kızlar bısey sorcam. 38+5 olduk bazen karnımın her yerı tas gıbı oluyo bı kac saate gecerdı bugun son 3-4saattır sert kızım ıcımde kıpırdıyo o ayrı ama karnım o kadar sert kı. baska bı yerde agrı yok smdılık. bu toplanma hıssı nasıl oluyo yasayan var mı bu sertlıgı?
Sende benim gibi sancı mı bekliyosun.
Allah yardımcımız olsun.pazartesiye kadar doğmazsa suni yada sezeryan.bide felaket ishal oldum Afedersin.
Karnım ağrıyor ağrıları karıştırdım iyice.sen nasıl doğum normalmi
Evet canım normal ve biraz öncede nişan dedikleri şey geldi şimdide sancıların artmasını bekliyoruz inşallah artarda bugün gelir kızım bende tam tersi kabız oldum
Bdt neydi cips?
Evet canım normal ve biraz öncede nişan dedikleri şey geldi şimdide sancıların artmasını bekliyoruz inşallah artarda bugün gelir kızım bende tam tersi kabız oldum
Ben geldim kizlaaar. Bende sali gunu sabah kavusacagim ogluma Allahin izniyle. Doktor 23une gün vermişti ama kordon dolanmasi yüzünden kafam rahat değildi. Ptesiden sonra istediğin gün alabiliriz dedi. Biz de sali gününe karar verdik.
15 Haziran canım
ben de doğurmadımmmmmm, hiçbir belirti de yok.
Hadi hayirlisi insallah cok bekletmeden gelir bebegin ben bile okuyunca heyecan yaptim
Benim de 19 haziran da ona gore pay biciyorum kendime ama hic bosuna bicmeyeyim. Sen de beklemeden cok kucagina alirsin insallah..
Hadi hayirlisiyla kucagona alirsin insallaahhhh
Benimde bugün son günüm.40 doldu yani.bekliyoruz.Ayy çok heyecanlı yaBizim grupta normal dogum yapan yok heralde. Ben de 40 hafta dolmasindan sonra mecbur sezaryen olcam diye cok korkuyorum.
Canım hayırlı olsun sezeryan tarihini.bi an önce allah kurtarsin.Ben geldim kizlaaar. Bende sali gunu sabah kavusacagim ogluma Allahin izniyle. Doktor 23une gün vermişti ama kordon dolanmasi yüzünden kafam rahat değildi. Ptesiden sonra istediğin gün alabiliriz dedi. Biz de sali gününe karar verdik.
İyi akşamlar arkadaşlar. İnşallah herkes zamanında bebeklerini sağ salim kucaklarına alır. Benim 2 haziran olarak görünen doğumum 16 mayısta gerçekleşti. Çok güzel bi duygu. Çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. Sezeryanla gerçekleşti doğumum. Allah isteyen herkese de tattırsın inşallah.
Ayy canım hadi hayırlısı.yalnız kalıcam beklerken galiba.hayırlısıyla kurtulursunuz inş
Canım hayırlısıyla zeynebim bugece 02:40 ta aldık kucağımıza darısı sizin başınıza Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin biz şuan hastanedeyiz sabH aksilik çıkmazsa evimize gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?