2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hani yaranın geçmesinin yanısıra,acısı ağrısı da geçti mi peki??

yaranın çatlağın dalan geçmesinin yanısıra acısı ağrısıda geçti mi peki canım?rahat ve sorunsuz emzirebiliyor musun şimdi?

yaranın çatlağın dalan geçmesinin yanısıra acısı ağrısıda geçti mi peki canım?rahat ve sorunsuz emzirebiliyor musun şimdi?

Evet evet hiç sorun yaşamıyorum sadece üşüdüğümde irkildiğimde ve uzun süre emzirmediğimde sızlıyor oda normal zaten

Benim kirkim gecen pazar cikti ctesi kontrolumuz var dr kirkin cikinca gel demisti 10.gunde yaptigi kontrolde vajinal muayene yapmisti alttan yani dikislere bakti ve ultarsonla bakti yine ayni seyi yapck sanırım

Ben sezeryan doğum yaptım 2 gün sonra kırkım çıkıyor gidip gitmemek konusunda tereddüt ediyorum benim doktorumun özel muayenehanesi var 150 lira bayilmasammi önemli bisey olmuyorsa diye düşündüm de ondan sordum:)

Canım çişli ve kakalı bezi çoksa doyuyodur doymasa susmadan ağlar ztn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ufaklik 1 kg 150 gr almis bir aylik kontrolde masallah ama mama takviyesi var bende canim ailesel sorunlarimdan oturu sutum olmadi var ama az daha yeni biraz olmaya basladi sutum napicam bilmiyorum gunde 6 7 kere mama da veriyorum gogsumu de yaklasik 15 dk emiyo ama doyuyomu yavrum bilmiyorum kizlar çok icim aciyo mama veriyorum diye

Bence sart degil ayni doktora gitmek. Ben baska doktora gidecegim mesela.

Doğumdan sonra hic kontrole cagirmadi mi doktorun bizim doğumdan sonra ilk muayene ücretsiz oluyor benimkinin de muayenehanesi var

Puffpuff sen genelde sagip veriodun sutu bu konu daha once mutlaka
Konu olmustur amaben okumadm sanrm hangi marka sut sgma mk. Kullaniyosun memnunmusun
Yada sut sagma mak. Kullananlar ne kullaniyo memnun olnlar yazarsa sevnrm
Bana bi arkadasim yurt dsndan kendi icin aldigi makineyi verdi idare
Ediyo ama cekisi zayif almk istyrn ne aliyim

3sene once almistim büyük oglumda emmedi markası medela memnunum simdilik ama sesi fazla biraz yeni alacak olsam daha sessiz birşey alirim

Ben weewell marka aldim mini sarjli 100 tl ve bence kullanisli ve yeterli

Ayni şeyi yapcktir yine riske atma bence

Bence 4 saat gece icin cok drgil gunduz tamam 2 saatte bi uyandirilabilir ama gece uyusun ben gunduz bile birakiyorum sadece emerek degil uyuyarakda buyuyecek sonucta

Canim benim oglusum bazen üç buçuk saat falan uyuyor hiç uyandirmiyorum hem artık kan şekeri öyle kolay kolay düşmez çok uzun zaman aç kalması lazim ilk günlerde düşer kan şekeri

Cok haklisiniz bacilar...
Hatta gecenlerde yine bu konu uzerine konusmustuk...
Bir hafta ben uyandiracagimi bir haftada oglumun uyanmasini bekleyecegim diye yazmistim...
Ama i iii icim rahat olmuyor...
Aliskanlik yapti bende sanirim
Neyse yavas yavas uzatmam lazim kesinlikle...
Yoksa buyudugunde bu sefer oglum dikecek bwni ayaga

Ben lansinoh adli olanini kullaniyordum bacim...
Ilk gunler emmiyordu pasa bende sagarak veriyordum mecburen...
Oldukca memnundum

canım ben "Ameda" markasını aldım memnunum çekişide vakumuda iyi..zaten ayarı var istediğin gibi ayarlıyosun,çift başlıklı..ama biraz pahalı,350 tl'ye almıştım ben 1 ay olcak..

Benimkide ameda bende cok memnunum

yine bir süt sağma seansı geldi çattı..ama Efe uyumuyor şu an,nasıl yapcam bilmem..hayır o değilde şimdi annrm geliyor her gün bana,o gelmediği zaman nolcak?tek kaldığımda böyle düzenli sağma yapamayacağım gibi geliyor bana 😞 emziremediğim içinde çoğunluk mama vericem galiba..

Bu arada arkadaşlar bişey sorucam..sanırım konuşulmuştu..gaz önleyici mama hangi markaydı??? biz bebelac kullanıyoruz ama 2 gündür gündüzleri çok fena Efe..çocuğum öyle bi ağlıyo ki katılcak resmen..mamadan diye düşünmeye başladık artık..

Canim aslında emzirsen rahat edersin kendine evine ayıracak vaktin olur az sk dişini emzir ilk zamanlarda çok ağrıyordu ağlaya ağlaya emzirdim şimdi biraz geçti ama yinede ağrıyor böyle emzirmeye devam ediyorum

Bence emzirmeye ağırlık ver sen canım sağarak uzun süre emziremezsin bebeğin emmesi gibi olmuyor illaki kesiliyor biliyorsun iki yaşa kadar emzirmek çok önemli. Mutlaka iyileşecek yaraların dua et yavaş yavaş daha sık emzirmeeyi dene bence

Bir emzirme saati daha ama öyle uykum var ki çocuğu zor tutuyorum kucağımda

Aynen çok uykum var ya.

sen asıl bide 2 çocukla nolacak onu düşün:)
sakın efe iyice büyümeden çocuk filan yapma kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…