2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Yalniz misin? Olsun hepimiz eninde sonunda yalniz kalicaz sadece ertelemeye calisiyoruz

Evet yalnizim oyle ama suan insan birine ihtiyac duyuyor en cok da esine kavga ettik beni birskip gitmesi degil de kizimizi birakip gitti bugun 5 gun oldu hic aramadi. Neyse sizin de basinizi agritmayayim sutum gitmedin diye uzulmemeye calisiyorum((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niye canım?eşin niye gitti yani?zorunluluk bir durum mu?

Canım emzirmek iyi geliyor sanırım göğüs acisina

öyle deniyor da canım bu acı nasıl tarif bile edemiyorum ben..çok fena..örnek vercem mesela şöyle acıyo falan diye örnek bile bulamıyorum..ben ilk 2 hafta kadar hüngür hüngür ağlayarak emzirdim hep,öyle canım acıyordu ki emme saati gelmesin diye dua eder pozisyona gelmiştim nerdeyse..yara oldu kabuk kabuk oldu hep sızlıyordu..iç çamaşırı giyrmiyordum o derece berbattı durum..sağmaya başladım da rahat ettim ve sağdıkça bebek emmedikçe yarası kabukları geçti görünürde normal..ama ara ara şimdi unutmasın diye huysuzlanınca emziriyorum,özellikle ilk tutuşta olmak üzere hâlâ çpk acıyor canım,bağırasım geliyot çocuk korkmasın diye sıkıyorum kendimi,fena durumlar yani işin özü..nolcak böyle bilmrm

Yok yok birlikte onun memleketine gidiyorduk ben de bebek daha küçük diye gitmek istemiyordum arabaya bindik yola ciktik cocuk aglama krizine girdi ve sirilsiklam oldu ben de surat yapti o da gitmek istemiyorsan götürmeyeyim deyip duruyordu ben de sinirden goturme çok umrumda sanki dedim beni ve bebegimi tekrar yoldan donup eve birakti arkasina bile bakmadan gitti kızına bile bakmadi opmedi gitti

4 saatlik yok kimse aramadi uzulmemeye calisiyorum kizim icin üzülüyorum

Bosver canim sen kendini ve bebegini düşün dönüp dolasip gelicek sonrasinda ozur bile diler emin ol kafana takmamaya calis

Kizlar otomatik sallanan salincak almak istiyorum oneriniz var mi

Canım benim maşallah bebeğine aman dikkat et kendine de. Allah yardımcın olsun. Benim de sürekli emmek isteyen bir bebeğüm var bir haftadır gecem gündüzüm birbirine karıştı

Üzülme canım eşin de gurur yapmış yoksa eminim ölüp bitiyordur kızına bazı erkekler de hamilelik lohusalık yaşıyor eşleriyle beraber sonu iyi olcak sakın üzülüp sütünü etkileme

Kizlar bebegimin dilinin ustu beyaz beyaz olmaya basladi? Silikon ucla sut verdigim icin mi acaba?

Pamukçuk oluyordur yada iyice bak canım kusmuk kalıntıları da olabilir pamukçuksa karbonatlı suyla sil göğüs ucunu

eşinde stres olmuş bu süreçte belki bunalmıştır canım..ama yinede ne olursa olsun bu yaptığını haklı çıkarmaz bence asla..yanlış yapmış..hadi kavga edilir konuşulmaz belki bi süre falan ama sizi daha bu kadar erken bırakıpta gitmesi hiç hoş bi davranış değil,.ama bazı insanların yapısı böyle oluyor,sinirlenince falan gözü hiçbişeyi görmüyor,doğru ne bilmiyor..benim eşimde de var ucundan böyle bi huy..sıkma canını dicem ama zor,haklısın..bide şimdi lohusasın daha,ne diyeyim çabucak toparlanın düzelin inşallah

Teşekkür ederim kizlar kimseye anlatamıyorum herkese umrumda degil gibi davraniyorum ama icim aciyor.en cok da kizima bakınca bugun asisi vardi hic merak etmedi. Gececek bu günler Allah sonumuzi hayir etsin

Silikon ucu da karbonatla mi siliyim canim

Sil canım bebeğinin ağzının içini de emziyorsan kendi göğüs uçlarını da sil ilerlerse sağlık ocağı yada doktorunuza gidin inşallah değildir yada olduysa da hmn geçsin inşallah

Kizlar bu gece resmen sitmalandim birden bi titreme geldi dondum ustune katkat
Giyindim uzun bi sure isinamadm sonrada yanmaya basladm annem hemen ilik bi dusa
Soktu sonra sut sagdim snra bi ter bosalttm smdi biraz daha iyiyim enazindan
O usume veya yanma gecti ter atyrm ama benim gibi olan oldumu icinizde. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…