2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bende aguline veriyorum gunde 4 kere 1 cay kasigi bi de dr ozellikle rezene anason caylari icme dedi surupta onlarin yaglari varmis ama adam icme dedi diye icmiyorum ben

Agulineye başlamadan önce içtim bu çayı canım.Bilmeden bırakmış oldum demekki.Yine de sağol belki hala içiyor olabilirdim.

Canım durduk yere niye gaz ilaçlarını niye kullanacaksınki anlamadım.Önce bir doktora git bebeğinin gaz sancısı çektiğini söylesin doktor ona göre kullanırsın.1 aydan küçük bebeklerde yarım çay kaşığı kullanıyosun bebeğin 17 günlük kullanmaya başlayabilirsin.Benim bebeğim 37 günlük 22 günlükken başladım.

[QUOTEann2014;36119507]Canim ilgin icin cok teşekkür ederim öncelikle. Haftasonuna denk geldigi icin bilgi vermiyorlar. Ben bugun dr yakaladim vebesleniyor tim bilgi vermesi icin. Zatürre olmus kaninda enfeksiyon çıktığı icin antibiyotik tedavisine baslanilmis en az bir hafta kalicakmis yogunbakimda. Enfeksiyon degeri 22 diye bir yerden geldi kulagima ama net bilgi mi degil mi bilmiyorum. Okursan tekrar cevapla lutfen benden daha bilgilisin sen su anda hastalikla ilgili. Teselliye cok ihtiyacim var. Dualarinizi eksik etmeyin bütün yavrulardan ve benimkinden. Rabbim verdi Rabbim bagislar insallah yavrularimizi bize.
Alinti yapamadim cok yorgun ve uykusuzum hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum. Lutfen bebeklerinize cok cok iyi bakin arkadaslar. Bebegim bugun 25 gunluk oldu ve inanin dogdugu gunden beri yani 23 gundur dunden beri yoruldugum kadar uykusuz kaldigim kadar stres olup üzüldüğüm kadar etkilenmemistim. Keske yavrum iyi olsaydida sabahlara kadar uyumasaydim. Hic kimseyle yakin temasina izin vermeyin kim ne derse desin. Allahim bundan geri koymaz insallah sifa verir yavruma ve bir an once iyilesir[/QUOTE]

Canim zaten tedaviye başlanmış antibiyotikde üç içinde cevap vermeye başlar hayirlisiyla bebeğin iyilesecek sen güçlü ol rabbime emanet kuzucunda besleniyor mu bebeğin süt falan sağip verdin mi

Canim nurse harveys en guclusu diye biliyorum bize bile 1 ay olmadan baslamadilar. Zaten koligin gazla da cok alakasi yokmus aslina bakarsan. Bizlere doktorlar yazdi gaz ilaclarini. Sende kafana gore bosuna verme bence. Bize daha 10. Gunde vermislerdi. Kolik kendini cok erken belli etmisti. Bizimki bacaklarini cekerek once 4 saat sonra 11 saat aglayarak belli etti kendini. Ozetle gaz olursa anlarsin zaten veya doktor anlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim insallah iyi olcak bebisimiz Allahin izniyle..Allahim.sabir versin.cok guzel soylemissin yakin temas a izinnvermeyinndiye ama bizde oyle degil bende bisey diyemiyorum acikcasi.Allahim korusun yavrularimizi insallah..cnm bnm bebeginnonce Allah a emanet sonra doktorlarimiza insallah..usutmusmuydu nasil farkettiniz

Arkadaşlar artik bebeğimin uyanik kalma süresi artıyor sizlerinki ne durumda uyanık olduğu zaman neyle oyaliyorsunuz sürekli kucaginizda mi tutuyorsunuz

Pufpuf hastahane gittinmi bugun ne dedi doktor

Canim uyanik oldugunda kucagimiza aliyoruz geziyoruz evde konusuyoruz.yatirinca durur gihi oluyor biraz ama sonra kipir kipir durmuyor

Bende sürekli kucagima alip alistirmak istemiyorum yatiriyorum bende başında oturup konuşuyorum duruyor oyun halisi alcam artık şekilli şeylere kisa sürede olsa bakmaya başladı

Canim zaten tedaviye başlanmış antibiyotikde üç içinde cevap vermeye başlar hayirlisiyla bebeğin iyilesecek sen güçlü ol rabbime emanet kuzucunda besleniyor mu bebeğin süt falan sağip verdin mi[/QUOTE]

3 saatte bir gidiyorum, ben yokken sagdigim sutu veriyorlarmis. Emzirmeden geliyorum ben simdi mama dağıtımı yaptilar bebeklerimizi besleyelim diye oysa ki ben iki poset sut bırakmistım vermeleri icin. Yani ben yokken mama mi yoksa anne sütü mü alıyor emin olamadım canım.

Canim zaten tedaviye başlanmış antibiyotikde üç içinde cevap vermeye başlar hayirlisiyla bebeğin iyilesecek sen güçlü ol rabbime emanet kuzucunda besleniyor mu bebeğin süt falan sağip verdin mi

3 saatte bir gidiyorum, ben yokken sagdigim sutu veriyorlarmis. Emzirmeden geliyorum ben simdi mama dağıtımı yaptilar bebeklerimizi besleyelim diye oysa ki ben iki poset sut bırakmistım vermeleri icin. Yani ben yokken mama mi yoksa anne sütü mü alıyor emin olamadım canım.[/QUOTE]

Neyle beslendigi önemli değil canım besleniyor olması iyi birşey demekki solunum skintisi yok bebeğinin öyle olsaydı ağızdan birsey vermezlerdi

canim oncelikle cok gecmis olsun.. insallah en kisa surede toparlanir ve tekrar evinize gidersiniz miniginle canim.. dualarimiz sizlerle.. bugunumuze sukurler olsun.. guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah..

Neyle beslendigi önemli değil canım besleniyor olması iyi birşey demekki solunum skintisi yok bebeğinin öyle olsaydı ağızdan birsey vermezlerdi[/QUOTE]
Bir ara hortumla besleyecegiz dediler yanagina yapistirmislardi hortumu yavrumun. Neyseki sonra emdirmem icin cagirdilar. O an dunyalar benim oldu sanki.
canim oncelikle cok gecmis olsun.. insallah en kisa surede toparlanir ve tekrar evinize gidersiniz miniginle canim.. dualarimiz sizlerle.. bugunumuze sukurler olsun.. guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah..
Insallah canim cok sağol

Neyle beslendigi önemli değil canım besleniyor olması iyi birşey demekki solunum skintisi yok bebeğinin öyle olsaydı ağızdan birsey vermezlerdi
Bir ara hortumla besleyecegiz dediler yanagina yapistirmislardi hortumu yavrumun. Neyseki sonra emdirmem icin cagirdilar. O an dunyalar benim oldu sanki.

Insallah canim cok sağol[/QUOTE]

Rabbim acil şifalar versin canım bu günlerde geçecek

Şu 12 günde cok iyi anladım ki annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz.
Kızlar bebegim 12 gunluk 4.5 kilo doğduğundan beri 2 numara prima kullanıyoruz bezimiz bitti tecrübeli anneler 2 numara mi alayım bu bezi yoksa 3 e mi geçmeliyim. 2 numara su anda tam oluyor

Pufpuf hastahane gittinmi bugun ne dedi doktor

evet canım gittim.. 😘
kalça ultrasonu normal bir sorun yok şükür.. Aşımızı da olduk.. Ben doktora uzun bir sorulcaklar listesi hazırlamıştım 😁 oturdum önüne sordum hepsini 😁 😁 en önemlisi bu yeme problemiydi.. "Bir öğünde 150-200 ml içmesi normal değil tabi fazla ama doymayıp ağlıyorsa,aranmaya devsm ediyorsa ve sütü 150-200'e tamamlayınca susuyorsa o zaman vereceksiniz" dedi.. Yani şaşırtıcı ama Efe doyana dek süt vermeye devam.. Önce sağıp veriyorum, yetmezse mama.. 1 ayda 1 kilo 400 gr almış abartılcak bir fazlalıkta olmasığı için olumsuz bişey söylemedi doktorumuz.. Bakalım ☺️

öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğimde bugün 32 günlük , 4 gün önce ateşlendi kendi dr u grip dedi anne sütüyle beslenen bebekten asla beklemediğimiz bi durum dedi fitil verdi ama ateşi düşüremedik 2 gün hastanelere git gel en sonunda dr umuz yatırmaya karar verdi 1, 5 gün hastanede kaldık benim bebeğimdede enfeksiyon olduğu düşünüldü ama tahlillerde mikrobik olduğu anlaşıldı serumlarla kendine geldi yavrum misafiri yasaladık evde aynen senin gibi diyoruz eşimle uykusuzluk hiçbişeymiş evladımın çektiklerini görünce dün çıktık hastaneden dünden beri daha iyi bebeğim umarım senin yavrunda atlatıcak ve yanında olacak bende herkese aynı şeyi söylüyorum insanlar kızsın küssün bi süre kimseyi yanaştırmayın çünkü bizlerde olan bu tarz mikroplarla normal yaşarken hasta gibi hissetmeyip yani bebişlerimizi çok yoğun etkiliyor allah hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın

Kizlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?ben prima premium care kullanıyorum aktif bebegi denedim memnun kalmadm premiuma döndük tekrar.diğer markalari kullanan var mi

bizde primium care ile başladık hatta yedek paketler almıştık ama pişik yaptı bebeğimi dr primadan kimse memnun değil molfix kullan dedi ve pişiği düzeldi , aynı zamanda molfix primium care in neredeyse yarı fiyatı

15gunlukken dr a gittigimizde kizim zaten ikiniyo gibiydi doktor gorur gormez gazi var dedi ilac yazdi ama yarim cay kasigi degil gunde 4 defa 1 cay kasigi
Arkadaşlar artik bebeğimin uyanik kalma süresi artıyor sizlerinki ne durumda uyanık olduğu zaman neyle oyaliyorsunuz sürekli kucaginizda mi tutuyorsunuz

Bizimde oyle bu gece bi uyandi uyumak bilmedi sabahda zor uyuttum simdi uyuyo cok sukur, uyanik olunca kendi kendine yatiyo aglarsa aliyorum kucagima ya da ana kucaginda yatiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…