Ben henüz kullanmadım kullanmak ta istemiyorum ilk kızım tam bir bağımlıydı zor bıraktırdım 2 yaşını geçmişti evet kurtarıcı sakinleştirici çok ile yarıyor ama mikrop olayı çok kötü takip etmek imkansız.yani çok zorda kalmazsan kullanma canım
Rabbim acil şifalar versin bebeğine inşallah en yakın zamanda evinize gidin beraber
Insallah en yakin zmanda gecer ya kasiniyormudur aciyormudur diye icim aciyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım kasinmiyordur öyle olsa ağlar bizde de çıkıyor isilik ince giydiriyorum ve banyoyla azalıyor
kızlar emziremiyorum malesef..çok acıyor ne yapsam bilmiyorum krem yağ falanda kâr etmiyor..sanki kopcak gibi acıyor böyle bi acı yok!!zamanla geçer lafınada artık inanasım gelmiyor umudum kalmadı valla..bu işten keyif alacağıma inancımda sıfır..
Kizlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?ben prima premium care kullanıyorum aktif bebegi denedim memnun kalmadm premiuma döndük tekrar.diğer markalari kullanan var mi
Kizlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?ben prima premium care kullanıyorum aktif bebegi denedim memnun kalmadm premiuma döndük tekrar.diğer markalari kullanan var mi
Cnm benim kuzenimin ucu kopmustu komsumun emzirirken bebisin agzina kan akiyordu o kadar kötüydü yani ama bir hafta kadar krem kullanip sagdilar sonra emzirmeye devam ettiler senin o kadar kotu degil anlqdigim kadariyla tmm cok agrili bir donem olucak ama sabret ve emzir cunku inan emzirdikce gogsunun agrisini artik hissetmiyorsun
Benim de canim cok aciyor ve ben ilk gunden beri silikon ucla veriyorum. Siz neden silikon uc denemiyorsunuz? Bebegim de ben de gayet rahatiz. Arada bir unutmasin diye memenin ucunu da veriyorum ama cok az.
Aynen canım çok fena bir ağrı ben hala ağlayarak emziriyorum ama emdikce aci hafifliyor ilk tuttugunda çok ağrıyor işkence gibi ama bebegimz icin katlaniyoruz
Prima premium care kullanyrm memnunum, cis yaptginda
Bezdeki cizginin rengi degisio bide pamuk gibi bi bez hastanede molfks vermslerdi
kızlar çok moralim bozuk bebeğim bi kaç gündür huzursuzde sonra idrarını yaparken ağladığını farkettim. idrar yolu enfeksıyonundan şuphelendım idrar verdık sonuca ben baktım doktor cıkmıştı gösteremedım. bakteri az lökosit nadir yazıyor ve yaparken ağlıyor. sürekli ailem ilgileniyor babası burda yok demiştim ya hala aramadı aramaya da nıyetı yok çok kotu hıssdeıyorum kendımı mesaj atıp kızımızın hasta oldugunu soylemek ıstıyorum. ailem yanımda ama eşin olması başka beni cezalandırıyor aklınca benı bırak ınsan cocugunu merak etmez mı.mesaj atıp hasta oldugunu soylemek ıstıyorum ama bu sefer de ben adım atmış olmak ıstemıyorum. ne yapayım sızce boyle babadan hayır gelır mı
kızlar çok moralim bozuk bebeğim bi kaç gündür huzursuzde sonra idrarını yaparken ağladığını farkettim. idrar yolu enfeksıyonundan şuphelendım idrar verdık sonuca ben baktım doktor cıkmıştı gösteremedım. bakteri az lökosit nadir yazıyor ve yaparken ağlıyor. sürekli ailem ilgileniyor babası burda yok demiştim ya hala aramadı aramaya da nıyetı yok çok kotu hıssdeıyorum kendımı mesaj atıp kızımızın hasta oldugunu soylemek ıstıyorum. ailem yanımda ama eşin olması başka beni cezalandırıyor aklınca benı bırak ınsan cocugunu merak etmez mı.mesaj atıp hasta oldugunu soylemek ıstıyorum ama bu sefer de ben adım atmış olmak ıstemıyorum. ne yapayım sızce boyle babadan hayır gelır mı
Kizlar ozellikle göğsü yara olduğu için emziremeyenler kaç saatte bir sagiyorsunuz ve kaç ml sut cikiyor iki gogusden de ayni miktarda mi cikiyor benim birinden diğerinin yarisi kadar cikiyor normal mi sizce az cikani yara diye 10 gün kadar emzirmedim acaba ondan mi ki ama diğerini de 5 gündür emzirmiyorum o azalmadi bi de durum hic yetmiyor napacagimi sasirdim iyice mecburen mama veriyorum çok üzgünüm bebegime yetemiyorum
Esime mesaj attim atmayacaktim ama cok kötü bisey oldu. Kizima banyo yaptirmistik başına tulbent ortmustum saci kurusun diye. Sonra bi gityim ki tulbent kizimin yüzüne gecmis kivraniyordu yetismesem neler olurdu bilmiyorum. Kurtulmaya cslisiyordu yavrum hala icim sizliyor. Aysklariyls tepiniyordu tulbent de yuxunu kapatmış o aglams sinirle mesaj attim o da 2 saat sonra aradi 10 defa ben de acmadom. Puf puff ailem biliyor ne desinler bana da kızıyorlar gitseydin diye ama tabi ona cok kızgınlar sahip çıkıyorlar bsna onlar da olmasa nedir bu başıma gelenler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?