Canım benim de acayip yaraydı kanlı kanlı emziriyorum kullanmadığım şey kalmamışdı sonra doktorum 400lük evicap önerdi. Kapsülü iğneyle delip göğüs uçlarıma sürdüm. 3.günümde geçti mucize gibiydi.şimdi kalan kapsullerden bebeğimin pişiğine sürüyorum onuda geçiriyor.şiddetle tavsiye ederim
Canım benim de acayip yaraydı kanlı kanlı emziriyorum kullanmadığım şey kalmamışdı sonra doktorum 400lük evicap önerdi. Kapsülü iğneyle delip göğüs uçlarıma sürdüm. 3.günümde geçti mucize gibiydi.şimdi kalan kapsullerden bebeğimin pişiğine sürüyorum onuda geçiriyor.şiddetle tavsiye ederim
yaranın çatlağın dalan geçmesinin yanısıra acısı ağrısıda geçti mi peki canım?rahat ve sorunsuz emzirebiliyor musun şimdi?
Benim kirkim gecen pazar cikti ctesi kontrolumuz var dr kirkin cikinca gel demisti 10.gunde yaptigi kontrolde vajinal muayene yapmisti alttan yani dikislere bakti ve ultarsonla bakti yine ayni seyi yapck sanırım
Canım çişli ve kakalı bezi çoksa doyuyodur doymasa susmadan ağlar ztn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sezeryan doğum yaptım 2 gün sonra kırkım çıkıyor gidip gitmemek konusunda tereddüt ediyorum benim doktorumun özel muayenehanesi var 150 lira bayilmasammi önemli bisey olmuyorsa diye düşündüm de ondan sordum:)
Ben sezeryan doğum yaptım 2 gün sonra kırkım çıkıyor gidip gitmemek konusunda tereddüt ediyorum benim doktorumun özel muayenehanesi var 150 lira bayilmasammi önemli bisey olmuyorsa diye düşündüm de ondan sordum:)
3sene once almistim büyük oglumda emmedi markası medela memnunum simdilik ama sesi fazla biraz yeni alacak olsam daha sessiz birşey alirimPuffpuff sen genelde sagip veriodun sutu bu konu daha once mutlaka
Konu olmustur amaben okumadm sanrm hangi marka sut sgma mk. Kullaniyosun memnunmusun
Yada sut sagma mak. Kullananlar ne kullaniyo memnun olnlar yazarsa sevnrm
Bana bi arkadasim yurt dsndan kendi icin aldigi makineyi verdi idare
Ediyo ama cekisi zayif almk istyrn ne aliyim
Puffpuff sen genelde sagip veriodun sutu bu konu daha once mutlaka
Konu olmustur amaben okumadm sanrm hangi marka sut sgma mk. Kullaniyosun memnunmusun
Bence 4 saat gece icin cok drgil gunduz tamam 2 saatte bi uyandirilabilir ama gece uyusun ben gunduz bile birakiyorum sadece emerek degil uyuyarakda buyuyecek sonucta
Canim benim oglusum bazen üç buçuk saat falan uyuyor hiç uyandirmiyorum hem artık kan şekeri öyle kolay kolay düşmez çok uzun zaman aç kalması lazim ilk günlerde düşer kan şekeri
Cok haklisiniz bacilar...Canım pazartesi günü 12. gün kontrolümüz vardı. Sarılık riski nedeniyle en geç 2 saatte bir ve her istediğinde emziriyordum, bebeğimi 2 saatte bir zorla uyandırmak zor oluyordu. Doktoruma sordum, riskiniz azalmış, artık gündüz 3 saat ve gece 4 saat uykuyu geçmemek şartıyla emzirin dedi. Seninki 2 aylık , o nedenle 4 saat çok değil. Gerçi bebeğim 2-3 saate kurulmuş gibi kendisi artık uyanıyor.
Ayrıca bebeğimin gazı olduğunu düşünüyorum ama doktor daha erken dedi, 2-3 hafta olmadan gaz başlamaz dedi. O nedenle henüz gaz ilacına başlayamadım.
Ben lansinoh adli olanini kullaniyordum bacim...Puffpuff sen genelde sagip veriodun sutu bu konu daha once mutlaka
yine bir süt sağma seansı geldi çattı..ama Efe uyumuyor şu an,nasıl yapcam bilmem..hayır o değilde şimdi annrm geliyor her gün bana,o gelmediği zaman nolcak?tek kaldığımda böyle düzenli sağma yapamayacağım gibi geliyor bana 😞 emziremediğim içinde çoğunluk mama vericem galiba..
Bu arada arkadaşlar bişey sorucam..sanırım konuşulmuştu..gaz önleyici mama hangi markaydı??? biz bebelac kullanıyoruz ama 2 gündür gündüzleri çok fena Efe..çocuğum öyle bi ağlıyo ki katılcak resmen..mamadan diye düşünmeye başladık artık..
yine bir süt sağma seansı geldi çattı..ama Efe uyumuyor şu an,nasıl yapcam bilmem..hayır o değilde şimdi annrm geliyor her gün bana,o gelmediği zaman nolcak?tek kaldığımda böyle düzenli sağma yapamayacağım gibi geliyor bana 😞 emziremediğim içinde çoğunluk mama vericem galiba..
Bu arada arkadaşlar bişey sorucam..sanırım konuşulmuştu..gaz önleyici mama hangi markaydı??? biz bebelac kullanıyoruz ama 2 gündür gündüzleri çok fena Efe..çocuğum öyle bi ağlıyo ki katılcak resmen..mamadan diye düşünmeye başladık artık..
Bir emzirme saati daha ama öyle uykum var ki çocuğu zor tutuyorum kucağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?