ben ilk 10 gün sadece sırtüstü yatabildim..yatarken sabit dururken pek sorun yoktu ama kalkmaya çalışınca ya da ufacık bi yana dönmek istesem çok canım acırdı..hele kalkmak ölüm gibiydi,sırtıma çok sert bıçak saplanmış gibi ağrı girerdi + dikiş yetim scaip sızlardı..sanki o an yeni ameliyat olmuş gibi,o derece zordu..
ama 10 günden sonra azaldı bu şikayetler ve sağa sola dönmeye o şekildede yatmaya başladım..bugün 20.günümüz ve artık kalkarken çok sorunum yok..rahatlamaya başladım..
canım tek göğüsten mi 100 cc çıkıyor.ben bir kez meraktan denedim çok ta uğraşmadım ama tekinden 70 cc çıktı.ama her aman aynı bollukta olmuyor sütüm bazen çok az oluyor gibi.çişini kakasını takip ediyorum oğluşun doktor öle demişti bana.özellikle çişini yeterli yapmıorsa mama ver yoksa verme dediydi.
Bende kalkarken rahat kalkiyorum artık dikiş yerlerim değilde üst kısmı ağrıyor ve hala hissetmiyorum o bölgeyi
Bende anlamıyorum bacım. Birazdan yine sağacağım bakalım bu sefer ne kadar çıkacak. Yaa birde çok uzun sürüyor bu sağma işi çok sıkıcı. Damla damla dökülüyor biberona süt. Sinir oluyorum.Aynen beni tarif etmissin. Emziriyorum sagiyorum 60 cc. Acaba bizim sutumuz az mi yoksa emmis mi oluyor anlamiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebelac 1 numara canım hastanede dr. bunu önerdi bize.Mama hangisini veriyosun canim..
Farkindayim ama napiim sut gelsin yerki ogluma. Mamayla eestekledigim icin su anda gozum bir sey gormuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE E bende destekliyorum. ama bu kadar kötü birşey değil. Bende mamayla büyümüşüm hatta ne maması mama yoktu diyor annem o zaman köyde büskivi ve su ile büyümüüşüm düşün
O hissizlik bende yeni yeni geçiyor. Ben hiç ameliyat yerimden ağrı çekmedim maşallah benim kas ağrılarım çok oldu oda narkoz etkisiyle olurmuş.değişiyor canım..bazen tek göğüsten 50-60 çıkıyor bazen 3-4 saat sağmamışsam tek göğüsten 100 bile çıktığı oluyor 😃 ama dikkat ettimde geceleri daha çok çıkıyor gibi..
aaaay evet bende ona dikkat ettim,dokununca falan hissetmiyorum çok fazla..niye acaba diye düşünüyordum kendi kendimr,normalmiş demek..
Sadece bu bel icin okan korselerden mi kullaniyosunuz bende alicam evde elbiseyle problem yok ama sokaga cikarken pantalon giyiyorum rahat edemiyorum tulbent bagliyorum ama o da kayiyo korse daha iyi olur sanirim
Ay saol canim ben de erken mi diodum gec bile kalmisim 😄butun korse takiyorum ben gercekten de rahat ettim. Peki belirli sure mi takmam lazim usulu nedir acaba?
Farkindayim ama napiim sut gelsin yerki ogluma. Mamayla eestekledigim icin su anda gozum bir sey gormuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE E bende destekliyorum. ama bu kadar kötü birşey değil. Bende mamayla büyümüşüm hatta ne maması mama yoktu diyor annem o zaman köyde büskivi ve su ile büyümüüşüm düşün
Canim benim universitedeyken secmeli derslerimi hep psikolojiden almistim. Hatta arsizlik edip gelisim psikolojisini (hamilelikten ergenlige anlatiyor) 3 kez aldim. Evet belki cocugun fiziksel yapisi icin mama ve meme cok cok fark etmiyor olabilir ama psikolojisi icin o kadar onemliki... o yuzden hirsla emzirmeye calisiyorum. Biliyorum kafama takmamam lazim ama olmuyor deli gibi takiyorumben hala 2 saatte bir 30 cc dedi doktor diyordum megersem benim oglum buyumus 16 gunluk olmus. Kilosuna gore hesapladim en az 60 cc emmesi lazim. Sanirim sarilik oldugu icin memede uyuyor cok iyi ememiyor ama ayirincada ac oldugunu anlayip basiyor yaygarayi. Valla cok zor bi donemmis Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayatta cok zor oldugunu sandigim bir suru sey becermistim meger en zor zanaat annelikmis...
amin canım,Allah hepsini korusun 🙏 benim köfte önde gitti hep evet,doğunca normal kiloya döndü sonradan iştahı açıldı valla..içtiği cc süt öyle çok ki 😁 doktora bi danışcaz bakalım..aranıyorsa ver demişti doktor ama..bana fazla içiyomuş gibi geliyo..
değişiyor canım..bazen tek göğüsten 50-60 çıkıyor bazen 3-4 saat sağmamışsam tek göğüsten 100 bile çıktığı oluyor 😃 ama dikkat ettimde geceleri daha çok çıkıyor gibi..
aaaay evet bende ona dikkat ettim,dokununca falan hissetmiyorum çok fazla..niye acaba diye düşünüyordum kendi kendimr,normalmiş demek..
Merhaba arkadaşlar 9 haziranda dogum yaptım nir şikayetim yoktu fakat 2 gündür sezeryan yerimin bir yerinde hafif acilma kanama var doktora gittim krem verdi 10 güne kadar geçer dedi ama icim hic rahat değil boyle nir sorun yasayan yada duyan varmi bununla ilgili bişey yok
Valla süresini ben de bilmiyorum canım iki gündür takmıyorum bol geliyor ilk fırsatta yeni bir tane alacağım iyice küçülene kadar takarız artık. Bütün korse dizden göğüs altına kadar olan mi? Ben de ondan alayım 17 gün oldu rahat kullanırım artık. Önceden nemlenir diye ve acır diye yaranın yukarısıdan kullandım.
Pamuk helva alıntını bulabilirsin umarım😆😆
Kızlar sezeryan yerini daha uzun bir süre hissedemeyeceğiz uyuşukluk kalcak baya benim ilk kızım iki yaşına girince geçmişti uyuşukluk biraz zaman alıyor yani
vuuuuuy 2 yaş mııııııı 😳😳😳😳😳 ben Efe 2 yaşına gelene dek 2.sezeryanı olurum kısmetse yahu 😁😁😁😁😁
Ben de doktora sordum hissetmiyorum ne zaman his olacak diye o da ucu acik bi cevap verdi; uzun sure hissetmiceksin dedi!
Ikinciye niyetlendiniz mi yahu? Durun bunlari bi unutalim😄
Allah neyi nasıl ne zaman nasip eder bilmem ama benim niyetim Efe 1-2 yaşa ulaştığı an en geç,2.yi yapmak 😊 arayı açmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?