2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bayadır giremiyordum kızım benı çok yoruyor.
uykusuzluk yorgunluk.. baya yıprandım ama değiyor yüzüne bakınca tüm yorgunluğum gidiyor.
burayı çok özlemişim

amin inş darısı başına
medicali duymadım bilmiyorum şifaya gidiyodum ben ilk ama basmanede doğum yapmam lazımdı orası kalabalık olduğu için vazgeçtim ordaki doktordanda memnundum sonra egepole gittim ilk önce başka bi doktora gidiyodum ondan memnun kalmadım sonrada cem beye gitmeye başladım çok memnun kaldım hastanede dediğim gibi çok iyiydi ben bi ara su hastanesini düşündüm ama o da uzak bana bi de karataşı düşündüm ama egepolden memnunum en büyük tercih sebebimde yeni doğan yoğun bakımı olmasıydı allah korusun bi sorun çıkarsa hemen müdahale edilebilir çocuk doktorumda egepolde ondan da çok memnunum fiyat olarakta uygun geldi bana fikrin olsun 1370 verdik bu fiyatın içinde doğum fotoğrafı falan da çekiyolar bi de ertesi gün odada gelip çekim yaptılar bütün fotoları cd de verdiler

bayadır giremiyordum kızım benı çok yoruyor.
uykusuzluk yorgunluk.. baya yıprandım ama değiyor yüzüne bakınca tüm yorgunluğum gidiyor.
burayı çok özlemişim

herkes aynı durumda yakında huni takcaz kafamıza

Kızlar merhaba ben geçen hafta hamile olduğumu öğendim.Bugün doktora gittim kesem oluşmuş 1.19 cm yazyo ulturason kağıdında doktorum 5.haftanın içine girdiğimizi söyledi.2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını duymamız için sizce normalmii???çookk mutluyumm çok heycanlıyım bebişimizi 1 yıldır bekliyoduuk bu ay nasip oldu çok şükür.

Canim sana bie sey sorucam. Sanirim benim sutum yetmiyor. Kac saatte bir sagiyorsun ve kac cc sut oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sana bie sey sorucam. Sanirim benim sutum yetmiyor. Kac saatte bir sagiyorsun ve kac cc sut oluyor

ben en erken 2-2.5 saatte bir sağıyorum çünkü daha erken olursa çok az çıkıyo sağcak kadar birikmiyor..bazende 3-4 saati buluyor sağmam..genelde ortalama 80-100 cc çıkıyor canım ama 3-3.5 saati geçerse o zaman en az 100 cc çıkıyor (Maşallah) ama Efe'ye 130'dan aşağısı yetmemeye başladı,o yüzden ek olarak mama aldık..sütle doymazsa mama veriyorum mecbur..

Saat 3.42 bizimki hala uyumadi ) guluyorum artik
Halime memede uyuyo yatagina koydgumda uyaniyo
Uyumak istiyorum bende ;5:

aaaay Allah kolaylık versin valla arkadaşım...bizimki gece nöbeti falan daha yapmadı (Maşallah) yapmaz da inşallah..ama sırf süt için kalkmak bile geriyo beni aaaay uykuyu çok severim normalde de.. 😴 bide nöbete dikse yanarız valla..

Tesekkur ederim hakikaten benimki az geliyor. Mecbur sagicam ve mamayla desteklicem aslinda benimde boyleydi 2 gun sagmadim nasil olsa var artik diye hemen azaldi bazi saatler hala guzel geliyor ama bazi saatler resmen kuruyor. Gunde 3 tane malt iciyorum zayiflamam komple durdu hatta kilo almis bile olabilirim bakmiyorum uzulmeyim diye. Gunde 3 tane malt iciyorum resmen. Aslinda maltin tablet halleri varmis onlardan almak lazim.

Canım duyduğumUOTE=deterjan;35955624]Canım kusuruma bakma geçen gün soruna cevap veremedim bir türlü.Benim aldığım ateş ölçer kulaktan olanı modeli de braun 4520.
Benim bebeğim 5 dak.emip bırakıyor sende kısa süreli emdiğini yazmışsın.Acaba hiç kilo alımına baktırdınmı ben endişeliyim bu konuda.9 Temmuz da aşı için gittiğimde baktırıcam çok merak ediyorum kilo alıp almadığını.Sence doyduğu içinmi bırakıyor memeyi yoksa memeden mi soğuyorlar?[/QUOTE]

Canım doyduğu için süre kisaldi kiloda alıyor geçen hafta kontrole gittik almıştı bizimde 17sinde aşımız ama toparlanmaya başladık sanki

Bizim ki de kucakta uyuyor bırakınca uyanıyor ama sürekli değil arada yapıyor bende besige birakip öyle uyumasini bekliyorum o zaman uyuyor mecbur almayacagimi anlayınca

bende süt yapsın diye bişeyler yiyip içiyorum ama etki ediyor mu bilmiyorum valla..üstelik tatlarıda çok kötü 😜

Gunde kac kere bez degistiriyosunuz duzenli araliklarla mi??

biz bugün 19 günlük olduk ve Prima'nın 62'li paketlerinin 3.süne geçtik,2 paket bitti 19 günde..baya bez değiştiriyorum ben..ger bezi tıklım tıklım dolu değil elvette ama rahat etsin diye az kaka da yapsa çişte olsa hemen değiştiriyorum ben..

Teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım telden, bir sorum olacak size moralim cok bozuk dünden beri esime belli etmek istemiyorum o da üzülmesin diye sütüm ilk gun az da olsa gelmisti ama dun resmen nerdeyse hıc gelmedi diyebilirim bebegim kilolu olduğu icin doymuyor ve ağlıyor ona hıc kıyamıyorum mama takviyesi istemiyorum iki uç gun bebekler dayanır mamaya alıştırmayın dediler 30 haziran aksam 7 de sezaryan le dogum yaptım. Sezaryan olduğu icin mi böyle oldu acaba ki ta 7, ayda sutyenimde koyu sarı sut lekeleri oluyordu herkes senin sütun kesin cok olacak diyordu vallahi suan ağlamak istiyorum bebeğimde asırı bir emme istegi var oyle guzel emıyor ki ben elimle sıkıyorum sut gelmiyor o emerken az da olsa geliyor mudur ki, kızlar nolur yardım edin ne yapayım hemşire bol sıvı tüket gelir üzülme diyor ama bebeğimi ac görünce dayanamıyorum simdi yine kucağımda emdi yarım saat yavrum boş memeyi uyuyakaldi ne yapacagım ben

Selam canım, sakın üzülme üzüldükte azalır psikolojin çok önemli süt için, ayrıca emiyorsa süt geliyordur ona boş memeyi ememiyorlar ve ağlıyorlar, eğer ağlamıyorsa ve sürekli aranmıyorsa yetiyordur sütün ama yetmiyorsa da süt artıran şeyleri dene, mesela humana steel tea die bir içecek var e bebekten aldım ben doktorum tavsiye etti onu al çok faydası var ve incir kürü die bir şey var 1lt sütü kaynat içine yarın kg kuru incir doğra blenderdan geçir günde iki üç kez ye çok faydası oluyor süt arttırmada, bide sağarsan sürekli daha da gelir süt.

Emerken yutkunmuyor mu? Sadece emzik gibi çekiyor mu? Ayrıca bebeğin memede uyuması doyduğunu gösterir. Aç olsa kıyametleri koparırdı emin ol. Bolsu ve moral. Sütüm bol diye düşünürsen çok etki ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim üzülme gelir sütün daha sen ısrarla emzir ve bebeğini düşün mutlu ol su iç bolca hem ağlamıyorsa doyuyordur yoksa yaygarayi kopariyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…