Allah gönlüne göre versin canım ben de hep araları 2 buçuk 3 yaş olsun kızımla kardeşi arası derdim şükür fazla beklemeden 2.kızım oldu tek isteğim yaşım fazla ilerlemeden kızıma bir kardeş vermekti şimdi araları 32 ay ve çok memnunum iki çocuk annesi olmak çok güzel çok gurur verici
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim universitedeyken secmeli derslerimi hep psikolojiden almistim. Hatta arsizlik edip gelisim psikolojisini (hamilelikten ergenlige anlatiyor) 3 kez aldim. Evet belki cocugun fiziksel yapisi icin mama ve meme cok cok fark etmiyor olabilir ama psikolojisi icin o kadar onemliki... o yuzden hirsla emzirmeye calisiyorum. Biliyorum kafama takmamam lazim ama olmuyor deli gibi takiyorumben hala 2 saatte bir 30 cc dedi doktor diyordum megersem benim oglum buyumus 16 gunluk olmus. Kilosuna gore hesapladim en az 60 cc emmesi lazim. Sanirim sarilik oldugu icin memede uyuyor cok iyi ememiyor ama ayirincada ac oldugunu anlayip basiyor yaygarayi. Valla cok zor bi donemmis Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayatta cok zor oldugunu sandigim bir suru sey becermistim meger en zor zanaat annelikmis...
Sana katiliyorum canim anne sütü bebek icin cok önemli. Sadece psikolojik olarak degil fiziksel olarakta cok önemli. Hic mama vs taraftari degilim kizimi 6 ay sadece sutumle besledim. Hedefim 2 yasina kadar anne sütü almasiydi ama 15 ay emzirebildim sadece. Insallah Rabbim nasip eder de oglumada veririm bol bol anne sütü.
Kizlar ben neden hâlâ sütünüzü sagdiginizi merak ediyorum. Yani neden direk emzirmiyorsunuz da sagiyorsunuz, sagdiktan sonra biberonla mi veriyorsunuz ?
Allah bagislasin.. Darisi isteyen herkesin basina insallah..
Bacim ben yaptirdigimda ateslenme vs. Hicbirsey yasamadik...Kızlar benim bebeğim yarın 1. ay aşısını olcak doktor aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi versem mi acaba ağır gelir mi kullanan varmı
Kizlar ben neden hâlâ sütünüzü sagdiginizi merak ediyorum. Yani neden direk emzirmiyorsunuz da sagiyorsunuz, sagdiktan sonra biberonla mi veriyorsunuz ?
Allah gönlüne göre versin canım ben de hep araları 2 buçuk 3 yaş olsun kızımla kardeşi arası derdim şükür fazla beklemeden 2.kızım oldu tek isteğim yaşım fazla ilerlemeden kızıma bir kardeş vermekti şimdi araları 32 ay ve çok memnunum iki çocuk annesi olmak çok güzel çok gurur verici
Ben de ilk zamanlar o sekilde verdim gogus ucum kucuktu.37.gundeyz silikon göğüs ucuyla emziriyorum.hala almyo memeyi
Ben de ilk zamanlar o sekilde verdim gogus ucum kucuktu.37.gundeyz silikon göğüs ucuyla emziriyorum.hala almyo memeyi
11. Gundeyiz ben de silikon ucla emiriyorum. O da rahat ben de rahat valla
şimdi bu aşılarla ilgili bişey sorucam daha doğrusu günle ilgili aşı günü haftasonuna denk gelirse ne olacak
Allah bağışlasın..darısı sağlıkla hayırlı zamanda başıma olsun inşallah 🙏
Kızlar benim bebeğim yarın 1. ay aşısını olcak doktor aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi versem mi acaba ağır gelir mi kullanan varmı
Sana katiliyorum canim anne sütü bebek icin cok önemli. Sadece psikolojik olarak degil fiziksel olarakta cok önemli. Hic mama vs taraftari degilim kizimi 6 ay sadece sutumle besledim. Hedefim 2 yasina kadar anne sütü almasiydi ama 15 ay emzirebildim sadece. Insallah Rabbim nasip eder de oglumada veririm bol bol anne sütü.
Amin canim heoimiz mor milka inegi olalim ins :)
Ben arttirmak icin sagiyorum. Once emziriyorum sonra tamamen bosalsin diye sagiyorum. Cok ilginc oglum 40 dk. Da mrmede dursa doymuyor ama emzirdikten sonra bakiyorum en az 40 cc daha cikiyor. 3 gun sagmadim hemen cok azaldi sutum. Diger arkadaslar sanirim yaralarindan emziremiyor
yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?