Ilk ay kontrolune giden var mi benim kizim 37 haftada 2850gr 48cm dogdu hastane cikis kilomuz 2720 gr ilk ay kontrol 4050gr 55.5 cm sutumu sagarak veriyorum gunde 1 de yetmezse mama bize doktorumuz hipp verdi prebiotik combiotik pre aptamil sevmedik mama onerisi soran arkadasa fikir olur belki
bizimki kucuk dogdugu icin baya minicikti simdi en azindan azicik ele avuca geliyor..almistir annesi kilocuklari yavas yavas toparlaniyorlarbizim ilk ay kontrolümüz 13 temmuzda olucak..bende sağıp veriyorum ve yetmediği doymadığı noktada mama veriyorum..gözüme baya toparladı görünüyor,bakalım..merak ediyorum kaç kilo oldu
bizimki kucuk dogdugu icin baya minicikti simdi en azindan azicik ele avuca geliyor..almistir annesi kilocuklari yavas yavas toparlaniyorlar
Ilk ay kontrolune giden var mi benim kizim 37 haftada 2850gr 48cm dogdu hastane cikis kilomuz 2720 gr ilk ay kontrol 4050gr 55.5 cm sutumu sagarak veriyorum gunde 1 de yetmezse mama bize doktorumuz hipp verdi prebiotik combiotik pre aptamil sevmedik mama onerisi soran arkadasa fikir olur belki
Benimki ayni olculerde 40+3 te dogdu daha ayimiz dolmadi dolunca yazarim
Tesekkur ederim hakikaten benimki az geliyor. Mecbur sagicam ve mamayla desteklicemaslinda benimde boyleydi 2 gun sagmadim nasil olsa var artik diye hemen azaldi bazi saatler hala guzel geliyor ama bazi saatler resmen kuruyor. Gunde 3 tane malt iciyorum zayiflamam komple durdu hatta kilo almis bile olabilirim bakmiyorum uzulmeyim diye. Gunde 3 tane malt iciyorum resmen. Aslinda maltin tablet halleri varmis onlardan almak lazim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim uzme kendini ilk 3 gece mama verdiksutum ayni dediğin gibiydi az geliyo du bebek agliyodu sonraki gece ayni saatte yine mama yaptim ac ac uyumasin evladim diye yemedi sut artmaya baslamisti cunku sende sut olmasada emzir artacaknmerak etmeTeşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım telden, bir sorum olacak size moralim cok bozuk dünden beri esime belli etmek istemiyorum o da üzülmesin diye sütüm ilk gun az da olsa gelmisti ama dun resmen nerdeyse hıc gelmedi diyebilirim bebegim kilolu olduğu icin doymuyor ve ağlıyor ona hıc kıyamıyorum mama takviyesi istemiyorum iki uç gun bebekler dayanır mamaya alıştırmayın dediler 30 haziran aksam 7 de sezaryan le dogum yaptım. Sezaryan olduğu icin mi böyle oldu acaba ki ta 7, ayda sutyenimde koyu sarı sut lekeleri oluyordu herkes senin sütun kesin cok olacak diyorduvallahi suan ağlamak istiyorum bebeğimde asırı bir emme istegi var oyle guzel emıyor ki ben elimle sıkıyorum sut gelmiyor o emerken az da olsa geliyor mudur ki, kızlar nolur yardım edin ne yapayım hemşire bol sıvı tüket gelir üzülme diyor ama bebeğimi ac görünce dayanamıyorum simdi yine kucağımda emdi yarım saat yavrum boş memeyi uyuyakaldi ne yapacagım ben
Saat 3.42 bizimki hala uyumadi) guluyorum artik
Halime memede uyuyo yatagina koydgumda uyaniyo
Uyumak istiyorum bende ;5:
Kizimin gribi ogluma bulaştı cok üzgünüm yaa
Bugun dra gidicez bakalim ne diyecek
sakınmak zor olur aynı evin içinde..napıcan artık,mecbur..mümkün olduğunca dikkat ediyosundur zaten canım üzülme..
bebişine kocaman bi maaşallah..Kızlar benim sütüm yetiyo şimdilik ama arada kıpkırmızı oluyo mor gibi emerken ağlamaya başlıyo.çok çaresiz kalıyorum.yatık pozisyonda kızarıp ağlıyo.dik tutuyorum susuyo.herkez gibi uyku problemimiz var gece güzelce emzirdim sonra yarı kundak yaptım biraz uyudu.bu arada 17. Günümüz. 3 kilo doğmuştuk 52 cmdi.15 günlük kontrolümüzde 3.800 54 cm olmuşuz.doktor çok iyi dedi...��
çok geçmiş olsun arkadaşım.. bahsetmiştim bizim abimizde hasta.. benim bebek de hapşuruyor...sen nasıl anladın bulaştığını ateşimi yükseldi?Kizimin gribi ogluma bulaştı cok üzgünüm yaa
Bugun dra gidicez bakalim ne diyecek
Teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım telden, bir sorum olacak size moralim cok bozuk dünden beri esime belli etmek istemiyorum o da üzülmesin diye sütüm ilk gun az da olsa gelmisti ama dun resmen nerdeyse hıc gelmedi diyebilirim bebegim kilolu olduğu icin doymuyor ve ağlıyor ona hıc kıyamıyorum mama takviyesi istemiyorum iki uç gun bebekler dayanır mamaya alıştırmayın dediler 30 haziran aksam 7 de sezaryan le dogum yaptım. Sezaryan olduğu icin mi böyle oldu acaba ki ta 7, ayda sutyenimde koyu sarı sut lekeleri oluyordu herkes senin sütun kesin cok olacak diyorduvallahi suan ağlamak istiyorum bebeğimde asırı bir emme istegi var oyle guzel emıyor ki ben elimle sıkıyorum sut gelmiyor o emerken az da olsa geliyor mudur ki, kızlar nolur yardım edin ne yapayım hemşire bol sıvı tüket gelir üzülme diyor ama bebeğimi ac görünce dayanamıyorum simdi yine kucağımda emdi yarım saat yavrum boş memeyi uyuyakaldi ne yapacagım ben
amin inş darısı başına
medicali duymadım bilmiyorum şifaya gidiyodum ben ilk ama basmanede doğum yapmam lazımdı orası kalabalık olduğu için vazgeçtim ordaki doktordanda memnundum sonra egepole gittim ilk önce başka bi doktora gidiyodum ondan memnun kalmadım sonrada cem beye gitmeye başladım çok memnun kaldım hastanede dediğim gibi çok iyiydi ben bi ara su hastanesini düşündüm ama o da uzak bana bi de karataşı düşündüm ama egepolden memnunum en büyük tercih sebebimde yeni doğan yoğun bakımı olmasıydı allah korusun bi sorun çıkarsa hemen müdahale edilebilir çocuk doktorumda egepolde ondan da çok memnunum fiyat olarakta uygun geldi bana fikrin olsun 1370 verdik bu fiyatın içinde doğum fotoğrafı falan da çekiyolar bi de ertesi gün odada gelip çekim yaptılar bütün fotoları cd de verdiler
bende süt yapsın diye bişeyler yiyip içiyorum ama etki ediyor mu bilmiyorum valla..üstelik tatlarıda çok kötü 😜
bebişine kocaman bi maaşallah..
biz de 7 sinde dr a gideceğiz inşallah benim oğlanda böyle kilo almış olur...
Benim bebegim dogdugundan beri hapsiriyor ona bi anlam veremedim bugun soracagim dra unutmazsam.
Dünden beri de burnu tikali deniz suyuyla aciyorum ama bana misin demiyor
çok geçmiş olsun arkadaşım.. bahsetmiştim bizim abimizde hasta.. benim bebek de hapşuruyor...sen nasıl anladın bulaştığını ateşimi yükseldi?
arkadaşım moralini hiç bozma ben de aynı senin gibiydim.. a-ma 20 . günde sonra sütüm artmaya başladı . o zamana kadar da gün de ortalama 30 yada 60 cc mama daverdim.. ama 5 gündür vermiyorum.. bildiğim kadarıyla 1 aylıktan sonra anne sütü artıyormuş.. sen pozitif düşün ve emzirmeye devam
Canim maltlar pek ise yaramiyo diye duydum lactamil ve humana still tee iciyorum ben dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?