2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun cok sagolun. Humana anne çayını hemen alacağım yarın hurma da iyi geliyor diyorlar su icmeye çalışıyorum bol bol ınsallah fayda eder sarımsağı da deneyeceğim. Oyle aman aman ağlamıyor bebeğim Emince susuyor ve uyuyor biraz ben sikinca memeyi bir damla anca sut geliyor ama yavrum emıyor baya ona daha cok mu geliyor ki acaba. Bugun taburcu olduk 4130 doğan yavrum 350 gram verdi 2 günde yine ağladım sinirden lohusaliktan mi bilmiyorum asırı duygusalim biri dokunsa hemen ağlayacak durumdayım suan.

Ben malt iciyorum ictigim gibi goguslerimden sut fiskiriyor masallah kesinlikle tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende narketten ulkerin naltanasini aldim onlari iciyorum simdiluk. Arada da kefir ve humana cay

3 tane cok ama guzrlim ben 1 taneiciyoeum

Saglik ocagina gitmedinmi pufpuf valla bizim 20 gunluk oldu bugun ben merakimdan bugunde kalktim saglik ocagina goturdum oglumu :)

topuk kanı alınacağında gittim cnm ama özellikle kilo bakmaya gitmedim

Masallah tek seferdemi 130 cc iciyor benimki 30 cc ile doyuyor :)

evet yahu tek seferde..valla napcaz böyle bilmem..1 aylık kontrolde doktora sorcaz bidaha bakalım..

Maşallah canım...
önceden karnımızda kaç kilo diye merak ederdik şimdi dışardalar,yine merak ediyoruz..
annelik bir deli ruh hâli 😁 meraklar bitmiyor 😂

Ayy haklısın canım helede ben zayıf diye tutturmustum.
nerdeyse 1 kilo muz yiyodum günde bebiş kilo alsın diye.

ama oğlum istediği kadar beslendi karnımda.hamd olsun güzel toparlandı.senin bebişte önde gidiyodu masallah iştahlı şimdide heralde.rabbim nazarlardan korusun hepsini

Maşallah canım.emzik bende vermemiştim kızıma ama zor günlerdişimdi oğlum almıyo beni emzik olsrak kullanıyo:86:
Masallah annesi.sen anlarsın zaten...

Son düzenleme:
Pamuk helva alıntını bulabilirsin umarım😆😆

3 tane cok ama guzrlim ben 1 taneiciyoeum

Farkindayim ama napiim sut gelsin yerki ogluma. Mamayla eestekledigim icin su anda gozum bir sey gormuyor

Kızlar yaralariniz ne alemde yatakta rahat yatabiliyor musunuz bana onalti gün oldu hala rahat dönüp yatamiyorum tek taraflı yatmaktan yanlarim çürüyecek

Kızlar yaralariniz ne alemde yatakta rahat yatabiliyor musunuz bana onalti gün oldu hala rahat dönüp yatamiyorum tek taraflı yatmaktan yanlarim çürüyecek

ben ilk 10 gün sadece sırtüstü yatabildim..yatarken sabit dururken pek sorun yoktu ama kalkmaya çalışınca ya da ufacık bi yana dönmek istesem çok canım acırdı..hele kalkmak ölüm gibiydi,sırtıma çok sert bıçak saplanmış gibi ağrı girerdi + dikiş yetim scaip sızlardı..sanki o an yeni ameliyat olmuş gibi,o derece zordu..
ama 10 günden sonra azaldı bu şikayetler ve sağa sola dönmeye o şekildede yatmaya başladım..bugün 20.günümüz ve artık kalkarken çok sorunum yok..rahatlamaya başladım..

Benimde bugun 10. Gunum ve biraz rahatladim. Ilk gunler yatarken dikis yerime saplaniyidu biseyler kalkmak kalkmaya calismak zulum gibiydi dikis yerim cok aciyodu. Hala sirt ustu yatiyorum sadece ama agrim sizim oldugundan degil yana donunce sanki butun ic organlarim yan tarafa donup benle dusuyomus gobi hissettigim icin. Hamileligim de sirt ustu ve yuz ustu uyumayi cok ozledigin icin simdilik sikayetim yok. Yalniz dun korse taktim ondan beri dikis yerimin tamami agriyo erken davrandim heralde. Hay cok bilmis kafam.

göbeğimin büyük bi kısmı hâlâ dıruyor ama ben biley takmaya cesaret edemiyorum..zaten tam geçmedi acısı ani hareketlerde yada bazen sağa sola dönerken sızlıyor..yav ne zamsn geçiş yapcaz normal hayata acaba 😠 ama yüzüstü yatmsyı çooooook özledim..

amin canım,Allah hepsini korusun 🙏 benim köfte önde gitti hep evet,doğunca normal kiloya döndü sonradan iştahı açıldı valla..içtiği cc süt öyle çok ki 😁 doktora bi danışcaz bakalım..aranıyorsa ver demişti doktor ama..bana fazla içiyomuş gibi geliyo..

Erken değil canım bana doktorum hastaneden çıkarken korse takabilirsin dedi ben de 3. Gün taktım baya faydası oldu dikişlere ağırlık daha az bindiği için ve beli desteklediği için daha rahat ettim. Ilk taktığında biraz ağrıyor gibi gelir ama bana doktor tak dediği için hemen korkmadım sonra çikarinca da ağrıyor gibi oluyor alışıyor hatta bir arkadaşa üzerini giydirmek için geldiklerinde hemşireler takmış ilk günden.

Sadece bu bel icin okan korselerden mi kullaniyosunuz bende alicam evde elbiseyle problem yok ama sokaga cikarken pantalon giyiyorum rahat edemiyorum tulbent bagliyorum ama o da kayiyo korse daha iyi olur sanirim

Ay saol canim ben de erken mi diodum gec bile kalmisim 😄butun korse takiyorum ben gercekten de rahat ettim. Peki belirli sure mi takmam lazim usulu nedir acaba?

Aynen canim benim hic 100 leri bulmadi en fazla 50 cc sagiyorum

benim 100'leti buluyor da noluyo?
yetmiyor ki paşaya 😁😁😁

canım maşallah yavruna çok iyi kilosu sanırım iri doğan bebekler daha fazla kilo kaybediyor ilk günlerde.benim bebeğimde 300 gr vermişti.sonra hızla toparladı..merak etme ilk günler sütünün geldiğini bile anlamazsın,o kaybettiği kilolar şişkinliği attığından.

benim 100'leti buluyor da noluyo?
yetmiyor ki paşaya 😁😁😁

canım tek göğüsten mi 100 cc çıkıyor.ben bir kez meraktan denedim çok ta uğraşmadım ama tekinden 70 cc çıktı.ama her aman aynı bollukta olmuyor sütüm bazen çok az oluyor gibi.çişini kakasını takip ediyorum oğluşun doktor öle demişti bana.özellikle çişini yeterli yapmıorsa mama ver yoksa verme dediydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…