Kızlar benimde bdt 28 haziran ama benimde planlı sezaryan olacak. 18 çarşamba günü diye kararlaştırdık.
Sen kendinmi istedin canim..hadi insallah hayirlisi ile alirsin kucagina insallah..hangi hastanede yapcaksin dogum
Canım kaşıntılarn nasıl oldu.dt tarihin bellimi.benimde salı günü sabah 8.30 da sezeryan .
Sen kendinmi istedn canim..hadi insallah hayirlisi ile alirsin kucagina insallah..hangi hastanede yapcaksin dogum
Canım kaşıntılarn nasıl oldu.dt tarihin bellimi.benimde salı günü sabah 8.30 da sezeryan .
Aa had hayirlisi cnm bnm...az kalmis insallah..ben normal diodum dr.da normalci aslinda ben knsmyai dsyndm bu kasintilarimi asiri rahatsiz ettiginden yarin bakalim insallah kontrolumuz var acip gostrtcm bacagimi fln hertarfi kocaman kabarcik
Bgn 2gibi yattm simdi kasintilarla uyandim bunada sukur iki saat uyudum diyorum..dua et cnm hayirlisi ile ins dogumdan hemen sonra gecsin..bebisine kavusmana col.az kalmis darisi bize insa esbelcim
Günaydın kizlar
Masallah dogumlar siralanmaya basladi bugun dogum yapacak olan var miydi sali carsamba persembe dolugeceleri uyuyamiyorum eskiden wc ye kalkmaktandi simdi uyaniyorum kaliyorum oylece sabah olmuyo bi türlü
Gunaydin kizlar.. yarin sabah 8 de sezaryenim var. Karmasik duygular içerisindeyim
Hiiic üzülme. Insallah bir sancida normal dogurursun ama sezaryende olursan bozulma birak prensesin karar versin ne zaman gelecegine. Ben 38 +1 olacagim yarin ama keske biraz daha bekleseydim diyorumEvet biz de kedinin cigere baktigi gibi uzaktan bakiyoruz.. Boyle bekliyoruz da sonunda sezaryen olursam cok bozulucam daha erken olmadim diye. Kizimi sevmek icin can atiyorum resmen.
Bu duyguyu yasamak bile cok guzel canim insallah yarin melegin kollarinda olacak 9 aylik maceran seruvenkn ruyan gercek oluyo cok buyuk mucize dusununce..
Yetişir sandım Cann ama bebiş müsade etmiyorum herzaman.bugün çıkıyoruz evimize.bizde seni öpüyorum.Hahahaa.. becerikli hatunher yere yetisirim ben diyosun ha.. öpüyorum bebislerini
Günaydın.allah yardımcın olsun canım.şimdi zaman geçmez sanaGunaydin kizlar.. yarin sabah 8 de sezaryenim var. Karmasik duygular içerisindeyim
Günaydın kizlar
Masallah dogumlar siralanmaya basladi bugun dogum yapacak olan var miydi sali carsamba persembe dolugeceleri uyuyamiyorum eskiden wc ye kalkmaktandi simdi uyaniyorum kaliyorum oylece sabah olmuyo bi türlü
Hiiic üzülme. Insallah bir sancida normal dogurursun ama sezaryende olursan bozulma birak prensesin karar versin ne zaman gelecegine. Ben 38 +1 olacagim yarin ama keske biraz daha bekleseydim diyorum
Insallah canim hayirlisiyla alirim yavrumu kucagima. Dua edin bize
Günaydın canım inşallah ben yaparım:) aynen bende uyuyamiyorumm sinirlerim bozuldu
Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca
Evet biz de kedinin cigere baktigi gibi uzaktan bakiyoruz.. Boyle bekliyoruz da sonunda sezaryen olursam cok bozulucam daha erken olmadim diye. Kizimi sevmek icin can atiyorum resmen.
Yapti canim ama buraya yazmadi face e yazmisKizlar pufpuf dogum yaptimi haber alan varmi ben bebisimden dolayi pek takip edemiyorum merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?