2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Keske ben 51 olsam azerin masallah bn 8 kg verdim 16 gunlugum 9 kg daha var ��
Valla bacim 23 yasima geldim ben 8 ssenedir bir kilo aldigim yok...43 kilolarda geziyordum hep
...
Boy 1.65...
Anneannem annem teyzeler hepsi zayif...
Coo sukur emzirmek bana yaradida ilk defa 50 lu rakamlari gordum hayatimda
Ins. Biraz daha alirim...
Yahu yuzumden 2-3 tane gamze aciga cikti...
Tipe geldim simdi .

Son düzenleme:
Evimize yakin market var iki gun once bebek arabamiza bindik tingir mingir gittik her anlari ayri guzel bu bebeislerin yaaw)

Öyle valla ama ben ikisini de evde bırakcam annem dursun başlarında yoksa ne aldığımı bilmeden gelirim eve :) gerçi bu seferde emmek isteyip ağlar diye acele ederim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende o durumdayim. Sutumun yetmedigini anladikca veriyorum.

Saolun kzlar cevaplar icin ben tek basima buyutuyorum yavrumu aileden uzaktayim suan mesela kac saate bir emziriyosunuz nekadar sure agzinda kaliyo ben doydudugunu anlamiyorum emziriyorum 2 saate bir bide kesin doymamistir diyip bi 30 ml de mama yapiyorum geceleride durum ayni yani bide sutunuzun çok oldugunu nerden anliyosynuz

Canım çişli ve kakalı bezi çoksa doyuyodur doymasa susmadan ağlar ztn

Kizlar dun kizim cok agladigi icin doktora giturdum gaz damlası verdi fakat daha yeni 1 ayi bitti erken degil mi kullanan var mi dun gece verdim ve hic uyanmadi ilk defa uykumu akdim adi nurse harveys

Bacim bende 1 aylikken bebegim basladim kullanmaya...
Biogaia adli olanini....
Ayrica tum gece uyudugunu yazmissin...
Daha 1 aylik kan sekeri duser bacim...
Kan sekeri dustukce de yattikca yatar...
Benim oglum 2 aylik ilk defa gece araliksiz 4 saat uyumus diye icim iicmi yedi....
Babamiz sahura kalkarken kaldirmamis beni ...
Vicdan azabi duydum inan...
Ben mi cok abartiyorum acaba

15 gunlukten beri bizde kullaniyoruz hemde damla degil bildigin surup veriyoruz gunde 4 defa

Bence 4 saat gece icin cok drgil gunduz tamam 2 saatte bi uyandirilabilir ama gece uyusun ben gunduz bile birakiyorum sadece emerek degil uyuyarakda buyuyecek sonucta

Kırkı çıkan arkadaşlar tekrar doktora kontrole gittinizmi? Gittiyseniz doktor ne dedi ve nasıl muayene ediyor bilgi verirseniz sevinirim.

Canim benim oglusum bazen üç buçuk saat falan uyuyor hiç uyandirmiyorum hem artık kan şekeri öyle kolay kolay düşmez çok uzun zaman aç kalması lazim ilk günlerde düşer kan şekeri

Canım pazartesi günü 12. gün kontrolümüz vardı. Sarılık riski nedeniyle en geç 2 saatte bir ve her istediğinde emziriyordum, bebeğimi 2 saatte bir zorla uyandırmak zor oluyordu. Doktoruma sordum, riskiniz azalmış, artık gündüz 3 saat ve gece 4 saat uykuyu geçmemek şartıyla emzirin dedi. Seninki 2 aylık , o nedenle 4 saat çok değil. Gerçi bebeğim 2-3 saate kurulmuş gibi kendisi artık uyanıyor.

Ayrıca bebeğimin gazı olduğunu düşünüyorum ama doktor daha erken dedi, 2-3 hafta olmadan gaz başlamaz dedi. O nedenle henüz gaz ilacına başlayamadım.

Canım ben de göğsümden emzirdiğim için emdiği miktarı göremiyorum. Ama doktorum kilo almış dedi, dolayısıyla süt yetiyormuş. Kilo alımını takip edemesek de kaka ve çiş sayısı 6-8 ise süt yetiyordur diyorum. İlave mama vermiyorum. Süt için bol su, dere otu ve biramayası tableti içiyorum.

Kırkı çıkan arkadaşlar tekrar doktora kontrole gittinizmi? Gittiyseniz doktor ne dedi ve nasıl muayene ediyor bilgi verirseniz sevinirim.
Benim kirkim gecen pazar cikti ctesi kontrolumuz var dr kirkin cikinca gel demisti 10.gunde yaptigi kontrolde vajinal muayene yapmisti alttan yani dikislere bakti ve ultarsonla bakti yine ayni seyi yapck sanırım

Canım benim de acayip yaraydı kanlı kanlı emziriyorum kullanmadığım şey kalmamışdı sonra doktorum 400lük evicap önerdi. Kapsülü iğneyle delip göğüs uçlarıma sürdüm. 3.günümde geçti mucize gibiydi.şimdi kalan kapsullerden bebeğimin pişiğine sürüyorum onuda geçiriyor.şiddetle tavsiye ederim

Benimde sezaryen :) henuz kirkimiz cikmadi ama ilk gebeligimden biliyorum. Ultrasonla karnimdan bakmisti 40 bitiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…