2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gözünüz aydın kavuşmuşsunuz..ne mutlu ki doktorunuz da çok içten birisiymiş, neredesiniz hangi hastaneye ve doktora görünüyorsunuz öğrenebilir miyim?

Bende senin gibi 'iyi diyelim iyi olalim' diyeceğim. Benim oglus boynuna kordonu dolamis. Hareketleri azalinca strese giriyorum hemen. Bugun kontrolum var saat 4te. Ayin 23üne gün verdiler ama bugün konusacagim sorun olmayacaksa 23ünü beklemek istemiyorum

Kasilmalarin ritmik ve belirli araliklarlaysa duzenliyse dogum sancisidir. Yalanci sanci dus alinca gecer ve dinlenince gecer izaninca yani ama gercek sanci naparsan yap gecmez canim daha once dogum yapmadim ama dr un ogrettiklerino soyluyorum 😄

Uyuyunca çekiyorum ama yerine koymadan uyanıp hemen tekrar meme arıyor :)
Bir de emerken daha rahat gaz çıkarıyor sanki,ben de mani olmuyorum o yüzden. Sarılığı da tam geçmediği için emdiği kadar emsin düşüncesindeyim. Nasılsa süt varken emebiliyorşar sadece, sonra bir gün bitecek süt. Umarım en az 1 sene emzirebilirim. Kısmet

Pufpuff tan haber bekliyorum heyecanla, haberdar olan var mı bu arada ?

:) :) insallah seninki de kolay geçer canım. Çatı muayenesi acımadıysa sezeryan sana vız gelir düsün bana hiç çatı muayenesi bile yapılmadı. Planlı sezeryandı benimkisi. Gün verildi o gün aç karınla gittim hastaneye. Yatısım yapıldı. Sonra ameliyathaneye alındım. Damar yolu açtılar serum takarken olduğu gibi. Sonda bile takmadılar bana sonra anestezi yapıldı uyandığımda bebisim doğmustu ikimiz de iyiydik çok sükür. Sezeryandan hiç korkma bence bisey anlamıyon zaten :)

Hic acimadi canim. Sonrasinda bazilarinda ufak kanamalar oluyomus o da olmadi. Zerresini hissetmiyosunuz yeterki kendinizi sartlayip skmayin.. Insallah. Simdi gidyim de merdiven inip cikayim azcik..
3kere çatı kontrolü oldum hiçbişey hissetmedim.ama geçtiğimiz çarşamba çok acıdı.
lekeler geliyo hala hatta kırmızı gibi.
Nasilsin canim. Dogum yaptin mi sen. Gorunmuyorsun ne zamandir. Haberler nasil

Birde beni düşün 30 haziran . Saka bir yana bugun tekrar konusacagim doktorumla belki benim oglusumda önümüzdeki hafta gelir
Beklemek çok yordu.yarın günüm doluyo.bugün pek iyi deilim.ayakta duramıyorum
belim fena.bide aşağı doğru basınç oluyo.bakalım sana ne dicek doktorun

selam kızlar 10 haziranda genel anestezi ile doğum yaptım. gaz sıkıntım oldu halada büyük tuvale çıkamadım o yüzden sıkıntım var bebeğim iyi fakat geceleri ağlıyor sütüm geldi ama sanırım gaz sıkıntımız var allah herkeze yardım etsin zor geçiyor günler..

Canım aynı durum bende de var gece kaç kez bel den vuran sancıyla uyandım hiç bişeye Halim yok inanılmaz halsizim aşağı doğru feci şekilde baskı var özelliklede lavobaya gittiğim zaman bugün çok az leke oldum bakalım inşallah en kısa zamanda alırız kucağımıza bakalım önce hangimiz doğurucaz

Hayirli olsun canim ne guzel sende bebegini kucagina aldin darisi basimiza

Sende benim gibi sancı mı bekliyosun.
Allah yardımcımız olsun.pazartesiye kadar doğmazsa suni yada sezeryan.bide felaket ishal oldum Afedersin.
Karnım ağrıyor ağrıları karıştırdım iyice.sen nasıl doğum normalmi

Hayırlı olsun canım.gaz cok zor.
Allah yardımcı olsun.çoğumuz doğurdu mu ya?

Reactions: bbe
Bu arada bana estetik dikis yapılmıs hiç bir sey görünmüyor gibi sadece ince küçük bir çizgi. Ağrım ilk 2 3 gün oldu sadece o da kesinlikle dayanılmıyck gibi değil. Oturup kalkarken bi de öksürürken. Zaten bana eve çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Antibiyotiği bitene kadar kullandım. Ağrı kesiciden sadece iki kere kullandım. Çocuğumu daha ilk getirildiği andan itibaren kucağıma alabildim. Sütüm de ilk günden geldi o ilk süt dedikleri sütü de yavruma içirebildim. Çok sükür hiç bir seyden mahrum kalmadım . Bu arada canım sana çok basit ve çok önemli bir sey söyliycm. Eğer sezeryan olursan kesinlikle ağrım acım olur diye yürüyüs yapmayı ihmal etme . Ben kendime geldikten yaklasık bir saat sonra hemsireler kalkabilirsin deyince ayağa kalktım yürümeye basladım ve fırsat buldukça çıktım koridora bir asa bir yukarı yürüdüm . Bu kadar çabuk toparlamamın birinci sebebi bu canım bol bol yürümek :* :*

hayırlı olsun cnm zorunlu sezeryan mı oldun planlı mı yoksa... bn de sezaeryan olacağm merak ediyorum amelyat sonrası nasıldın ???:18:

Bizim grupta normal dogum yapan yok heralde. Ben de 40 hafta dolmasindan sonra mecbur sezaryen olcam diye cok korkuyorum.
Normal dogum yapacaklarin hepsi sancilarinin gelmesini bekliyo sanirim onun icin genelde sezeryan haberleri geliyo insallah hayirlisiyla normal dogum yaparsin canim madem ki istiyorsun rabbim kolaylik versin

Dogum yapan annisler hastane cantanizda neler vardi yeterli geldimi bilgi verirseniz sevinirim tecrubelerden faydalanalim eksigimiz varmi :)

Canım hayırlısı olsun ikiniz için de. En doğru kararı vereceğinden şüphem yok. Allah kavustursun sağ sağlim inşallah. Benimde Sancim gelmez ise 22sine kadar bekleyelim , Daha fazla bekletip riske atamam dedi dr.

Bak iyi geldi anlattiklarin Kesinlikle dikkate alicam canım sağolasın. . hayırlısıyla gelsin oğlum da nasil gelmek isterse artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…