egepol bana çok ters kalıyor ama herkes çok iyi diyor o yüzden bu ay iki kontrole gitmeyi düşünüyorum bir tanesinde egepol e gideyim aynı zamanda da kendi doktoruma . doktorumdan meimnunum ama hastaneden emin değilim araştırıyorum. bir de hiç kimseye denk gelmedim medical de doğum yapan. bir kişi duydum memnun diye.Siz herhangi bir şey duydunuz mu? Çok şükür bebeğinizi kucağınıza almışsınız maşallah. Allah analı babalı büyütsünDarısı başımıza
teşekkür ederim cevapladığınız için.
bayadır giremiyordum kızım benı çok yoruyor.
uykusuzluk yorgunluk.. baya yıprandım ama değiyor yüzüne bakınca tüm yorgunluğum gidiyor.
burayı çok özlemişim
herkes aynı durumda yakında huni takcaz kafamıza
ben sezeryan oldum canım ve süt konusunda hiç problem yaşamadım..hastanede de,eve çıkıncada süt geldi ve oğlum içti..yani bunun sezeryanla değil bünyeyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ben
bu arada hayırlı uğurlu olsun yavruşun canım,Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Canim sana bie sey sorucam. Sanirim benim sutum yetmiyor. Kac saatte bir sagiyorsun ve kac cc sut oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saat 3.42 bizimki hala uyumadi) guluyorum artik
Halime memede uyuyo yatagina koydgumda uyaniyo
Uyumak istiyorum bende ;5:
ben en erken 2-2.5 saatte bir sağıyorum çünkü daha erken olursa çok az çıkıyo sağcak kadar birikmiyor..bazende 3-4 saati buluyor sağmam..genelde ortalama 80-100 cc çıkıyor canım ama 3-3.5 saati geçerse o zaman en az 100 cc çıkıyor (Maşallah) ama Efe'ye 130'dan aşağısı yetmemeye başladı,o yüzden ek olarak mama aldık..sütle doymazsa mama veriyorum mecbur..
Gunde kac kere bez degistiriyosunuz duzenli araliklarla mi??
Saat 3.42 bizimki hala uyumadi) guluyorum artik
Halime memede uyuyo yatagina koydgumda uyaniyo
Uyumak istiyorum bende ;5:
Tesekkur ederim hakikaten benimki az geliyor. Mecbur sagicam ve mamayla desteklicemaslinda benimde boyleydi 2 gun sagmadim nasil olsa var artik diye hemen azaldi bazi saatler hala guzel geliyor ama bazi saatler resmen kuruyor. Gunde 3 tane malt iciyorum zayiflamam komple durdu hatta kilo almis bile olabilirim bakmiyorum uzulmeyim diye. Gunde 3 tane malt iciyorum resmen. Aslinda maltin tablet halleri varmis onlardan almak lazim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunde kac kere bez degistiriyosunuz duzenli araliklarla mi??
Teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım telden, bir sorum olacak size moralim cok bozuk dünden beri esime belli etmek istemiyorum o da üzülmesin diye sütüm ilk gun az da olsa gelmisti ama dun resmen nerdeyse hıc gelmedi diyebilirim bebegim kilolu olduğu icin doymuyor ve ağlıyor ona hıc kıyamıyorum mama takviyesi istemiyorum iki uç gun bebekler dayanır mamaya alıştırmayın dediler 30 haziran aksam 7 de sezaryan le dogum yaptım. Sezaryan olduğu icin mi böyle oldu acaba ki ta 7, ayda sutyenimde koyu sarı sut lekeleri oluyordu herkes senin sütun kesin cok olacak diyorduvallahi suan ağlamak istiyorum bebeğimde asırı bir emme istegi var oyle guzel emıyor ki ben elimle sıkıyorum sut gelmiyor o emerken az da olsa geliyor mudur ki, kızlar nolur yardım edin ne yapayım hemşire bol sıvı tüket gelir üzülme diyor ama bebeğimi ac görünce dayanamıyorum simdi yine kucağımda emdi yarım saat yavrum boş memeyi uyuyakaldi ne yapacagım ben
Teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım telden, bir sorum olacak size moralim cok bozuk dünden beri esime belli etmek istemiyorum o da üzülmesin diye sütüm ilk gun az da olsa gelmisti ama dun resmen nerdeyse hıc gelmedi diyebilirim bebegim kilolu olduğu icin doymuyor ve ağlıyor ona hıc kıyamıyorum mama takviyesi istemiyorum iki uç gun bebekler dayanır mamaya alıştırmayın dediler 30 haziran aksam 7 de sezaryan le dogum yaptım. Sezaryan olduğu icin mi böyle oldu acaba ki ta 7, ayda sutyenimde koyu sarı sut lekeleri oluyordu herkes senin sütun kesin cok olacak diyorduvallahi suan ağlamak istiyorum bebeğimde asırı bir emme istegi var oyle guzel emıyor ki ben elimle sıkıyorum sut gelmiyor o emerken az da olsa geliyor mudur ki, kızlar nolur yardım edin ne yapayım hemşire bol sıvı tüket gelir üzülme diyor ama bebeğimi ac görünce dayanamıyorum simdi yine kucağımda emdi yarım saat yavrum boş memeyi uyuyakaldi ne yapacagım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?