Cnm bizim.bebiste kusuyo burnundan falanda geliyorkızlar kızım 35 günlük oldu bugün.ama son 2 gündür çok kusmaya başladı yaemerken geri kusuyor daha.doyunca da ilk bi süt gibi kusuyor.aradan 1 saat fln geçince yine kesik yoğurt gibi kusuyor.tabi kusunca hemen yine acıkıyor.üşütünce kusması artar mı bilgisi olan var mı???
Bacim cok gecmis olsun...kızlar çok moralim bozuk bebeğim bi kaç gündür huzursuzde sonra idrarını yaparken ağladığını farkettim. idrar yolu enfeksıyonundan şuphelendım idrar verdık sonuca ben baktım doktor cıkmıştı gösteremedım. bakteri az lökosit nadir yazıyor ve yaparken ağlıyor. sürekli ailem ilgileniyor babası burda yok demiştim ya hala aramadı aramaya da nıyetı yok çok kotu hıssdeıyorum kendımı mesaj atıp kızımızın hasta oldugunu soylemek ıstıyorum. ailem yanımda ama eşin olması başka beni cezalandırıyor aklınca benı bırak ınsan cocugunu merak etmez mı.mesaj atıp hasta oldugunu soylemek ıstıyorum ama bu sefer de ben adım atmış olmak ıstemıyorum. ne yapayım sızce boyle babadan hayır gelır mı
Bacim emdikten hemen sonra kizini biraz dik tutmalisin...kızlar kızım 35 günlük oldu bugün.ama son 2 gündür çok kusmaya başladı yaemerken geri kusuyor daha.doyunca da ilk bi süt gibi kusuyor.aradan 1 saat fln geçince yine kesik yoğurt gibi kusuyor.tabi kusunca hemen yine acıkıyor.üşütünce kusması artar mı bilgisi olan var mı???
Bacim Rabb'im sabir versin sana...Benm bebeğim kuvezde oldugundan hic emziremedim 24 gundur 2 satte bir sagiyorum... ama bugün bnm de sag göğsümde sertluk ve ağrı var nedense. Bir de bnm de bi göğsümden daha cok çıkıo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esime mesaj attim atmayacaktim ama cok kötü bisey oldu. Kizima banyo yaptirmistik başına tulbent ortmustum saci kurusun diye. Sonra bi gityim ki tulbent kizimin yüzüne gecmis kivraniyordu yetismesem neler olurdu bilmiyorum. Kurtulmaya cslisiyordu yavrum hala icim sizliyor. Aysklariyls tepiniyordu tulbent de yuxunu kapatmış o aglams sinirle mesaj attim o da 2 saat sonra aradi 10 defa ben de acmadom. Puf puff ailem biliyor ne desinler bana da kızıyorlar gitseydin diye ama tabi ona cok kızgınlar sahip çıkıyorlar bsna onlar da olmasa nedir bu başıma gelenler anlamadım
Bacim cok gecmis olsun...
Ayrica senin esinde ggercekten abartmis olayi...
Lohusa depresyonuna esin girmis resmen...
Ayrica sen esinin karakterini iyi bilirsin bacim...
Ona gore ilk adimi kimin atacagina karar ver ....
Ki senin hicbir sucun yok ortada...
Sizi birakip ardinada bakmadan giden o sonucta....
Bacim emdikten hemen sonra kizini biraz dik tutmalisin...
Uyusa bile omzuna yasla 5-10 dakika kadar kalsin oyle...
Benim oglumda emdiikten hemen sonra kusardi boyle yaptim eskisi kadar kusmuyor...
Kesik seklinde kusmasina benim cevremdekiler iyi der...
Ihtiyaci olmayani cikartirmis falan ne kadar dogru bilemiyorum tabi
Bacim Rabb'im sabir versin sana...
Bebegine de saglik sihhat versin...♥
Benim de oglum da premature dogdu...
Ins. Carcabucak toparlanir ve annesinin kollarinda uyur kuveste degil...
oğlum daha 12 günlük bugün emzirirken ağlayıp memeyi ağzından çıkarıyo ama aç tekrar aranıyo alıyo ama tekrar ağlayıpp bırakıyo ne yapıcağımı şaşırdım yurt dışındayım burda derdimizide kolay kolay anlatamıyoruz birde hafta sonu girdi araya sadece acil açık . ya ne yapıcam şimdi uyuyo bu durum devam eder mi nedeni ne acaba benim gibi olan var mı lütfen yardm edin
oğlum daha 12 günlük bugün emzirirken ağlayıp memeyi ağzından çıkarıyo ama aç tekrar aranıyo alıyo ama tekrar ağlayıpp bırakıyo ne yapıcağımı şaşırdım yurt dışındayım burda derdimizide kolay kolay anlatamıyoruz birde hafta sonu girdi araya sadece acil açık . ya ne yapıcam şimdi uyuyo bu durum devam eder mi nedeni ne acaba benim gibi olan var mı lütfen yardm edin
Esime mesaj attim atmayacaktim ama cok kötü bisey oldu. Kizima banyo yaptirmistik başına tulbent ortmustum saci kurusun diye. Sonra bi gityim ki tulbent kizimin yüzüne gecmis kivraniyordu yetismesem neler olurdu bilmiyorum. Kurtulmaya cslisiyordu yavrum hala icim sizliyor. Aysklariyls tepiniyordu tulbent de yuxunu kapatmış o aglams sinirle mesaj attim o da 2 saat sonra aradi 10 defa ben de acmadom. Puf puff ailem biliyor ne desinler bana da kızıyorlar gitseydin diye ama tabi ona cok kızgınlar sahip çıkıyorlar bsna onlar da olmasa nedir bu başıma gelenler anlamadım
Bebeğim zatürre olmus. Suan yogun bakimda ve kuvozdesütum kesilmesin diye uzmemeye calisiyorum kendimi ama netten okudugum şeyler hic hos degil. Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen birşeyler soyleyin dua edin yavruma arkadaslar. Gül gibi bebek gitti baska bebek geldi sanki. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Bebeğim zatürre olmus. Suan yogun bakimda ve kuvozdesütum kesilmesin diye uzmemeye calisiyorum kendimi ama netten okudugum şeyler hic hos degil. Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen birşeyler soyleyin dua edin yavruma arkadaslar. Gül gibi bebek gitti baska bebek geldi sanki. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Aradi sonra acmsfim bityi artık benim için ne hali varsa görsün cok korktum hala etkisindeyim ys gec kalsaydim
Insallah cnmoyyyy ne diyon sen cannim...
Acil sifalar diliyorum ogluna ....
Rabb'im buyuktur bacim sen her zaman iyi dusun...
Dualarim sizinle...
Kendini uzmemeye calis ne olur...
Biliyorum tam bu kadar alismis iken ayri kalmak cok cok zor olmali ve bir yandan da saglik endisesi...
Ama unutma bebegin sapasaglam gelecek kollarina ins. ♥
Burnu tikaliydi zaten 1 haftadır 2gun oncede evde buhara başlamıştım. Dunden beri iyice agirlasti ama acile getirdik ve hemen yogunbakima aldilar.Oooooooy arkadaşım çok büyük geçmiş olsun...nasıloldu ki böyle birdenbire?? :26:
Canim biz cok baktik derken neyi kastediyorsun cevap verirsen cok sevinirim. Insallah dedigin gibi cabuk toparlar yavrum.Canim çok büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin zor bir süreç ama allahın izniyle atlatacaksiniz üzme kendini bol bol dua et biz çok baktık zatürre bebeğe onların bünyeleri daha çabuk topluyor annesi sen güçlü ol bebeğin hisseder
Canim usuttugunden mi yoksa yediği cigerine mi kaçmış da zatürre olmuş
Insallah cnm
Burnu tikaliydi zaten 1 haftadır 2gun oncede evde buhara başlamıştım. Dunden beri iyice agirlasti ama acile getirdik ve hemen yogunbakima aldilar.
Canim biz cok baktik derken neyi kastediyorsun cevap verirsen cok sevinirim. Insallah dedigin gibi cabuk toparlar yavrum.
Usutmus canim. Cevabini bekliyorum. Hic bir bilgim yok cunku bu konuda. Netten arastirmak da gelmiyor icimden. Kaninda enfeksiyon çıkmış. Bugun dr daha detayli bilgi verecekmiş. Ama ben su anda caresiz hastanenin bahcesinde bekliyorum. Carem Allah sifa gonderir insallah melegime
Canim ben hemşireyim üç yıl çocuk hastanesinde calistim orda baktik şuan bebeğin hangi aşamada bilmiyorum ama bian önce toparlanir inşallah
Burnu tikaliydi zaten 1 haftadır 2gun oncede evde buhara başlamıştım. Dunden beri iyice agirlasti ama acile getirdik ve hemen yogunbakima aldilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?