2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bizimde cuma gunu hadi hayirlisi bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim bebisimin gazi olduğu zaman çıkarıyor o yüzden emer emmez gazini aliyorum bide sanırım tüm bebekler sürekli aranıyor bende senin gibi her aradığında emziriyordum beşiğine koyunca tekrar aranıyordu emzir yatır telef oluyordum artik yarim saat falan emziriyorum sonra beşiğine koyuyorum aransada emzirmiyorum sonra uyuyor oda alıştı

Moralim çok bozuk kızlar oğlumun böbreğinde genisleme vardı anne karnında fark edilen dogunca belki geçebilir demişlerdi bugün doktora gittik geçmemiş ileri tetkik istedi böbrek fonksiyonunu etkilenmişmi diye onun sonucuna göre tedaviye karar verilecek inşallah etkilememistir

Canim cok gecmis olsun. Allah sifalar versin. Ne zaman olacak tetkik.

ama nasıl alıştı ki?şanslıymışsın o zaman valla..benimki ilk 1 saat falan hafif huzursuz,sessiz sayılır ama sonra mızıldanmaya başlıyo ve inan ağlamayı abartıp yırtınıyo bazen..kıyamıyorum da o zaman yav 😔

canım çok büyük geçmiş olsun,inşallah ilerlememiştir ve çabucak hallolacak tedaviye bile gerek kalmayacak düzeydedir..

Önceleri mizmizlandi da şimdi alisti şükür yoksa kusuyordu yi e istiyordu :) inşallah canim normal cikkarda tedaviyede ameliyatda gerek kalmaz

arkadaşım çok geçmiş olsun...tetkikler inşa allah güzel çıkar .. çıkmasa da allah dermansız dert vermesin..derman aratmasın...moralini bozma herşey yoluna girer...

bende ole kızıyorum kızıyorum sonrada kuzum bana bı bakınca öle kalıyorum erıyorum:):)

Önceleri mizmizlandi da şimdi alisti şükür yoksa kusuyordu yi e istiyordu :) inşallah canim normal cikkarda tedaviyede ameliyatda gerek kalmaz

canım cok cok gecmıs olsun, işallah çok çok önemlı bır sorun cıkmaz , allah sıfalar versın iaşallah

Arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için Rabbim büyük inşallah birşey çıkmaz demekki sinavimiz bitmemiş uzun zaman olmasını bekledik(tüp bebek benim yavrum)şimdide böyle inşallah bunuda hayirlisiyla atlaticaz

gece gündüz ayrımını ne zaman öğrenir bebişler acaba:)
geceleri nöbet tutuyorum resmen
sabah 5-6 arası da tamamen uyanıyoruz öğlene kadar memede tok olduğu halde.
ne zaman düzene girer kı
zombi oldum resmen :)
sırtımın sağ tarafı felaket ağrıyor utanmasam ağlıcam çocuk gibi

Aaaay ben normal acıktığı zaman bile emziremiyorum acıdan,bide gün boyu memede kaldığını düşünemiyorum..Heralde acıdan bayılırdım 😳😔

Aaaay ben normal acıktığı zaman bile emziremiyorum acıdan,bide gün boyu memede kaldığını düşünemiyorum..Heralde acıdan bayılırdım 😳😔

göğüs uçlarım acımıyordu geçmişti şimdi yine başladı acımaya
emziğe de alıştıramadım midesi bulanıyo. ne yapıcaz böyle bilmiyorum

Kizlar ben hem mama hem anne sutu veriyorum bebegime sizde durumlar nedir mama verme sikliginiz nedir

Günü belli değil canım randevu alicaz ama çok geciktirmicez devlete gidiyoruz uzun zamana verirlerse özelde cektircez

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bebeğine inşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur

9. Haftada diye okumustum. Birde cocuklarin gece ve gunduzu ayirt edebilmesi icin geceleri bebekle konusmayin yaziyordu.

Sabah oldu biz hâlâ uyku moduna gecemedik, birazdan da tamamen uyanicagiz zaten

Kizlar siz zombi27:) gibi dolaşırken esleriniz uyuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…