Benim sıpam 37+4'te 3800 gr doğdu 5 günlükken 3500'e düşmüştü.15 günlükken 4090 gr vee tam 1 aylıkken 5270 gr olmuş boyuda 55 cm.Sadece anne sütü veriyorum hiç sağmadım hep emiyor.Sütümün az olduğunu düşünerekten mama almayı düşünüyordum ki hemşiremiz anne sütüne devam kilo alımı çok güzel dedi..Annem bazılarının sütü az olur ama bebeğe yarar diyor benimki o hesap sanırım
Almıştır canım emiyodur inş.kaç kilo doğmuştu.bu arada oğluna geçmiş olsun.benimde7 yasında kızım var öksürüyo.kardesinden uzAk tutmam pek mümkün olmuyo.((((bu arada ....cann..... senin kızınada oğluşada geçmiş olsun.))))bebişine kocaman bi maaşallah..
biz de 7 sinde dr a gideceğiz inşallah benim oğlanda böyle kilo almış olur...
çok geçmiş olsun arkadaşım.. bahsetmiştim bizim abimizde hasta.. benim bebek de hapşuruyor...sen nasıl anladın bulaştığını ateşimi yükseldi?
arkadaşım moralini hiç bozma ben de aynı senin gibiydim.. a-ma 20 . günde sonra sütüm artmaya başladı . o zamana kadar da gün de ortalama 30 yada 60 cc mama daverdim.. ama 5 gündür vermiyorum.. bildiğim kadarıyla 1 aylıktan sonra anne sütü artıyormuş.. sen pozitif düşün ve emzirmeye devam
Masallah kilosu guzel dogmus benim kiz cok minnostu biz 1 ayda sizin dogum kilonuza gelmisiz neredeyse :)
Kızlar benim sütüm yetiyo şimdilik ama arada kıpkırmızı oluyo mor gibi emerken ağlamaya başlıyo.çok çaresiz kalıyorum.yatık pozisyonda kızarıp ağlıyo.dik tutuyorum susuyo.herkez gibi uyku problemimiz var gece güzelce emzirdim sonra yarı kundak yaptım biraz uyudu.bu arada 17. Günümüz. 3 kilo doğmuştuk 52 cmdi.15 günlük kontrolümüzde 3.800 54 cm olmuşuz.doktor çok iyi dedi...��
bebişine kocaman bi maaşallah..
biz de 7 sinde dr a gideceğiz inşallah benim oğlanda böyle kilo almış olur...
çok geçmiş olsun arkadaşım.. bahsetmiştim bizim abimizde hasta.. benim bebek de hapşuruyor...sen nasıl anladın bulaştığını ateşimi yükseldi?
arkadaşım moralini hiç bozma ben de aynı senin gibiydim.. a-ma 20 . günde sonra sütüm artmaya başladı . o zamana kadar da gün de ortalama 30 yada 60 cc mama daverdim.. ama 5 gündür vermiyorum.. bildiğim kadarıyla 1 aylıktan sonra anne sütü artıyormuş.. sen pozitif düşün ve emzirmeye devam
benimki 3buçuk kilo doğdu ama bir hafta sonra 3200 olmuştu bayağı kilo kaybetmişti.. şu an gözüme toplanmış gözüküyor ama bilemiyorumAlmıştır canım emiyodur inş.kaç kilo doğmuştu.bu arada oğluna geçmiş olsun.benimde7 yasında kızım var öksürüyo.kardesinden uzAk tutmam pek mümkün olmuyo.((((bu arada ....cann..... senin kızınada oğluşada geçmiş olsun.))))
Bizim bebis dogdugundan beri hapsuruyor demistim ya canim normalmis. Burun tikanikligi icin deniz suyuna devam
Bizde kontrolden geldik kizlar. 38+1 de 3400 kg doğmuştu oglusum. Bugun 15 gunluk olduk ve 4 kg olmusuz maşallah. Isitme testindende gectik cok şükür. Burnumuz tıkalı oldugu icin sinomarin damlaya başladık. Emzik konusuna gelince bana kalirsa verme derim ama ille vereceksen 3 haftalik olmasini bekle ki senin memene iyice adapte olsun dedi. Kızıma vermemiştim ogluma da vermeyeceğim galiba teyzoslar
Teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım telden, bir sorum olacak size moralim cok bozuk dünden beri esime belli etmek istemiyorum o da üzülmesin diye sütüm ilk gun az da olsa gelmisti ama dun resmen nerdeyse hıc gelmedi diyebilirim bebegim kilolu olduğu icin doymuyor ve ağlıyor ona hıc kıyamıyorum mama takviyesi istemiyorum iki uç gun bebekler dayanır mamaya alıştırmayın dediler 30 haziran aksam 7 de sezaryan le dogum yaptım. Sezaryan olduğu icin mi böyle oldu acaba ki ta 7, ayda sutyenimde koyu sarı sut lekeleri oluyordu herkes senin sütun kesin cok olacak diyorduvallahi suan ağlamak istiyorum bebeğimde asırı bir emme istegi var oyle guzel emıyor ki ben elimle sıkıyorum sut gelmiyor o emerken az da olsa geliyor mudur ki, kızlar nolur yardım edin ne yapayım hemşire bol sıvı tüket gelir üzülme diyor ama bebeğimi ac görünce dayanamıyorum simdi yine kucağımda emdi yarım saat yavrum boş memeyi uyuyakaldi ne yapacagım ben
Bizde kontrolden geldik kizlar. 38+1 de 3400 kg doğmuştu oglusum. Bugun 15 gunluk olduk ve 4 kg olmusuz maşallah. Isitme testindende gectik cok şükür. Burnumuz tıkalı oldugu icin sinomarin damlaya başladık. Emzik konusuna gelince bana kalirsa verme derim ama ille vereceksen 3 haftalik olmasini bekle ki senin memene iyice adapte olsun dedi. Kızıma vermemiştim ogluma da vermeyeceğim galiba teyzoslar
merhaba taze tatlı anneler nasılsınız?minnoşlarınız nasıl?biz iyiyiz işitme testinden geçemedi tek kulağımız ama 1 gün öncesinde banyo yapmıştık eğer ikisindede alınamasa aklımıza bişey gelirdi sakın endişelenmeyin doğum sıvısı yada su kaçmış olabilir dedi cuma tekrar gideceğiz..salı günüde çocuk cerrahisine randevumuz var çocuk doktorumuzda aile hekimimizde sünnet önerdi biraz uç kısmımız tıkalıymış eğer salı cerrahta uygun görürse sünnet olacağız..içim titriyor zaten ufacık yeni doğdu tabi sünnet onun iyiliği için eğer orda tortu birikirse daha açarak sünnet yapıp dikiş falan atıyorlarmış yinede çok korkuyorum ona bakmayı yeni yeni öğrenirken sünnet olunca ne yapacağım ama Allah onuda öğretir sanırım..bizden haberler böyle inşallah sizlerde iyisinizdir <3
Kizlar sac boyatma konusunda bilgisi olan varmi
Emzirdigmiz sure boyunca hcmi boyatmicaz?
Kizlar sac boyatma konusunda bilgisi olan varmi
Emzirdigmiz sure boyunca hcmi boyatmicaz?
Canim maltlar pek ise yaramiyo diye duydum lactamil ve humana still tee iciyorum ben dene istersen
biz bugün 19 günlük olduk ve Prima'nın 62'li paketlerinin 3.süne geçtik,2 paket bitti 19 günde..baya bez değiştiriyorum ben..ger bezi tıklım tıklım dolu değil elvette ama rahat etsin diye az kaka da yapsa çişte olsa hemen değiştiriyorum ben..
bizim ilk ay kontrolümüz 13 temmuzda olucak..bende sağıp veriyorum ve yetmediği doymadığı noktada mama veriyorum..gözüme baya toparladı görünüyor,bakalım..merak ediyorum kaç kilo oldu
ben en erken 2-2.5 saatte bir sağıyorum çünkü daha erken olursa çok az çıkıyo sağcak kadar birikmiyor..bazende 3-4 saati buluyor sağmam..genelde ortalama 80-100 cc çıkıyor canım ama 3-3.5 saati geçerse o zaman en az 100 cc çıkıyor (Maşallah) ama Efe'ye 130'dan aşağısı yetmemeye başladı,o yüzden ek olarak mama aldık..sütle doymazsa mama veriyorum mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?