- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
daha mamaya başlamamıştık son kontrolde..bilgi olsun diye sordum doktora..bak aynrn şöyle dedi : "emzirdim..sağdım içirdim..hâlâ aranıyor,ağlıyor uyumuyorsa mama veriyorum" 😁 adam plak gibi bunu söylüyor 😁 ama şimdi Efe'nin içtiği miktarı duyunca ne dicek bakalım bende merak ediyorum..aaay şu 3 gün bi geçeydi hayırlısıyla..kontrol c.tesi günü
daha mamaya başlamamıştık son kontrolde..bilgi olsun diye sordum doktora..bak aynrn şöyle dedi : "emzirdim..sağdım içirdim..hâlâ aranıyor,ağlıyor uyumuyorsa mama veriyorum" 😁 adam plak gibi bunu söylüyor 😁 ama şimdi Efe'nin içtiği miktarı duyunca ne dicek bakalım bende merak ediyorum..aaay şu 3 gün bi geçeydi hayırlısıyla..kontrol c.tesi günü
Moralim çok bozuk kızlar oğlumun böbreğinde genisleme vardı anne karnında fark edilen dogunca belki geçebilir demişlerdi bugün doktora gittik geçmemiş ileri tetkik istedi böbrek fonksiyonunu etkilenmişmi diye onun sonucuna göre tedaviye karar verilecek inşallah etkilememistir
Canim benim bebisimin gazi olduğu zaman çıkarıyor o yüzden emer emmez gazini aliyorum bide sanırım tüm bebekler sürekli aranıyor bende senin gibi her aradığında emziriyordum beşiğine koyunca tekrar aranıyordu emzir yatır telef oluyordum artik yarim saat falan emziriyorum sonra beşiğine koyuyorum aransada emzirmiyorum sonra uyuyor oda alıştı
Moralim çok bozuk kızlar oğlumun böbreğinde genisleme vardı anne karnında fark edilen dogunca belki geçebilir demişlerdi bugün doktora gittik geçmemiş ileri tetkik istedi böbrek fonksiyonunu etkilenmişmi diye onun sonucuna göre tedaviye karar verilecek inşallah etkilememistir
Canim cok gecmis olsun. Allah sifalar versin. Ne zaman olacak tetkik.
ama nasıl alıştı ki?şanslıymışsın o zaman valla..benimki ilk 1 saat falan hafif huzursuz,sessiz sayılır ama sonra mızıldanmaya başlıyo ve inan ağlamayı abartıp yırtınıyo bazen..kıyamıyorum da o zaman yav 😔
canım çok büyük geçmiş olsun,inşallah ilerlememiştir ve çabucak hallolacak tedaviye bile gerek kalmayacak düzeydedir..
Önceleri mizmizlandi da şimdi alisti şükür yoksa kusuyordu yi e istiyordu :) inşallah canim normal cikkarda tedaviyede ameliyatda gerek kalmaz
Canim sen Adana'da misin4 saatlik yok kimse aramadi uzulmemeye calisiyorum kizim icin üzülüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım çok geçmiş olsun...tetkikler inşa allah güzel çıkar .. çıkmasa da allah dermansız dert vermesin..derman aratmasın...moralini bozma herşey yoluna girer...Moralim çok bozuk kızlar oğlumun böbreğinde genisleme vardı anne karnında fark edilen dogunca belki geçebilir demişlerdi bugün doktora gittik geçmemiş ileri tetkik istedi böbrek fonksiyonunu etkilenmişmi diye onun sonucuna göre tedaviye karar verilecek inşallah etkilememistir
bende ole kızıyorum kızıyorum sonrada kuzum bana bı bakınca öle kalıyorum erıyorum:):)
eeee bu tarz şeyleri bilerek,göze alarak yaptık bu minnoşları napalım..katlanmak gerek artık Allah'tan ne gelirse 😉 ben en çok uykusuzluktan şikayetçiyim ama değer yinede..canımın içi için değer 😘😍
Önceleri mizmizlandi da şimdi alisti şükür yoksa kusuyordu yi e istiyordu :) inşallah canim normal cikkarda tedaviyede ameliyatda gerek kalmaz
gece gündüz ayrımını ne zaman öğrenir bebişler acaba:)
geceleri nöbet tutuyorum resmen
sabah 5-6 arası da tamamen uyanıyoruz öğlene kadar memede tok olduğu halde.
ne zaman düzene girer kı
zombi oldum resmen :)
sırtımın sağ tarafı felaket ağrıyor utanmasam ağlıcam çocuk gibi
Aaaay ben normal acıktığı zaman bile emziremiyorum acıdan,bide gün boyu memede kaldığını düşünemiyorum..Heralde acıdan bayılırdım 😳😔
Günü belli değil canım randevu alicaz ama çok geciktirmicez devlete gidiyoruz uzun zamana verirlerse özelde cektircez
gece gündüz ayrımını ne zaman öğrenir bebişler acaba:)
geceleri nöbet tutuyorum resmen
sabah 5-6 arası da tamamen uyanıyoruz öğlene kadar memede tok olduğu halde.
ne zaman düzene girer kı
zombi oldum resmen :)
sırtımın sağ tarafı felaket ağrıyor utanmasam ağlıcam çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?