2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım ben sma veriyorum günde iki kere bazen 3 olabiliyor 50 cc felan..sma da sorun yaşamadık henuz..hastanedende onu tavsiye etmişlerdi.eczaneden bulabilirsiniz.

Bende sma verdim birkackez hastaneden tavsiye etmislerdi

gaz onleyici bebelacin nutricomfort olan mamasi galiba

Son düzenleme:
yalanci emzik kullanmayan varmi?? ne gibi zarari faydasi oldu bende vermeyi dusunmuyorum ama kararsizda kaldim bi akil verin kizlarr

Selam öncelikle endişende çok haklısın ben annem gitiinden beri akşam eşim gelene kadar ne süt sağabiliyorum nede süt yapacak içeceklerimi düzenli içebiliyorum( mama olarak da kesinlikle similac öneririm bana 3 doktorda onu söyledi

yalanci emzik kullanmayan varmi?? ne gibi zarari faydasi oldu bende vermeyi dusunmuyorum ama kararsizda kaldim bi akil verin kizlarr

Ben hala başlamadım doktor mümkün olduğunca verme dedi aslında kurtarıcı birşey ama bebeğin haba yutmasına sebep olabiliyormuş ve en önemlisi bırakma yaşı geldiğinde çok zor oluyor bıraktırmak uzun süre kullanması da damak gelişimi için zararlı. Ama yapmam dediğim çoğı şeyi mecbur kalıp yaptım inşallah emzik konusunda öyle olmaz 😊

bende hic istemiyorum emzik biberon kullanimi sadece gogsumu emsin istiyorum,ins bende yapmak zorunda kalmam..ama emmeyenlerde Allah korusun gece ölümü oluyormus bu ne Kadar Dogru ve senin bebek kac aylik canim

Bebegim 3 haftalik. Bende vermek istemiyorum arkadasin dedigi gibi insallah mecbur kalmam. Birakirken sorun oluyor dogru ve emeklemeye basladiklari zaman emzigi hangi ara dusurup agzina tekrar aldigini kontrol sansim her zaman olmayacak.
İnsallah gerek kalmadan buyuturuz miniklerimizi

sevindim kizlar ,cunku cevremde herkes yalanci emzik kullaniyor bende kac haftadir dusunuyorum ya bi sorun olursa diye v.s ohh be biraz rahatladim saolun

Merhabalar haziran anneleri. Ben sizin araniza yeni katıldım çünkü aslinda agustos annesi olmam gerekiyordu. Ama riskli gebeligimin ardindan bebegim canim kızım Defne'm 17 haziranda doğdu 29+5 te. Su an kuvezde 24 gün oldu bugun. Sizin gibi kucagimda değil ve prematüre oldugu icin nasil bakacagim konusunda epeyce telasliyim ama öncelikli telaşım tabi sağlığına kavuşması. Solunum destegi alıyo hala hafif düzeyde. Siz güzel anneler kızıma dua eder misiniz sagligina hayırlısıyla kavusmasi için.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sifalar versin canim.

Kizlar bebeğim bugun 33 günlük ve nerdeyse 3 haftadir felan kopuklu ve cok sesli kaka yapıyor resmen kaka degil kopuk çıkıyor. Ama iki gündür yeşil ve sumuksu kaka yapıyor. Esim olmadigi icib doktora da gidemedik sizin bebekkerin kakasi nasil cok yorulmaya başladım ben ya uyuyor uyanik durunca hep kucakta gezmek istiyor

Ben aventin elektrikli olanını kullanıyorum cok da memnunum biraz sesli ama cok önemli değil sesi

bende hic istemiyorum emzik biberon kullanimi sadece gogsumu emsin istiyorum,ins bende yapmak zorunda kalmam..ama emmeyenlerde Allah korusun gece ölümü oluyormus bu ne Kadar Dogru ve senin bebek kac aylik canim

Canım benimki tam 1 aylık, bencede çok mecbur kalmadıkça alıştırmamak lazım ama benimki biberon alıyo tek göğsümü emip uyursa diğerini sağıyorum uyandığıda veriyorum ama hep meme ile birlikte verdiğim için ikisinide alıyor memeden soğumuyo

Canım benimki de sesli ve fışkırır gibi geliyor bazen çok normalmiş köpük sanırım gaz olduğınu gösteriyormum ama yeşil olmasını bir netten araştır istersen yada sağlık ocağını ara sor onlar yardımcı oluyor

İnşallah bebeğin en kısa zmanda sağlığına kavuşur ve kucağına alırsın, nasıl bakacağın konusuna gelince merak etme allah o gücü ve yeteneği veriyor

Selamlar bizde 1 aylik olduk bugun asimizi olduk nasil agladi kizim sonrada azcik emzirdim orda hemen uyudu icim acidi valla
onumuzdeki ay verem asisi olucakmisiz rotayida onunla beraber yapicaz dedi gelmeden calpol ver dedi ama ben yarin doktora sorucam kontrolunuz yarin 1 ayda 1.200 gr almisiz

Köpüklü olmasi gaz vikardigi anlamina geliyormus yesil oldugunda ise bebis üşütmüş oluyor bende yeni ogrendim..

Kizlar bebegim 1 haftadir isilik oldu gecmiyor nasil geciricem onlari benek benek oldu oglum

Kizlar bebegim 1 haftadir isilik oldu gecmiyor nasil geciricem onlari benek benek oldu oglum

Benimkininde yüzü ve boynu oldu hep sudokrem die bir pişik kremi var onu sürdüm çok az geçti, belki diğer pişik kremleride aynı etkiyi yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…