Canim bende aguline veriyorum gunde 4 kere 1 cay kasigi bi de dr ozellikle rezene anason caylari icme dedi surupta onlarin yaglari varmis ama adam icme dedi diye icmiyorum ben
Arkadaşlar bebeğim 17 günlük. Doktorumuz gaz sancısı 2-3 hafta dolmadan başlamaz dedi. BAzen kakasını ve gazını yaparken huzursuzlanıyor ama sonunda çıkarıyor. GAz ilacına ne zaman başlamam gerek. Bebeğimin sancı çekip, ağladığını mutlaka görmeye gerek var mı, şimdiden versem ne olur. Nurse harveys aldık, reçetede 3x1/2 yazıyor, günde 3 kere yarım ölçek vermem gerekiyor sanırım, sizler ne kadar kullanıyorsunuz.
Arkadaşlar bebeğim 17 günlük. Doktorumuz gaz sancısı 2-3 hafta dolmadan başlamaz dedi. BAzen kakasını ve gazını yaparken huzursuzlanıyor ama sonunda çıkarıyor. GAz ilacına ne zaman başlamam gerek. Bebeğimin sancı çekip, ağladığını mutlaka görmeye gerek var mı, şimdiden versem ne olur. Nurse harveys aldık, reçetede 3x1/2 yazıyor, günde 3 kere yarım ölçek vermem gerekiyor sanırım, sizler ne kadar kullanıyorsunuz.
Canim insallah iyi olcak bebisimiz Allahin izniyle..Allahim.sabir versin.cok guzel soylemissin yakin temas a izinnvermeyinndiye ama bizde oyle degil bende bisey diyemiyorum acikcasi.Allahim korusun yavrularimizi insallah..cnm bnm bebeginnonce Allah a emanet sonra doktorlarimiza insallah..usutmusmuydu nasil farkettinizCanim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim ve rica ettim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
Alinti yapamadim cok yorgun ve uykusuzum hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum. Lutfen bebeklerinize cok cok iyi bakin arkadaslar. Bebegim bugun 25 gunluk oldu ve inanin dogdugu gunden beri yani 23 gundur dunden beri yoruldugum kadar uykusuz kaldigim kadar stres olup üzüldüğüm kadar etkilenmemistim. Keske yavrum iyi olsaydida sabahlara kadar uyumasaydim. Hic kimseyle yakin temasina izin vermeyin kim ne derse desin. Allahim bundan geri koymaz insallah sifa verir yavruma ve bir an once iyilesir
Arkadaşlar artik bebeğimin uyanik kalma süresi artıyor sizlerinki ne durumda uyanık olduğu zaman neyle oyaliyorsunuz sürekli kucaginizda mi tutuyorsunuz
ben 1 ay olcak nerdeyse hep sağdığım için ezberledim artık
sağdığın süt bebeğin içeceği miktara göre ne kadarla doyduğuna göre değişir..hiç sağmadıysan bu rakam kaç olucak onu bilemezsin canım..o yüzden sen çıktığı kadar sağ bence..mesela benimki en az 130 ml ile doyuyor..bir öğünde..
sağdığın süt dışarda oda sıcaklığında 4-5 saat kadar durabilir içirebilirsin ama sonra kullanılmıyor..
Canim uyanik oldugunda kucagimiza aliyoruz geziyoruz evde konusuyoruz.yatirinca durur gihi oluyor biraz ama sonra kipir kipir durmuyor
[QUOTEann2014;36119507]Canim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim vebesleniyor tim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
Alinti yapamadim cok yorgun ve uykusuzum hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum. Lutfen bebeklerinize cok cok iyi bakin arkadaslar. Bebegim bugun 25 gunluk oldu ve inanin dogdugu gunden beri yani 23 gundur dunden beri yoruldugum kadar uykusuz kaldigim kadar stres olup üzüldüğüm kadar etkilenmemistim. Keske yavrum iyi olsaydida sabahlara kadar uyumasaydim. Hic kimseyle yakin temasina izin vermeyin kim ne derse desin. Allahim bundan geri koymaz insallah sifa verir yavruma ve bir an once iyilesir
Canim zaten tedaviye başlanmış antibiyotikde üç içinde cevap vermeye başlar hayirlisiyla bebeğin iyilesecek sen güçlü ol rabbime emanet kuzucunda besleniyor mu bebeğin süt falan sağip verdin mi
Canim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim ve rica ettim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
3 saatte bir gidiyorum, ben yokken sagdigim sutu veriyorlarmis. Emzirmeden geliyorum ben simdi mama dağıtımı yaptilar bebeklerimizi besleyelim diye oysa ki ben iki poset sut bırakmistım vermeleri icin. Yani ben yokken mama mi yoksa anne sütü mü alıyor emin olamadım canım.
Insallah canim cok sağolcanim oncelikle cok gecmis olsun.. insallah en kisa surede toparlanir ve tekrar evinize gidersiniz miniginle canim.. dualarimiz sizlerle.. bugunumuze sukurler olsun.. guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah..
Bir ara hortumla besleyecegiz dediler yanagina yapistirmislardi hortumu yavrumun. Neyseki sonra emdirmem icin cagirdilar. O an dunyalar benim oldu sanki.Neyle beslendigi önemli değil canım besleniyor olması iyi birşey demekki solunum skintisi yok bebeğinin öyle olsaydı ağızdan birsey vermezlerdi
Pufpuf hastahane gittinmi bugun ne dedi doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim ve rica ettim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
Kizlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?ben prima premium care kullanıyorum aktif bebegi denedim memnun kalmadm premiuma döndük tekrar.diğer markalari kullanan var mi
Arkadaşlar artik bebeğimin uyanik kalma süresi artıyor sizlerinki ne durumda uyanık olduğu zaman neyle oyaliyorsunuz sürekli kucaginizda mi tutuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?