2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bende kalkarken rahat kalkiyorum artık dikiş yerlerim değilde üst kısmı ağrıyor ve hala hissetmiyorum o bölgeyi

Merhaba arkadaşlar 9 haziranda dogum yaptım nir şikayetim yoktu fakat 2 gündür sezeryan yerimin bir yerinde hafif acilma kanama var doktora gittim krem verdi 10 güne kadar geçer dedi ama icim hic rahat değil boyle nir sorun yasayan yada duyan varmi bununla ilgili bişey yok

değişiyor canım..bazen tek göğüsten 50-60 çıkıyor bazen 3-4 saat sağmamışsam tek göğüsten 100 bile çıktığı oluyor 😃 ama dikkat ettimde geceleri daha çok çıkıyor gibi..

Bende kalkarken rahat kalkiyorum artık dikiş yerlerim değilde üst kısmı ağrıyor ve hala hissetmiyorum o bölgeyi

aaaay evet bende ona dikkat ettim,dokununca falan hissetmiyorum çok fazla..niye acaba diye düşünüyordum kendi kendimr,normalmiş demek..

Aynen beni tarif etmissin. Emziriyorum sagiyorum 60 cc. Acaba bizim sutumuz az mi yoksa emmis mi oluyor anlamiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende anlamıyorum bacım. Birazdan yine sağacağım bakalım bu sefer ne kadar çıkacak. Yaa birde çok uzun sürüyor bu sağma işi çok sıkıcı. Damla damla dökülüyor biberona süt. Sinir oluyorum.

O hissizlik bende yeni yeni geçiyor. Ben hiç ameliyat yerimden ağrı çekmedim maşallah benim kas ağrılarım çok oldu oda narkoz etkisiyle olurmuş.

Sadece bu bel icin okan korselerden mi kullaniyosunuz bende alicam evde elbiseyle problem yok ama sokaga cikarken pantalon giyiyorum rahat edemiyorum tulbent bagliyorum ama o da kayiyo korse daha iyi olur sanirim

Evet ben belden göğsün altına kadar olanlardan kullandım şimdi o bol oluyor başka bitane vardı evde ama o sadece göbek sıktı üsten mide fırladı bu kez. Yani mideni de kaplasın mutlaka

Ay saol canim ben de erken mi diodum gec bile kalmisim 😄butun korse takiyorum ben gercekten de rahat ettim. Peki belirli sure mi takmam lazim usulu nedir acaba?

Valla süresini ben de bilmiyorum canım iki gündür takmıyorum bol geliyor ilk fırsatta yeni bir tane alacağım iyice küçülene kadar takarız artık. Bütün korse dizden göğüs altına kadar olan mi? Ben de ondan alayım 17 gün oldu rahat kullanırım artık. Önceden nemlenir diye ve acır diye yaranın yukarısıdan kullandım.

Bence sadece karin kullanmak daha mantikli terliyosaniz ozellikle bi de tuvalet acisindan daha kullanisli olur :)

Benim oğluşta çok iştahlı canım.sürekli emiyo allahtan o emdikçe benden bol bol süt geliyo
Doktor normal dedi istediği her an emzir zaten dedi.efeciğede maşallah canım bakalım doktorunuz ne dicek

Kızlar sezeryan yerini daha uzun bir süre hissedemeyeceğiz uyuşukluk kalcak baya benim ilk kızım iki yaşına girince geçmişti uyuşukluk biraz zaman alıyor yani

Canım benim de ilk günler çok ayakta kaldığım için dikişlerimin sol ucu iltihaplandıı doktor pansumanı hergüne çıkardı ve krem verdi şimdi acımıyor ama sol ucu hala görüntü olarak kötü.kanama olmadı ama doktoruna sormuşsun bişey olsa hemen gel derdi onbeşinci gün kontrole gidicem ztn ben senin kaçıncı gün çağırdı

Butun korse gogus altindan dize kadar canim

Pamuk helva alıntını bulabilirsin umarım😆😆

buldum canım :) bizde normalde erken istiyorduk sünnet çünkü hem anestezi almıyor hemde aklı ermeden halledilsin diye ama bu kadar ufak düşünmemiştik..inşallah çocuk cerrahı bizde 1-2 ay daha süre verir..hemen acillik değildir ama bize çocuk doktorumuz pipisi bitik dedi :) salı sabah kontrolümüz var canım gelir gelmez öğrendiğim tüm detayları yazarım buraya...:)

vuuuuuy 2 yaş mııııııı 😳😳😳😳😳 ben Efe 2 yaşına gelene dek 2.sezeryanı olurum kısmetse yahu 😁😁😁😁😁

vuuuuuy 2 yaş mııııııı 😳😳😳😳😳 ben Efe 2 yaşına gelene dek 2.sezeryanı olurum kısmetse yahu 😁😁😁😁😁

Ben de doktora sordum hissetmiyorum ne zaman his olacak diye o da ucu acik bi cevap verdi; uzun sure hissetmiceksin dedi!

Ikinciye niyetlendiniz mi yahu? Durun bunlari bi unutalim😄

Ben de doktora sordum hissetmiyorum ne zaman his olacak diye o da ucu acik bi cevap verdi; uzun sure hissetmiceksin dedi!

Ikinciye niyetlendiniz mi yahu? Durun bunlari bi unutalim😄

Allah neyi nasıl ne zaman nasip eder bilmem ama benim niyetim Efe 1-2 yaşa ulaştığı an en geç,2.yi yapmak 😊 arayı açmak istemiyorum..

Allah neyi nasıl ne zaman nasip eder bilmem ama benim niyetim Efe 1-2 yaşa ulaştığı an en geç,2.yi yapmak 😊 arayı açmak istemiyorum..

Allah gönlüne göre versin canım ben de hep araları 2 buçuk 3 yaş olsun kızımla kardeşi arası derdim şükür fazla beklemeden 2.kızım oldu tek isteğim yaşım fazla ilerlemeden kızıma bir kardeş vermekti şimdi araları 32 ay ve çok memnunum iki çocuk annesi olmak çok güzel çok gurur verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…