2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Masallah kilosu guzel dogmus benim kiz cok minnostu biz 1 ayda sizin dogum kilonuza gelmisiz neredeyse :)

Almıştır canım emiyodur inş.kaç kilo doğmuştu.bu arada oğluna geçmiş olsun.benimde7 yasında kızım var öksürüyo.kardesinden uzAk tutmam pek mümkün olmuyo.((((bu arada ....cann..... senin kızınada oğluşada geçmiş olsun.))))

Maşallah canım...
önceden karnımızda kaç kilo diye merak ederdik şimdi dışardalar,yine merak ediyoruz..
annelik bir deli ruh hâli 😁 meraklar bitmiyor 😂

Bizde kontrolden geldik kizlar. 38+1 de 3400 kg doğmuştu oglusum. Bugun 15 gunluk olduk ve 4 kg olmusuz maşallah. Isitme testindende gectik cok şükür. Burnumuz tıkalı oldugu icin sinomarin damlaya başladık. Emzik konusuna gelince bana kalirsa verme derim ama ille vereceksen 3 haftalik olmasini bekle ki senin memene iyice adapte olsun dedi. Kızıma vermemiştim ogluma da vermeyeceğim galiba teyzoslar

Bizim bebis dogdugundan beri hapsuruyor demistim ya canim normalmis. Burun tikanikligi icin deniz suyuna devam

benimki 3buçuk kilo doğdu ama bir hafta sonra 3200 olmuştu bayağı kilo kaybetmişti.. şu an gözüme toplanmış gözüküyor ama bilemiyorum
Bizim bebis dogdugundan beri hapsuruyor demistim ya canim normalmis. Burun tikanikligi icin deniz suyuna devam

ben de serum fizyolojik aldım bir de burun aspiratörü.. çok şirin bi şey burnundakileri çekiveriyor...

artık kontroller daha bi başka daha bi heyecanlı be zevkli dimi 😍 maşallah miniğine canım...

merhaba taze tatlı anneler nasılsınız?minnoşlarınız nasıl?biz iyiyiz işitme testinden geçemedi tek kulağımız ama 1 gün öncesinde banyo yapmıştık eğer ikisindede alınamasa aklımıza bişey gelirdi sakın endişelenmeyin doğum sıvısı yada su kaçmış olabilir dedi cuma tekrar gideceğiz..salı günüde çocuk cerrahisine randevumuz var çocuk doktorumuzda aile hekimimizde sünnet önerdi biraz uç kısmımız tıkalıymış eğer salı cerrahta uygun görürse sünnet olacağız..içim titriyor zaten ufacık yeni doğdu tabi sünnet onun iyiliği için eğer orda tortu birikirse daha açarak sünnet yapıp dikiş falan atıyorlarmış yinede çok korkuyorum ona bakmayı yeni yeni öğrenirken sünnet olunca ne yapacağım ama Allah onuda öğretir sanırım..bizden haberler böyle inşallah sizlerde iyisinizdir <3

canım ben humananın still tee diye bir çayı var doktorumda tavsiye etti günde 3-4 kupa içiyorum ve inanılmaz faydasını gördüm birde doğadanın rezene çayını içiorum ve günde 1-2 diş sarımsak yutuyorum hem bebeğe antibiotik hemde süte ciddi fayda ediyor.inşallah sende faydasını görürsün

maaşallah......

Canim bize bebek gormeye gelen tucrubeli erkek annelerinin nerdeyse hepsi sunnet yapttirin dedi simdiden. Bende sunnet yaptirmak istedim ama esim karar veremedi bir turlu. İnsallah sizinde guzel gecer. Bilincli cocuga sunnet yaptirmak zor oluyor ilersi icin cok kolaylik olacak.

walla ben hamileyken de boyatmıştım ......4 ay sonra gölge yaptıracağım.. ilk oğlumda da gölge yaptırmıştım...

Kizlar sac boyatma konusunda bilgisi olan varmi
Emzirdigmiz sure boyunca hcmi boyatmicaz?

ben doktora sordum..doğumdan sonra boyatabilirsin demişti,bende 1 aylık olalım bi boyatcam..yani 10 gün sonra

Bizde bugun 20 gunluk olduk ve primanin 4. Paketi kullaniyorum icinde kac tane vardi hatirlamiyorum ama gunde 7 kez falan degistirdigim oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim ilk ay kontrolümüz 13 temmuzda olucak..bende sağıp veriyorum ve yetmediği doymadığı noktada mama veriyorum..gözüme baya toparladı görünüyor,bakalım..merak ediyorum kaç kilo oldu

Saglik ocagina gitmedinmi pufpuf valla bizim 20 gunluk oldu bugun ben merakimdan bugunde kalktim saglik ocagina goturdum oglumu :)

Masallah tek seferdemi 130 cc iciyor benimki 30 cc ile doyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…