- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Valla bacim 23 yasima geldim ben 8 ssenedir bir kilo aldigim yok...43 kilolarda geziyordum hepKeske ben 51 olsam azerin masallah bn 8 kg verdim 16 gunlugum 9 kg daha var ��
Evimize yakin market var iki gun once bebek arabamiza bindik tingir mingir gittik her anlari ayri guzel bu bebeislerin yaaw)
ben bır ara mama verdım sarılığı olduğu için. şimdi sadece anne sütü.
bazen alıyor ver ben uyutayım sen yat dıyor. ama şu an bebişlerin bize ihtiyacı var emzirmeden dolayı babaların yapacağı pek birsey yok. zaten oruç tutuyor eşim sabahları bızımkı ağlamaya başlayınca oturma odasına geçiyorum ben eşim uyusun dıye.
çok geçmiş olsun baya yorucu olmuş cnm
Bende o durumdayim. Sutumun yetmedigini anladikca veriyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben anne sütünü sağıp veriyorum..ne zaman Efe doymazsa o zaman ek olarak mama yapıyorum..yani günde şu kadar şu saatte falan diye bi ayrım yok mamayla ilgili..ama ortalama olarak günde 3'den fazla değil genelde,o da geceleri..
benimki bana yardımcı normalde her konuda..ama çalıştığı için gece kaldıtmıyorum ben onu,zaten şimdi ramazan ya genelde sahura dek oturuyoruz biz..asıl ramazandan sonra belli olcak 😁
Saolun kzlar cevaplar icin ben tek basima buyutuyorum yavrumu aileden uzaktayim suan mesela kac saate bir emziriyosunuz nekadar sure agzinda kaliyo ben doydudugunu anlamiyorum emziriyorum 2 saate bir bide kesin doymamistir diyip bi 30 ml de mama yapiyorum geceleride durum ayni yani bide sutunuzun çok oldugunu nerden anliyosynuz
Kizlar ben hem mama hem anne sutu veriyorum bebegime sizde durumlar nedir mama verme sikliginiz nedir
Biz bugun 50 gunluk olduk hic mama vermedim sadece anne sutu veriyorum ogluma
Bacim bende 1 aylikken bebegim basladim kullanmaya...Kizlar dun kizim cok agladigi icin doktora giturdum gaz damlası verdi fakat daha yeni 1 ayi bitti erken degil mi kullanan var mi dun gece verdim ve hic uyanmadi ilk defa uykumu akdim adi nurse harveys
Kizlar dun kizim cok agladigi icin doktora giturdum gaz damlası verdi fakat daha yeni 1 ayi bitti erken degil mi kullanan var mi dun gece verdim ve hic uyanmadi ilk defa uykumu akdim adi nurse harveys
Bence 4 saat gece icin cok drgil gunduz tamam 2 saatte bi uyandirilabilir ama gece uyusun ben gunduz bile birakiyorum sadece emerek degil uyuyarakda buyuyecek sonuctaBacim bende 1 aylikken bebegim basladim kullanmaya...
Biogaia adli olanini....
Ayrica tum gece uyudugunu yazmissin...
Daha 1 aylik kan sekeri duser bacim...
Kan sekeri dustukce de yattikca yatar...
Benim oglum 2 aylik ilk defa gece araliksiz 4 saat uyumus diye icim iicmi yedi....
Babamiz sahura kalkarken kaldirmamis beni ...
Vicdan azabi duydum inan...
Ben mi cok abartiyorum acaba
Kızlar bgn kırkımz çıkıyor bZm darısı çıkmayanların basına:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bacim bende 1 aylikken bebegim basladim kullanmaya...
Biogaia adli olanini....
Benim oglum 2 aylik ilk defa gece araliksiz 4 saat uyumus diye icim iicmi yedi....
Bacim bende 1 aylikken bebegim basladim kullanmaya...
Biogaia adli olanini....
Saolun kzlar cevaplar icin ben tek basima buyutuyorum yavrumu aileden uzaktayim suan mesela kac saate bir emziriyosunuz nekadar sure agzinda kaliyo ben doydudugunu anlamiyorum emziriyorum 2 saate bir bide kesin doymamistir diyip bi 30 ml de mama yapiyorum geceleride durum ayni yani bide sutunuzun çok oldugunu nerden anliyosynuz
Benim kirkim gecen pazar cikti ctesi kontrolumuz var dr kirkin cikinca gel demisti 10.gunde yaptigi kontrolde vajinal muayene yapmisti alttan yani dikislere bakti ve ultarsonla bakti yine ayni seyi yapck sanırımKırkı çıkan arkadaşlar tekrar doktora kontrole gittinizmi? Gittiyseniz doktor ne dedi ve nasıl muayene ediyor bilgi verirseniz sevinirim.
Canim benim normal dogumdu 10. Gun cagirdi birdaha gelmene gerek yok dediKırkı çıkan arkadaşlar tekrar doktora kontrole gittinizmi? Gittiyseniz doktor ne dedi ve nasıl muayene ediyor bilgi verirseniz sevinirim.
öyle deniyor da canım bu acı nasıl tarif bile edemiyorum ben..çok fena..örnek vercem mesela şöyle acıyo falan diye örnek bile bulamıyorum..ben ilk 2 hafta kadar hüngür hüngür ağlayarak emzirdim hep,öyle canım acıyordu ki emme saati gelmesin diye dua eder pozisyona gelmiştim nerdeyse..yara oldu kabuk kabuk oldu hep sızlıyordu..iç çamaşırı giyrmiyordum o derece berbattı durum..sağmaya başladım da rahat ettim ve sağdıkça bebek emmedikçe yarası kabukları geçti görünürde normal..ama ara ara şimdi unutmasın diye huysuzlanınca emziriyorum,özellikle ilk tutuşta olmak üzere hâlâ çpk acıyor canım,bağırasım geliyot çocuk korkmasın diye sıkıyorum kendimi,fena durumlar yani işin özü..nolcak böyle bilmrm
Kırkı çıkan arkadaşlar tekrar doktora kontrole gittinizmi? Gittiyseniz doktor ne dedi ve nasıl muayene ediyor bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?