Canım benimki tam 1 aylık, bencede çok mecbur kalmadıkça alıştırmamak lazım ama benimki biberon alıyo tek göğsümü emip uyursa diğerini sağıyorum uyandığıda veriyorum ama hep meme ile birlikte verdiğim için ikisinide alıyor memeden soğumuyo
Canım ben hafif yana doğru duracak şekilde yatırıyorum kusarsa die ama o kendi hemen sırt üstü dönüyor öyle uyuyor. Gece uyandırmama fırsat bırakmıyor zaten en fazla 2 saatte 1 uyanıyor emziriyorum bazen 10 dk emiyor bazen 20 dk. uzun süre uyuyor olsa doktor gece 3 saati geçmesin emzirme aralığı demişti.sen bide nasil yatiriyosun sirtustumu daha iyi yoksa yanmi ??ne yapcami bilmiyorum ilk bebek oldugu icin bide korkuyorum yanlis biseyler yaparim diye falan.bide gece emziriyormuusn uyandirp
Cnm bizim.bebiste kusuyo burnundan falanda geliyor
Ben biraz usutmustum bazem emer emmez kusuyo.ama o kesik yogurt kusmasi iyi bisey ..sutun yaradigini gosterir..
Bacim cok gecmis olsun...
Ayrica senin esinde ggercekten abartmis olayi...
Lohusa depresyonuna esin girmis resmen...
Ayrica sen esinin karakterini iyi bilirsin bacim...
Ona gore ilk adimi kimin atacagina karar ver ....
Ki senin hicbir sucun yok ortada...
Sizi birakip ardinada bakmadan giden o sonucta....
Bacim emdikten hemen sonra kizini biraz dik tutmalisin...
Uyusa bile omzuna yasla 5-10 dakika kadar kalsin oyle...
Benim oglumda emdiikten hemen sonra kusardi boyle yaptim eskisi kadar kusmuyor...
Kesik seklinde kusmasina benim cevremdekiler iyi der...
Ihtiyaci olmayani cikartirmis falan ne kadar dogru bilemiyorum tabi
Bacim Rabb'im sabir versin sana...
Bebegine de saglik sihhat versin...♥
Benim de oglum da premature dogdu...
Ins. Carcabucak toparlanir ve annesinin kollarinda uyur kuveste degil...
Iyilesip cikiyorlar dimi.
Rabbim şifa versin benim bebeğim de yogun bakimda o odanin insanin canini nasil yaptığını bilirim allah yardimciniz olsun bebegine şifa versin inşallah. Ben sürekli ya şafi çekiyorum kizim icin. inaniyorum gücüne. Deneyebilirsin. Iyi haberlerle inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğim zatürre olmus. Suan yogun bakimda ve kuvozdesütum kesilmesin diye uzmemeye calisiyorum kendimi ama netten okudugum şeyler hic hos degil. Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen birşeyler soyleyin dua edin yavruma arkadaslar. Gül gibi bebek gitti baska bebek geldi sanki. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Bebeğim zatürre olmus. Suan yogun bakimda ve kuvozdesütum kesilmesin diye uzmemeye calisiyorum kendimi ama netten okudugum şeyler hic hos degil. Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen birşeyler soyleyin dua edin yavruma arkadaslar. Gül gibi bebek gitti baska bebek geldi sanki. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
kızlar ALLAH ım şifasını versin inşallah bebişlerinize.. Hayırlı haberlerinizle gelin inşallah..
Merhaba kizlar bebegi hastalananlara cok gecmis olsun Allahim sabir versin hepsi geciyor tabiki olan anne babaya oluyor.
Benim gibi bebegi kolik olan varmi? Varsa deneyimlerimizi paylasalim. Yavrum cok aci cekiyo bakmak cok zor oluyor
Benim bebeğimde kolik canım.Salı günü kırkı çıkıyor 15 gündür burnumuzda geldi diyebilirim.Uyku yok sürekli ağlama krizleri kendini paralıyor yavrum elimizden bişeyde gelmiyor doktor 6-8 ay çekeceksiniz diyor.Sana 15 günlük deneyimlerimi söyleyeyim:Rezene,anason,kimyon karışımı çayın çok faydasını görmedim ama her yemekte bir çay kaşığı kimyon yutarsan biraz faydası oluyor.Aguline diye bitkisel şurup var o baya etkili bebeğim onun sayesinde alttan gazını rahat çıkarıyor bende başkasının tavsiyesi üzerine netten sipariş verdim.Akşamları biogaia diye gaz için damla var onu kullanıyorum ama faydasız bebeğim sürekli ıkınıyor hala.Hergün masaj yapıyorum bebeyağı ile masaji yaparken çok rahatlıyor hem gazını hem kakasını anında yapıyor.Bu masajı nette gördüm bir hemşire anne yapıyor çok etkili.Acı elma yağı ile topuklarına masaj yapıyorum hemen değilsede bir süre sonra bebeği biraz rahatlatıyor.Kolik krizleri geldiğinde elektrikli süpürge,bulaşık makinası,çamaşır makinası ve saç kurutma makinasını çalıştırmak anında ağlamasını kesiyor bebeğin.Tabi nette bu sesleri bulup dinletebilirsin fakat işe yaramıyor illaki evde sen çalıştıracaksın bu cihazları.Bebek arabasında dışarıda dolaştırınca yada otomobile binince yine sakinleşiyorlar ve hemen gazını kakasını yapıyorlar.Bir de dün netten siparişini verdiğim bir kitap var yazarı doktor harvey Karp kolik bebeklerin ağlamalarını 5 dakikada kesen bir tekniği var ve daha sonrasında koliğin tamamen bitmesini sağlıyor.Tekniği burda yazamam kitabı alırsan şekilli olarak anlatıyor ben 1 saat önce denedim gerçekten işe yarıyor şaşırtıcı bir şekilde.Benim deneyimlerim bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kızlar bsey sorucam normlade bebeğimi emzryrm ancak dısarı çıkarken sütümü sağıp anne göğüs ucuna benzer biberon ile vermeyi düşünyrm sütümü 3 4 saatlik dısarı cıkcagımda kaç ml süt sağmalıym nasıl saklamalıym bu konuda hiç bilgim yok acil cebap beklyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bebeğimde kolik canım.Salı günü kırkı çıkıyor 15 gündür burnumuzda geldi diyebilirim.Uyku yok sürekli ağlama krizleri kendini paralıyor yavrum elimizden bişeyde gelmiyor doktor 6-8 ay çekeceksiniz diyor.Sana 15 günlük deneyimlerimi söyleyeyim:Rezene,anason,kimyon karışımı çayın çok faydasını görmedim ama her yemekte bir çay kaşığı kimyon yutarsan biraz faydası oluyor.Aguline diye bitkisel şurup var o baya etkili bebeğim onun sayesinde alttan gazını rahat çıkarıyor bende başkasının tavsiyesi üzerine netten sipariş verdim.Akşamları biogaia diye gaz için damla var onu kullanıyorum ama faydasız bebeğim sürekli ıkınıyor hala.Hergün masaj yapıyorum bebeyağı ile masaji yaparken çok rahatlıyor hem gazını hem kakasını anında yapıyor.Bu masajı nette gördüm bir hemşire anne yapıyor çok etkili.Acı elma yağı ile topuklarına masaj yapıyorum hemen değilsede bir süre sonra bebeği biraz rahatlatıyor.Kolik krizleri geldiğinde elektrikli süpürge,bulaşık makinası,çamaşır makinası ve saç kurutma makinasını çalıştırmak anında ağlamasını kesiyor bebeğin.Tabi nette bu sesleri bulup dinletebilirsin fakat işe yaramıyor illaki evde sen çalıştıracaksın bu cihazları.Bebek arabasında dışarıda dolaştırınca yada otomobile binince yine sakinleşiyorlar ve hemen gazını kakasını yapıyorlar.Bir de dün netten siparişini verdiğim bir kitap var yazarı doktor harvey Karp kolik bebeklerin ağlamalarını 5 dakikada kesen bir tekniği var ve daha sonrasında koliğin tamamen bitmesini sağlıyor.Tekniği burda yazamam kitabı alırsan şekilli olarak anlatıyor ben 1 saat önce denedim gerçekten işe yarıyor şaşırtıcı bir şekilde.Benim deneyimlerim bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir.
Merhaba kizlar bebegi hastalananlara cok gecmis olsun Allahim sabir versin hepsi geciyor tabiki olan anne babaya oluyor.
Benim gibi bebegi kolik olan varmi? Varsa deneyimlerimizi paylasalim. Yavrum cok aci cekiyo bakmak cok zor oluyor
Canim bende aguline veriyorum gunde 4 kere 1 cay kasigi bi de dr ozellikle rezene anason caylari icme dedi surupta onlarin yaglari varmis ama adam icme dedi diye icmiyorum ben
Doktorunuz bilgi verdi mi enfeksiyon ne orandaymis
Canım çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın. Peki kitabın adi nedir? Harvey Karp'ın Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabı mı yoksa başka bir kitap mı? Ben de almak istiyorum çünkü o yarım kundak falan nasıl yapılacak bilmiyorum.
Bu arada benim oğlum artık makine sesleriyle de susmuyorİlk günlerde işe yarıyordu ama artık yaramıyor. Sanırım White Noises lar daha çok işe yaradı bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?