Kizlar ben hem mama hem anne sutu veriyorum bebegime sizde durumlar nedir mama verme sikliginiz nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben hem mama hem anne sutu veriyorum bebegime sizde durumlar nedir mama verme sikliginiz nedir
Sabah oldu biz hâlâ uyku moduna gecemedik, birazdan da tamamen uyanicagiz zaten
Kizlar siz zombi27:) gibi dolaşırken esleriniz uyuyor mu?
gece gündüz ayrımını ne zaman öğrenir bebişler acaba:)
geceleri nöbet tutuyorum resmen
sabah 5-6 arası da tamamen uyanıyoruz öğlene kadar memede tok olduğu halde.
ne zaman düzene girer kı
zombi oldum resmen :)
sırtımın sağ tarafı felaket ağrıyor utanmasam ağlıcam çocuk gibi
Kızlar bgn kırkımz çıkıyor bZm darısı çıkmayanların basına:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben anne sütünü sağıp veriyorum..ne zaman Efe doymazsa o zaman ek olarak mama yapıyorum..yani günde şu kadar şu saatte falan diye bi ayrım yok mamayla ilgili..ama ortalama olarak günde 3'den fazla değil genelde,o da geceleri..
benimki bana yardımcı normalde her konuda..ama çalıştığı için gece kaldıtmıyorum ben onu,zaten şimdi ramazan ya genelde sahura dek oturuyoruz biz..asıl ramazandan sonra belli olcak 😁
Gündüzleri hafif sesli ortamda olsun her uyandığında oynayın konuşun geceleri loş ışık olsun gece lambası yani hiç konuşmdan halledin alt açmayı emzirmeeyi.
Zamanla alışır lar
Uyuyo canım lazım olursa ihtiyacım olursa kaldırırım yardımcı olur ama ztn yapcağı bişey yok şuan ben emziriyorm altını alıyorum o da bütün gün çalışıyor bide oruç.
9. Haftada diye okumustum. Birde cocuklarin gece ve gunduzu ayirt edebilmesi icin geceleri bebekle konusmayin yaziyordu.
Oh masallah buyumussunuz sizKızlar bgn kırkımz çıkıyor bZm darısı çıkmayanların basına:))
Bizimde yari kirkimiz oldu bu aksam ilk resmi gezimizi yapcaz babaanneye iftara gidiyoruzNe güzel maşallah size bizim bgn yarı kırkımız çıkıyor daha
Arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için Rabbim büyük inşallah birşey çıkmaz demekki sinavimiz bitmemiş uzun zaman olmasını bekledik(tüp bebek benim yavrum)şimdide böyle inşallah bunuda hayirlisiyla atlaticaz
Gunaydin güzel anneler 1haziranda 37+0da oğlum dogdu kaç zamandır yazayim diyorum hastane islerinden anca firsat bulduk.
oğlumun sariligi çok direncliydi 6gece kaldi foto terapide tam iyilestik idrar yolu enfeksiyonu cikti iğne tadevisi oldu kuzum. sonra büyük oğlumun bademcik ve genizeti ameliyati derken hep kosturma halindeydik inşallah bundan sonra sizinleyim.
Canim bizimde kirkimiz bugün cikiyor. Hayirli kirklariiz olsunKızlar bgn kırkımz çıkıyor bZm darısı çıkmayanların basına:))
Oh masallah buyumussunuz siz
Bizimde yari kirkimiz oldu bu aksam ilk resmi gezimizi yapcaz babaanneye iftara gidiyoruz)
Canim yaa insallah bisey cikmicak rabbim sifasini verecek insallah
Evimize yakin market var iki gun once bebek arabamiza bindik tingir mingir gittik her anlari ayri guzel bu bebeislerin yaawBiz de eşimle markete gidicez büyük alışveriş için yarı kırkımı bekledik çıksın diye :) haftaya da ifrara gitcez annemlere inş
Gecmis olsun bacim ♥Arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için Rabbim büyük inşallah birşey çıkmaz demekki sinavimiz bitmemiş uzun zaman olmasını bekledik(tüp bebek benim yavrum)şimdide böyle inşallah bunuda hayirlisiyla atlaticaz
Oncelikle hayirli olsun bacim...Gunaydin güzel anneler 1haziranda 37+0da oğlum dogdu kaç zamandır yazayim diyorum hastane islerinden anca firsat bulduk.
oğlumun sariligi çok direncliydi 6gece kaldi foto terapide tam iyilestik idrar yolu enfeksiyonu cikti iğne tadevisi oldu kuzum. sonra büyük oğlumun bademcik ve genizeti ameliyati derken hep kosturma halindeydik inşallah bundan sonra sizinleyim.
Hadi gozun aydin Feyza ♥Kızlar bgn kırkımz çıkıyor bZm darısı çıkmayanların basına:))
Gcmis olsun cann im ♥Benim esimde hem kizla ilgileniyor (cok gec uyuyor ben ilgilenemedigim icin babasini istiyor) hem sahura uyaniyor. Hem bana yardimci oluyor. Bir de sabah ise gidiyor. Bana yardimci oluyor cunku biz sifayi kapmisiz kizlar. Burnu tikali hapsuruyor kusuyor uyumuyor vs. Biz bu durumdayken babamiz uyuyamiyor haliyle. Grip olmusuz buhar verdi dr ve kesinlikle klima kapanacak dedi ama bizim buralar cok sicak ve nemli napacagiz bilmem.
Kızlar bgn kırkımz çıkıyor bZm darısı çıkmayanların basına:))
Ayrica bacilar bu 1 ayda 4 kilo almisim
Noemal bir durum degil bence hamileligimde tas catlasin 1 ayda 2 kilo almisimdir en fazla ....
51 oldum o degil eteklerim kalcadan gecemz oldu gomleklerde sikiyor ...
Esim yandi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?