2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Iki gunde bir banyo yaptiriyorum hep kisalarla geziyoruz ama evimiz cok sicak yinede isilik oldu simdide gecmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalanci emzik kullanmayan varmi?? ne gibi zarari faydasi oldu bende vermeyi dusunmuyorum ama kararsizda kaldim bi akil verin kizlarr

Ben kullanmiyorum canim bugun 18 gunluguz ve kesinlikle kabul etmiyor benimki zarari ikerde damak problemi olabiliyor yarari surekli memende uyuycam diye tutturmaz oyalanmaya vaktin olur valla

peki canım hangi amaçla bunu önerdiler?gaz açısından mı yoksa anne sütüne yakın falan diye mi?

sen asıl bide 2 çocukla nolacak onu düşün:)
sakın efe iyice büyümeden çocuk filan yapma kesinlikle

bende 1-2 yaş maksimum diye düşünüyorum..bu yaşadıklarıma rağmen arayı açmak istemiyorum

peki canım hangi amaçla bunu önerdiler?gaz açısından mı yoksa anne sütüne yakın falan diye mi?

Canım her ikiside anne sütüne en yakın olan tadını bebişlerin sevdiği ve gaz yapmayan dediler benim bebiş çok sevdi bir de hipp var organik tek mama ama tadı güzel değilmiş

Canim aslında emzirsen rahat edersin kendine evine ayıracak vaktin olur az sk dişini emzir ilk zamanlarda çok ağrıyordu ağlaya ağlaya emzirdim şimdi biraz geçti ama yinede ağrıyor böyle emzirmeye devam ediyorum

kızlar emziremiyorum malesef..çok acıyor ne yapsam bilmiyorum krem yağ falanda kâr etmiyor..sanki kopcak gibi acıyor böyle bi acı yok!!zamanla geçer lafınada artık inanasım gelmiyor umudum kalmadı valla..bu işten keyif alacağıma inancımda sıfır..

sa

sakın vazgeçme
sana hatırlarsan en başta demiştim sezeryan ne ki emzirme yanında diye!ben çok çektim ilk oğlumda ve pes edip mamayla büyüttüm
bundada çok korkmuştum ve yine yara oldu ama sıktım dişimi biraz sağarak biraz emerek idare ediyoruz
ilk başlardaki kadar değil hergün biraz daha iyileşiyor

yalanci emzik kullanmayan varmi?? ne gibi zarari faydasi oldu bende vermeyi dusunmuyorum ama kararsizda kaldim bi akil verin kizlarr

Ben henüz kullanmadım kullanmak ta istemiyorum ilk kızım tam bir bağımlıydı zor bıraktırdım 2 yaşını geçmişti evet kurtarıcı sakinleştirici çok ile yarıyor ama mikrop olayı çok kötü takip etmek imkansız.yani çok zorda kalmazsan kullanma canım

Rabbim acil şifalar versin bebeğine inşallah en yakın zamanda evinize gidin beraber

bende 20 gün falan oldu sağıp öyle veriyorum..sağmak çok rahatlattı beni,acımıyor zaten sağarken..ama emzirmekten resmen vazgeçtim artık ben şu an..40'ımız çıkana dek annem geliyo hergün yanımda,o varken sağmak kolay ama tek kalacağın zamanlar çok zor olucak,ben saparken çocuk bi ağlasa napcam?onu düşünmeye başladım şimdi..çözüm bulamıyorum ama emziremiyorum da 😔 cidden ne sezeryan ne hamilelikte yaşananlar bu göğüs acısı yarası yanında bir hiç!!!

Çevremdeki arkadaşlar ve ablam kullanma dedi, ben de kullanmıyorum. Ablam senin işin emzirmek , emzik tembel annelerin işi deyince kullanmamaya karar verdim. Eltim ve kayınvalidem de rahat etmem için kullanmayı tavsiye etti.

Lansinoh 2 si 1 aradayı kullanıyorum. BAşka marka bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Hem tek hem çift kullanımı olduğu için tercih ettim. Ses var ama rahatsız etmiyor.

Her kullanımdan sonra krem kullanmak fayda etmedi mi ya da göğüs kalkanı kullanmak, ben lansinoh kremi yara olmasın diye hiç silmeden verdim ilk başlarda, zaten sonraki emişe kadar ped ya da sütyen fazlasını alıyordur, şimdi silerek veriyorum ama o bile bazen acımasına neden oluyor, süt sürün diyenlere de inanmıyorum, hiç etkisi olmuyor.

her sağımdan sonra bi lansinoh bi zeytinyağı sürüyorum..biara kalkan kullandım ve içinde bşriken sütü sürdüm meme uçlarıma..ama fayda ettiysede hiçbiri rahatlatıp rahst emzircek kadar fayda etmedi valla..hatta lansinoh'u ben doğumdan önce başlamıştım kullanmaya..

Cnm anne sutune yakin arastirilmis mamalardan biri sma digeri smilac doktorlar genelde onu onerir

tamam canım ikisinide sorucam doktora..bakalım bi öneride buluncak mı

Cnm benim kuzenimin ucu kopmustu komsumun emzirirken bebisin agzina kan akiyordu o kadar kötüydü yani ama bir hafta kadar krem kullanip sagdilar sonra emzirmeye devam ettiler senin o kadar kotu degil anlqdigim kadariyla tmm cok agrili bir donem olucak ama sabret ve emzir cunku inan emzirdikce gogsunun agrisini artik hissetmiyorsun

Canim benim bebeğimde ara yeşil kaka yapıyor 24 günlük olduk daha öyle kıvamlı bi kaka yapmadı bence normal

Benim de canim cok aciyor ve ben ilk gunden beri silikon ucla veriyorum. Siz neden silikon uc denemiyorsunuz? Bebegim de ben de gayet rahatiz. Arada bir unutmasin diye memenin ucunu da veriyorum ama cok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…