2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yaa planlı sezeryana karar verdim ama vicdanen çk da rahat değilim normal doğumdan korkuyorum... hoş sezeryan da korkutuyor da :18: normal doğum sancısını bilenler brz anlatabilir misiniz... belim çok ağrıyor normalde doğum anında fln sıkıntı olursa dye de korkuyorum normal doğumdan sezeryana karar verenler nsl karar verdiniz :26:

kızlar bısey sorcam. 38+5 olduk bazen karnımın her yerı tas gıbı oluyo bı kac saate gecerdı bugun son 3-4saattır sert kızım ıcımde kıpırdıyo o ayrı ama karnım o kadar sert kı. baska bı yerde agrı yok smdılık. bu toplanma hıssı nasıl oluyo yasayan var mı bu sertlıgı?

Benim son zamanlarda yarim saat 40 dk hoc gevsemeden kasilmalarim oluyo karnim ole sert oluyo

Evet canım normal ve biraz öncede nişan dedikleri şey geldi şimdide sancıların artmasını bekliyoruz inşallah artarda bugün gelir kızım bende tam tersi kabız oldum

Evet canım normal ve biraz öncede nişan dedikleri şey geldi şimdide sancıların artmasını bekliyoruz inşallah artarda bugün gelir kızım bende tam tersi kabız oldum

Hadi hayirlisi insallah cok bekletmeden gelir bebegin ben bile okuyunca heyecan yaptim

Ben geldim kizlaaar. Bende sali gunu sabah kavusacagim ogluma Allahin izniyle. Doktor 23une gün vermişti ama kordon dolanmasi yüzünden kafam rahat değildi. Ptesiden sonra istediğin gün alabiliriz dedi. Biz de sali gününe karar verdik.

İyi akşamlar arkadaşlar. İnşallah herkes zamanında bebeklerini sağ salim kucaklarına alır. Benim 2 haziran olarak görünen doğumum 16 mayısta gerçekleşti. Çok güzel bi duygu. Çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. Sezeryanla gerçekleşti doğumum. Allah isteyen herkese de tattırsın inşallah.

Ayy canım hadi hayırlısı.yalnız kalıcam beklerken galiba.hayırlısıyla kurtulursunuz inş

Bizim grupta normal dogum yapan yok heralde. Ben de 40 hafta dolmasindan sonra mecbur sezaryen olcam diye cok korkuyorum.
Benimde bugün son günüm.40 doldu yani.bekliyoruz.Ayy çok heyecanlı ya
Canım hayırlı olsun sezeryan tarihini.bi an önce allah kurtarsin.

Allah analı babalı büyütsün canım.darısı başımıza

Ayy canım hadi hayırlısı.yalnız kalıcam beklerken galiba.hayırlısıyla kurtulursunuz inş

Canım hayırlısıyla zeynebim bugece 02:40 ta aldık kucağımıza darısı sizin başınıza Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin biz şuan hastanedeyiz sabH aksilik çıkmazsa evimize gidicez

Canım hayırlısıyla zeynebim bugece 02:40 ta aldık kucağımıza darısı sizin başınıza Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin biz şuan hastanedeyiz sabH aksilik çıkmazsa evimize gidicez

Gunaydin canim uyanir uyanmaz bakayim dedim gece haber gelmis mi masallah hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun darısı basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…