2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydin kizlar.. yarin sabah 8 de sezaryenim var. Karmasik duygular içerisindeyim

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin....

Hatunlar ben dogurdum aksam 8 de yattim hast sabah 8 de dogdu 39.4 haftalik 3660 kg 52 boy Rıfat buragim hepiniizn ellerinden oper normal doğum oldu ve ikinci çocukta sezeryana karar verdim :)) detaylar eve cikinca

Herşey olmuş bitmiş ama normal doğumda ne yaşadın merak ettim... Bebeğine de maşallah, hayırlı olsun...

Ben de bebeğini karnında taşımaya alışanlardan ve sevenlerdenim :) İlk aylar sıkıntılı geçti, tam sıkıntılar bitti derken doğum zamanı geldi :)

Allah hayırlı doğumlar versin... Ağrısız sancısız doğumun gerçekleşir inşallah. Epidural demişsin, o nedenle çok korkma, inşallah rahat bi şekilde bebeğini kucağına alacaksın...

Dualar sizinle axiii. Ya musait olunca bize donus yapmayi unutmayin ama doguran gidiyo doguran gidiyo 😄

İlk bebekler ve tecrübesizlikler olunca ilk zamanlar girmek zor olacak tahminimce. Ama büyütürken de birbirimize desteğimiz süreceğinden dönüp dolaşıp geleceğimiz yer burası olacak... Hatta sona kaldığımız için bi yandan şanslıyız.

Her gidişinde çatı kontrolü oluyomu? ben yurtdışındayım burda pek bakmıyorlar şuana kadar doktorum hiç bakmadı açılma varmı diye bende dayanamayıp 2 hafta önce hemşireyi çağırdım o baktı ve yok demişti bu günkü kontrolümdede sadece Nst yapıldı sancı yokmuş son 1 aydır ultrasyondanda bakmıyo sinir oldum 1 haftam kaldı ve benim hiç bi bilgim yok normalmi olacak sezaryenmi olacak zamana bırakmış durumdayım doğumdan sonra ilk işim doktoru değiştirmek olacak

Şükürler olsun kavuşturan Rabbime geldi bebeğim sağ sağlim. . Duaları ile bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, 3kilo 340 gr doğdu yavrum. Çok iyiyiz bizz ♡ :)

Ay okurken gozlerim doldu sanki ben dogum yapmisim gibi. Gozun aydin canim..

Dualarimiz seninle arkadaşım allah yardımcın olsun. Haberdar et bizi

Doguma girmissindir belki de canim rabbim yardimcin olsun her sabah allahim nolur onumuzdeki hafta icine bana da gun versin diye dua ediyorum bak bugun senin dualarin gercek oluyo bebegin kucagina gelecek insallah

Insallah hersey yolundadır. Fırsatını bulur bulmaz yaz bize. Kofteyi anlat. Merak ediyoruz sizi topikce

Allah yar ve yardimcin olsun canim. Dualar seninle insAllah hersey gonlunce olur haberleri bekliyoruz dort gozle :)

Allah yardımcınız olsun canım..sağlıkla gelsin bebeğin...

Puff puff kofteni kucagina almissindir muhtemelen.. Biz ne zaman doguracaz acaba? Bu merak insani delirtir..

Bende merak ettim çok.güzel haberi gelir hemen inş.

Kizlar sonunda gun aldik 19 haziran persembe sabahi insallah sorunsuz atlatirim

Pufpuf u bende merak ettim sanirim bugun evine gecer ve bize haber verir

Pufpuff dan haber var mı arkadaşlar

heyecan içinde güzel haberlerini bekliyorum pufpuf inşallah herşey yolunda gitmiştir ikinizde iyisinidir <3

kızlar pufpuff facede yazmış bebeği de o da iyiymiş dün Çok ağrısı olmuş bebeği emiyormuş Çok yazamıyorum demiş. Merak etmeyin iyiymiş.

Aynen pufpuf catladik haydii

Teldenngirince goremiyomm kimler online:)pufpuffmu burdaa hadii detaylarrrrrrrrr gelsinn

Naber kız yaz cabuk bebis nasil. Kacma sakin merak ediyoruz sizi

Kizlar pufpuf dogum yaptimi haber alan varmi ben bebisimden dolayi pek takip edemiyorum merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razi olsun cnm. Valla hstanede yatıyorum aklimda pufpuf var hala :)) sorcam ben ona bi gelsin de.. Allahın izniyle sağ sağlim kavuşayim yavruma yazıcam ilk fırsatta.

arkadaşlar doğurdum ben &#128525; hâlâ inanamıyor olsam da...

13 haziran saat 09:30'da geldi dünyama Efe'm &#128124;&#128118; 3520 gr ve 51 cm olarak.. (maşallah) Ben fırsat bulup haber veremedim kusura bakmayın öyle telaşlı geçiyor ki günler.. 2 gece 3 gün hastane maratonu,ardından evde kalabalık gelen giden arayan soran..

detayları sonra ayrıntılı yazıcam ama şunu söyleyeyim : sezeryan tahmin ettiğim kadar kolay geçmedi,ben kendimi çok pollanya mı yapmışım ne &#128513; ilk 4-5 saat fenaydı hatta sonra sonra hafifledi..dikiş yeri güzel ve kusursuzmuş kontrol eden doktorlar öyle dedi..ama hep dedim ya size canım tatlı diye!! Dikiş yerini kapattıkları bandajın 2 kenarı yara yapmış cildimde oraları fena yanıyo hâlâ grçmedi bi krem verdiler onu sürüyorum..

asıl sorunum : göğüsler &#128546; Allah'ım yok böyle bi acı..süt var Efe'de maşallah emiyo iyi ama yara ve çatlak oldu bile,daha 3 günde!! Ölüyorum.. Emzirmd saatleri tam bi işkence çok köyü grçiyor ve çoğunda ağlıyorum hüngür hüngür..Efe öyle güzel ve iştahlı emerkende onu mahrum etmeye içim elvermiyor dayanamıyorum ama devam ediyorum..eşim annem kayınvalidem fln çaresizlikle izliyolar beni yanımda olmaya teselli vermeye çalışıyolar..eğer hafifleten denenmiş yada acımı geçircek bişey varsa lütfen söyleyin &#128554; valla sevap kazanırsınız...

çarşamba günü kontroller car hem benim hem Efe'nin..asıl maraton şimdi..detsyları ilk fırsatta yazcam inş..
heee unutmadan bugün Efe'min kimliğide çıktı &#9786;&#65039;

HAYATIMIZA DÜNYAMIZA HOŞGELFİN OĞLUM...
SANA BAKMAYA KOKLAMAYA 3 GÜNDÜR DOYAMADIM VE ANLADIM Kİ DOYAMAYACAĞIM...
DAİMA SAĞLIKLI KAL İNŞ CANIMIN İÇİ... &#128591;
(Amin)

pufpufum hayirli ugurlu olsun.. kisin ayva cekirdekleri biriktirmismiydin.. surdukce iyilestiriyor canim ben derdime dermani bu sekilde buldum insallah sende bulursun

Kizlar sutunuz ne alemde yetiyomu mama takviyesi yapiyomusunuz bide kac saate bir emziriyosunus bebisleri?

Kizlar sutunuz ne alemde yetiyomu mama takviyesi yapiyomusunuz bide kac saate bir emziriyosunus bebisleri?

Yav ne ara sut muhabbetine gectik ama biz daha dogurmadik ki.. O kdr oldunuz mu ya.. Saka bi yana gule gule buyutun bebislerinizi..

Pufpuf hhozun aydin canimmm aventin kalkanini muhakkak kullan ve her emzirmeden sonra sutunu sur gogsune oyle birak

pufpufum hayirli ugurlu olsun.. kisin ayva cekirdekleri biriktirmismiydin.. surdukce iyilestiriyor canim ben derdime dermani bu sekilde buldum insallah sende bulursun

hayır canım,malesef &#128546; elde var sıfır..ayvada bulamıyorum

Pufpuf hhozun aydin canimmm aventin kalkanini muhakkak kullan ve her emzirmeden sonra sutunu sur gogsune oyle birak

&#128552; aynen öyle yapıyorum ... zaten şu an tek yapabildiğimde bu &#128552;

hayır canım,malesef &#128546; elde var sıfır..ayvada bulamıyorum

&#128552; aynen öyle yapıyorum ... zaten şu an tek yapabildiğimde bu &#128552;

Masallah bebegine canim.hosgeldin

Kremler.ise yaramiyo mu lansinoh iyi geliyo diyodu herkes hem.onu surunce emzirirken yikamak gerekmiyomus

gözün aydın pufpuff benimde bugün son günüm doktorum bugüne kadar gelmezse ertesi gün sabah erkenden gel dedi.yarın doktorumuza gidiyoruz yani ne diyecek nasıl olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim biz artık çok sabırsızız:) eşim yarında olmazsa kesip alsınlar yeter diyor:)))zevkle sağlıkla büyüt bebeğini darısı benim ve tüm bebeğini bekleyen annelerin başına.

Maşallah, Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin... Göğüs kalkanı çok etkili oluyormuş, eltim kullandı, gece gündüz çıkarmıyorum dedi, göğüs ucu kremi olarak da lansioh öneriyorlar. Emzirmeyi nasıl yapacağını hemşireler göstermişlerdir ama doğru emzirmek en önemli tedavi yöntemi sanırım. Sağlık ocağında yarım saat emzirme eğitimi vermişlerdi bana ama emzirmenin tecrübe işi olduğunu da biliyorum.

Masallah yavruna. Gozun aydin tatlim. Saglicakla buyutmeyi nasip etsin Rabbim.

Ha soyleee... gelsin haberler masallah efe cana. Hayirli ugurlu evlat olsun canim. Bende yarin giriyorum sezaryene. Insallah saglicakla kavusurum bende yavruma.

Aynen katiliyorum sana canim. En onemli onlem dogru emzirmek.

Allah hayırlı doğumlar versin, İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...

Maşallah bebeğine. Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Kuaforden geliyorum kizlar bakalim sezaryenden cikinca kasim gözüm sacim basim cok umrumda olacak mi gunduz de temizlik yaptik son eksikleri tamamladik. Cok dolandim belim kopacak şimdi. Uykum da gelmez bu gece istahimda yerlerde enerji toplamam gerekirken pert ettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…