2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Günaydın kizlar

Masallah dogumlar siralanmaya basladi bugun dogum yapacak olan var miydi sali carsamba persembe dolu geceleri uyuyamiyorum eskiden wc ye kalkmaktandi simdi uyaniyorum kaliyorum oylece sabah olmuyo bi türlü

Günaydın kizlar

Masallah dogumlar siralanmaya basladi bugun dogum yapacak olan var miydi sali carsamba persembe dolu geceleri uyuyamiyorum eskiden wc ye kalkmaktandi simdi uyaniyorum kaliyorum oylece sabah olmuyo bi türlü

Evet biz de kedinin cigere baktigi gibi uzaktan bakiyoruz.. Boyle bekliyoruz da sonunda sezaryen olursam cok bozulucam daha erken olmadim diye. Kizimi sevmek icin can atiyorum resmen.

Evet biz de kedinin cigere baktigi gibi uzaktan bakiyoruz.. Boyle bekliyoruz da sonunda sezaryen olursam cok bozulucam daha erken olmadim diye. Kizimi sevmek icin can atiyorum resmen.
Hiiic üzülme. Insallah bir sancida normal dogurursun ama sezaryende olursan bozulma birak prensesin karar versin ne zaman gelecegine. Ben 38 +1 olacagim yarin ama keske biraz daha bekleseydim diyorum

Bu duyguyu yasamak bile cok guzel canim insallah yarin melegin kollarinda olacak 9 aylik maceran seruvenkn ruyan gercek oluyo cok buyuk mucize dusununce..

Insallah canim hayirlisiyla alirim yavrumu kucagima. Dua edin bize

Hahahaa.. becerikli hatun her yere yetisirim ben diyosun ha.. öpüyorum bebislerini
Yetişir sandım Cann ama bebiş müsade etmiyorum herzaman.bugün çıkıyoruz evimize.bizde seni öpüyorum.
Gunaydin kizlar.. yarin sabah 8 de sezaryenim var. Karmasik duygular içerisindeyim
Günaydın.allah yardımcın olsun canım.şimdi zaman geçmez sana

Günaydın kizlar

Günaydın canım inşallah ben yaparım:) aynen bende uyuyamiyorumm sinirlerim bozuldu

Sagol canim benim dualarimiz seninle ve ufakliginla.. Sen de bizi unutma doguma girerken haziran anneleri aklina gelir insallah 😄 hic erken degil benim 37 haftam doldugunda dr bana bu saatten sonra korkcak biseyimiz kalmadi gelirse basimizin ustunde yeri var demisti. Ciger gelisimi herseyi tamam dedi kuvezsiz yasar dedi. Senin ozel durumunda var o stresle cocugu strese sokucana kucagina alip pasalar gibi bakarsin can bi haftalik arayi cok rahat kapatirsin 😄 benim abim 1900 gr dogmus erken dogmus su anda gorseniz inanamazsiniz. Daha cabuk buyuyorlar. Hic skma canini. Saati vaktini rabbim oyle ayarlamis.

Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca

Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca

Oh masallah canim bak bi de bugun doguran yok mu diyodum rabbim ayirmasin sizi

Yok yok oyle bile olsa bozulma canim nasip neyse o olacak nasilsa, normal dogumlar buradan da gordugum kadariyla genelde 40. Haftanin icinde oluyo sabir insallah sirayla kavuscaz bebislere

Kizlar pufpuf dogum yaptimi haber alan varmi ben bebisimden dolayi pek takip edemiyorum merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben temmuz annesi olucam inşallah ama sizi de sürekli takip ediyorum bizimde 2 temmuz sezeryanimiz var sizin doğum hikayeleri öyle heyecanlandırıyor ki beni rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun evlatlarimiza

hayırlı olsun cnm darısı bizlere inş... bzm de yrn sezeryanla olacak... brz tereddütlerim var ancak bu şekilde normal doğum yapıp bi dahakini sezeryan düşüneneleri görünce doğru karar mı diyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…