2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cnm bizim.bebiste kusuyo burnundan falanda geliyor
Ben biraz usutmustum bazem emer emmez kusuyo.ama o kesik yogurt kusmasi iyi bisey ..sutun yaradigini gosterir..

Bacim cok gecmis olsun...
Ayrica senin esinde ggercekten abartmis olayi...
Lohusa depresyonuna esin girmis resmen...
Ayrica sen esinin karakterini iyi bilirsin bacim...
Ona gore ilk adimi kimin atacagina karar ver ....
Ki senin hicbir sucun yok ortada...
Sizi birakip ardinada bakmadan giden o sonucta....

Bacim emdikten hemen sonra kizini biraz dik tutmalisin...
Uyusa bile omzuna yasla 5-10 dakika kadar kalsin oyle...
Benim oglumda emdiikten hemen sonra kusardi boyle yaptim eskisi kadar kusmuyor...
Kesik seklinde kusmasina benim cevremdekiler iyi der...
Ihtiyaci olmayani cikartirmis falan ne kadar dogru bilemiyorum tabi

Bacim Rabb'im sabir versin sana...
Bebegine de saglik sihhat versin...♥
Benim de oglum da premature dogdu...
Ins. Carcabucak toparlanir ve annesinin kollarinda uyur kuveste degil...

Bacim ne diyorsun sen oyle ya...
Tuylerim urperdi resmen...
Ben bile bu yazdiklarinla korktum senin halini dusunemiyorum bile ....
Sakinligini korumaya calis sutun etkilenmesin diye ama bu yasadigin olay resmen strese iyice sokmustur seni...
Esine de diyecek birseyim hala yok

Son düzenleme:
oğlum daha 12 günlük bugün emzirirken ağlayıp memeyi ağzından çıkarıyo ama aç tekrar aranıyo alıyo ama tekrar ağlayıpp bırakıyo ne yapıcağımı şaşırdım yurt dışındayım burda derdimizide kolay kolay anlatamıyoruz birde hafta sonu girdi araya sadece acil açık . ya ne yapıcam şimdi uyuyo bu durum devam eder mi nedeni ne acaba benim gibi olan var mı lütfen yardm edin

Cok teşekkür ederim. Dualarinizi eksik etmeyin kizimdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sutunun geldiginden emin misin canim. Bebegin meme agzinda oldugu zamanlarda yutkunarak mi emiyor.

Bebeğim zatürre olmus. Suan yogun bakimda ve kuvozde sütum kesilmesin diye uzmemeye calisiyorum kendimi ama netten okudugum şeyler hic hos degil. Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen birşeyler soyleyin dua edin yavruma arkadaslar. Gül gibi bebek gitti baska bebek geldi sanki. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen

Bacim benim ogllumda 2 aylik oda bazen ayni dedigin gibi aglayarak atiyo gogsumu emmiyo...
O her attikca zorla veriyorum agzina...
O sekilde uyuyo...
Genellikle asiri uykusu oldugu zamana denk gelince oyle oluyo...uzerine birde ac ise....
Tabi bebekten bebege dertleri farklilik gosterebilir....

Bacilar odam 29 drrece ve ben pisiyorummmmmmm
Besigimiz cama ve kapiya yakin baska bir yere koyabilme luksum yok ....
Uyuyamiyorummmm

anım üzülme yanlız değilsin bu erkek müsveddeleri hep böyle anne olduk diye bizi sıcak bulmuyorlar mı yoksa cinsellik olmadığından mı ya da çocuk oldu terkedemez diye götleri mi kalktı ben de anlamadım bizimki de soğuk ilgisiz bi tuhaf yani hakkımızda hayırlısı

oyyyy ne diyon sen cannim...
Acil sifalar diliyorum ogluna ....
Rabb'im buyuktur bacim sen her zaman iyi dusun...
Dualarim sizinle...
Kendini uzmemeye calis ne olur...
Biliyorum tam bu kadar alismis iken ayri kalmak cok cok zor olmali ve bir yandan da saglik endisesi...
Ama unutma bebegin sapasaglam gelecek kollarina ins. ♥

Oooooooy arkadaşım çok büyük geçmiş olsun...nasıloldu ki böyle birdenbire?? :26:

Canim çok büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin zor bir süreç ama allahın izniyle atlatacaksiniz üzme kendini bol bol dua et biz çok baktık zatürre bebeğe onların bünyeleri daha çabuk topluyor annesi sen güçlü ol bebeğin hisseder

Canim usuttugunden mi yoksa yediği cigerine mi kaçmış da zatürre olmuş

Aradi sonra acmsfim bityi artık benim için ne hali varsa görsün cok korktum hala etkisindeyim ys gec kalsaydim

oooy Allah korusun miniği..kızz öyle suratı kapalı niye bırakıyosun?ben çok korkuyorum suratı kapalı bişey olmasından...canım eşin konusunda ben senş haklı buluyorum ve eşin çok abartıyor ayrıca saçmalıyor da..inşallah kendine gelir bian önce + böyle bi durumu ailenin bilmeside kötü oluyo ama başka çaren yok tabi..

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum niye olduki kıyamam ya

Insallah cnm
Oooooooy arkadaşım çok büyük geçmiş olsun...nasıloldu ki böyle birdenbire?? :26:
Burnu tikaliydi zaten 1 haftadır 2gun oncede evde buhara başlamıştım. Dunden beri iyice agirlasti ama acile getirdik ve hemen yogunbakima aldilar.

Canim biz cok baktik derken neyi kastediyorsun cevap verirsen cok sevinirim. Insallah dedigin gibi cabuk toparlar yavrum.
Canim usuttugunden mi yoksa yediği cigerine mi kaçmış da zatürre olmuş

Usutmus canim. Cevabini bekliyorum. Hic bir bilgim yok cunku bu konuda. Netten arastirmak da gelmiyor icimden. Kaninda enfeksiyon çıkmış. Bugun dr daha detayli bilgi verecekmiş. Ama ben su anda caresiz hastanenin bahcesinde bekliyorum. Carem Allah sifa gonderir insallah melegime

Canim ben hemşireyim üç yıl çocuk hastanesinde calistim orda baktik şuan bebeğin hangi aşamada bilmiyorum ama bian önce toparlanir inşallah

Rabbim şifa versin benim bebeğim de yogun bakimda o odanin insanin canini nasil yaptığını bilirim allah yardimciniz olsun bebegine şifa versin inşallah. Ben sürekli ya şafi çekiyorum kizim icin. inaniyorum gücüne. Deneyebilirsin. Iyi haberlerle inşallah.

Burnu tikaliydi zaten 1 haftadır 2gun oncede evde buhara başlamıştım. Dunden beri iyice agirlasti ama acile getirdik ve hemen yogunbakima aldilar.

canım benim..daha neler neler göreceğiz belkide,bunada şükür demekte fayda var..inşallah kısa sürede sorunsuzca atlatırsınız ve bir an önce kavuşursunuz canım.. 🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…