2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ilk ay kontrolune giden var mi benim kizim 37 haftada 2850gr 48cm dogdu hastane cikis kilomuz 2720 gr ilk ay kontrol 4050gr 55.5 cm sutumu sagarak veriyorum gunde 1 de yetmezse mama bize doktorumuz hipp verdi prebiotik combiotik pre aptamil sevmedik mama onerisi soran arkadasa fikir olur belki

bizim ilk ay kontrolümüz 13 temmuzda olucak..bende sağıp veriyorum ve yetmediği doymadığı noktada mama veriyorum..gözüme baya toparladı görünüyor,bakalım..merak ediyorum kaç kilo oldu

bizim ilk ay kontrolümüz 13 temmuzda olucak..bende sağıp veriyorum ve yetmediği doymadığı noktada mama veriyorum..gözüme baya toparladı görünüyor,bakalım..merak ediyorum kaç kilo oldu
bizimki kucuk dogdugu icin baya minicikti simdi en azindan azicik ele avuca geliyor..almistir annesi kilocuklari yavas yavas toparlaniyorlar

bizimki kucuk dogdugu icin baya minicikti simdi en azindan azicik ele avuca geliyor..almistir annesi kilocuklari yavas yavas toparlaniyorlar

evet canım aynen zaten habire süt içiyoz biz hehehhee...kilosu iyi doğmuştu zaten,şimdi daha da bi toparladı maşallah...

Son düzenleme:

Benimki ayni olculerde 40+3 te dogdu daha ayimiz dolmadi dolunca yazarim

Benimki ayni olculerde 40+3 te dogdu daha ayimiz dolmadi dolunca yazarim

Ben de cok merak ediyorum ne kadar kilo alcak diye. 38+1 de 2700 gr dogdu benim oglum da

Canim maltlar pek ise yaramiyo diye duydum lactamil ve humana still tee iciyorum ben dene istersen

Canim uzme kendini ilk 3 gece mama verdiksutum ayni dediğin gibiydi az geliyo du bebek agliyodu sonraki gece ayni saatte yine mama yaptim ac ac uyumasin evladim diye yemedi sut artmaya baslamisti cunku sende sut olmasada emzir artacaknmerak etme

Kizimin gribi ogluma bulaştı cok üzgünüm yaa
Bugun dra gidicez bakalim ne diyecek

sakınmak zor olur aynı evin içinde..napıcan artık,mecbur..mümkün olduğunca dikkat ediyosundur zaten canım üzülme..

sakınmak zor olur aynı evin içinde..napıcan artık,mecbur..mümkün olduğunca dikkat ediyosundur zaten canım üzülme..

Bi gorsen pufpuf, iki dk bir gelip öpmek istiyor güzellikle uyarmaktan dikkatini baska yone cekmeye calismaktan usandim eskiden arada bir babaannesinde kalirdi simdi onu da kabul etmiyor

Benim sıpam 37+4'te 3800 gr doğdu 5 günlükken 3500'e düşmüştü.15 günlükken 4090 gr vee tam 1 aylıkken 5270 gr olmuş boyuda 55 cm.Sadece anne sütü veriyorum hiç sağmadım hep emiyor.Sütümün az olduğunu düşünerekten mama almayı düşünüyordum ki hemşiremiz anne sütüne devam kilo alımı çok güzel dedi..Annem bazılarının sütü az olur ama bebeğe yarar diyor benimki o hesap sanırım

Kızlar benim sütüm yetiyo şimdilik ama arada kıpkırmızı oluyo mor gibi emerken ağlamaya başlıyo.çok çaresiz kalıyorum.yatık pozisyonda kızarıp ağlıyo.dik tutuyorum susuyo.herkez gibi uyku problemimiz var gece güzelce emzirdim sonra yarı kundak yaptım biraz uyudu.bu arada 17. Günümüz. 3 kilo doğmuştuk 52 cmdi.15 günlük kontrolümüzde 3.800 54 cm olmuşuz.doktor çok iyi dedi...��

Son düzenleme:
bebişine kocaman bi maaşallah..
biz de 7 sinde dr a gideceğiz inşallah benim oğlanda böyle kilo almış olur...

çok geçmiş olsun arkadaşım.. bahsetmiştim bizim abimizde hasta.. benim bebek de hapşuruyor...sen nasıl anladın bulaştığını ateşimi yükseldi?

arkadaşım moralini hiç bozma ben de aynı senin gibiydim.. a-ma 20 . günde sonra sütüm artmaya başladı . o zamana kadar da gün de ortalama 30 yada 60 cc mama daverdim.. ama 5 gündür vermiyorum.. bildiğim kadarıyla 1 aylıktan sonra anne sütü artıyormuş.. sen pozitif düşün ve emzirmeye devam

fiyat uygunmuş bayağı. Fotoğraf çekimi olmadan medical 2000-2500 tl arası diyor. Yoğun bakım medicalde de var ama ben hala kararsızım. bir egepol ü gidip görücem inş hayırlısı olur. çok sağol canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

bende süt yapsın diye bişeyler yiyip içiyorum ama etki ediyor mu bilmiyorum valla..üstelik tatlarıda çok kötü 😜

Ben maltin kalorisine baktim 250 falan civari. Bende 3 tane iciyorum. Aslindan cok dikkatli besl3niyorum sebze veya izgara yiyorum ama + 750 kalori malt varken ne yapsam bos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde yoktu sutum basta cok üzülmüştüm ama simdi geliyor

Canim maltlar pek ise yaramiyo diye duydum lactamil ve humana still tee iciyorum ben dene istersen

Inan onlarida iciyorum hatta birde oralet gibi bi sey var onuda iciyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…