Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca
Günaydın annişler bebişlerine kavuşan bütün arkadaşları tebrik ediyorumAllah analı babalı büyütsün darısı başımıza..zaman çabuk geçti ama şu son günler hiç geçmek bilmiyor:106: çok şükür sorunsuz bi hamilelik geçirdim ama ilk hamileliğin vermiş olduğu tecrübesizlikten dolayı korkularım oldu ki devam ediyo doğurunca derin bi oh çekicem.Ama ne yalan söyliyim alıştım oğlumu karnımda taşımaya onun hareketlerini izlemeye bi 9 ay daha taşırım ama insan sabırsızlanıyor..kokusunu içime çekmek istiyorum artık..geçen hafta kontrolüm vardı ama doktor hasta olduğu için gidemedim bu gün 11:30 gibi oğluşumun kalp atışlarını dinliycem bu arada doğuma dair hiç bi belirti yok yeri rahat gelmek istemiyor sanırım 2 hafta önce hemşire açılma olmadığını söyledi inş. Açılma olmuştur bende normal doğum istiyorum,korkmama rağmen..bakalım hayırlısı..beklemeye devam Allah yardımcımız olsun..
Dua isteme sırası bize de geldi çattı :) yatişimiz yapıldı Allahın izniyle saat 1den sonra amelyata alicaklar. Mecburi sezaryan olcaz. Hayırlısı bakalım heycandan ölmemek ümidi ile .. kuzeyimin son kipirtilarini dinliyorum keyifle :) ♡♡
Dualar sizinle axiii. Ya musait olunca bize donus yapmayi unutmayin ama doguran gidiyo doguran gidiyo 😄
Sagol canim teşekkürler.Yetişir sandım Cann ama bebiş müsade etmiyorum herzaman.bugün çıkıyoruz evimize.bizde seni öpüyorum.
Günaydın.allah yardımcın olsun canım.şimdi zaman geçmez sana
Sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sezaryen gunu icinde yapacak birsey yok artik. Sabah erkenden gidecegiz Allahin izniyle. Insallah sag salim hayirlisiyla alirim yavrumu kucagimaSagol canim benim dualarimiz seninle ve ufakliginla.. Sen de bizi unutma doguma girerken haziran anneleri aklina gelir insallah 😄 hic erken degil benim 37 haftam doldugunda dr bana bu saatten sonra korkcak biseyimiz kalmadi gelirse basimizin ustunde yeri var demisti. Ciger gelisimi herseyi tamam dedi kuvezsiz yasar dedi. Senin ozel durumunda var o stresle cocugu strese sokucana kucagina alip pasalar gibi bakarsin can bi haftalik arayi cok rahat kapatirsin 😄 benim abim 1900 gr dogmus erken dogmus su anda gorseniz inanamazsiniz. Daha cabuk buyuyorlar. Hic skma canini. Saati vaktini rabbim oyle ayarlamis.
Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca
Dua isteme sırası bize de geldi çattı :) yatişimiz yapıldı Allahın izniyle saat 1den sonra amelyata alicaklar. Mecburi sezaryan olcaz. Hayırlısı bakalım heycandan ölmemek ümidi ile .. kuzeyimin son kipirtilarini dinliyorum keyifle :) ♡♡
Kizlar herkese merhaba
Sabah muayenemiz vardi doktor acilmamin 3 cm oldugunu soyledi plesenta kireclenmis ve suyu azalmis 39+3 teyiz. Muayenede kanama oldu nisan geldi dedi. Nst de sanci da cikarsa hemen yatis yapiyorrum dedi. Yine sanci cikmadi. Bu arada ben asiri telas yaprim sakin olamadimeve geri gonderdi. Zaten nobetciyim sanciyla geri geliceksin gece muhtemelen dedi. Gece sanci gelmezse de en gec sabah 7 de gel yatisini yapalim suni sanci ve epiduralini takalim dedi. Hayatimda hic bu kadar korkmamistim. Cok dua edin kizlar bana nolur cok ihtiyacim var. Bugune kadar aakin gelen ben aklimi kaybetmis gibiyim. Dua edin kendi sancim gelsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualar sizinle axiii. Ya musait olunca bize donus yapmayi unutmayin ama doguran gidiyo doguran gidiyo 😄
Insallah cok guzel gecer sezaryenin saglikla kavusursun kuzeyine
Pilates topunun ustunde zip zip zipliyorum cocugum kanala insin diye 😄
Mrb bence ziplamak yerine bol bol bir yuruyus yap..ilk dogumumda ebe beni muayene etti ve hic acilma yok bebek kanala gelmemis dedi hicmi yuruyus yapmadin sen dedi esime soyledim ..oylemi dedi beni bir yuruttu inanamassiniz yeter eve gidelim dedim tamm az kaldi dedi vee sabaha yak8n nisanim gelmisti ozaman darisi sizlere olsun :)
Dogru yuruyuse o zamannn saol canimMrb bence ziplamak yerine bol bol bir yuruyus yap..ilk dogumumda ebe beni muayene etti ve hic acilma yok bebek kanala gelmemis dedi hicmi yuruyus yapmadin sen dedi esime soyledim ..oylemi dedi beni bir yuruttu inanamassiniz yeter eve gidelim dedim tamm az kaldi dedi vee sabaha yak8n nisanim gelmisti ozaman darisi sizlere olsun :)
Kizlar herkese merhaba
Sabah muayenemiz vardi doktor acilmamin 3 cm oldugunu soyledi plesenta kireclenmis ve suyu azalmis 39+3 teyiz. Muayenede kanama oldu nisan geldi dedi. Nst de sanci da cikarsa hemen yatis yapiyorrum dedi. Yine sanci cikmadi. Bu arada ben asiri telas yaprim sakin olamadimeve geri gonderdi. Zaten nobetciyim sanciyla geri geliceksin gece muhtemelen dedi. Gece sanci gelmezse de en gec sabah 7 de gel yatisini yapalim suni sanci ve epiduralini takalim dedi. Hayatimda hic bu kadar korkmamistim. Cok dua edin kizlar bana nolur cok ihtiyacim var. Bugune kadar aakin gelen ben aklimi kaybetmis gibiyim. Dua edin kendi sancim gelsin.
canım dualarımız sizinle hiç merak etmekavuşmana çok az kalmış bak yavruna ne mutlu sana :) inşallah sunniye hiç ihtiyacın olmaz da bir avazda kurtulursun...
Sen kendinmi istedin canim..hadi insallah hayirlisi ile alirsin kucagina insallah..hangi hastanede yapcaksin dogum
evet canım kendim istedim sezeryan ama açık kapı bırakmıştım suyum gelirse açılma olursa normal olsun diye. gecen akşam gittim hastaneye ayakta duramıyorum yüremiyorum baskıdan ve ağrıdan heralde doğurucam dedim ama nstde sancı yeterli gelmedi açılmada 2 santim dedi bende bian korkdum eve geldim tekrar ağrılarla bekliyorum şimdi günümün gelmesini.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .pendik bölge hastanesinde yapıcam ben buarada doğumumu...senin hangi hastaneydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?