- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Ben malt iciyorum ictigim gibi goguslerimden sut fiskiriyor masallah kesinlikle tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah tek seferdemi 130 cc iciyor benimki 30 cc ile doyuyor :)
Ben maltin kalorisine baktim 250 falan civari. Bende 3 tane iciyorum. Aslindan cok dikkatli besl3niyorum sebze veya izgara yiyorum ama + 750 kalori malt varken ne yapsam bos
Saglik ocagina gitmedinmi pufpuf valla bizim 20 gunluk oldu bugun ben merakimdan bugunde kalktim saglik ocagina goturdum oglumu :)
Masallah tek seferdemi 130 cc iciyor benimki 30 cc ile doyuyor :)
Maşallah canım...
önceden karnımızda kaç kilo diye merak ederdik şimdi dışardalar,yine merak ediyoruz..
annelik bir deli ruh hâli 😁 meraklar bitmiyor 😂
Maşallah canım.emzik bende vermemiştim kızıma ama zor günlerdiBizde kontrolden geldik kizlar. 38+1 de 3400 kg doğmuştu oglusum. Bugun 15 gunluk olduk ve 4 kg olmusuz maşallah. Isitme testindende gectik cok şükür. Burnumuz tıkalı oldugu icin sinomarin damlaya başladık. Emzik konusuna gelince bana kalirsa verme derim ama ille vereceksen 3 haftalik olmasini bekle ki senin memene iyice adapte olsun dedi. Kızıma vermemiştim ogluma da vermeyeceğim galiba teyzoslar
Masallah annesi.sen anlarsın zaten...benimki 3buçuk kilo doğdu ama bir hafta sonra 3200 olmuştu bayağı kilo kaybetmişti.. şu an gözüme toplanmış gözüküyor ama bilemiyorum
ben de serum fizyolojik aldım bir de burun aspiratörü.. çok şirin bi şey burnundakileri çekiveriyor...
merhaba taze tatlı anneler nasılsınız?minnoşlarınız nasıl?biz iyiyiz işitme testinden geçemedi tek kulağımız ama 1 gün öncesinde banyo yapmıştık eğer ikisindede alınamasa aklımıza bişey gelirdi sakın endişelenmeyin doğum sıvısı yada su kaçmış olabilir dedi cuma tekrar gideceğiz..salı günüde çocuk cerrahisine randevumuz var çocuk doktorumuzda aile hekimimizde sünnet önerdi biraz uç kısmımız tıkalıymış eğer salı cerrahta uygun görürse sünnet olacağız..içim titriyor zaten ufacık yeni doğdu tabi sünnet onun iyiliği için eğer orda tortu birikirse daha açarak sünnet yapıp dikiş falan atıyorlarmış yinede çok korkuyorum ona bakmayı yeni yeni öğrenirken sünnet olunca ne yapacağım ama Allah
canım öncelikle şimfiden geçmiş olsun.sünnet bizde düşünüyoz
Ama sünneti gerektiren acil durum yok dedi doktorumuz biraz toparlansın 3_5 ay dedi.sastım valla ne yapsak��sen buraya yazarmısın canım sünnet olduktan sonra detayları..
3 tane cok ama guzrlim ben 1 taneiciyoeum
Kızlar yaralariniz ne alemde yatakta rahat yatabiliyor musunuz bana onalti gün oldu hala rahat dönüp yatamiyorum tek taraflı yatmaktan yanlarim çürüyecek
Kızlar yaralariniz ne alemde yatakta rahat yatabiliyor musunuz bana onalti gün oldu hala rahat dönüp yatamiyorum tek taraflı yatmaktan yanlarim çürüyecek
Benimde bugun 10. Gunum ve biraz rahatladim. Ilk gunler yatarken dikis yerime saplaniyidu biseyler kalkmak kalkmaya calismak zulum gibiydi dikis yerim cok aciyodu. Hala sirt ustu yatiyorum sadece ama agrim sizim oldugundan degil yana donunce sanki butun ic organlarim yan tarafa donup benle dusuyomus gobi hissettigim icin. Hamileligim de sirt ustu ve yuz ustu uyumayi cok ozledigin icin simdilik sikayetim yok. Yalniz dun korse taktim ondan beri dikis yerimin tamami agriyo erken davrandim heralde. Hay cok bilmis kafam.
Ayy haklısın canım helede ben zayıf diye tutturmustum.
nerdeyse 1 kilo muz yiyodum günde bebiş kilo alsın diye.
ama oğlum istediği kadar beslendi karnımda.hamd olsun güzel toparlandı.senin bebişte önde gidiyodu masallah iştahlı şimdide heralde.rabbim nazarlardan korusun hepsini
Benimde bugun 10. Gunum ve biraz rahatladim. Ilk gunler yatarken dikis yerime saplaniyidu biseyler kalkmak kalkmaya calismak zulum gibiydi dikis yerim cok aciyodu. Hala sirt ustu yatiyorum sadece ama agrim sizim oldugundan degil yana donunce sanki butun ic organlarim yan tarafa donup benle dusuyomus gobi hissettigim icin. Hamileligim de sirt ustu ve yuz ustu uyumayi cok ozledigin icin simdilik sikayetim yok. Yalniz dun korse taktim ondan beri dikis yerimin tamami agriyo erken davrandim heralde. Hay cok bilmis kafam.
Erken değil canım bana doktorum hastaneden çıkarken korse takabilirsin dedi ben de 3. Gün taktım baya faydası oldu dikişlere ağırlık daha az bindiği için ve beli desteklediği için daha rahat ettim. Ilk taktığında biraz ağrıyor gibi gelir ama bana doktor tak dediği için hemen korkmadım sonra çikarinca da ağrıyor gibi oluyor alışıyor hatta bir arkadaşa üzerini giydirmek için geldiklerinde hemşireler takmış ilk günden.
Erken değil canım bana doktorum hastaneden çıkarken korse takabilirsin dedi ben de 3. Gün taktım baya faydası oldu dikişlere ağırlık daha az bindiği için ve beli desteklediği için daha rahat ettim. Ilk taktığında biraz ağrıyor gibi gelir ama bana doktor tak dediği için hemen korkmadım sonra çikarinca da ağrıyor gibi oluyor alışıyor hatta bir arkadaşa üzerini giydirmek için geldiklerinde hemşireler takmış ilk günden.
Aynen canim benim hic 100 leri bulmadi en fazla 50 cc sagiyorum
Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun cok sagolun. Humana anne çayını hemen alacağım yarın hurma da iyi geliyor diyorlar su icmeye çalışıyorum bol bol ınsallah fayda eder sarımsağı da deneyeceğim. Oyle aman aman ağlamıyor bebeğim Emince susuyor ve uyuyor biraz ben sikinca memeyi bir damla anca sut geliyor ama yavrum emıyor baya ona daha cok mu geliyor ki acaba. Bugun taburcu olduk 4130 doğan yavrum 350 gram verdi 2 günde yine ağladım sinirden lohusaliktan mi bilmiyorum asırı duygusalim biri dokunsa hemen ağlayacak durumdayım suan.
benim 100'leti buluyor da noluyo?
yetmiyor ki paşaya 😁😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?