2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

sen bide nasil yatiriyosun sirtustumu daha iyi yoksa yanmi ??ne yapcami bilmiyorum ilk bebek oldugu icin bide korkuyorum yanlis biseyler yaparim diye falan.bide gece emziriyormuusn uyandirp

sen bide nasil yatiriyosun sirtustumu daha iyi yoksa yanmi ??ne yapcami bilmiyorum ilk bebek oldugu icin bide korkuyorum yanlis biseyler yaparim diye falan.bide gece emziriyormuusn uyandirp
Canım ben hafif yana doğru duracak şekilde yatırıyorum kusarsa die ama o kendi hemen sırt üstü dönüyor öyle uyuyor. Gece uyandırmama fırsat bırakmıyor zaten en fazla 2 saatte 1 uyanıyor emziriyorum bazen 10 dk emiyor bazen 20 dk. uzun süre uyuyor olsa doktor gece 3 saati geçmesin emzirme aralığı demişti.

Cnm bizim.bebiste kusuyo burnundan falanda geliyor
Ben biraz usutmustum bazem emer emmez kusuyo.ama o kesik yogurt kusmasi iyi bisey ..sutun yaradigini gosterir..

bn de üşütüyor olabilirim belki.grip nezle değilim ama sabahları az karnım ağrıyo geçiyo.ondan mıdr acaba?bi yandan da ter atıyorum hala ya ne zaman geçeck bu lohusa teri bilmem...

aslında dik tutuyorm yatırsam bile eğimli yatıryorm ama yine de kusuyor.boşa gidiiyor emdği sonra sütüm yetmicek diiye korkuyorum da

kızlar ALLAH ım şifasını versin inşallah bebişlerinize.. Hayırlı haberlerinizle gelin inşallah..

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir

çok geçmiş olsun canım.....sen de demişsin üzme kendini sütün gitmesin inşallah bebişin atlatacaktır ...tez zamanda şifalar diliyorum yavruna....

Merhaba kizlar bebegi hastalananlara cok gecmis olsun Allahim sabir versin hepsi geciyor tabiki olan anne babaya oluyor.

Benim gibi bebegi kolik olan varmi? Varsa deneyimlerimizi paylasalim. Yavrum cok aci cekiyo bakmak cok zor oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyilesip cikiyorlar dimi.

Canım Allah acil şifalar versin yavruna.Sen hiç canını sıkma bebeğin güvenilir ellerde şuan ve onlar ne gerekiyorsa yapıyorlardır emin ol.O minicik bebekler bizden daha mücadeleciler hayata sıkı sıkı tutunuyorlar.Boşyere netten falan bişeylere bakıp üzme kendini.dualarım seninle ve bebeğinle canım.

Benim bebeğimde kolik canım.Salı günü kırkı çıkıyor 15 gündür burnumuzda geldi diyebilirim.Uyku yok sürekli ağlama krizleri kendini paralıyor yavrum elimizden bişeyde gelmiyor doktor 6-8 ay çekeceksiniz diyor.Sana 15 günlük deneyimlerimi söyleyeyim:Rezene,anason,kimyon karışımı çayın çok faydasını görmedim ama her yemekte bir çay kaşığı kimyon yutarsan biraz faydası oluyor.Aguline diye bitkisel şurup var o baya etkili bebeğim onun sayesinde alttan gazını rahat çıkarıyor bende başkasının tavsiyesi üzerine netten sipariş verdim.Akşamları biogaia diye gaz için damla var onu kullanıyorum ama faydasız bebeğim sürekli ıkınıyor hala.Hergün masaj yapıyorum bebeyağı ile masaji yaparken çok rahatlıyor hem gazını hem kakasını anında yapıyor.Bu masajı nette gördüm bir hemşire anne yapıyor çok etkili.Acı elma yağı ile topuklarına masaj yapıyorum hemen değilsede bir süre sonra bebeği biraz rahatlatıyor.Kolik krizleri geldiğinde elektrikli süpürge,bulaşık makinası,çamaşır makinası ve saç kurutma makinasını çalıştırmak anında ağlamasını kesiyor bebeğin.Tabi nette bu sesleri bulup dinletebilirsin fakat işe yaramıyor illaki evde sen çalıştıracaksın bu cihazları.Bebek arabasında dışarıda dolaştırınca yada otomobile binince yine sakinleşiyorlar ve hemen gazını kakasını yapıyorlar.Bir de dün netten siparişini verdiğim bir kitap var yazarı doktor harvey Karp kolik bebeklerin ağlamalarını 5 dakikada kesen bir tekniği var ve daha sonrasında koliğin tamamen bitmesini sağlıyor.Tekniği burda yazamam kitabı alırsan şekilli olarak anlatıyor ben 1 saat önce denedim gerçekten işe yarıyor şaşırtıcı bir şekilde.Benim deneyimlerim bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar bsey sorucam normlade bebeğimi emzryrm ancak dısarı çıkarken sütümü sağıp anne göğüs ucuna benzer biberon ile vermeyi düşünyrm sütümü 3 4 saatlik dısarı cıkcagımda kaç ml süt sağmalıym nasıl saklamalıym bu konuda hiç bilgim yok acil cebap beklyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın. Peki kitabın adi nedir? Harvey Karp'ın Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabı mı yoksa başka bir kitap mı? Ben de almak istiyorum çünkü o yarım kundak falan nasıl yapılacak bilmiyorum.

Bu arada benim oğlum artık makine sesleriyle de susmuyor İlk günlerde işe yarıyordu ama artık yaramıyor. Sanırım White Noises lar daha çok işe yaradı bizde.

ben 1 ay olcak nerdeyse hep sağdığım için ezberledim artık
sağdığın süt bebeğin içeceği miktara göre ne kadarla doyduğuna göre değişir..hiç sağmadıysan bu rakam kaç olucak onu bilemezsin canım..o yüzden sen çıktığı kadar sağ bence..mesela benimki en az 130 ml ile doyuyor..bir öğünde..
sağdığın süt dışarda oda sıcaklığında 4-5 saat kadar durabilir içirebilirsin ama sonra kullanılmıyor..

Canim bende aguline veriyorum gunde 4 kere 1 cay kasigi bi de dr ozellikle rezene anason caylari icme dedi surupta onlarin yaglari varmis ama adam icme dedi diye icmiyorum ben

Canim bende aguline veriyorum gunde 4 kere 1 cay kasigi bi de dr ozellikle rezene anason caylari icme dedi surupta onlarin yaglari varmis ama adam icme dedi diye icmiyorum ben

Arkadaşlar bebeğim 17 günlük. Doktorumuz gaz sancısı 2-3 hafta dolmadan başlamaz dedi. BAzen kakasını ve gazını yaparken huzursuzlanıyor ama sonunda çıkarıyor. GAz ilacına ne zaman başlamam gerek. Bebeğimin sancı çekip, ağladığını mutlaka görmeye gerek var mı, şimdiden versem ne olur. Nurse harveys aldık, reçetede 3x1/2 yazıyor, günde 3 kere yarım ölçek vermem gerekiyor sanırım, sizler ne kadar kullanıyorsunuz.

Doktorunuz bilgi verdi mi enfeksiyon ne orandaymis

Canim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim ve rica ettim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
Alinti yapamadim cok yorgun ve uykusuzum hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum. Lutfen bebeklerinize cok cok iyi bakin arkadaslar. Bebegim bugun 25 gunluk oldu ve inanin dogdugu gunden beri yani 23 gundur dunden beri yoruldugum kadar uykusuz kaldigim kadar stres olup üzüldüğüm kadar etkilenmemistim. Keske yavrum iyi olsaydida sabahlara kadar uyumasaydim. Hic kimseyle yakin temasina izin vermeyin kim ne derse desin. Allahim bundan geri koymaz insallah sifa verir yavruma ve bir an once iyilesir

Evet canım mahallenin en mutlu bebeği kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…