2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimde dikkatimi cekti memeyi kuvvetli cekemiyorlar sanirim hemen emdirdikten sonra saginca sut cikiyor 30 cc felan

Bende oyle tahmin ediyorum ve memeyi bosaltma sutude arttiriyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..

Gogus uclarin uclarin kucukse yanlis slikon uc almissindir. Ben oyle yapmisim. Abentinkini almistim ve satndart boydu. Hastanedeki ebe sen standart degilsinki dedi :) baska markalarin kucuk boyuda varmis. Onlardan al onlarla olr dedi

Canm bence ver benm oğluma dün aşı yapıldı bz vermemiştik ateşi olmadı ama bütün gün huzrsuzdu gece de zor uyudu hatta fitil bile kullan bence agrısı az olr hiç olmazsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım göğüs uçlarım küçük değil,içine kaçıkta değil...Bende Avent'ın standart boyunu almışım,boy boy olduğunu bilmeden almışım bide küçük boyu varmış

yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..
Ben chicconun göğüs ucunu kullanyorm cok da memnunum.en küçük olanini aldim.tam göğüs ucuna gelecek sekilde yerlestiriyosun bas parmagnla ust tarafi diğer dört parmagnla da alt tarafi destekledin mi aliyo hemen:)

Ben chicconun göğüs ucunu kullanyorm cok da memnunum.en küçük olanini aldim.tam göğüs ucuna gelecek sekilde yerlestiriyosun bas parmagnla ust tarafi diğer dört parmagnla da alt tarafi destekledin mi aliyo hemen:)

peki normal emzirmekten farklı mı?yani acı oluyor mu o şekilde emzirirken?

Bizim de tam 1 aylik olunca yani 14 temmuzda
Hem kalca ultrasonu hem asi icin randevumuz
Var, hepatitb ikinci doz ama dr gelmeden bsy
Ver fln demedi sdce ac gelsin dedi
Ates flnmi yapiomuski bu asi

Bacilarim az once 2 aylik asilarimizi olup geldik
Gozlerinden ilk defa boule yas aktigini gordum icm parcalandi resmen
3 tane igle sol omuza ve iki bacaga ...
Ne olur ne olmaz diyede fitil ve ates dusurucu surup yazdi...
Ins. Fazla ateslenmezde atlatiriz...
Birde rota asisi hakkinda bilgi verdi...
Eczaneden alacakmisim olmasini istiyorsam..
Ozel bir asiymis kesinlikle yaptirmayi dusunuyorum ama bir iki hafta sonra...
Oglum biraz toparlansin

Bizim de tam 1 aylik olunca yani 14 temmuzda
Hem kalca ultrasonu hem asi icin randevumuz
Var, hepatitb ikinci doz ama dr gelmeden bsy
Ver fln demedi sdce ac gelsin dedi
Ates flnmi yapiomuski bu asi

aynen canım bizim 1 aylık kontrolde 13'ünde normalde ama pazara denk geldiği için 12'sinde olcak..ateş yaptığını daha yaptırab kimseden duymadım...

Kizlar parasetamol iceren ilaclar astım riskini arttırıyor. Ozellikle calpol surup icin bu tarz haberler çıkmıştı bir ara, netten bir bakin isterseniz. Ben kizima asi olacagi zaman oncesinde ilac vermemistim hic sonrasinda da gerek duymamistim yani ates falan olmadi. Suan 3.5 yasinda ve hala mumkun oldukca ilactan uzak durmaya calisiyorum. Ogluma da vermeyi dusunmuyorum. Asidan sonra ateslenir veya huzursuz olursa gerekeni yaparım insallah.

canımcım bişey sorucam sana..yanlış hatırlamıyorsam sen sezeryan olmuştun..kızında da sezeryan mı olmuştun?? Ve eğer öyleyse bu 2.sezeryan 1.ye göre daha mı kolay oluyo daha mı zor??

canımcım bişey sorucam sana..yanlış hatırlamıyorsam sen sezeryan olmuştun..kızında da sezeryan mı olmuştun?? Ve eğer öyleyse bu 2.sezeryan 1.ye göre daha mı kolay oluyo daha mı zor??

Evet canim kizimda da sezaryen olmustum bu ikinci sezaryenim ve ilkine göre daha zordu. Ben boyle beklemiyordum ama genelde ilk sezaryen daha kolay olurmuş

Arkadaşlar ben e de öncesinden ilaç vermenin bi anlami yok belki ateslenmeyecek çünkü ilk ay aşısi hepatitin ikinci dozu ve hafif olur ama huzursuz olacak olurlarsada fitil koyun yarım ben çocuk hastanesinde calistim orda ilk altı ay şurup öneriyorlardi cok zorda kalmayinca calpoldan cok dolven yada pedifen kullanılıyordu akli izda bulunsun

ben de rota virüsü aşısı kesin yaptıracağım büyük oğlumda çok çekmiştik.. herkesin yaptırmasını tavsiye ederim....

Tüm detayları bekliyorum ozaman salı günü.3 ay falan dolsun düşünüyoruz bakalım...

selam arkadaşlar sezeryan olan arkadaşlara bir sorum olacak ben 23 gün önce sezeryanla doğum yaptım dikiş yerimin üstü 1 parmak şişmişti 1 haftalıkken dr uma kontrole gittim normal dedi iltihap yada kızarma olsaydı sıkıntı olurdu dedi , 23 gün geçmesine rağmen şişlik hala duruyo hatta ilk haftaya göre biraz daha şiş sanırım sizlerinde böylemi?

Evet canim kizimda da sezaryen olmustum bu ikinci sezaryenim ve ilkine göre daha zordu. Ben boyle beklemiyordum ama genelde ilk sezaryen daha kolay olurmuş

Aynen canım benim de 2.sezeryan kızlarımın arası 32 ay.ve bu ikincisi çok zor oldu ilki daha kolaydı kesinlikle.

ben de rota virüsü aşısı kesin yaptıracağım büyük oğlumda çok çekmiştik.. herkesin yaptırmasını tavsiye ederim....

Ben de bunda mutlaka yaptırıcam ilk kızımda yaptırmamıştım zamanı geçmişti bilemememiştim ve rota virüsü oldu geçen sene eylülde çok çekti yavrum.

Benim ilk sezaryenimde boyle bi sikintim olmadi hatta belli belirsiz bir izim vardi ama ikincide aynen senin bahsettigin gibi sislik var

Benimde sisti 22 gunboldu bugun sislikler indi normale döndü

ooooy o benim yaşadığım kolay olanı mıydı yani 😳😳 yandım desene o zaman :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…