2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Allah bagislasin.. Darisi isteyen herkesin basina insallah..

Kizlar ben neden hâlâ sütünüzü sagdiginizi merak ediyorum. Yani neden direk emzirmiyorsunuz da sagiyorsunuz, sagdiktan sonra biberonla mi veriyorsunuz ?

Kizlar ben neden hâlâ sütünüzü sagdiginizi merak ediyorum. Yani neden direk emzirmiyorsunuz da sagiyorsunuz, sagdiktan sonra biberonla mi veriyorsunuz ?

Benim iki gogsumde yara oldu kanamaya dondu artik sagiyorum biraz iyilesti arada emziriyorumda ama sanki igne batiriyolar iyilesene kadar sagicam aventin biberonunu kullaniyorum ben tek delik cok rahat cok akmadigi icin emmesi gerekiyo boylece memede sıkıntı olmuyor

Cann2014 bazen sut fazla oldugunda sagmazsan
Rahatsiz edio meme sertlesiyo ben bunun icin
Arada sagip biberonla veryrm arada da emziriyorum
Yaralarim cok sukur gecti yine emince aciyo
Ama o baslardaki gibi aglaya aglaya emzirmiyorum
Garmastan, e vitamini kapsulu vs bi cok sey denedim
Ama en iyi lansinoh lanolin geldi

Kızlar benim bebeğim yarın 1. ay aşısını olcak doktor aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi versem mi acaba ağır gelir mi kullanan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bacim ben yaptirdigimda ateslenme vs. Hicbirsey yasamadik...
Surup falanda vermemistim...
Bizimde yarin Allah (c.c.) un izni ile 2 aylik asimizi olacagiz...
3 tane birden

şimdi bu aşılarla ilgili bişey sorucam daha doğrusu günle ilgili aşı günü haftasonuna denk gelirse ne olacak

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de ilk zamanlar o sekilde verdim gogus ucum kucuktu.37.gundeyz silikon göğüs ucuyla emziriyorum.hala almyo memeyi

Allah bağışlasın..darısı sağlıkla hayırlı zamanda başıma olsun inşallah 🙏

Ben de ilk zamanlar o sekilde verdim gogus ucum kucuktu.37.gundeyz silikon göğüs ucuyla emziriyorum.hala almyo memeyi

11. Gundeyiz ben de silikon ucla emiriyorum. O da rahat ben de rahat valla

yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..

şimdi bu aşılarla ilgili bişey sorucam daha doğrusu günle ilgili aşı günü haftasonuna denk gelirse ne olacak

Ebe yada doktorun ayarlıyor canım ona göre.onlar söylüyor şugün gelin diye

Allah bağışlasın..darısı sağlıkla hayırlı zamanda başıma olsun inşallah 🙏

Amin inşallah pufpufcum

Biz daha küçüğüz gitmedik aşıya ama ilk kızımda hep Aşıdan sonra bir çay kaşığı calpol verebilirsin derdi ebemiz ve Aşıdan önce alınan ilacın aşının etkisini düşürdüğünü duymuştum ben gerçi sana diyen de doktor muş ama bilemedim

Ben arttirmak icin sagiyorum. Once emziriyorum sonra tamamen bosalsin diye sagiyorum. Cok ilginc oglum 40 dk. Da mrmede dursa doymuyor ama emzirdikten sonra bakiyorum en az 40 cc daha cikiyor. 3 gun sagmadim hemen cok azaldi sutum. Diger arkadaslar sanirim yaralarindan emziremiyor

ben göğüs yarası,sızı ve acısından dolayı başladım sağmaya..15 gün falan oldu sağıyorum hep,sadece arada emzirmeyi deniyorum..ama bu nasıl bi acıysa hafiflemiş ama geçmemiş..düzenli ve sadece emziremicem gibi..biberonla veriyorum evet canım..daha bi rahat ettim böyle..var yaaa,resmen ağlıyordum hemde hüngür hüngür..annem eşim falan acıyordu halime..

Benimde dikkatimi cekti memeyi kuvvetli cekemiyorlar sanirim hemen emdirdikten sonra saginca sut cikiyor 30 cc felan

yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..

Gigsunun ucuna gelecek sekilde yerlestir canim dort parmagini memenjn altina bir parmaginla da gigus ucubu tutup burnunu acacal sekilde azcik skicer bak yavru nasil aliyo likir likir 😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…