daha kotusu kanala bile inmemis. Su azalmasi nisan kasilma hicbir sey yok. Herkesin daha dogurmadini deyip gec kalmis muamelesi yapmasida sinirimi bozmaya basladi. Surekli daha gunum gelmedi diye cikisiyorum. En cok kanala girmemis olmasi beni uzuyor. Doktor pzt den itibaren 3 kez catini acmaya calisicam dedi. Sure uzadikca bunlara maruz kalmakta beni yipratiyor aranizda baska benim gibi son haftaya gelipte bebegi hala hic kanala inmeyen var mi kizlar? Bu kosulda normal dogum beklemenin mantikli olduguna bir turlu inanamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heyecan içinde güzel haberlerini bekliyorum pufpuf inşallah herşey yolunda gitmiştir ikinizde iyisinidir <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…