2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

merak etme canım Allah büyük..ve iyiyide kötüyüde görüyor,gerekene gerekli uyarıyı yapar er ya da geç..Sen bitek kızını düşün şimdi o da etkilenmesin..

grçmiş olsun canım..böyle bişey yaşamadım ama inşallah bidaha olmaz arkadaşım..

:) emzirme konusunda ben hala bebeğimi emziriyorum , gögüs uçları kremleri var lansinol vb onlardan varsa bolbol onlardan sürmeni tavsiye ederim , bir de her emzirmeden önce karbonatlı suyla gögüslerini silmelisin.zamanla eziyetten keyif vermeye dönecek merak etme :)

Kizlar bebegimin dilinin ustu beyaz beyaz olmaya basladi? Silikon ucla sut verdigim icin mi acaba?

pamukcuk olmuştur , mikositatin diye bir ilaç var ağız damlası ondan alabilirsin. gecmiş olsn .

BEnimde 1bucuk aylik kizim var.GOgus acisini bende 3 Hafta cektim.Acidan emziresim gelmiyordu.Butun kremleri denedim.EN sonunda AVentin gogus kalkanini kullandim.gercekten iki gunde gogsumdeki yariklari kapatti.lansinoh kremini surup kalkani kullandim.geceleride gogsum birseye degmicek sekilde acik uyudum.ise yaradi.ben deneyin derim.

Bir sorum var güzel annişler 🙈🙉🙊

Şimdi Efe hem anne sütü içiyor biberonla hemde yetmediği noktada mama yiyor.. Her ikisini içtiğinde de gazını hemen çıkartmayıp bir süre yatırıyorum,hazmetsin diye.. Ama yinede genelde kusuyor her seferinde.. Bazen oluk oluk baya çok bazende az çıkarıyor.. Merak ediyorum,neden kusuyor bu çocuk? Fazla geliyor dicem ama devamlı aranıyor ve doymuyor zaten.. Hani gaz yutuyor onu böye atıyor dicem,olur mu bilmem :/ Var mı bu konuda deneyimi bilgisi olan? Neden kusuyor yavrucuğum?

o keyif anının hiç geleceğini düşünmüyorum.. umudumda azalıyor valla 😟 😩 😪 😔

Var canım iki gece sıtma tuttu beni nedenini de bilmiyorum doktora da sormadım ama berbat bişey yerimden kalkamadım üşümekten

Fazla geliyordur canım bazı bebekler çok kusar
Hava da yutuyorlar tabi .aranması da refleks bebeklerde.doyduğunu da bilmiyorlar habire emmek istiyorlar benim ilk kızım da şimdiki de çok kusan bebekler. Ama iyi bişey.sütün yaradığını gösterirmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim goguslerim cok kotu oldugu icin bugun 36. Gunumuz hep sagarak verdim ve oglum hep kusuyor damla damla sagdigim sutleri fos diye cikartiyor. 3 ozel doktora bir devlet hastanesi doktoruna goturdum kilo aldigi surece bir tedavi uygulamiyorlar. Bebek reflusu dediler. Denemedigimiz sey kalmadi. İnternette okumadigim site kalmadi. Dun kendi kendime acaba biberonla verince birden hizli bir sekilde gittigi icin mi kusuyor diye dusunerek goguslerim ne kadar acirsa acisin emzirmeye basladim bakalim ise yarayacak mi.

Merhaba. Benim de 19 gunluk bebegim var, ve dedigin gibi nerdeyse hem emzirmeden sonra kusuyor, biberonla alakasi oldugunu dusunmuyorum ben hic biberon vermedim. Sutun fazlasini atiyor diyolar, sutun iyi geldigini yaradigini gosterirmis. Kilosunda sa problem olmadigi icin takmiyorum. Sadece camasir makinasi isyan etcek yakinda, tek sorun o

Pufpuff bizimkide gecen haftadan beri her emdikten snra kusuyor ilk kustugunde
Baya fiskirarak kustu korktm dr a goturdum hatta dr un yaninda da bole agzinin kenarindan sanki
Sizarmis gibi kustu dr dediki bebek doydugunu anlamio cok yedignde fazlaligida kusar ama sizinti seklindeki kusma
Reflu dedi emzirdikten sonra yatrmicksn hemen dik tutcksn brz dedi hazmadene kdr bi de
Yatagini egimli hald getircksin dedi kafasi brz yukarda kalicak yataginin altina yukseltmek icin bisey koy
Ayrica emzirme saatlerini 3 saatte bire cikarki midesi dinlensn cocugu. Cok emdigi
Icin kusuyo ztn dedi neyap et emzik ver dedi emzikle emmesi tatmin olsun midesi dinlenicek dedi
Ben sndi 3 saatte bird cikarmaya calisiyorm ama olmuyoki 2 saat olunca baslaio aranmaya
Zor vesselam

Benim bebeğimde hep kusuyordu doktor gazını hemen emdikten sonra çıkarmamı söyledi hiç bekletmeden ve mamayı değiştrdi düzeldi artık çok az kusuyor o da azıcık ağzından akıyor, reflüden şüphelenip reflü yastığı bile almıştım ama değilmiş. doktorun en doğrusunu söyletecektir

Sizin bebek emer emmez mi kusuyor. Ben sutu veriyorum 1 dk gecmeden kusuyor.

o zaman biberonla içtiği için doyduğunu anlamayıp fazlalığı çıkartıyor oluyor demek ki..iyi ama,sütü hiç olmayan en baştan mecbur biberonla mama vermek zorunda kalanlar ne yapıyor? 😳 ben anlamadım gitti yav..oooof acaba doktor ne diyecek..

Gogsun surekli cok doluysa olabiliyormus oyle banada bi arkadasim soylemisti

Cnm senin bebis normal sinirlarin ustunde yiyor ondan kusuyor olabilir bebisin...boyle giderse ilerde Allah korusun obez sinirlarina girebilir ondan bence doktorunada danisip yavas yavas azaltmaya calis bebeklerin surekli meme aramasi acliktan degil cunku hepimizin bebegi surekli araniyor gaz problemi oldugunda kolik oldugunda yada bir agrisi varsada memede olmak isterler bi doktoruna danis bence

Tüm detayları bekliyorum ozaman salı günü.3 ay falan dolsun düşünüyoruz bakalım...

canım biz dün kontrol olduk..cerrah beni korkutan doktora çok sinirlendi bu acil sünnet diye insanları panikletiyorlar yok böyle bişi bütün erkek bebeklerin pipisinin ucu hafif kapalıdır daha süt o ya ufacık dedi.eğer çişini yaparken sıkıntısı yoksa idrar yolu iltihabı yoksa sorun yoktur.elbette erken sünnet korku güdüsünden ötürü güzel bir şey ama acillik değil dedi.kesinlikle pipiyi geriye sıvazlayarak temizlik yapmıosun dedi kesin söylemiştir sana büyüklerin ama aksine pipinin kanalını içerden tıkarsın bilemezsin sıvazladığını indirip indiremediğini işte o zaman acil sünnet olur hatta pipinin ucu kangren olur düşer.ıslak mendil kullanma ya bebek pamuklarıyla yada belden aşağısını yıkayarak temizle dedi.pipiyle ilgili bi sorun hissettiğinde ilk yapacağın şey bebeği suya oturtmak olsun hemen rahatlar dedi.sünneti bizde 3-6 ay arasına düşünüyoruz canım.en azından içim rahat etti şuan sünnet olsaydı benim içinde onun içinde zor olacaktı.sünnet şeklide çan şeklinde yapıyorlarmış anestezi almadan eğer devlette yaptıracaksanız bizler değil öğretim görevlileri farkını vererek yapıyor değilsede özelde istediğiniz yere yaptırabilirsiniz dedi.benden haberler böyle şimdilik.ben zaten hiç ıslak mendil kullanmıyordum doğduğundan beri eczaneden hidrofil bebek pedi almıştım ılık suyla siliyorum sıvazlama falanda yapmamıştım açıkçası korkumdan iyikide yapmamışım çünkü demişti eşimin annesi şöyle böyle temizle diye bilmeden zarar verebilir insan ufacık şey zaten bamyacık :))

o her durumda aranmasini ben de fark ettim ama doğduğunu nasil anliycaz o zaman

daha mamaya başlamamıştık son kontrolde..bilgi olsun diye sordum doktora..bak aynrn şöyle dedi : "emzirdim..sağdım içirdim..hâlâ aranıyor,ağlıyor uyumuyorsa mama veriyorum" 😁 adam plak gibi bunu söylüyor 😁 ama şimdi Efe'nin içtiği miktarı duyunca ne dicek bakalım bende merak ediyorum..aaay şu 3 gün bi geçeydi hayırlısıyla..kontrol c.tesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…