Kizlar bebegim 1 haftadir isilik oldu gecmiyor nasil geciricem onlari benek benek oldu oglum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iki gunde bir banyo yaptiriyorum hep kisalarla geziyoruz ama evimiz cok sicak yinede isilik oldu simdide gecmiyor
yalanci emzik kullanmayan varmi?? ne gibi zarari faydasi oldu bende vermeyi dusunmuyorum ama kararsizda kaldim bi akil verin kizlarr
Selam öncelikle endişende çok haklısın ben annem gitiinden beri akşam eşim gelene kadar ne süt sağabiliyorum nede süt yapacak içeceklerimi düzenli içebiliyorum( mama olarak da kesinlikle similac öneririm bana 3 doktorda onu söyledi
sen asıl bide 2 çocukla nolacak onu düşün:)
sakın efe iyice büyümeden çocuk filan yapma kesinlikle
peki canım hangi amaçla bunu önerdiler?gaz açısından mı yoksa anne sütüne yakın falan diye mi?
Bence emzirmeye ağırlık ver sen canım sağarak uzun süre emziremezsin bebeğin emmesi gibi olmuyor illaki kesiliyor biliyorsun iki yaşa kadar emzirmek çok önemli. Mutlaka iyileşecek yaraların dua et yavaş yavaş daha sık emzirmeeyi dene bence
Canim aslında emzirsen rahat edersin kendine evine ayıracak vaktin olur az sk dişini emzir ilk zamanlarda çok ağrıyordu ağlaya ağlaya emzirdim şimdi biraz geçti ama yinede ağrıyor böyle emzirmeye devam ediyorum
sa
kızlar emziremiyorum malesef..çok acıyor ne yapsam bilmiyorum krem yağ falanda kâr etmiyor..sanki kopcak gibi acıyor böyle bi acı yok!!zamanla geçer lafınada artık inanasım gelmiyor umudum kalmadı valla..bu işten keyif alacağıma inancımda sıfır..
yalanci emzik kullanmayan varmi?? ne gibi zarari faydasi oldu bende vermeyi dusunmuyorum ama kararsizda kaldim bi akil verin kizlarr
Merhabalar haziran anneleri. Ben sizin araniza yeni katıldım çünkü aslinda agustos annesi olmam gerekiyordu. Ama riskli gebeligimin ardindan bebegim canim kızım Defne'm 17 haziranda doğdu 29+5 te. Su an kuvezde 24 gün oldu bugun. Sizin gibi kucagimda değil ve prematüre oldugu icin nasil bakacagim konusunda epeyce telasliyim ama öncelikli telaşım tabi sağlığına kavuşması. Solunum destegi alıyo hala hafif düzeyde. Siz güzel anneler kızıma dua eder misiniz sagligina hayırlısıyla kavusmasi içi
Kizlar bebeğim bugun 33 günlük ve nerdeyse 3 haftadir felan kopuklu ve cok sesli kaka yapıyor resmen kaka degil kopuk çıkıyor. Ama iki gündür yeşil ve sumuksu kaka yapıyor. Esim olmadigi icib doktora da gidemedik sizin bebekkerin kakasi nasil cok yorulmaya başladım ben ya uyuyor uyanik durunca hep kucakta gezmek istiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Köpüklü olması kakayı gazla beraber yapmış olduğunu göster Köpüklü ir yeşil olması üşütmüş te olabilir sen yeşil bişeyler yediysen sütünden ona geçmiş te olabilir ıspanak vb.gibi
Kizlar bebegim 1 haftadir isilik oldu gecmiyor nasil geciricem onlari benek benek oldu oglum
Canım sık sık banyo iyi gelir ince giydiriyomuşsun ztn bide kendi kendine geçiyor Onlar oluyor bebeklrrde ilk zamanlar daha iyi kilo alır derler bide
sakın vazgeçme
sana hatırlarsan en başta demiştim sezeryan ne ki emzirme yanında diye!ben çok çektim ilk oğlumda ve pes edip mamayla büyüttüm
bundada çok korkmuştum ve yine yara oldu ama sıktım dişimi biraz sağarak biraz emerek idare ediyoruz
ilk başlardaki kadar değil hergün biraz daha iyileşiyor
Puffpuff sen genelde sagip veriodun sutu bu konu daha once mutlaka
Konu olmustur amaben okumadm sanrm hangi marka sut sgma mk. Kullaniyosun memnunmusun
Yada sut sagma mak. Kullananlar ne kullaniyo memnun olnlar yazarsa sevnrm
Bana bi arkadasim yurt dsndan kendi icin aldigi makineyi verdi idare
Ediyo ama cekisi zayif almk istyrn ne aliyim
kızlar emziremiyorum malesef..çok acıyor ne yapsam bilmiyorum krem yağ falanda kâr etmiyor..sanki kopcak gibi acıyor böyle bi acı yok!!zamanla geçer lafınada artık inanasım gelmiyor umudum kalmadı valla..bu işten keyif alacağıma inancımda sıfır..
peki canım hangi amaçla bunu önerdiler?gaz açısından mı yoksa anne sütüne yakın falan diye mi?
Her kullanımdan sonra krem kullanmak fayda etmedi mi ya da göğüs kalkanı kullanmak, ben lansinoh kremi yara olmasın diye hiç silmeden verdim ilk başlarda, zaten sonraki emişe kadar ped ya da sütyen fazlasını alıyordur, şimdi silerek veriyorum ama o bile bazen acımasına neden oluyor, süt sürün diyenlere de inanmıyorum, hiç etkisi olmuyor.
Cnm anne sutune yakin arastirilmis mamalardan biri sma digeri smilac doktorlar genelde onu onerir
Ben henüz kullanmadım kullanmak ta istemiyorum ilk kızım tam bir bağımlıydı zor bıraktırdım 2 yaşını geçmişti evet kurtarıcı sakinleştirici çok ile yarıyor ama mikrop olayı çok kötü takip etmek imkansız.yani çok zorda kalmazsan kullanma canım
Rabbim acil şifalar versin bebeğine inşallah en yakın zamanda evinize gidin beraber
Kizlar bebeğim bugun 33 günlük ve nerdeyse 3 haftadir felan kopuklu ve cok sesli kaka yapıyor resmen kaka degil kopuk çıkıyor. Ama iki gündür yeşil ve sumuksu kaka yapıyor. Esim olmadigi icib doktora da gidemedik sizin bebekkerin kakasi nasil cok yorulmaya başladım ben ya uyuyor uyanik durunca hep kucakta gezmek istiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Köpüklü olması kakayı gazla beraber yapmış olduğunu göster Köpüklü ir yeşil olması üşütmüş te olabilir sen yeşil bişeyler yediysen sütünden ona geçmiş te olabilir ıspanak vb.gibi
Canım sık sık banyo iyi gelir ince giydiriyomuşsun ztn bide kendi kendine geçiyor Onlar oluyor bebeklrrde ilk zamanlar daha iyi kilo alır derler bide
Insallah en yakin zmanda gecer ya kasiniyormudur aciyormudur diye icim aciyor
her sağımdan sonra bi lansinoh bi zeytinyağı sürüyorum..biara kalkan kullandım ve içinde bşriken sütü sürdüm meme uçlarıma..ama fayda ettiysede hiçbiri rahatlatıp rahst emzircek kadar fayda etmedi valla..hatta lansinoh'u ben doğumdan önce başlamıştım kullanmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?