Benimde dikkatimi cekti memeyi kuvvetli cekemiyorlar sanirim hemen emdirdikten sonra saginca sut cikiyor 30 cc felan
yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..
Kızlar benim bebeğim yarın 1. ay aşısını olcak doktor aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi versem mi acaba ağır gelir mi kullanan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gogus uclarin uclarin kucukse yanlis slikon uc almissindir. Ben oyle yapmisim. Abentinkini almistim ve satndart boydu. Hastanedeki ebe sen standart degilsinki dedi :) baska markalarin kucuk boyuda varmis. Onlardan al onlarla olr dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben chicconun göğüs ucunu kullanyorm cok da memnunum.en küçük olanini aldim.tam göğüs ucuna gelecek sekilde yerlestiriyosun bas parmagnla ust tarafi diğer dört parmagnla da alt tarafi destekledin mi aliyo hemen:)yav ben bi türlü beceremedim bu silikon uçla emzirmeyi..belki rahat olcak,habire sağmama gerek kalmayacak..ama büyük geliyo sanki göğsüme yav..nasıl yapıyosunuz bi anlatıverin hele..
Ben chicconun göğüs ucunu kullanyorm cok da memnunum.en küçük olanini aldim.tam göğüs ucuna gelecek sekilde yerlestiriyosun bas parmagnla ust tarafi diğer dört parmagnla da alt tarafi destekledin mi aliyo hemen:)
Bizim de tam 1 aylik olunca yani 14 temmuzda
Hem kalca ultrasonu hem asi icin randevumuz
Var, hepatitb ikinci doz ama dr gelmeden bsy
Ver fln demedi sdce ac gelsin dedi
Ates flnmi yapiomuski bu asi
canımcım bişey sorucam sana..yanlış hatırlamıyorsam sen sezeryan olmuştun..kızında da sezeryan mı olmuştun?? Ve eğer öyleyse bu 2.sezeryan 1.ye göre daha mı kolay oluyo daha mı zor??
Bacilarim az once 2 aylik asilarimizi olup geldik
Gozlerinden ilk defa boule yas aktigini gordum icm parcalandi resmen
3 tane igle sol omuza ve iki bacaga ...
Ne olur ne olmaz diyede fitil ve ates dusurucu surup yazdi...
Ins. Fazla ateslenmezde atlatiriz...
Birde rota asisi hakkinda bilgi verdi...
Eczaneden alacakmisim olmasini istiyorsam..
Ozel bir asiymis kesinlikle yaptirmayi dusunuyorum ama bir iki hafta sonra...
Oglum biraz toparlansin
Tüm detayları bekliyorum ozaman salı günü.3 ay falan dolsun düşünüyoruz bakalım...buldum canım :) bizde normalde erken istiyorduk sünnet çünkü hem anestezi almıyor hemde aklı ermeden halledilsin diye ama bu kadar ufak düşünmemiştik..inşallah çocuk cerrahı bizde 1-2 ay daha süre verir..hemen acillik değildir ama bize çocuk doktorumuz pipisi bitik dedi :) salı sabah kontrolümüz var canım gelir gelmez öğrendiğim tüm detayları yazarım buraya...:)
Evet canim kizimda da sezaryen olmustum bu ikinci sezaryenim ve ilkine göre daha zordu. Ben boyle beklemiyordum ama genelde ilk sezaryen daha kolay olurmuş
ben de rota virüsü aşısı kesin yaptıracağım büyük oğlumda çok çekmiştik.. herkesin yaptırmasını tavsiye ederim....
Benim ilk sezaryenimde boyle bi sikintim olmadi hatta belli belirsiz bir izim vardi ama ikincide aynen senin bahsettigin gibi sislik varselam arkadaşlar sezeryan olan arkadaşlara bir sorum olacak ben 23 gün önce sezeryanla doğum yaptım dikiş yerimin üstü 1 parmak şişmişti 1 haftalıkken dr uma kontrole gittim normal dedi iltihap yada kızarma olsaydı sıkıntı olurdu dedi , 23 gün geçmesine rağmen şişlik hala duruyo hatta ilk haftaya göre biraz daha şiş sanırım sizlerinde böylemi?
selam arkadaşlar sezeryan olan arkadaşlara bir sorum olacak ben 23 gün önce sezeryanla doğum yaptım dikiş yerimin üstü 1 parmak şişmişti 1 haftalıkken dr uma kontrole gittim normal dedi iltihap yada kızarma olsaydı sıkıntı olurdu dedi , 23 gün geçmesine rağmen şişlik hala duruyo hatta ilk haftaya göre biraz daha şiş sanırım sizlerinde böylemi?
Evet canim kizimda da sezaryen olmustum bu ikinci sezaryenim ve ilkine göre daha zordu. Ben boyle beklemiyordum ama genelde ilk sezaryen daha kolay olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?