2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar kızım 35 günlük oldu bugün.ama son 2 gündür çok kusmaya başladı ya emerken geri kusuyor daha.doyunca da ilk bi süt gibi kusuyor.aradan 1 saat fln geçince yine kesik yoğurt gibi kusuyor.tabi kusunca hemen yine acıkıyor.üşütünce kusması artar mı bilgisi olan var mı???

Aynen canım çok fena bir ağrı ben hala ağlayarak emziriyorum ama emdikce aci hafifliyor ilk tuttugunda çok ağrıyor işkence gibi ama bebegimz icin katlaniyoruz

Kizlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?ben prima premium care kullanıyorum aktif bebegi denedim memnun kalmadm premiuma döndük tekrar.diğer markalari kullanan var mi

Prima premium care kullanyrm memnunum, cis yaptginda
Bezdeki cizginin rengi degisio bide pamuk gibi bi bez hastanede molfks vermslerdi

Kizlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?ben prima premium care kullanıyorum aktif bebegi denedim memnun kalmadm premiuma döndük tekrar.diğer markalari kullanan var mi

bizde huggies kullnıyoruz 2 numara memnunuzda. sizler kaç numarayı kullanıyorsunuz?

kremi sürekli kullanıyorum zaten..şükür bahsettiğin kadar kötü değil benim ama iş oraya doğru gidiyor gibiydi o ilk zamanlar..

Benim de canim cok aciyor ve ben ilk gunden beri silikon ucla veriyorum. Siz neden silikon uc denemiyorsunuz? Bebegim de ben de gayet rahatiz. Arada bir unutmasin diye memenin ucunu da veriyorum ama cok az.

aslında aldım ben silikon uç..ama alırken bana bıy boy var denmedi meğer bi küçük boy bi standart boy varmış..bana standart boyunu vermişler..2 defa falan denedim onu ama ya standart boy olduğundan yapamıyorum ya da beceremedim..bitürlü çocuğun ağzına silikon uç girmiyor gibi büyük geliyor gibi..seninki hangi boy?? Bide onunla emzirirkende meme ucunu tutmuyor mu çocuk,acımıyor mu yani?? 😳

Aynen canım çok fena bir ağrı ben hala ağlayarak emziriyorum ama emdikce aci hafifliyor ilk tuttugunda çok ağrıyor işkence gibi ama bebegimz icin katlaniyoruz

ben canı çok tatlı olanlardanım..tenimde çok hassas..mesela hastanede doğumdan sonra 2 gün boyunca sabah akşam ağrı kesici iğne yapıldı eve çıktık 1 hafta geçti hâlâ kalçada iğnenin morartısı izleri duruyordu..bigün küpe takarken bayıldım mesela,deliği azcık zorladım diye..yani çocuğum için bunlara rağmen önce dayandım,dişlerimi çenemi sıka sıka ağlayarak emzirdim ama artık dayanamıyorum.zaten çok stres oluyorum ve o bebeğede geçermiş o sırada..çaresizimvalla..

Prima premium care kullanyrm memnunum, cis yaptginda
Bezdeki cizginin rengi degisio bide pamuk gibi bi bez hastanede molfks vermslerdi

aynen bizede öyle..hastanede huggies verilmişti biz şimdi prima kullanıyoruz..bezin çizgisi sarı normalde çiş yapınca renk maviye dönüyor güzel yani

Ben primanin yesil paket olanindan daha cok memnunumbkizlar kullanmadiysaniz tavsiye ederim beyazdan daha iyi ve daha uygun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar çok moralim bozuk bebeğim bi kaç gündür huzursuzde sonra idrarını yaparken ağladığını farkettim. idrar yolu enfeksıyonundan şuphelendım idrar verdık sonuca ben baktım doktor cıkmıştı gösteremedım. bakteri az lökosit nadir yazıyor ve yaparken ağlıyor. sürekli ailem ilgileniyor babası burda yok demiştim ya hala aramadı aramaya da nıyetı yok çok kotu hıssdeıyorum kendımı mesaj atıp kızımızın hasta oldugunu soylemek ıstıyorum. ailem yanımda ama eşin olması başka beni cezalandırıyor aklınca benı bırak ınsan cocugunu merak etmez mı.mesaj atıp hasta oldugunu soylemek ıstıyorum ama bu sefer de ben adım atmış olmak ıstemıyorum. ne yapayım sızce boyle babadan hayır gelır mı

Kizlar dualariniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Prematüre bebek annesi olarak sizinle ayni donemde dogum yapmama ragmen ayni şeyleri yasayamayacagim ayni dönemlerde. Ama sağlık olsun. gene de bazen bilgilerinize ihtiyaç duyabilirim.

Bence söyle canım sonra alırsın öfkeni ondan. önce bebeğiniz iyileşsin ki üzülme idrar yolu enf çok sık olan bişey iyileşir kısa sürede inşallah.yani eşin gelsin konuşun halledin adım atmak olarak değil bebeğinizin durumunu söylemek olarak düşün hem bilsin niye sadece sen koşturup üzülesinki gelsin baksın ilgilsensin söylemezeem nerden bilecek.

hâlâ aramadı yani vay bee ne inatmış öyle

valla canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence..haber ver ya da verme diyemem ben,herkesin düşüncesi ayrı yönlendirmiş olmak istemem..ama bişeyi merak ettim?bu durumu ailen biliyor mu ve biliyorsa ne diyorlar?

Ayy kızlar çok yoruldum bebeğim bugün sabahtan beri çok huzursuzdu yine uyumadi doğru düzgün mahvoldum sinirlerim bozuldu simdi uzandim dinleneyim diye ama kipirdanmaya başladı ağlamak istiyorum yaa bi saat bıle olmadi uyutali

Kizlar ozellikle göğsü yara olduğu için emziremeyenler kaç saatte bir sagiyorsunuz ve kaç ml sut cikiyor iki gogusden de ayni miktarda mi cikiyor benim birinden diğerinin yarisi kadar cikiyor normal mi sizce az cikani yara diye 10 gün kadar emzirmedim acaba ondan mi ki ama diğerini de 5 gündür emzirmiyorum o azalmadi bi de durum hic yetmiyor napacagimi sasirdim iyice mecburen mama veriyorum çok üzgünüm bebegime yetemiyorum

Benm bebeğim kuvezde oldugundan hic emziremedim 24 gundur 2 satte bir sagiyorum... ama bugün bnm de sag göğsümde sertluk ve ağrı var nedense. Bir de bnm de bi göğsümden daha cok çıkıo

Esime mesaj attim atmayacaktim ama cok kötü bisey oldu. Kizima banyo yaptirmistik başına tulbent ortmustum saci kurusun diye. Sonra bi gityim ki tulbent kizimin yüzüne gecmis kivraniyordu yetismesem neler olurdu bilmiyorum. Kurtulmaya cslisiyordu yavrum hala icim sizliyor. Aysklariyls tepiniyordu tulbent de yuxunu kapatmış o aglams sinirle mesaj attim o da 2 saat sonra aradi 10 defa ben de acmadom. Puf puff ailem biliyor ne desinler bana da kızıyorlar gitseydin diye ama tabi ona cok kızgınlar sahip çıkıyorlar bsna onlar da olmasa nedir bu başıma gelenler anlamadım

Ayy canım büyük geçmiş olsun üzme sen kendinide kizinida babasida aramazsa aramasin suan siz onemlisiniz

Aradi sonra acmsfim bityi artık benim için ne hali varsa görsün cok korktum hala etkisindeyim ys gec kalsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…